Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 43 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 76983
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
η επίσκεψη έγινε την Παρασκευή το μεσημέρι στις 14.15 , η Εύα ακόμα να επιστρέψει , η Μαργαρίτα δεν είχε πάει , ρόστερ ,Ναταλία μιλφάκι με σώμα με ωραία πιασηματάκια 2άρι βυζί , τα μαλλιά της πια ξανθιά μακριά εξτένσιον μικρά μικρά κοτσιδάκια αλλά Σαλίνιο...Τζένη η sexy booty λατίνα κοκκινομάλλα με σιλικονάτα βυζιά , Μαριλένα μελαχρινή χοντρούλα αλλά με σφιχτό σώμα και 3.5-4άρια βυζιά , Άννα μελαχρινό μιλφάκι κανονικό σώμα 3άρια βυζιά ωραίο κώλο και Αγνή καστανή λεπτή ωραίο κορμί ωραίο κώλο και 2.5άρια+ βυζιά , ίσως τα πιο καλοσχηματισμένα και στητά φυσικά βυζιά που έχω δει εδώ και καιρό...την επέλεξα , πέρασα στο μεγάλο δωμάτιο , με ρώτησε αν θα κάνω μπάνιο και αν θέλω κάτι , ζήτησα νερό , μου έδωσε πετσέτα και μου άνοιξε παντοφλάκια , αφού έκανα το μπανάκι μου ξάπλωσα μπρούμυτα στο κρεβάτι και την περίμενα , αρχικά συζήτηση για να σπάσει ο πάγος , μου είπε ότι δεν έχει ξαναδουλέψει στον χώρο , 24 χρονών από την Αλβανία , έβγαλε την άσπρη ριχτή άσπρη μπλούζα της για να είναι πιο άνετα και έτσι αποκαλύφτηκε το θεσπέσιο στήθος της , άρχισε μασάζ
το οποίο είναι μετριότατο(είχε και μόλις τέσσερις μέρες στην δουλεία)αλλά πιστεύω με την εκπαίδευση από Αννα , Μαργαρίτα , Ευα , θα το πιάσει στο θέμα του μασάζ , ξεκίνησε από τα πόδια(καθόλου στα πέλματα)ανέβαινε στη μέση στην πλάτη στους ώμους , πηγαίνοντας περιμετρικά γύρω γύρω από το κρεβάτι επαναλαμβάνοντας το τρίψιμο στα προαναφερθέντα μέρη του κορμιού μου ξανα και ξανά , πρέπει να έκανε 4-5 γύρους , μετά μου είπε αν θέλω να γυρίσω , γύρισα , άρχισε να με τρίβει στα πόδια , στα μπούτια (αποφεύγοντας να πιάσει τον πούτσο μου και έτσι μου ανέβαζε την καύλα)στην κοιλιά στο στήθος στους ώμους , εγώ είχα σηκώσει την κοντή άσπρη φούστα της και έτριβα το μουνάκι της(έχει και ένα τατού χαμηλά στην κοιλιά της και ένα στο χέρι), την χάιδευα έχοντας καυλώσει , αυτή δειλά δειλά πλησίασε τον πούτσο μου και άρχισε να τον γλύφει , πίπα καλή χωρίς χέρια , φαινόταν ντροπαλή , δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες αλλά ήταν δεκτική και πρόθυμη σε ότι της ζητήσεις , την σήκωσα και την έφερα πάνω μου , ήμουν καυλωμένος , την έβαλα και ανεβοκατέβαινε πάνω στον πούτσο μου κάνοντας της «πινέλο» στη σχισμή του μουνιού της , μετά για πάρα πολύ ώρα ασχολήθηκα με τα υπέροχα βυζιά της , αρχίσαμε να φιλιόμαστε , σηκώθηκα , της έβγαλα την φούστα και αυτή έβγαλε τα τακούνια της , την έβαλα να σκύψει ακουμπώντας στο κρεβάτι , της άνοιξα με τα χέρια μου τα ωραία κωλομάγουλα της και άρχισα να γλύφω το μουνάκι της και την κωλοτρυπίδα της , μετά αυτή γύρισε και ξαναπήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , πέρασμα προφυλακτικού , την σήκωσα και την έβαλα ανάσκελα στο μασαζοκρέβατό , μπήκα μέσα της και άρχισα να την γαμάω αρχικά αργά και ρυθμικά , μετά πολύ πιο γρήγορα και δυνατά , ανταλλάσσοντας συνέχεια γλωσσόφιλα , από την ένταση το κρεβάτι κόντεψε να φτάσει στον πλαϊνό τοίχο , την είχα “κλειδώσει” σε αυτή την στάση και δεν αλλάξαμε καμιά άλλη μέχρι που τελείωσα , η αλήθεια είναι ότι θέλει δουλίτσα , αλλά έχει ωραίο κορμάκι , θεϊκό βυζί και θέληση να μάθει και αυτό είναι σημαντικό διότι έχω περάσει και με άλλες που δεν ήξεραν μασαζ ή ήταν καινούργιες αλλά δεν έκαναν και καμιά προσπάθεια να με κρατήσουν σαν πελάτη..
στο δωμάτιο έκατσα λίγο κάτω από ώρα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 20, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Αγνή
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s, adipex, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Σεπτεμβρίου, 2013
ευτυχώς διόρθωσε την πίπα... τις πρώτες μέρες έκανε χρήση προφυλακτικού... και δεν έπαιζαν γλωσσόφιλα...
σε συνδυασμό με το μέτριο μασάζ μόνο με το υπέροχο στήθος πορευόταν...
απ'οτι φαίνεται η εκπαίδευση συνεχίζεται...
23 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εχεις δικιο σε αυτα που γραφεις. Το "δευτερο" κοματι ειναι αποκλειστικα θεμα της κοπελας, ομως η συγκεκριμενη δειχνη φιλοτιμη, οποτε αναμενω μεγαλη βελτιωση σε ολο το πακετο.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2