Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 173 10
Μπουρδέλα
243088
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Καλησπέρα λεβεντόπαιδα του bourdela,
Γράφω με καθυστέρηση πάνω από δύο εβδομάδες την κριτική μου γιατί τώρα βρήκα τον χρόνο...
Ημέρα Κυριακή εξόρμηση στο γιουσουρούμ… Θησείο κι από εκεί Μοναστηράκι για αναζήτηση κρυμμένων θησαυρών με το όνειρο να γίνω συλλέκτης τέχνης…Από την Ερμού ξεκινώντας στις υπόγες με τους πάκηδες μεταπράτες μέχρι στου Μοναστηριακίου τα ενδότερα…Πίνακες, κάδρα, πραμάτεια ένα σωρό, μπιχλιμπίδια και μπλιπλίκια ό,τι μπορεί να φανταστεί ο καθένας…Έναν Παρθένη βρήκα κι έναν Μόραλη κάρβουνο σε χαρτί μικρών διαστάσεων…τιμή εκκίνησης στα 1800 ευρώ…
Ο παλαιοπώλης κάθε άλλο παρά αδαής αλλά αρκούντος αλεπουδιάρης όχι μόνο ήξερε τι πουλάει αλλά μου αφηγήθηκε όλη την βιογραφία του Μόραλη…
Σε άλλο παλιατζίδικο Φασιανός μεταξοτυπία στα 5000 ευρώ…Είδα κι απόειδα…Με την πύρρωση στα σκέλια εγκατέλειψα την προσπάθεια…Πήρα τον συρμό της επιστροφής…Αποβιβάστηκα στην Βικτώρια…τον γνωστό προορισμό…Ένδεια ερωτική…Σεξουαλική αποστέρηση…Οι γενετικοί αδένες μου να αποζητούν τη λύτρωση…Πήρα σβάρνα τα στενοσόκακα της αμαρτίας …Φυλής, Φωκαίας, Διδύμου, Φιλιππίδου…Τίποτα όμως δεν ικανοποιούσε τους οφθαλμικούς βολβούς μου…Που ταυτόχρονα με την πορνοαναζήτηση εξιχνίαζαν την ζωγραφική προοπτική του μπορδελένιου τοπίου, τα σκοτεινά κατώφλια, τα λερά πατώματα, τα παρηκμασμένα πρόσωπα ματρώνων και προαγωγών…Το αστικό τοπίο, τα κατουρημένα ρείθρα…Ένα συνονθύλευμα γεωγραφίας και αρχιτεκτονικής της ζωής του μπουρδελιάρη…Με τα πολλά αποφάσισα να πάρω τον δρόμο της επιστροφής κατηφορίζοντας προς τον σταθμό Αττική…εκεί είπα να πάρω μάτι ως τελευταία προσπάθεια τι παίζει στο γκιλφάδικο Αλκαμένους 113…Έκατσα αναπαυτικά στον λερό καναπέ…Η τσατσά παρουσίασε την Μαριάννα εκ Ρωσίας
…Σκινάρα…Ξανθό μαλλί…γύρω στο 1,65, με κάποια τατουάζ στην πλάτη…εκφραστικά μάτια…ξερακιανή κατατομή προσώπου…γοητευτική θα έλεγα γύρω στα 35…Οι σκινάρες γυναίκες είναι η αδυναμία μου οπότε δίχως δεύτερη σκέψη δίνω το μπλε παράβολο και εισέρχομαι στην σκοτεινή κάμαρα…Το πορνείο αυτό θεωρώ είναι ένας αξιοπρεπής χώρος για το εικοσάρικο… η οθόνη της τηλεόρασης έπαιζε τσόντα στην οποία έριχνα κλεφτές ματιές καθώς γδυνόμουν κι απόθετα τα ιμάτιά μου στην ετοιμόρροπη κρεμάστρα…Να σημειώσω εδώ ότι μεγάλη εντύπωση μου έκανε το ύφος καχύποπτο και διερευνητικό της Μαριάννας καθώς διέσχιζα το χωλ προς το δωμάτιο όπως επίσης και μια νεαρή κοπέλα που έκανε παρέα στην Μαριάννα και στην τσατσά που μου φάνηκε κάτω των 18 ετών!!
Να ήταν η κόρη της; Πραγματικά απαράδεκτο αν συνέβη κάτι τέτοιο…Αφότου γδύθηκα εισήλθε μετά από λίγο η Μαριάννα…Άρχισα να θωπεύω λαίμαργα το λεπτεπίλεπτο αγορίστικο σχεδόν κορμί της συνέπεια του σχεδόν ανύπαρκτου στήθους της- κάτι που εμένα δεν με χαλάει καθόλου-
…χούφτωσα το τρυφερό της ποπουδέλι της που άνετα χώραγε στη χούφτα του ενός χεριού…Την πήγα ως τον καθρέφτη να την θαυμάσω…την χάιδευα απαλά…ανταλλάσσαμε φιλάκια εκατέρωθεν…Μου γρατζούναγε τα αρχίδια με τα νυχάκια της
…μου πιπίλισε πρόστυχα την ρώγα από το στήθος…το παλούκι μου είχε γίνει πέτρα…Μου φόρεσε σκουφάκι…Ξεκίνησε μια φιλότιμη πίπα…αλλά την σταμάτησα για να μην τελειώσω και την έριξα χάμω να την γαμήσω ιεραποστολικά…έμπασα το παλούκι μου ως την μέση κι αυτή άρχισε να βογκάει και να λέει μη και μη… με τράβαγε προς τα πίσω για να μην της το χώσω περισσότερο…Καύλωσα περισσότερο
…ένιωσα σαν να έχω την ψωλάρα του Τουλούζ Λωτρέκ…
Την διαβεβαίωσα πως δεν θα την πονέσω…κι άρχισα κομπρεσέρ με την μισή ψωλή απ’ όξω…εκείνη είχε βάλει και το χέρι της να με απωθήσει κάτι που με καύλωσε ακόμα περισσότερο…είμαι κανονικός στο μέγεθος…ίσως το ντελικάτο κοπιάρισμα της Μαριάννας να μην αντέχει πολύ την πούτσα…Μετά από καμιά δεκαριά πουτσιές έχυσα παρά τα εμπόδια γεμάτος ικανοποίηση και ηδονή…Η Μαριάννα με χαιρέτησε…κι έκλεισε σχεδόν αθόρυβα πίσω της την πόρτα …Ντύθηκα με αργές κινήσεις και εξήλθα του οίκου έχοντας ανάμεικτα συναισθήματα…Παρελαύνοντας μπροστά στα μάτια μου ιδεατές χορεύτριες, τραγουδίστριες, πόρνες και αρτίστες.
Τουλούζ Λωτρέκ >Henri de Toulouse-Lautrec> 24 Νοεμβρίου 1864 - 9 Σεπτεμβρίου 1901) ήταν Γάλλος ζωγράφος, χαράκτης, εικονογράφος και σχεδιαστής. Το ύψος του Λωτρέκ έφθανε μόλις το 1,5 μέτρο ενώ σε αντίθεση με τα πόδια του, το υπόλοιπο σώμα του είχε φυσιολογική ανάπτυξη. Είχε το προσωνύμιο «Τρίποδο» από τους φίλους του λόγω του υπερμεγέθους πέους του.
Γράφω με καθυστέρηση πάνω από δύο εβδομάδες την κριτική μου γιατί τώρα βρήκα τον χρόνο...
Ημέρα Κυριακή εξόρμηση στο γιουσουρούμ… Θησείο κι από εκεί Μοναστηράκι για αναζήτηση κρυμμένων θησαυρών με το όνειρο να γίνω συλλέκτης τέχνης…Από την Ερμού ξεκινώντας στις υπόγες με τους πάκηδες μεταπράτες μέχρι στου Μοναστηριακίου τα ενδότερα…Πίνακες, κάδρα, πραμάτεια ένα σωρό, μπιχλιμπίδια και μπλιπλίκια ό,τι μπορεί να φανταστεί ο καθένας…Έναν Παρθένη βρήκα κι έναν Μόραλη κάρβουνο σε χαρτί μικρών διαστάσεων…τιμή εκκίνησης στα 1800 ευρώ…

Τουλούζ Λωτρέκ >Henri de Toulouse-Lautrec> 24 Νοεμβρίου 1864 - 9 Σεπτεμβρίου 1901) ήταν Γάλλος ζωγράφος, χαράκτης, εικονογράφος και σχεδιαστής. Το ύψος του Λωτρέκ έφθανε μόλις το 1,5 μέτρο ενώ σε αντίθεση με τα πόδια του, το υπόλοιπο σώμα του είχε φυσιολογική ανάπτυξη. Είχε το προσωνύμιο «Τρίποδο» από τους φίλους του λόγω του υπερμεγέθους πέους του.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 15, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Απριλίου, 2025
Διαβάζω τις κριτικές σου σερί, σα χαμένη συλλογή του Γκουτιέρεζ. Τεράστιος. Χρωστάω ουισκάκι κέρασμα.

Kavlokalikantzaros
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1