Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 32 10
Μασατζίδικα 52813
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Χμμμ;
Για να πω την αληθεια, εγώ φταίω.
Για σεξ πήγα (1η μου φορα σε επαγγελματία), αλλά δεν μου πήγε όπως το υπολόγιζα.
Υπερβολικό άγχος, και όποτε εκλεινα τα μάτια μου έβλεπα την γυναικούλα μου και τα παιδάκια μου, μιας και είμαι πολύ ευτυχισμένος με τον γάμο μου.
Γιατί πηγά? Πάντα ήθελα να δοκιμάσω και εγώ.
Με 160 παλμούς το λεπτό χτυπάω το κουδούνι της εξώπορτας, μου αν ανοίγουν, ασανσέρ και 5ος ΄οροφος. Με 197 παλμούς πλέον χτυπώ το κουδούνι και μου ανοίγει μια κοπέλιά με το χαμόγελο στα χείλη.
Τα σαλόνι άδειο, ερημιά, μείωση παλμών στο 160 (είχα και το αγχος μην πέσουμε σε κανένα γνωστό,Κουλ ο διάολος έχει πολλά πόδια).
Η Σοφία μου είπε να παρακάμψουμε το σαλόνι και να πάμε απευθείας σε δωμάτιο, όπου και έμεινα 5΄περίπου περιμένοντας. Μάλλον ήθελε να αναχωρήσει καποιος προηγούμενος και δεν ήθελε να πέσουμε μούρη με μούρη. Αυτό είναι πολυ καλο που έκανε και πρόσεξα οτι και την ωρα που αναχωρουσα εγω παλι κοιταξε αριστερα-δεξια στο σαλονι πριν φυγω. Η διακριτικότητα έιναι καλό να υπαρχει.

Την ρώτησα για την Ηλιάνα, που είχα διαβασει νωριτερα, οτι ηταν εκει και μου είπε οτι θα ειναι διαθεσιμη σε 15΄περιπου.
Δεν ηθελα να περιμενω γιατι μπορει να το μετανιωνα και να εφευγα.
Με 130 παλμούς συμφωνησα να γινει η πρεμιερα μου με την Σοφια.

Λοιπόν στο ζουμί...
Η Σοφία είναι, κατα δήλωση της, 33 ετών και περιπου τόσο δειχνει, ίσως και λιγο μικροτερη. Να προσθετει μονη της χρονια το αποκλειουμε αρα 33 πρεπει να ειναι. Αδύνατη, ξανθα μαλλια με μια ενοχλητικη φρατζα (και εκεινη δυσανασχετουσε) γαλανά ματια, συμπαθητικα χαρακτηριστικα προσωπου, στηθος μικρο αλλα στητο και ρωγες σκληρες. Το νι-μου (δυστυχως) αξυριστο, τα οπισθια αρκετα ωραια να τα βλεπεις (μινιον) αλλα (δυστυχως) και παλι, πολυ χαλαρα στην αφη. (χρηζουν γυμναστηριο αμεσα).
Το κακο ηταν οτι ενω ειναι συμπαθητικη αυτο το κλικ που λετε ολοι, εμενα δεν το εκανε. Ειπαμε ομως οτι φταιω και εγω.

Λοιπον, ξανα...
Ντουζακι, φρεσκια πετσετα, χρησημοποιημενες παντοφλες(φαουλ). Ξεβρακωμα εγω με τα εσωρουχα εκεινη και ξεκιναει το μασαζ μπρουμητα. Μετρο συγκρισης δεν εχω μιας και ηταν και για το μασαζ η 1η μου φορα, αλλα δεν ηταν κατι που θα το θυμαμαι.

Με γυρναει ανασκελα και ξεκιναει να προσπαθει να ανασηκωσει το εργαλειο. Τιποτα.
Προφυλακτικο και ξεκιναει πεοθηλασμο. Το εργαλειο σχεδον νεκρο. Λιγο το αγχος, λιγο το οτι δεν μου εκανε αυτο το κλικ η Σοφια.
Αλλαγη, κατω εκεινη, απο πανω εγω μηπως και σηκωθει το εργαλειο, φιλακια στο λαιμο, στις ρωγες, (στο στομα δεν δοκιμασα γιατι δεν ηθελα), τιποτα και παλι.
Με τα πολλα ξανα ανασκελα εγω στο πλαϊ του μασαζοκρεβατου εκεινη μαλαξεις στο εργαλειο το εφεραν σε αξιοπρεπη επιπεδα και το ασπρο πηχτο υγρο βγηκε απο το ντροπιασμενο εργαλειο.

tips.
α. ημουν αξυριστος (πανω εννοω) και φανηκε οτι την ενοχλουσε-γαργαλιοταν
β. μου ξεκαθαρισε απο την αρχη οτι κωλαρακι δεν αγγιζουμε
γ. ανατριχιασε ευκολα (ετσι μου εδειξε και ειπε) αν δεν καταλαβα καλα ή μου ειπε ψεμματα, δεν φταιω σε αυτο.
δ. προσπαθησα να βαλω δακτυλακι στο νι-μου αλλα διακριτικα δεν με αφηνε.
ε. Οταν το εργαλειο εφτασε στα αξιοπρεπη επιπεδα και ζητησα νεο προφυλακτικο μου ειπε οτι δεν εχει αλλο. Τωρα θα μου πεις εσυ γιατι δεν ειχες... ειπαμε ...ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ

Την ευχαριστησα δια χειραψιας και ασπασμου και αποχωρησα προς το ηλιοβασιλεμα....

Αντε και σε αλλα με υγεια

Υ.Γ.
Αυτο που καταλαβα απο αυτην την επισκεψη, ειναι οτι για να δωσει καποιος τα ωραια του λεφτακια για τετοια δουλεια θα πρεπει το προιον οχι απλα να του αρεσει, αλλα να λιωνει για την κοπελα. Κατι που σημερα δεν εγινε με εμενα.

Σοφια, συγνωμη.....
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 18, 2012
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Οκτωβρίου, 2012
ντάξει ρε φίλε, ήσουν πολύ στρεσσαρισμένος, αυτό είναι όλο. Άσε να περάσει λίγος καιρός και ξαναπήγαινε πιο cool, και ίσως ψάχτο πιο πολύ να πετύχεις κάποια που σε καβλώνει πιο πολύ. Επίσης αν δεν γουστάρεις την γκόμενα δεν είναι απαραίτητο να περάσεις, λες ευγενικά ευχαριστώ και πας στην επόμενη.
και μην μπαίνεις στον κόπο να ζητάς συγνώμες, μην νομίζεις οτι έχασε τον ύπνο της με αυτό που έγινε, ούτε οτι ήσουν ο πρώτος που της έτυχε.
19 Οκτωβρίου, 2012
"μην αγγίζεις τον πισινό μου!"
καλά, λέγονται τέτοια πράγματα από τις λαδοκόρες;
19 Οκτωβρίου, 2012
Καλως ηρθες σε εναν ωραιο πουτανοκοσμο!
Την αλλη φορα θα ειναι καλυτερα!ΑΛΛΑ οταν παμε εκει δεν σκεφτομαστε τη γυναικα μας.Μου συνεβει μια φορα να τη σκεφτω οταν πηδουσα ενα συγκλονιστικο μουνι οποτε νο κουκου το πουλι.Αλλη μια φορα ενω πηδουσα μια μετρια σκεφτηκα οποτε τον εβγαλα εξω κι εφυγα!
Θελω να σου πω οτι με τις πουτανες θυμομαστε οτι ειμαστε αρσενικα και ξεχναμε την οικογενεια.Αλλοιως αστο..........
19 Οκτωβρίου, 2012
...Με τις υγείες σου...Πέταξες ένα 80άρι...Τουλάχιστον ΔΕΝ ήξερες...ΔΕ ρώταγες??
A
anatolgami
20 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

το επιμαχο σημειο του κωλαρακίου εννοω...Ντροπή
20 Οκτωβρίου, 2012

Μην νοιωθεις τοσο ασχημα. Σε ολους μας εχει τυχει να περάσουμε ῾μέσα῾ και οι προσδοκίες μας να μην εκπληρωθούν.
Καλό θα είναι την επομενη φορά να μην είσαι τοσο αγχωμένος γιατί σε αυτή την κατάσταση δυσκολα θα σου κάνει ῾κλικ῾.
Μια ατυχή συνεύρεση δεν σημαίνει τιποτα. Ξεπέρασε το και ξαναπροσπάθησε αλλά με κάποια που να πληρεί τα ορια των δικών σου αισθησιακών αναγκών οσο το δυνατόν περισσότερο.
Μη ντραπείς να συζητήσεις με την υποδοχή ( τη εκμοντερνισμένη τσατσα) τι ακριβώς θέλεις απο τη κοπέλα ή πως θελεις να ειναι ή κοπέλα . Αλλωστε είναι μια σχέση προσφοράς και πληρωμής.
Α και κάτι άλλο . Το γεγονός οτι αποφάσισες να επισκευθείς τετοιο τυπου υπηρεσίες δεν σημαίνει οτι δεν αγαπάς την οικογένεια σου.
Η γεννετίσια ορμή ειναι γονιδιακή και γι᾽αυτο ακριβώς ειναι και αχαλίνωτη.

TRY AGAIN και οτι αποριες εχεις μπορείς να βρεις τις απαντήσεις μεσα στο forum του site η ακομα και σε προσωπικά μηνύματα

Μεγάλο χαμόγελο
20 Οκτωβρίου, 2012
ρε φιλε ΡΕ ΦΙΛΕ
πασ στο μαγαζακι και πασ σκεπτομενος τη γυναικα σου? δεν βγαινει ετσι...
σκεψου τις μαλακιες που σουχει πει προχτες και σε εκανε πυραυλο να δεις για ποτε θα σου φυγει το αγχος
20 Οκτωβρίου, 2012

είπα κι εγώ...
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8