Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 43 10
Diamond's Spa
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα
76983
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Εχοντας διαβασει τις καλες κριτικες για το συγκεκριμενο μαγαζι τριτη πρωι κατα τις 11:30 ημουν εκει(πριν πλακωσει λαος!!)με υποδεχθηκε η ριτα (ευγενικοτατη)μου φερε νερακι κ μετα παρελαση των κοριτσιων!ειναι η τεταρτη φορα που παω σε μασαζ αλλα μπορω να πω οτι το συγκνδκριμενο εχει απ τις καλυτερες.Δυσκολη η αποφαση.
Διαλεξα τη μαριλενα μιας κ ειμαι φαν των καμπυλων κ η κοπελα τις διαθετει στο βαθμο που θελω!
Χαμογελαστη επικοινωνιακη.
Μετα το απαιρητο ντουσακι ξαπλωσα για να απολαυσω το καλυτερο μασαζ που μου χουν κανει ποτε(ειπαμε εχω μικρη εμπειρια)
Δυνατο οσο χρειαζοταν με χαλαρωσε παρα πολυ ενω εντυπωση μου κανε οτι καταλαβε οτι ειχα ψυξη στον αριστερο ομο(εξου κ ο τιτλος γιατρος).
Κουβεντουλα κ χαβαλε καθολη τη διαρκεια του μασαζ.
Εναρξη δευτερου σετ με χαδακια εκατερωθεν(υπεροχος κολος κ στηθος)
περναμε σε 69 οπου καταευχαριστηθηκα να γλειφω το ζουμερο μουνακι της ενω κ αυτη ανταπεδιδαι με ενα καλο στοματικο που τα χε ολα(γλυψειμο καραμελωμα deepthroating)
Δυστυχως λογω 10ημερης ερωτικης αποχης το τελος ηρθε γρηγορα στο στοματακι της οπου το στραγγιξε κ διακριτα τα εφτυσε!
Η πρωτη επισκεψη στο συγκεκριμενο ιδρυμα κρινεται επιτυχης κ σιγουρα θ ακολουθησουν κ αλλες(χρηματων θελοντος.
Α ο χωρος ωραιος καθαρος με ντουζιερα σφραγισμενες σαγιοναρες ωραια μουσικη!
Διαλεξα τη μαριλενα μιας κ ειμαι φαν των καμπυλων κ η κοπελα τις διαθετει στο βαθμο που θελω!
Χαμογελαστη επικοινωνιακη.
Μετα το απαιρητο ντουσακι ξαπλωσα για να απολαυσω το καλυτερο μασαζ που μου χουν κανει ποτε(ειπαμε εχω μικρη εμπειρια)
Δυνατο οσο χρειαζοταν με χαλαρωσε παρα πολυ ενω εντυπωση μου κανε οτι καταλαβε οτι ειχα ψυξη στον αριστερο ομο(εξου κ ο τιτλος γιατρος).
Κουβεντουλα κ χαβαλε καθολη τη διαρκεια του μασαζ.
Εναρξη δευτερου σετ με χαδακια εκατερωθεν(υπεροχος κολος κ στηθος)
περναμε σε 69 οπου καταευχαριστηθηκα να γλειφω το ζουμερο μουνακι της ενω κ αυτη ανταπεδιδαι με ενα καλο στοματικο που τα χε ολα(γλυψειμο καραμελωμα deepthroating)
Δυστυχως λογω 10ημερης ερωτικης αποχης το τελος ηρθε γρηγορα στο στοματακι της οπου το στραγγιξε κ διακριτα τα εφτυσε!
Η πρωτη επισκεψη στο συγκεκριμενο ιδρυμα κρινεται επιτυχης κ σιγουρα θ ακολουθησουν κ αλλες(χρηματων θελοντος.
Α ο χωρος ωραιος καθαρος με ντουζιερα σφραγισμενες σαγιοναρες ωραια μουσικη!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 09, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Handjob (μαλακία)
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας