Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 10 10
Ποσειδώνος 67
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα
10693
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Αδελφια, τα σεβη μου.Κριτικουλα για το εν λογω μαγαζι.
3 φορα που παω και φυσικα περασα σουπερ.Γιατι?
1)Ευκολο παρκινγκ
2)καθαρος χωρος
3)χαλαρη μουσικουλα
4)ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΣΤ!!!!!(9 κοπελες!!!!!!(11 θα κατεβασουν?),που φυσικα και δεν θυμαμαι ονοματα,αρκετα ωραια μουνακια(ενα ξανθο μου εκανε εντυπωση)και η σουπερ Χριστινα.
Η εν λογω κορασις εκ Σερβιας (ετσι λεει)ειναι 26,με σουπερ κορμακι,ωραια βυζακια(μαλλον προς βυζους πανε),κοντο μαλλακι,καθαρη και κεφατη.Εκπληκτικο μασαζ(με ξεκουρασε απιστευτα)και εκπληκτικο πηδημα,με ακαποτη πιπα,τρελα φιλια,αλλαγες στο κρεβατι,χυσιμο στοματακι.
Γενικα περασα παρα πολυ καλα,τα λεφτα που εδωσα μου χαρισαν 1 ωρα σουπερ και γενικα το προτεινω.
Καμια φορα σκεφτομαι οτι μας σεβονται πιο πολυ οι πουτανες για 80ε παρα οι ελλεινηδες που και μας τα τρωνε ΚΑΙ δεν ξερουν να πηδιουνται.Αντε καλη δυναμη
3 φορα που παω και φυσικα περασα σουπερ.Γιατι?
1)Ευκολο παρκινγκ
2)καθαρος χωρος
3)χαλαρη μουσικουλα
4)ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΣΤ!!!!!(9 κοπελες!!!!!!(11 θα κατεβασουν?),που φυσικα και δεν θυμαμαι ονοματα,αρκετα ωραια μουνακια(ενα ξανθο μου εκανε εντυπωση)και η σουπερ Χριστινα.
Η εν λογω κορασις εκ Σερβιας (ετσι λεει)ειναι 26,με σουπερ κορμακι,ωραια βυζακια(μαλλον προς βυζους πανε),κοντο μαλλακι,καθαρη και κεφατη.Εκπληκτικο μασαζ(με ξεκουρασε απιστευτα)και εκπληκτικο πηδημα,με ακαποτη πιπα,τρελα φιλια,αλλαγες στο κρεβατι,χυσιμο στοματακι.
Γενικα περασα παρα πολυ καλα,τα λεφτα που εδωσα μου χαρισαν 1 ωρα σουπερ και γενικα το προτεινω.
Καμια φορα σκεφτομαι οτι μας σεβονται πιο πολυ οι πουτανες για 80ε παρα οι ελλεινηδες που και μας τα τρωνε ΚΑΙ δεν ξερουν να πηδιουνται.Αντε καλη δυναμη
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Handjob (μαλακία)
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαρτίου, 2012
όταν ακούς Σερβίας διάβαζε Αλβανίας.
T
tawara
09 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Λες?παντως δεν ειχε πατεταχτα αυτια!!!!!
S
stevesteve
09 Μαρτίου, 2012
Ο επίλογός σου είναι μεγάλη αλήθεια και όλα τα λεφτά!
kostas_x
17 Μαρτίου, 2012
που το ειδες βρε υποερτεραστιε το ευκολο παρκινγκ? με ποδηλατο πηγες?
E
ElftexTP
18 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
οσες φορες πηγα παρκαρα ευκολα!ευχαριστω για το κοπλιμαν
S
stevesteve
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5