Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 140 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 100717
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ήμουν ο τελευταίος νομίζω τυχερός του διαγωνισμού του Νοεμβρίου και δεν έβρισκα χρόνο και ευκαιρία για να κατέβω Καλλιθέα. Ευτυχώς χθες είχε καλό καιρό και πήγα.Ματάκι
Λοιπόν μπαίνω στο κατάστημα ανεβαίνω ασανσέρ ενώ είχα αφήσει ήδη να μπει συναγωνιστής λέω πάμε να δούμε τι θα δούμε.
Με χαιρετάει η υποδοχή και με οδηγεί σε ένα σκαμπό γύρω μου κουρτίνες..
Να μην τα πολυλογω το μαγαζί ήταν γεμάτο και έμπαινε συνέχεια κόσμος. Παρελαζουν οι κοπέλες μια προς μία. Ήμουν αποφασισμένος να επιλέξω Ελληνίδα η έστω κάποια έμπειρη γιατί πάντα μου βγαίνει σε καλό στην συνεννοηση.
Βλέπω πως η Ζωή ήταν η πρώτη μου επιλογή ξανά αλλά ήθελα να γνωρίσω την Άσπα καινούργια κοπέλα στο κατάστημα..Προσκύνημα
Ψηλή και καλοσυνάτη με οδήγησε στο μεγάλο δωμάτιο να σημειωθεί πως μου ζητήθηκε το nickname μου μαζί με τον κωδικό και όχι μόνο ο κωδικός της κλήρωσης.
Στο μεγάλο δωμάτιο είχα ξαναπεράσει θα έλεγα πως το μπάνιο θέλει μια ανακαίνιση αλλά παρέμενει πρακτικό και χώρος είναι αρκετός για διπλό και τριπλό πρόγραμμα εάν κάποιος διαθέτει το χρήμα.
Στα του μασάζ λοιπόν.. μπαίνει η φίλη μου η Άσπα αφού πρώτα έκανε ντους και η ίδια γιατί μόλις είχε ξεκινήσει, και αφού έκανα και εγώ μπήκε στο δωμάτιο και αφερεσε την στολή της φανερώνοντας το σμιλευμένο κορμί της με τα αμέτρητα τατού. η κοπέλα το κατέχει αρκετά και το μασάζ και το σοσιαλ, με ρώτησε τι θέλω να κάνω και πώς και πότε κτλπ.
Σαν άνθρωπος μου αρέσει πολύ το οργανωμένο έγκλημα, άλλωστε όλα μέσα στο μυαλό είναι.
Συνεχώς με ρωτούσε εάν νιώθω ευχαριστημένος από την προσοχή που έδινε στον κάθε μυ και έβρισκε αμέσως ποια σημεία ήταν ταλαιπωρημένα και τα ξεκλειδωνε.
Δηλωσε αθλήτρια και δεν παρέλειψε να μου δώσει συμβουλές σχετικά με γυμναστική και διατάσεις που κάναμε κατά την διάρκεια του μασάζ.
Λέω τώρα είμαστε έτοιμοι προθερμασμενοι για το κυρίως θέμα.
Πέρασμα σκούφου όπως ζητάω πάντα.
Πολύ βαθιά πίπα και καραμελωμα των μπαλών με ωραία διάρκεια και πάθος. Προχωρήσαμε σε μια στάση της επιλογής της όπου μπορώ να πω ήταν ακριβώς αυτή που είχα στο μυαλό μου και αφού ξεκινήσαμε σιγά σιγά συνεχίσαμε με πολύ γρήγορος ρυθμο διαδοχικά μεχρι που ήρθε το τέλος. Σκέφτηκα να συνεχίσω αλλά σκεπτόμενος την κίνηση στο δρόμο είπα να ανανεώσω το ραντεβού μας για άλλη μια φορά. Η Άσπα με καθάρισε στην πλάτη στο σώμα και στα χέρια με οινόπνευμα και σαπούνι πάντα με προσοχή και όχι βιαστικά. Πρότεινε νέο ρόφημα η ποτό επέλεξα νεράκι λόγω διατροφής. Σας Ευχαριστώ για όλα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 25, 2019
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Άσπα
pirateman
Ενεργό Μέλος