Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 10 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 10693
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πρώτη φορά πήγα στο εν λόγω κατάστημα. Τακτικός του Ζανόσπιτου ήμουν, αλλά μάλλον θα αλλάξω στέκι τώρα.
Πολύ ευγενική υποδοχή, πολύ καθαρό περιβάλλον και αρκετές κοπέλες να διαλέξεις. Και όλες άνω του μετρίου (κάποιες εξαιρετικές - για τα δικά μου γούστα πάντα)

Πρώτα μπανάκι (στα μείον το κοινόχρηστο μπάνιο - αν και είδα δωμάτια με δικό τους) και μετά ήρθε η Μαργαρίτα. Κοντούλα με εξαιρετικό βυζάκι (όχι μεγάλο, αλλά όπως πρέπει και στητό) και ωραιότατο κωλαράκι. Το μασάζ ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Πράγμα σπάνιο, σε τέτοιου είδους ιδρύματα. και χωρίς βιασύνη. Είχε πολύ ωραίο άγγιγμα η κοπέλλα και σε κάποιο σημείο ψιλομετάνιωσα που δεν πήρα διπλό (αλλά έχει ο Θεός). Ηξερε πως να μεταδώσει το αίσθημα του ερωτικού χωρίς να γίνεται πρόστυχο. Αφού τελείωσε με το μασάζ, γύρισα και επιδόθηκε σε ένα πολύ καλό στοματικό. Στα μείον το γεγονός ότι ήταν με σκουφάκι, αλλά και καλό ταυτόχρονα, δεδομένου ότι με έβλεπε πρώτη φορά και δεν με ήξερε (οπότε λίγο παραπάνω προσοχή δεν βλάπτει)

Αφού τελείωσα μου έκανε χαλαρωτικό μασαζάκι για να λήξει σωστά η συνεδρία.

Την επόμενη φορά θα κάνω σίγουρα διπλό.

Την προτείνω ανεπιφύλακτα
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 28, 2012
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Μαργαρίτα
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαΐου, 2012
Αυτό το: "Ηξερε πως να μεταδώσει το αίσθημα του ερωτικού χωρίς να γίνεται πρόστυχο", μεγάλη κουβέντα, σύντροφε! Θα με κάνεις να τρέχω στα νότια τώρα, κι είναι πολύς ο δρόμος...
29 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μακάρι να μην σε στείλω τζάμπα!!!! ήταν όντως πολύ καλή
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2