Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 43 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 76983
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετά από ένα κουραστικό πρωινό γεμάτο έννοιες και δύσκολες καταστάσεις, θέλησα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου για να χαλαρώσω και να απολαύσω λίγη ησυχία. Έτσι βρέθηκα νωρίς το απόγευμα στο Diamond's Spa έτοιμος να αφεθώ στα χέρια της Ντόνας, μιας κοπέλας που ήθελα τόσο καιρό να μπω μαζί της αλλά λόγω φόρτου εργασίας της δεν τα κατάφερνα...όπως λέει ο θυμόσοφος λαός "μην αναβάλλεις για αύριο, όσα μπορείς να κάνεις σήμερα"...και την πάτησα...η Ντόνα σταμάτησε και έτσι έμεινα λίγο σκυθρωπός στο σαλόνι εξετάζοντας τις επιλογές μου...

Η επιλογή μου έγινε πανεύκολη όταν ξαναείδα την Εύα μέσα στο σατέν γκρι baby doll της με τις ψιλοτάκουνες γόβες της και το φυσικό της στήθος και τα καλλίγραμμα πόδια της. όμορφο πρόσωπο, γλυκό και συνάμα kinky, καστανόξανθα μαλλιά ψιλόλιγνη κοπέλα, σίγουρα στο δρόμο γυρνάς να τη δεις....Θέλοντας να "θυμηθώ" τις ωραίες στιγμές που είχαμε περάσει προ καιρού, πέρασα με συνοπτικές διαδικασίες στο μικρό δωμάτιο αριστερά της εισόδου, έκανα ντουσάκι να φύγει η ένταση της ημέρας και μετά από μικρή αναμονή άνοιξε η πόρτα...

Οι γλώσσες μας και τα στόματα μας μπλέχτηκαν ακαριαία σε περίεργα παιχνίδια, με ένταση και ερωτισμό κάτι που έδωσε με το "καλησπέρα" το στίγμα της συνεδρίας...Τη βοήθησα να ξεφορτωθεί αυτά που φορούσε και για κανένα 5λεπτο ασχολήθηκα με το υπέροχο στήθος της κ κείνη να αναστενάζει διακριτικά. Το χέρι της κάτι έψαχνε χαμηλάΜεγάλο χαμόγελο και το βρήκε άμεσα και δεν το άφησε λεπτό μετά... Καταπληκτικό στοματικό, βαθύ, υγρό, με φτυσίματα στο κεφαλάκι και με δόσεις καλού και συνεχούς deepthrought κάνοντας και τον χαρακτηριστικό ήχο. Διαρκές και επισταμένο γλείψιμο και ρούφηγμα στα @@, κάτι που με έφτιαξε έτι περαιτέρω...

Σειρά μου να αναλάβω δράση, μην αφήνοντας πόντο ακάλυπτο από το κορμί της. Λαιμός, στόμα, στήθος,κοιλιά, μέχρι που επικεντρώθηκα αρκετά στο καυτό και μοσχομυριστό αιδοίο της. όμορφα χειλάκια, παχιά, σκληρή κλειτορίδα και κείνη να φαίνεται ότι απολαμβάνει την περιποίηση μου με κλειστά μάτια και αναστεναγμούς τρομερά αισθησιακούς. Με δική της προτροπή πέρασμα προφυλακτικού και ξεκίνημα της κυρίως δράσης, σε στάση ιεραποστολικού, στην αρχή πολύ αργά και ήρεμα, με αργές διεισδύσεις κάτι που αφενός της άρεσε, αφετέρου μάλλον λίγο την αποσυντόνισε καθώς δεν ήξερε τι την περιμένει...Σταδιακά ανέβασμα στροφών, το κλασσικό πρόβλημα με το κρεβάτι επανεμφανίσθηκε, αλλά αυτή τη φορά, στο 5-6 σπρώξιμο, κόλλησε στον τοίχο οπότε ηρεμήσαμε και είχαμε αντίσταση... Έδειξε να αντέχει και στο δυνατό σφυροκόπημα, με τα πόδια της ενωμένα μπροστά μου, να απολαμβάνω τη θέα και της διείσδυσης, και του προσώπου της αλλά φυσικά και τα υπέροχα πατουσάκια της με το κόκκινο πεντικιούρ και τα πέλματά της με την καμάρα της. Επόμενη στάση cowgirl,στην αρχή "κολλημένη" πάνω μου και στη συνέχεια εντελώς κάθετα για μεγάλα καθίσματα και δυνατά κοπανήματα πάνω μου. Μεταφορά στην καρέκλα για reverse cowgirl, με το κωλαράκι της στα χέρια μου για κάμποσα λεπτά,ωσότου να ξαναμεταφερθούμε στο κρεβάτι για doggy. Πολύ καλό στήσιμο από την Εύα, έχει πολύ ωραία οπίσθια, καλοσχηματισμένα και κρατήσαμε σε αυτή τη στάση μέχρι το τέλος όπου πρόλαβα και τελείωσα στα πατουσάκια της, μιας και ήταν δική της επιθυμία αφού όπως μου είπε, το θυμόταν και της άρεσε κ κείνης η περιποίηση μου από την προηγούμενη φορά...(όχι ότι της έκανα κ το δύσκολο βέβαιαΓλώσσα).

Ντουσάκι για να επανέλθουμε από τον "αγώνα" και αφέθηκα στα μαγικά της χέρια όπου με έκανε "λιάδα" με το μασάζ της... Αργό, αισθησιακό, με προσοχή στα σημεία που ήθελα, με επιμονή και κάπου κάπου ανέβαζε την ένταση. Πλάτη, χέρια ,πόδια, αυχένας, απόλαυσαν τα δάχτυλά της, το στήθος της, τις παλάμες της, μέχρι που ο χρόνος μας τελείωσε και αποχώρισε από το δωμάτιο με ένα φιλί, ανανεώνοντας το ραντεβού μας....

Η Εύα αποτελεί σίγουρη λύση για όποιον θέλει να περάσει καλά και στα 2 κομμάτια της συνεδρίας, μιας και τα κατέχει εξίσου καλά. Είναι ευγενέστατη, δε λέει όχι στις -λογικές-απαιτήσεις του παρτενέρ της, είναι καθαρή, αναβλύζει ο ερωτισμός από μέσα της και υπομονετική. Τι άλλο να ζητήσει κανείς???

Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 24, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Εύα
lagonisian
Τιμημένος
284
Πόντοι:
26.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Οκτωβρίου, 2013
Φίλε μου πάντοτε απολαμβάνω τις κριτικές σου!

Καλη σου μέρα.
V
varian
28 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Να σαι καλά!! Καλημέρα και χρόνια πολλά!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2