Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 140 10
Massage Musses
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα
100717
Γενική βαθμολογία
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει Εγώ δεν έχω τύχη και όταν επισκέφθηκα το ίδρυμα η μόνη διαθέσιμη ήτανε η Αφροδίτη.
Το μόνο καλό που έχει κοπέλα είναι η ηλικία της. ειναι μικρή... όλα τα άλλα όμως ήτανε κάτω του μετρίου.
Πήρα το πρόγραμμα 45 λεπτών και στα 30 λεπτά έφυγε. Δεν με ενόχλησε αυτό γιατί πιστέψτε με ήταν τόσο άσχημη η συνεδρία που έλεγα Άντε να τελειώσει να σηκωθώ να φύγω.
Στοματικό με προφυλακτικό, και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, γιατί μου είπε ότι έχει έρπη. Αυτό μου το είπε αφού είχα πληρώσει όχι πριν για να ξέρω και εγώ τι να κάνω.
το μασάζ επιεικώς άθλιο γεια 15 λεπτά Ίσως και περισσότερο είχε καθίσει τους γλουτούς μου και χάιδευε το μισό μέρος της πλάτης. Μόνο αυτό.
Είμαι σίγουρος ότι αν δεν γύρναγα ανάσκελα θα συνέχιζε έτσι τα υπόλοιπα 30 λεπτά.
Το σεξ άνουσιο...τελείωσα με φραπέ.
Μάλλον ήταν και η τελευταία μου επίσκεψη σ αυτό το ίδρυμα.
Το μόνο καλό που έχει κοπέλα είναι η ηλικία της. ειναι μικρή... όλα τα άλλα όμως ήτανε κάτω του μετρίου.
Πήρα το πρόγραμμα 45 λεπτών και στα 30 λεπτά έφυγε. Δεν με ενόχλησε αυτό γιατί πιστέψτε με ήταν τόσο άσχημη η συνεδρία που έλεγα Άντε να τελειώσει να σηκωθώ να φύγω.
Στοματικό με προφυλακτικό, και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, γιατί μου είπε ότι έχει έρπη. Αυτό μου το είπε αφού είχα πληρώσει όχι πριν για να ξέρω και εγώ τι να κάνω.
το μασάζ επιεικώς άθλιο γεια 15 λεπτά Ίσως και περισσότερο είχε καθίσει τους γλουτούς μου και χάιδευε το μισό μέρος της πλάτης. Μόνο αυτό.
Είμαι σίγουρος ότι αν δεν γύρναγα ανάσκελα θα συνέχιζε έτσι τα υπόλοιπα 30 λεπτά.
Το σεξ άνουσιο...τελείωσα με φραπέ.
Μάλλον ήταν και η τελευταία μου επίσκεψη σ αυτό το ίδρυμα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 29, 2020
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Handjob (μαλακία)
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Μαγκάκι, εμένα προσωπικά με χαλάει λίγο αυτό το στυλ. Έκανε χαβαλέ παντως. Πλάκα είχε.
Βάζε καλυτερα παντα σκούφο στοματικό να χεις το κεφάλι ήσυχο.