Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 92 10
Μασατζίδικα 208145
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η κριτική μου θα κινηθεί στα πλαισια της κριτικής του Ν. Σμυρνη ο οποίος τα γράφει όπως πρεπει. Είπα να δοκιμάσω τη Μπελά καθώς δεν ήθελα να πεσω σε κάποιο μαλακισμενο. Από τα πολλα που κυκλοφορουν.... Και εδώ δεν συγχωρείται γιατί τα σκαμε.

Επίσκεψη μέσα στην Καΐλα του Αυγουστου... Η ζέστη αφορητη και οι καυλες επίσης. Κτυπησα και μια μαλακια πριν παω γιατί θα εχυνα στο 5 λεπτό όποτε συνάντησα τη Μπελά συο ειδυλλιακο κέντρο της Αθήνας σχετικά ήρεμος.

Ωραίο μουνί με μπλε ματια, ομιλιτικη κ ευγενική. Το σώμα προκλητικο όχι μοντέλα καθώς παιζει να ειναιι στα 40 κοντά αλλά μια χαρά σε καυλωνει. Το όλο παρουσιαστικο.

Πλήρωσα κ περιμενα την Μπέλα λοιπόν η οποία αμέσως μόλις ήρθε με αγκάλιασε μου αφαίρεσε τη πετσετα και στα όρθια αρχίσαμε ενα προστυχο χαμουρεμα με γλωσσοφιλα... Ο ππυτσαρος μου δεν άργησε να γίνει κάγκελο... Άρχισε να με καίει.. Ενώ βαριά ανάσαιναμε από τη καυλα που ερχόταν.

Η Μπέλα έσκυψε και μου τον πηρε τσιμπουκι όλον μέσα στο στόμα. Πολυ καλη στο τσιμπουκι. Αρχισα να κόβω όμως γιατί παραδοξως θα εχυνα. Πάλι καλά που την είχα παιξει πριν παω. Η γκομενα είναι διαβολικα καυλιαρα.

Της προτεινα λοιπόν να μου κάνει μασάζ στο οποίο είναι πολυ καλη και σχολαστική. Δεν βιάζεται καθόλου κ προσφερει χαλάρωση. Αφου κατάφερα να είμαι ήδη μέσα στο δωμάτιο μαζί της κανα δεκαπενταλεπτο χωρίς να χυσω της ειπα να μου φορέσει καποτα γιατι ήθελα να τη ξεσκίσω πολυ άγρια!

Η Μπέλα γέλασε μου φόρεσε καποτα κ άρχισε να μου τρίβει το μουνι της.

Την έβαλα ανάσκελα σώθηκα μέσα στη μουνάρα της κ αρχισα να την γαμαω σαν λυσιασμενος ενώ παραλληλα αυτή βογγουσε και οι γλώσσες μας χόρευαν κυκλικά η μια με την άλλη. Πολυ καυτή γκομενα η πουτανα μου θυμισε Γλυφαδιωτισα μιλφ που γαμουσα παλια κ μου ήρθε στο μυαλό ότι πηδιομαστε σε παραλια.

Αφου τη γυρισα στα 4 της επιασα τα κωλομέρια κ προσπαθουσα να χώσω το χοντρό μου πουτσο όσο πιο βαθειά γινόταν στο υγρό μουνι της. Έδινα γαμησι με δυναμη και αυτή βογγουσε ότι θα χυσει. Εγώ της έλεγα ότι όσο κ αν φωνάζει δεν θα γλιτώσει για το θα συνεχίσω να τη γαμαω έτσι άγρια κ σκληρά. Με είχε φτιάξει η υγρή της γλώσσα... Καθώς την γαμουσα στα ανάσκελα. Μετά ξανά γυρίσαμε ανάσκελα κ την ξαναπηρα με δυναμη. Η τυπισσα είχε παλαβωσει στρίβε το μουνι της κ φώναζε ότι της αρέσω πολυ και ότι χυνει. Συνεχίσαμε να φιλιομαστε με μανία ενώ της είχα πιασεο τα κωλομέρια με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορώ να σπρώχνω τον σκληρό μου πουτσο όσο πιο βαθειά γινότανε.

Στο τέλος δεν άντεξα πεταξα τη καποτα και της τα εχυσα όλα στις βυζάρες.

Παιδιά έφυγα σε άλλο κόσμο. Τέτοιο γαμησι είχα καιρό να κάνω. Εννοείται ότι θα τη ξανά συναντήσω γιατί είναι πολυ καλη και είναι λες και είσαι με τη γκομενα σου.

Όποιος παει μαζί της και πει δεν περασε καλά καλυτερα να μη ξαναπαει γενικά σε μπουρδελο η μασάζ.
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 02, 2021
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Μπέλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Porn Gangster
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
113
Likes:
16.317
Πόντοι:
15.186
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sakarvats, monogamous, brotherpaul και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Σεπτεμβρίου, 2021
Άξιος
review reaction 1 Masazonomaxos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1