Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 6 10
Παπάγου 6
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα
5701
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Με το κορίτσι έχω ξαναβρεθεί παλιότερα στο παλιό απαράδεκτο μαγαζί. Τώρα πού πήγαν στο καινούργιο Παπάγου 6 μετά τον Χόντο έιπα να πάω να δω τι γίνεται. Ωραίο μαγαζί στο 1ο όροφο διακριτικό ( η πόρτα απο τον ακάλυπτο πίσω) με τρία δωμάτια με ντουσιέρες παντού.5-6 κορίτσια καθόντουσν στο χωλλ , εγω ξαναπήρα το γλυκό μιλφάκι την Ιλιάνα. Με κοντό καρέ μαλάκι, μουτράκι χαρούμενο και μια μπλουζίτσα ημιδιάφανη μου άναψε τα λαμπάκια. Περάσαμε στο δωμάτιο , έκανα ενα ντους και με έβαλε γυμνό μπρούμητα. Τα έμπειρα χέρια της ανεβακατέβαιναν απο την πλάτη μου μέχρι τα πόδια μέχρι πού έλιωσα. Οταν το κατάλαβε με γύρισε ανάσκελα και χαμογελώντας άρχισε ένα αλλιώτικο μασάζ απο το στήθος μέχρι τα πόδια. Τελείως αισθησιακό πού με έκανε τούρμπο. Γδύθηκε μου φόρεσε το σκουφί και ανέβηκε στην αγαπημένη της θέση καβάλα. Με τα χέρια μου χαιδευα τα στήθη της και τα πόδια της. Σε λίγο τελείωσα μέσα σε κουνήματα απο μέρους της να με φάει. Τρελλάθηκα. Με φίλησε , πήρε το δωράκι της και με άφησε να συνέλθω και να κάνω ενα ντους να φύγουν τα λάδια .
Πέρασα πολύ ωραία - όπως πάντα- με το 35αρικο βουλγαράκι. Θα την επισκεφθώ πάλι .
Πέρασα πολύ ωραία - όπως πάντα- με το 35αρικο βουλγαράκι. Θα την επισκεφθώ πάλι .
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 21, 2012
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Πίπα με προφυλακτικό
- Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας