Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 150 10
Diamond Spa
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
411766
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πηγα για Ρουλα αλλα ηταν απασχολημενη οποτε περιμενα να τελειωσει,Στο μεταξυ η ευγενεστατη κυρια της υποδοχης μου εφερε ολα τα κοριτσια να τα δω ,κατι που δε μου αρεσει<Οι κοπελες ηταν μεγαλες για τα γουστα μου μιας και μου αρεσουν τα πιπινια,Τελειωνει η Ρουλα με παιρνει απο το χερι και με παει στο δωματιο ,Πετσετα και παντοφλες σφραγισμενες,κανω μπανιο και περιμενω ξαπλωμενος , ερχεται και ξεκινα καλο μασαζ με λαδι σε ολο το σωμα ,γυριζω καυλωμενος και βλεπω μια τριανταρα με σπασμενο προσωπο αλλα κορμι οπως το θελω , λεπτο με λεονακια βυζακια .τη βαζω καθετα στο μασαζοκρεβατο και τη περιποιουμαι και μετα τη βαζω στο καναπε και συνεχιζω, χυνει και σταματαει για κανα τριλεπτο,μετα με πλακωνει σε βαθια πιπα ΑΚΑ και περναει λαστιχο , τη πηδαω σε διαφορες στασεις και δειχνει να γουσταρει ,πεταω τη καποτα και με πιπωνει παλι και τα ζηταγε ολα στο στομα ,δυστυχως δε της εκανα το χατηρι και εχυσα πανω μου,με εκανε μπανιο και με ευχαριστησε , Αν εδεινε και πισω πορτα θα ηταν τελεια αλλα δε δινει,παρολα αυτα δεν ειπε οχι σε δαχτυλο ,,,,Σε μια ωρα θα παω για χυσιμο σε ουκρανικο πιπινι και θα ενημερωσω, Γαματε γιατι χανομαστε
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 19, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Body to Body Μασάζ
Όνομα κοπέλας
Ρούλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως