Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 10 10
Μασατζίδικα 25541
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Ποιότητα μασάζ

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Έκανα ένα μεγάλο γύρο με αισχρούς σκοπούς που περιελάμβανε το Θησέως 81 (συγκράτησα μόνο τη Μαίρη), το Αριστοτέλους 5 όπου πήγα να δω τη, αγγλίδα Μπέλα αλλα δεν μου άνοιγαν για δεύτερη φορά (άιντε κλείστε το χαϊβάνια), το Βριλησσού 36Α για την Ρομπέρτα (δεν με ενθουσίασε), το Φυλής 54 για τη Γιάννα (συμπαθής), κατέληξα στη, κινέζικη σιγουράντζα που λέγεται Λιλί στο Φερών 19. Την πόρτα μου άνοιξε ένα ξανθό καβλέτο με καρεδάκι και κοκκινισμένο από τον ήλιο, αλλά είπα να παίξω σίγουρα, ειδικά όταν η Λιλί φορώντας ένα μαύρο μίνι φορεματάκι και peep toes κρεμάστηκε από το σβέρκο μου μιλώντας ακατάληπτα κινέζικα. Στο δωμάτιο στο οποίο δεν λειτούργησε το aircondition παρά μόνο μετά το πέρας της συνεδρίας και που δεν περιλαμβάνει ντουσιέρα ει μη μόνον την κοινόχρηστη, εμφανίστηκε η μικρά και με έστρωσε σε ολιγόλεπτο μασαζ. Ήταν πολύ καυλωμένη γιατί μου χύμηξε από πίσω πιάνοντας τη μαλαπέρδα και βάζοντάς μου δάχτυλο. Εγώ έστριψα το χέρι μου και άρχισα να τη μαλακίζω, κι εκείνη τριβόταν και προσπαθούσε να σπρώξει το δάχτυλό μου πιο βαθειά. Σε κάποια φάση γύρισα και σηκώθηκα. Έχοντάς την ξαπλωμένη, τον πήρε στο στόμα της με προφυλακτικό, ένώ εγώ της έβαζα δάχτυλα και στις δυο τρύπες και δίνοντάς της γλωσσόφιλα. Το μουνάκι της ήταν υγρό και σε κάποια φάση έκανε σαν να τελείωσε. Γενικά έκανε σαν λυσσασμένη. Μου έκανε νόημα να της τον χώσω, αλλά με όλη αυτή την ένταση και με το δάχτυλό μου στην μικρή στενή πίσω τρυπούλα της την έχυσα στο στόμα (εντός προφυλακτικού). Μια πάρα πολύ καλή συνεδρία στα όρια του pse. Δυστυχώς δεν μιλάει ακόμα γρυ ελληνικά κι εγώ είμαι παντρεμένος, αλλίως θα της έλεγα να πάμε για κάνα μπανάκι το ΣΚ. Μου είπε ότι δεν ξέρει να κολυμπά και σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδεα να της μάθω. Σε μια άλλη ζωή ίσως.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 18, 2012
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας