Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 6 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 5887
Γενική βαθμολογία

1.0
Εμφάνιση κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

1.0
Ποιότητα μασάζ

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
μεσημερι. και λογω εγκητητας στο χώρο εργασίας μου λεω να παω (για πρωτη φορά) σε μασατζίδικο, και αφου ειχα διαβασει διάφορες κριτικές εδω μέσα. Μπαίνω με βάζουν σε ένα δωμάτιο και αρχίζει μια παρέλαση απο Κυρίως κατι μιλφ, αλλα καλύτερα αλλα χειρότερα. θα πέρασαν 5-6 κοπέλες. Διάλεξα την μικρότερη, κυρίως γιατι μου φάνηκε πανέμορφη, και με υπέροχα μάτια , αν και το ένστικτο μου έλεγε άλλα. Συνήθως τα μιλφ ειναι καλυτερα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩς ΈΡΓΟ. Μπαινει μεσα το μικρο μου κανει κατι χαριεντισματα. με ρωταει θα κανεις μπανιο? ναι λεω (αν και ημουν 5καθαρος, αλλα για να μην σιχαινεται και η αλλη....) . ξεντυνομαι , μπανιαρομαι (κοινο μπανιο) και ξαπλώνω. Έρχεται , και μου κανει ενα μασαζ όντως πααρα πολυ καλο. χαλαρωσα. Μου πιανει και την κουβέντα , (ειναι απο ουκρανια κλπ) . Ητανε προσχαρη δεν μπορω να πω.Που το βρηκες το μαγαζι με ρωταει? Στο ιντερνετ λεω εγω. Καποια στιγμη με ρωταει πρωτη φορα? Σε μασατζιδσικο ναι λεω γω. Δεν σε πιστευω μου λεει. Τες παν , για να μην τα πολυλογω, αφου μου κανει κανα 25-30λεπτο μασαζ με ρωταει μονο μασζαζ θελεις? Οχι της λεω. ε τι θελεις εδω μονο μασαζ κανουμε. Και γω λες και ημουν σχολιαροπαιδο λεω δεν μπορει κουκλα αφου αλλα ξερω γω. πως μου λεει αφου ειναι πρωτη φορα πως ξερεις τι κανουμε εδω? Καμμια κοπελα δεν κανει σεξ εδω μου λεει.1!!! με ενα πονηρο χαμογελο. και γω αντι να της πω να πα να.. (ισως επειδη ημουνα χαλαρωμενος και ειχαν πεσει οι αντισταει μου- "τι να πω ο παπαρας?) λεω δεν πειραζει... και μου λεει ε αντε το πολυ να σου κανω μια εκτονωση.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ. !!!!!! Γδυνεται και μενει με τα εσωρουχα και τελικα μου τραβαει μια μαλακια και τελειωνει το πραμα εκει. Για ενα καλο μασαζ και μια μαλακια ειναι πολλα τα 60 ευρω φιλαρακι . ειδικα τη σημερον ημερα.
δεν μπορω να καταλβω τι μαλακια έκανα? για πειτε μου εισεις οι πιο εμπειροι μπας και τη γλιτωσω την επομενη φορα. (Η μαλακια ειναι οτι μου φανηκε τοσο γλυκια και ομορφη η γκομενιτσα που θελω να ξαναπαω-αλλα οχι για να μου κανουνε ενα μασαζ οσο καλο και ναναι. οι καιροι ειναι δυσκολοι. δεν βγαινει το 60ρι ετσι ευκολα)
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 19, 2012
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
Όνομα κοπέλας
Ναταλία
Ενεργό Μέλος
19
Πόντοι:
511
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Απριλίου, 2012
Φίλε, όπως διαπίστωσα και εγώ, η συγκεκριμένη γκομενίτσα είναι πονηρή και παιχνιδιάρα, οπότε ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα. Από δω και μπρος λοιπόν, γενικώς μη μασάς!
21 Απριλίου, 2012
Φίλε για να καταλάβω ακούμπησες προκαταβολικά 60 € χωρίς ουσιαστικά να έχεις κανονίσει απο πρίν το πρόγραμμα ? έτσι έγινε ?
02 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

οχι ακριβως... τα ακουμπισα στο τελος αλλα ειχα κανει τη μαλακια να μην κανονισω το προγραμμα απο πριν. Αν και νομιζω οτι κατι τετοιο ειναι αυτονοητο... και στο Ιουλιανου πηγα και δεν χρειαστηκε να κανονισω τιποτα..ολα εγιναν αυοτματαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3