Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 46 10
Μασατζίδικα 145196
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή μεσημέρι. Σε διπλό ρόλο δηλαδή υποδοχή/κοπέλα μία γνώριμη φιγούρα στους μυημένους , που με αυτά που φορούσε δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία... Τζένη ξανθιά μίλφ με κανονικό σώμα 2.5άρι βυζί και λίγο κοιλίτσα , την θυμάμαι απο Σινώπης 29 σαν φάτσα μίας και δεν έχω περάσει μαζί της.
Δούλευαν ακόμα τέσσερις κοπέλες με σχεδόν πανομοιότυπο σωματότυπο αλλά διαφορετικού απόχρωσης χρώμα μαλλιών , Άννα , Αλεξάνδρα , Μαρία , με γεμάτα κορμιά μπουτούδες όπως έδειχναν με τα πολύ κοντά εφαρμοστά φορεματάκια που φορούσαν , και η μελαχρινή Εύη δύο κλίκ πιο εμφανίσιμη αλλά με πολύ ποιο ωραίο καυλέ πρόσωπο , το βαρύ χαρτί του μαγαζιού η Όλγα απουσίαζε.

Δύο προγράμματα , μισής ώρας στα 50 ευρώ και μίας ώρας στα 70 ευρώ. Η επιλογή ήταν μονόδρομος έτσι με την πρώτη ματιά που της είδα...Τζένη. Με οδήγησε στο δωμάτιο , μου έδωσε παντόφλες μίας χρήσης , πετσέτα , μου έδειξε που είναι το μπάνιο(δεν διαθέτουν τα δωμάτιο μέσα)και μου ζήτησε ευγενικά να την προπληρώσω.¨
Έκανα το μπανάκι μου και την περίμενα , ήρθε στο δωμάτιο μετά από λίγο και με πέτυχε να σκουπίζομαι ,έτσι πιάσαμε την κουβέντα , πως σε λένε , πόσο χρονών είσαι κλπ , 36 χρονών λοιπόν απο την Αλβανία , ένα μπράβο απο μένα γιατί δεν το έκρυψε όπως κάνουν άλλες αν και όπως έχω γράψει ξανά εμένα ποτέ δεν με ενδιαφέρει απο πού είναι μία κοπέλα , αλλά τι κάνει μέσα.

Ξάπλωσα μπρούμυτα στο μασαζοκρέβατο το οποίο έχει οπή για το πρόσωπο , ενώ τι ευτυχία με έπαιρνε ολόκληρο στο μήκος κάτι που σε λίγα μαγαζιά έχω συναντήσει... Πολύ επικοινωνιακή και ευχάριστη , σε ρωτάει πράγματα προσπαθώντας να καταλάβει τι ψάχνει και τι θέλει ο κάθε πελάτης . Έβγαλε το πολύ κοντό εφαρμοστό μαύρο φορεματάκι της καθώς και το σουτιέν της και έμεινε με το κάτω εσώρουχο και το λεπτό καλσόν.
Με ρώτησε αν θέλω χαλαρωτικό ή δυνατό μασάζ , της απάντησα ότι σήμερα έχω ανάγκη απο χαλάρωση . To μασάζ ξεκίνησε απο την μέση ανεβαίνοντας προς τα πάνω , κάλυψε όλο το σώμα , έκανε και στα πόδια αφού πρώτα με ρώτησε αν γαργαλιέμαι στις πατούσες. Στην συνέχεια ανέβηκε πάνω στο μασαζοκρέβατο και συνέχισε το μασάζ στην πλάτη μου με τους αγκώνες της.

Μετά απο κάνα 20λέπτο ,το μασάζ γύρισε σε καθαρά ερωτικούς ρυθμούς με περάσματα μόνο σε επίμαχα σημεία . Όπως ήμουν ξαπλωμένος έψαχνε τον πούτσο μου με το χέρι της κάτω απο το κορμί μου , ήρθε απο πίσω και άρχισε να μου γλύφει τα αρχίδια και αφού με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και ξεκίνησε πίπα ενώ εγώ έπαιζα με το μουνάκι της . Την άφησα λίγο και μετά γύρισα ανάσκελα για να έχει πλήρη πρόσβαση στον πούτσο μου. Ανασήκωσε την πλάτη του κρεβατιού ξάπλωσα , η πίπα της τώρα ακόμα πιο καλή και με μεγάλη διάρκεια. Μόλις ένιωσα ότι πάω να τελειώσω την σταμάτησα , σηκώθηκα καθιστός στο πλάι απο το κρεβάτι και άρχισα να γλύφω το στήθος της αλλά και να φιλιόμασταν. Μετά κανονιά όρθιος της αφαίρεσα το εσώρουχο και την έβαλα να στηθεί ακουμπώντας τους ώμους της στο κρεβάτι . Έσκυψα απο πίσω της και άρχισα να γλύφω τόσο το μουνί της όσο και την κωλοτρυπίδα της , έδειξε να το απολαμβάνει και σήκωσε το ένα πόδι της πάνω στο κρεβάτι για να έχω ακόμη καλύτερη πρόσβαση στο μουνάκι της. Σταμάτησα και της είπα να πάρει τον πούτσο μου στο στόμα της με σκοπό να χύσω στο στοματάκι της , όταν οι πρώτες σταγόνες πήγαν να φύγουν στο στόμα της μου είπε ότι είμαι άτακτο παιδί και έστρεψε τον πούτσο μου προς στα βυζιά τής όπου και εκεί άδειασα.

Καθώς σκουπιζόταν μου έλεγε ότι το σπέρμα έχει ουσίες που χρησιμοποιούνται και σε διάφορες κρέμες και έτσι κάνει καλό για το δέρμα . Αφού σκουπίστηκα και εγώ , μου είπε να ξαπλώσω και να συνεχίσουμε λίγο μασάζ ακόμα και ότι άλλο θέλω. Τώρα μου έκανε ένα πεντάλεπτο τρίψιμο σε στήθος κοιλιά και πόδια και στην συνέχεια πήρε τον πούτσο μου πάλι στο στόμα της για πίπα . Η πίπα της όπως και πριν καλή και με περάσματα απο αρχίδια . Δεν είχα όρεξη να γαμίσω έτσι την άφησα να συνεχίζει την πίπα όπου περίπου δέκα λεπτά μετά τελείωσα πάλι στα βυζιά της. Μιλήσαμε λίγο , έκανα το μπανακι μου και φύγαμε.

Πολύ τίμια επιλογή , μασάζ αρκούντος χαλαρωτικό πίπα καλή , δύο εκτονώσεις , στο σεξ δεν την δοκίμασα αλλά με τα λίγα που είδα απο την συμπεριφορά της και την εν γένη παρουσία της υποθέτω ότι θα είναι καλή . επόμενος στόχος απο το κατάστημα(αν συνεχίσει να δουλεύει εκεί)με την πρώτη ευκαιρία η Εύη.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 08, 2015
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι