Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 9 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 7379
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επίσκεψη για 1η φορά στο μαγαζί. Υποδοχή από κοπέλα αλλά με το αφεντικό πίσω από τον πάγκο υποδοχής. Εχω επισκεφτει αρκετα μασαζομάγαζα και ομολογώ ότι ένοιωσα κάπως άβολα και ειδικά στην αποχώρηση μου υπήρχαν δύο ομόφυλοι. Θα έλεγα κάπως άκομψο Ντροπή Συνήθως οι πελάτες δεν συναντιουνται , εδώ μου έτυχε και αυτό Money MouthMoney Mouth Τώρα στο ζουμί, κοπέλες δύο η μια θα πρέπει να ήταν σε ηλικία σαν την θειά μου την Μερσούδα , την έκοψα > 55 Γερο-μύστης και η άλλη ήταν αυτή που διάλεξα (δεν είχα εξάλλου και άλλη επιλογή)πάνω από 40 Χμμμ; Συμπεριφορά καλή , κορμί για την ηλικία της καλούτσικο ως πρώην χορεύτρια (κατά πώς τα έλεγε η κυρία)και πρόσωπο γαβ γαβ.Μασάζ κάτω του μετρίου , λες και ήμουν κρυωμένος και με έτριβαν με οινοπνευμα Money Mouth Πίπα με προφύλαξη (ρώτησα γιατί και η απάντηση ήταν ότι δεν με ήξερε ????) όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω γιατί απλά ήθελα να ξεφορτώσω γρήγορα και να την κάνω. Μάλλον δεν θα ξανατιμήσω το ίδρυμα τούτο.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 23, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Μέλος
8
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Νοεμβρίου, 2013
" η μια θα πρέπει να ήταν σε ηλικία σαν την θειά μου την Μερσούδα , την έκοψα > 55 " αν εννοείς την Αφροδίτη είσαι τουλάχιστον υπερβολικός...
26 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είναι οντως μεγαλη, αλλα ιστορικη μορφη στο "χωρο"!!!!!!!!! Γερο-μύστης
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2