Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019
Μέλη : 175759
Online:  1896 επισκέπτες  &  261 μέλη 
Κατάλογος : 11614 καταχωρίσεις & 70060 κριτικές
 • Ξέχασες το password;
 • Ξέχασες το username;
 • Γίνε μέλος!
 • Αναζήτηση
     
                     

  Κριτικές που έχει γράψει ο CHEYENNE

  660 αποτελέσματα - εμφάνιση 1 - 50 « Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 ... 14 Επόμενο » Αποτελέσματα ανά σελίδα:
   
  Αθήνα
   

  Με την super milf Μάνια

  Μέσος όρος: 
   
  8.2
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Η Μάνια πλέον από το περασμένο καλοκαίρι μονοπωλεί μαζί με την Λαουρίτα την δεύτερη και Τρίτη βάρδια στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Μια ώριμη γυναίκα με καστανά ίσια μαλλιά, πρόσωπο με έκφυλα χαρακτηριστικά. Σώμα με καμπύλες, μικρό σχετικά στήθος, με περιφέρεια που μαγνητίζει τα βλέμματα των ανδρών.

  Ήμουν ακόμα στην ντουζιέρα όταν μπήκε στο δωμάτιο, έχοντας μόλις τελειώσει το φρεσκάρισμα μου. Μου όρμησε και άρχισε να με φιλάει στον λαιμό, τα αυτιά και το σώμα μου. Αφού κουτσοσκουπίστηκα συνεχίσαμε τις περιπτύξεις στα όρθια για να μεταφερθούμε στο κρεβάτι. Στο ίδιο μοτιβο τα προκαταρκτικά, δηλαδή έντονα φιλιά, χάδια, γλειψίματα. Με πολύ πάθος ανταποκρίθηκε στα προκαταρκτικά μου, για να ανεβάσει ρυθμούς στο maximum όταν ανέλαβα το «γατάκι της». Μετά από κάποια λεπτά πήρε τα ινία του αγώνα για να μου προσφέρει ένα πολύ ποιοτικό στοματικό με εναλλαγές ρυθμού, deep throats καραμέλωμα στα @@κια. Και στο sex η συμμέτοχη της ήταν ιδανική κάνοντας ότι χρειαζόταν για να έχουμε την «ευτυχή κατάληξη». Λίγη κουβέντα, πλακίτσα και αποχώρηση εν μέσω ευχαριστιών και από τους δυό μας.

  Η Μάνια πλέον αποτελεί μια από τα δυνατά χαρτιά και τις σταθερές αξίες του ομίλου. Δίνει το 100% των δυνατοτήτων της στο δωμάτιο και προσπαθεί για την ικανοποίηση του επισκέπτη της. Must για τους μιλφολάτρες, ιδανική επιλογή για αυτούς που δίνουν προτεραιότητα στο service και όχι την εμφάνιση θέλοντας να απολαύσουν sex σε έντονους ρυθμούς με μια γυναίκα που δεν λέει όχι, κατέχει όσο λίγες το άθλημα, προσφέροντας και φουλ πρόγραμμα για τους μερακλήδες…..

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Μάνια , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Μάνια
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Αλίνα – Ανώτερη των προσδοκιών…..

  Μέσος όρος: 
   
  9.2
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  9.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  10.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Την Αλίνα την είχα δει σε 2-3 από τις ελάχιστες πλέον τσάρκες μου στην Φυλής και την είχα ξεχωρίσει, μιας και είναι πολύ εντυπωσιακή κοπέλα. Ψηλή με καστανόξανθα ίσια μακριά μαλλιά, όμορφο πρόσωπο, γλυκό χαμόγελο, γυμνασμένο σώμα, μικρό φυσικό στήθος, περιφέρεια με καμπύλες που κολάζουν Άγιο. Πρόσφατη μεταγραφή του ομίλου Κασσάνδρας. Την συνάντησα σε τσάρκα μου, το σαλονάρισμα της επιθετικό, προκλητικό δεν μου άφησε περιθώρια αντίστασης, για να περάσω στο μεγάλο δωμάτιο με το τζακόυζι, καταβάλλοντας στον ευγενέστατο κύριο επί της υποδοχής το παράβολο για πρόγραμμα με 69.

  Σκουπιζόμουν ακόμα όταν μπήκε στο δωμάτιο. Πολύ φιλική, χαμογελαστή με περίμενε στο μεγάλο στρογγυλό κρεβάτι. Αφού μιλήσαμε λίγο, με φιλιά, αγκαλιές, χάδια ξεκίνησαν τα πρώτα προκαταρκτικά, κυρίως από πλευράς της, για να συνεχίσει με πολύ ποιοτικό στοματικό που περιελάμβανε και την περιποίηση όλης της ευρύτερης περιοχής. Συνέχεια με κλασσικό 69, που με διακριτικούς αναστεναγμούς και βογγητά έδειχνε να απολαμβάνει την περιποίηση μου. Συνέχεια και πάλι με ποιοτικό στοματικό και νέα προκαταρκτικά από μεριάς της, με πολύ υπομονή και για αρκετή ώρα, μιας και ο «μικρός Cheyenne» έκανε τον δύσκολο για να έρθει σε πλήρη θέση μάχης .Το sex μαζί της απολαυστικό, σε μια και μόνη στάση αυτή του Cow girl μιας και δεν χόρταινα να κοιτάζω το όμορφο πρόσωπο της και τις εκφράσεις απόλαυσης που συμπλήρωναν το απόλυτο κλίμα gfe που κυριάρχησε στην συνεδρία μας.

  Δεν βιάστηκε να φύγει, κάθισε με δική της πρωτοβουλία και μιλήσαμε για πολλά θέματα, μεταξύ άλλων για την θητεία της στην οδό Φυλής, που μόνη της μου αποκάλυψε, τις πρώτες (θετικές) εντυπώσεις από τον «κόσμο των studio» και άλλα πολλά σε πλήρη άνεση χρόνου (ο συνοδοιπόρος λαγός «χρονομέτρησε» 35 λεπτά παραμονής στο δωμάτιο), μέχρι να με αποχαιρετήσει ευχαριστώντας με, δίνοντας μου ένα τρυφερό φιλάκι.

  Η Αλίνα αποδείχτηκε ανώτερη κάθε προσδοκίας. Η εμφάνιση της τουλάχιστον για τα γούστα μου, σε πολύ ψηλά επίπεδα, η διάθεση της, η τεχνική της, η υπομονή της δεν υστέρησαν πουθενά για να μου προσφέρει μια πολύ καλή συνεδρία που πολύ ευχαρίστως θα επαναλάβω σύντομα.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλίνα , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Αλίνα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Ξαναβρίσκοντας την Αμαλία……

  Μέσος όρος: 
   
  7.9
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  8.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Την Αμαλία την είχα πρωτοσυναντήσει και την είχα τιμήσει τον περασμένο Ιούλιο στο R.I.P. Τατοίου 71, με πολύ καλές εντυπώσεις. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν για να την ξανασυναντήσω τυχαία σε Σαββατιάτικη τσάρκα στο εν λόγω ίδρυμα. Δεν είναι από τα γνωστά κορίτσια στον χώρο, οπότε ας κάνω μια σύντομη περιγραφή. Απλή καθημερινή κοπέλα, με πολύ θετική αύρα. Χαμογελαστή, ευδιάθετη με χιούμορ, έξυπνο βλέμμα, κοντά μαλλιά σε χτένισμα ala garcon. Σώμα χωρίς περιττά κιλά, αρκετά σφιχτό, με καλοσχηματισμένη περιφέρεια. Στήθος φυσικό σε σωστή αναλογία με το υπόλοιπο σώμα της. Το πολύ αυθόρμητο χαμόγελο της, η προφανής χαρά της και το ζεστό αγκάλιασμα της που με ξαναείδε μετά από τόσο καιρό ήταν καθοριστικά στοιχεία για να περάσω χωρίς να το πολυσκεφτώ στο δωμάτιο, για πρώτη φορά στο ισόγειο ίδρυμα.

  Δωμάτιο με πολλές γωνίες και όχι στο συνηθισμένο ορθογώνιο, με στρογγυλό κρεβάτι, άνετο σε τετραγωνικά. Η ντουζιέρα μικρή, κάποιος επιπλέον εύσωμος από εμένα θα δυσκολευόταν αρκετά να μπει. Σφραγισμένες πετσέτες και παντόφλες. Σε σωστό χρόνο έκανε την εμφάνιση της, ολόγυμνη, μιας και το νωπό της δέρμα «πρόδιδε» ότι και αυτή είχε φρεσκαριστεί πριν έρθει στο δωμάτιο. Ξάπλωσε δίπλα μου, μιλήσαμε για πράγματα που έγιναν όλο αυτό το διάστημα που είχαμε να βρεθούμε.

  Με τρυφερά φιλάκια, χάδια και γλειψίματα σε όλο μου το σώμα ξεκίνησαν τα προκαταρκτικά από πλευράς της, για αρκετή ώρα και με πού καλή τεχνική. Περιποίηση στα @@κια και ικανοποιητικό στοματικό, με την απαραίτητη προφύλαξη φυσικά. Βαθύ με παιχνίδια της γλώσσας, πότε στον κορμό, πότε στην βάλανο έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο ινδιάνος όμως δεν είναι εγωιστής. Την ξάπλωσα ανάσκελα και ανέλαβα δράση με φιλιά, χάδια και γλειψίματα σε όλο της το σώμα, που δεχόταν με διακριτικούς αναστεναγμούς, χαμηλόφωνα βογγητά, εκφράσεις αρέσκειας και ηδονής στο πρόσωπο της με λόγια ικανοποίησης/προτροπής. Στην δική μου στοματική περιποίηση ανταποκρίθηκε έντονα ανεβάζοντας ρυθμούς στις ανάσες και τα βογγητά της. Σταμάτησα μετά από κάποια λεπτά και «μπήκα» μέσα της ιεραποστολικά για τα ξεκίνημα του sex, που η συμμετοχή της ήταν πολύ καλή με αγκαλιές, χάδια, φιλιά. Συνέχεια και τέλος στα τέσσερα μέσα στα ίδια επίπεδα, σωστά στησίματα και υψηλό κλίμα gfe. Δεν βιάστηκε να φύγει, μιλήσαμε λίγο ακόμα μέχρι την οριστική της αποχώρηση.

  Κάποιος που θα δει την Αμαλία δεν θα εντυπωσιαστεί από την εμφάνιση της,( δίχως αυτό να σημαίνει ότι είναι άσχημη) αλλά με την αύρα της και την διάθεση της. Και θεωρώ ότι δεν θα μετανιώσει για την – τυχόν - απόφαση του να περάσει στο δωμάτιο. Εκεί η Αμαλία θα τιμήσει τα χρήματα που παίρνει, έχοντας θέληση να ικανοποιήσει σε άνεση χρόνου και ποιότητα υπηρεσιών, κάτι που με εμένα τουλάχιστον μετά από δυο φορές που έχουμε βρεθεί, έχει καταφέρει απόλυτα.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Αμαλία , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Αμαλία
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Classy Τζοάνα

  Μέσος όρος: 
   
  8.8
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  9.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Κατά την άποψη μου η Τζοάνα είναι μια από τις πιο φινετσάτες και πιο κλασσάτες κοπέλες που «κυκλοφορούν» στα studio αυτό τον καιρό. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι και όμορφη. Ψηλή σχετικά με σώμα με σωστές αναλογίες και χωρίς περιττά κιλά. Καλοσχηματισμένη περιφέρεια, χυτά πόδια, ενισχυμένο στήθος. Πρόσωπο αριστοκρατικό με ωραία χαρακτηριστικά. Σγουρά μακριά μαλλιά σε αποχρώσεις του κόκκινου μέχρι την μέση περίπου. Άριστες οι αναμνήσεις μου από παλιότερες συνεδρίες, έτσι όταν την είδα ντυμένη στο ροζ see through συνολάκι που φορούσε και να μου χαμογελάει τόσο γλυκά, ήταν πολύ δύσκολο να αντισταθώ.

  Δεν θα αναλύσω αυτή την φορά πολύ τα τεκταινόμενα του δωματίου, για να αλλάξω και λίγο το στυλ των κριτικών μου, παρά θα περιοριστώ να πω ότι τα προκαταρκτικά της ήταν άριστα και σε μεγάλη χρονική διάρκεια, το στοματικό της υποδειγματικό, η συμμετοχή της κορυφαία όπως και η ανταπόκριση της στην δική μου περιποίηση σε υψηλό κλίμα gfe που θεωρώ ότι της ταιριάζει. Υπομονετική, γελαστή και πρόθυμη, αντεπεξήλθε στο maximum σε κάποιες «δυσκολίες» της συνάντησης, και με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.

  Η Τζοάνα είναι μια κοπέλα που χωρίς να ξεφεύγει από τα όρια του προγράμματος, και δίχως ακρότητες, τιμάει όσο δεν πάει τα χρήματα που παίρνει. Η τεχνική της είναι πολύ καλή, είναι φιλική και η διάθεση της να περάσει καλά ο επισκέπτης της, εμφανής. «Εκτιμάει» την καλή συμπεριφορά και την ευγένεια του παρτενέρ της, από όσα έχω καταλάβει, στοιχεία που ανεβάζουν την απόδοση της και κάνουν την συνεύρεση ακόμα καλύτερη. Έχει αποδείξει ότι «αδιαφορεί» για τον χρόνο (όπως και η ευγενέστατη υπηρεσία) και κάνει ότι μπορεί για να ικανοποιήσει το άνδρα που είναι μαζί της. Εγώ τουλάχιστον μετά από τρείς συνεδρίες μαζί της από τον περασμένο Ιούλιο και μετά, αυτό έχω αποκομίσει.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Τζοάνα , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Τζοάνα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69 • «Ισπανικό»
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (2)
   
  Αθήνα
   

  Σάντρα – Έπιασε το νόημα

  Μέσος όρος: 
   
  8.7
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Η Σάντρα είναι μια από τις τελευταίες σχετικά «μεταγραφές» του ομίλου από την οδό Φυλής. Μια πολύ γλυκιά νεαρή αδύνατη κοπέλα, με όμορφο /ναζιάρικο πρόσωπο και χαμόγελο που σε κερδίζει. Καστανά μακριά ίσια μαλλιά, μετρίου αναστήματος, μικρό φυσικό στήθος, περιφέρεια με ελκυστικές καμπύλες. Η φήμη που την συνόδευε από την «αμαρτωλή οδό» δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Η δική μου όμως εμπειρία προ καιρού μαζί της πάρα πολύ καλή, έτσι θέλησα να επιβεβαιώσω εάν ήταν τυχαίο γεγονός, ή έχει βελτιωθεί πραγματικά.

  Χρειάστηκε να περιμένω κάποια λεπτά στο δωμάτιο, αφού το κουδούνι χτυπούσε ασταμάτητα και ένας συναγωνιστής είχε σειρά. Μπήκε γελαστή, μου ζήτησε συγγνώμη για την αναμονή, και ξεκινήσαμε. Τα προκαταρκτικά της, αρκετά καλά, με φιλάκια στον λαιμό, τα αυτιά, το στήθος και την κοιλιά μου. Με διακριτικούς αναστεναγμούς ανταποκρινόταν στην δική μου περιποίηση που γινόταν όλο και πιο έντονοι, όσο πλησίαζα στη ευαίσθητη περιοχή της. Με μάτια ερμητικά κλειστά, χάδια στο κεφάλι μου, ελαφρές συσπάσεις της μέσης της, και βαθιές αναπνοές ήταν οι αντιδράσεις της στο στοματικό μου, που κράτησε κάποια λεπτά και έδειχνε να απολαμβάνει. Με σταμάτησε για «ανταλλαγή» ρόλων.
  Με σήκωσε στα γόνατα μου, και αυτή στα τέσσερα, ξεκίνησε το στοματικό της το οποίο ήταν ποιοτικό με παιχνίδια της γλώσσας, βαθύ κατά διαστήματα, περιποίηση όλης της ευρύτερης περιοχής.
  Ξάπλωσα, συνέχισε το στοματικό της και μετά από λίγο την έφερα γονατιστή προς το πρόσωπο μου για λίγο ακόμα oral περιποίηση από μέρους μου, για να ξεκινήσουμε το sex σε ρυθμούς cow girl, με άψογη «συνεργασία» από μέρους της, χάδια, φιλάκια και όλα τα σχετικά. Συνέχεια με στάση του λωτού και τελείωμα ιεραποστολικά μετά από αξιόλογη συμμετοχή σε υψηλούς ρυθμούς gfe. Λίγη κουβεντούλα και αποχώρηση με πεταχτό φιλάκι στο στόμα.

  Δεν έχω λόγους να αμφισβητήσω όλους αυτούς που έλεγαν ότι στην οδό Φυλής δεν ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή από πλευράς υπηρεσιών. Μετά από δυο συναντήσεις όμως μαζί της συμπεράνω ότι η «προαγωγή» της στα studio, συνοδεύτηκε και με αναβάθμιση υπηρεσιών. Και είναι και για το συμφέρον της στην τελική. Την εμφάνιση –κατά την άποψη μου, τουλάχιστον- την έχει, έτσι παρέχοντας και υψηλές υπηρεσίες, θα έχει και μεγαλύτερο κέρδος. Κάτι που είναι το ζητούμενο για όλους τους εργαζόμενους του κόσμου.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Σάντρα , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Σάντρα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (2)
   
  Αθήνα
   

  Άννα –Δυο χρόνια+, μετά…………

  Μέσος όρος: 
   
  8.8
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  9.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  9.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Από τον μακρινό Δεκέμβριο του 2012 χρονολογείται η τελευταία μου συνάντηση με την Άννα. Μια κοπέλα που ήταν από τα μεγάλα στανταράκια μου και για ανεξήγητους λόγους και χωρίς να έχω κανένα παράπονο από αυτήν, άφησα να περάσει τόσος καιρός μέχρι την συγκεκριμένη μας συνάντηση, μετά από τόσο καιρό.
  Για τους λίγους που δεν την ξέρουν : Νεαρή, μελαχρινή με μακριά ίσια μαλλιά. Γλυκύτατο πρόσωπο με μεγάλα εκφραστικά μάτια, όμορφα χαρακτηριστικά. Κανονικού αναστήματος, με σώμα χωρίς ατέλειες, φυσικό στήθος και καλλίγραμμη/καμπυλωτή περιφέρεια.

  Η έκπληξη της ολοφάνερη στην απόφαση μου να περάσω και πάλι μαζί της. Ήταν προφανές ότι δεν το περίμενε μιας και τόσα χρόνια την έβλεπα αλλά δεν την είχα τιμήσει. Κάτι που ήταν και το κύριο θέμα της κουβέντας μας πριν τα πρώτα προκαταρκτικά. Τρυφερά χάδια, αγκαλιές, φιλάκια, αναστεναγμοί, γλειψίματα, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του πρωταγωνιστή μια εγώ, μια η Άννα. Αυτή την φορά το menu είχε και foot job από πλευράς της, κάτι που δεν μου είχε ξανακάνει, και γενικότερα δεν το ζητάω αφού δεν είμαι fun του είδους. Ομολογώ όμως ότι μου άρεσε και είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
  Επίσης πολύ καλό το oral sex με ποικιλία, παιχνίδια με την γλώσσα, βαθύ κατά διαστήματα και περιποίηση της ευρύτερης περιοχής. Πολύ καλή και η συμμετοχή της στο sex, με σωστά στησίματα, αληθοφανή βογγητά, χάδια, τρυφερά λόγια . Μετά το τέλος αδιαφορώντας για τα κουδούνια που χτυπούσαν, κάθισε δίπλα μου και μιλήσαμε ακόμα για κάποια άλλα θέματα, μέχρι την οριστική της αποχώρηση που συνοδεύτηκε με ένα τρυφερό φιλάκι στα χείλη.

  Με την Άννα επαληθεύτηκε πέρα για πέρα η παροιμία «σαν το παλιό καλό κρασί» μιας και δεν άλλαξε καθόλου η συμπεριφορά της και το ικανοποιητικό sex που έκανα/κάνω μαζί της, παρόλο που πέρασε τόσος καιρός. Η χημεία μας πάρα πολύ καλή, η οικειότητα δεδομένη, η ποιότητα εγγυημένη. Μια κοπέλα που για εμένα τουλάχιστον είναι μια σίγουρη επιλογή.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Άννα , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Άννα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Άννα(γκα) και Θεοί πείθονται.

  Μέσος όρος: 
   
  8.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  9.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  9.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω πάει στο X-BAR για ποτό. Είναι λίγες όμως οι φορές που ανέβηκα στον όροφο με κάποια κοπέλα. Και αυτό όχι γιατί δεν έχει όμορφες κοπέλες. Αντίθετα. Ο λόγος είναι ότι την τελευταία φορά που δοκίμασα, εδώ και καιρό, να συνευρεθώ με κάποια από τις εργαζόμενες στο Μπαρ, είχα μια αρνητική εμπειρία, που είχε να κάνει περισσότερο με τον χρόνο παρά με την διάθεση/απόδοση της κοπέλας.

  Η Άννα είναι μια από τις κοπέλες που εδώ και πολύ καιρό, είχα ξεχωρίσει, Την είχα πρωτοδεί όταν ξεκίνησε την «καριέρα της» στην Αθήνα στο R.I.P. (?) Η. Πολυτεχνείου 37, όμως για λόγους που δεν γνωρίζω και φυσικά δεν με αφορούν, έπαψε να εργάζεται στα studio της αλυσίδας και την βρίσκουμε μόνο στο ίδρυμα της οδού Συγγρού.
  Ψηλή, ξανθιά με μακριά μαλλιά, γλυκό πρόσωπο, χαμογελαστή μόνιμα, αγαλματένιο κορμί, ενισχυμένο στήθος με πολύ καλή αφή. Μακριά χυτά πόδια, καλοσχηματισμένη περιφέρεια. Είναι ένα απο τα κορίτσια, που χορεύουν στα live shows του X-BAR. Έχουμε μιλήσει αρκετά στις επισκέψεις μου στο Μπαρ, και κάποια σχετική οικειότητα υπήρχε. Η παλιά κακή μου εμπειρία όμως ήταν ανασταλτικός παράγοντας στην απόφαση μου να ανέβω τις σκάλες προς τα ενδότερα. Όμως η επιθυμία μου να συνευρεθώ με την Άννα, σε συνδυασμό ότι δεν μπορώ να την βρω σε κάποιο studio αποδείχτηκε ισχυρότερη των αναστολών μου (εξ' ου και ο τίτλος, πόσο μάλλον αφού δεν είμαι «Θεός») και έτσι αποφάσισα την συνεύρεση μας σε πρόγραμμα μισής ώρας για να αποφύγω θέματα με τον χρόνο.

  Δεν είχα ακόμα τελειώσει το φρεσκάρισμα μου, όταν έκανε την εμφάνιση της στο μεγάλο δωμάτιο με το τζακούζι. Έβγαλε τα ρούχα της, έκανε και αυτή ντους και ξάπλωσε δίπλα μου. Λίγη κουβέντα και ανέλαβε δράση. Σχετικά «επιθετική» στην αρχή κάτι που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, για να αναλάβω τα ινία του παιχνιδιού, να την χαλαρώσω και να προσαρμοστεί στους ρυθμούς μου. Χάδια, φιλάκια, αγκαλίτσες γλειψίματα τα πρώτα προκαταρκτικά. Ασχολήθηκα με το υπόλοιπο κορμί της, κάτι που έδειχνε πως τη άρεσε. Επικεντρώθηκα στο «γατάκι της», για να ανταποκριθεί άκρως θετικά στην περιποίηση μου, με δυνατά βογγητά, χάδια στο κεφάλι μου και έντονους αναστεναγμούς. Μετά από κάποια λεπτά με σταμάτησε για να πάρει αυτή το πάνω χέρι. Φιλάκια στο στήθος μου, τον λαιμό μου την κοιλία μου, ισπανική, για να καταλήξει στον «μικρό Cheyenne» σε ένα στοματικό, που χωρίς να είναι κακό δεν μου έμεινε αξέχαστο. Αφού κατάφερε να με φέρει στο maximum της στύσης μου, με καβάλησε για να ξεκινήσουμε το sex με cow girl. Μου άρεσε αρκετά η όλη φάση αφού συμμετείχε ενεργά και με σωστά στησίματα, δίνοντας καλό ρυθμό, και δεν θέλησα να αλλάξω στάση για να μας βρει έτσι το τέλος.
  Μασάζ περιελάμβανε το menu για την συνέχεια, κάτι που έδειξε να κατέχει, αφού με χαλάρωσε αρκετά. Ντους και πάλι από πλευράς της και λίγη κουβέντα όσο ντυνόταν. Πειράζοντας την με χαμόγελο, είπα: «Δεν με άφησες να ασχοληθώ, παραπάνω μαζί σου», αναφερόμενος στο στοματικό μου, που με δική της πρωτοβουλία σταμάτησε. Και εκεί (ξανά) προέκυψε το θέμα του χρόνου, λέγοντας μου ότι δεν ήθελε να καταναλώσουμε το «μετρημένο» χρόνο μας εκεί, αλλά να τον αξιοποιήσει για να με ικανοποιήσει περισσότερο, έχοντας αυτή τον ενεργητικό ρόλο. Φιλάκι ευχαριστίες και με ένα «θα τα πούμε κάτω» αποχώρησε.
  Χωρίς να πιάσει «ταβάνι» η συνάντηση μου με την Άννα με άφησε ευχαριστημένο. Αφενός γιατί έκανα sex με μια όμορφη κοπέλα που από καιρό το ήθελα, αφετέρου γιατί και η απόδοση της, δεν είχε κάποιο μελανό σημείο. Στην σεξουαλική διαδικασία ήταν πρόθυμη, με καλή συμμέτοχη και γνώσεις στο αντικείμενο, με θέληση να με ικανοποιήσει, αλλά και στο Μπαρ μετά, ήταν πολύ φιλική, χαμογελαστή, ευχάριστη, ήρθε αρκετές φορές στην παρέα μου για λίγη κουβεντούλα και με χαιρέτησε πολύ τρυφερά όταν μετά από πολύ ώρα αποχώρησα σκεπτόμενος εάν θα πρέπει να «ξανατολμήσω» την άνοδο μου στα δωμάτια του ορόφου, με δυο ακόμα κοπέλες που μου αρέσουν πολύ. Αλλά αυτό θα είναι μια άλλη ιστορία……….
  Αυτά για την εμπειρία μου με την Άννα , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Άννα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69 • «Ισπανικό»
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Τζέσικα – Ένα πρόσχαρο και ικανό κορίτσι…..

  Μέσος όρος: 
   
  8.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Η Τζέσικα είναι μια νεαρή ξανθιά κοπέλα, με αδύνατο σχετικά σώμα, φυσικό στήθος και καμπυλωτή περιφέρεια σε σωστές αναλογίες με το ύψος και τον σωματότυπο της. Μακριά σχετικά μαλλιά, σαρκώδη χείλη, εκφραστικά μάτια, μόνιμα χαμογελαστή και κεφάτη. Σήμα κατατεθέν της τα μεγάλα της γυαλιά που της δίνουν ένα αρκετά sexy look και τα φοράει πάντα. Μα πάντα……….

  Μόλις είχα βγει από την ντουζιέρα, όταν μπήκε στο δωμάτιο. Με περίμενε ξαπλωμένη να σκουπιστώ, πήγα δίπλα της και αφού κουβεντιάσαμε λίγο άρχισαν οι πρώτες περιπτύξεις.
  Χάδια, αγκαλιές, φιλιά, γλειψίματα σε όλα τα σημεία του σώματος και από τις δύο πλευρές. Επικεντρώθηκα στο «γατάκι» της, που το περιποιήθηκα για αρκετή ώρα, μιας και έδειχνε να το απολαμβάνει και να με παροτρύνει για επιπλέον περιποίηση. Μετά από αρκετή ώρα ανέλαβε και αυτή δράση με πολύ καλό στοματικό, με εμένα στα γόνατα και την Τζέσικα στα τέσσερα για αρχή και μετά στην «παραδοσιακή» στάση για συνέχεια.
  Συνέχεια με sex σε στάση cow girl από την αρχή μέχρι το τέλος της συνεδρίας, μιας και το απολάμβανα αρκετά έτσι και δεν θέλησα να αλλάξω στάση, αφού η κοπέλα μας ήταν πολύ δεκτική και συνεργάσιμη με στησίματα, θέσεις και γενικότερη περιποίηση.
  Λίγη κουβέντα μετά το τέλος, φιλάκι, ευχαριστίες και από τις δυο πλευρές και αποχώρηση.

  Μια πολύ ευχάριστη κοπέλα αλλά και καλή τεχνίτρια συνάμα. Με πλήρη άνεση χρόνου, χωρίς καμία ενόχληση και από τον ευγενέστατο κύριο επί της υποδοχής, μου χάρισε μια συνεδρία αρκετά ποιοτική που τα είχε όλα. Πολλά και έντονα προκαταρκτικά, συμμέτοχη και ανταπόκριση στην όλη διαδικασία του oral sex και από τις δυο μεριές, και στο κυρίως πιάτο ήταν αυτό που χρειαζόταν. Εν ολίγοις είχε όλα τα απαραίτητα συστατικά για να χαρακτηρίσω την συνεδρία μας άκρως επιτυχημένη.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Τζέσικα , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Τζέσικα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Λένα – Πλέον στανταράκι

  Μέσος όρος: 
   
  8.1
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Η Λένα πλέον είναι μια από τις κοπέλες που ξέρω εγγυημένα ότι θα περάσω καλά. Ρωσίδα milf, με πολύ γλυκό πρόσωπο, ξανθά μαλλιά σε χτένισμα ala garcon, μεγάλα εκφραστικά μάτια, μόνιμα χαμογελαστή. Φυσικό στήθος αρκετά σφριγηλό τηρουμένων των αναλογιών της ηλικίας της. Ωραία χυτά πόδια, περιφέρεια με ωραίες καμπύλες.

  Δεν θα κουράσω πολύ με λεπτομέρειες, αφού πολλές φορές έχω αναφερθεί στις συνευρέσεις μου μαζί της. Θα πω μόνο ότι είναι αρκετά θερμή, δοτική, γενναιόδωρη, με διάθεση να ευχαριστήσει και να ευχαριστηθεί. Το στοματικό της μου αρέσει και με φτιάχνει πάρα πολύ, τα προκαταρκτικά της πολλά και σε μεγάλη χρονική διάρκεια, δεκτική σε ότι λογικό ζητήσω και στο sex συμμετέχει ενεργά δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό για την ικανοποίηση μου.

  Για μένα η Λένα είναι πλέον στανταράκι, και για τα δεδομένα μου, την επισκέπτομαι σχετικά συχνά. Είναι η κλασσική milf που οι fun του είδους αναζητούν. Υπομονετική, πρόσχαρη, καλή τεχνίτρια, δεκτική αλλά και με πρωτοβουλίες εκεί που χρειάζεται και την θεωρώ ιδανική για τους λάτρεις των ωρίμων γυναικών, χωρίς να σημαίνει ότι και οι πιπινολάτρες, σε όσον τουλάχιστον αφορά τις υπηρεσίες της δεν θα περάσουν καλά. Όποιοι όμως ζητούν νεαρά καλλίγραμμα κορίτσια ας μην κάνουν τον κόπο να την επισκεφτούν.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Λένα , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Λένα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Η καλύτερη φορά μου με την Αφροδίτη

  Μέσος όρος: 
   
  8.4
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  8.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  9.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Η «ιστορία μου» με την Αφροδίτη είναι πολύ μακρινή. Είχα μία από τις χειρότερες εμπειρίες μου ever την πρώτη μου φορά μαζί της. Σαν γυναίκα όμως μου αρέσει πολύ και αργότερα της είχα δώσει μια ακόμα ευκαιρία που είχε «εκμεταλλευτεί» για να ακολουθήσει εδώ και αρκετό καιρό μια τρίτη φορά σαφώς καλύτερη από τις δυο προηγούμενες.

  Σε μία από τις τσάρκες μου στο Κηφισού 30, που δούλευε η Αφροδίτη ζήτησα από τον ευγενέστατο κύριο επί της υποδοχής να πάω στην τουαλέτα. Ενώ έπλενα τα χέρια μου στον νιπτήρα μπαίνει η Αφροδίτη στην τουαλέτα ολόγυμνη, μετά από δωμάτιο για να φρεσκαριστεί. Η θέα του γυμνού κορμιού της, το ολόλευκο φως που αποκάλυπτε κάθε πτυχή του προσώπου της αναστάτωσαν τον «μικρό Cheyenne» και η είσοδος μου στο δωμάτιο ήταν γεγονός. Τι σου είναι το μυαλό του ανθρώπου…..
  Σε σωστό χρόνο έκανε την είσοδο της στο δωμάτιο. Με πείραξε λίγο για την απόφαση μου να περάσω με αυτό τον τρόπο για να αρχίσουν τα πρώτα προκαταρκτικά. Χάδια και φιλιά στο λαιμό, το στήθος την κοιλία μου με πολύ καλή χρήση της γλώσσας από πλευράς της. Το στοματικό της πολύ καλό με εναλλαγές ρυθμού και παιχνίδια της γλώσσας και περιποίηση όλης της ευρύτερης περιοχής. Και η δική της ανταπόκριση στην δική μου περιποίηση σε υψηλούς ρυθμούς για να καταλήξουμε στο sex σε μία και μόνη στάση, αυτή του cow girl, μιας και οι αντοχές μου δεν φάνηκαν αντάξιες των περιστάσεων. Μιλήσαμε λίγο, με χαιρέτησε με μια σφιχτή αγκαλιά και αποχώρησε, αφού ανταλλάξαμε ευχές για την νέα χρονιά που είχε πλέον ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες.
  Αυτά για την εμπειρία μου με την Αφροδίτη, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Αφροδίτη
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Σόνια – (Ξανά)συναντώντας μια παλιά γνωστή

  Μέσος όρος: 
   
  8.4
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Την Σόνια την πρωτοσυνάντησα εδώ και αρκετά χρόνια όταν ακόμα εργαζόταν στο πάλαι ποτέ Amnezia. Είναι μια νεαρή κοπέλα από την Ρουμανία, αρκετά αδύνατη στα όρια του skinny. Ίσια μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους περίπου, Μεγάλα μαύρα εκφραστικά μάτια, με πολύ αριστοκρατικά χαρακτηριστικά προσώπου. Αν και θεωρητικά δεν είναι μέσα στις προδιαγραφές μου, μιας και δεν μου αρέσουν οι τόσο αδύνατες κοπέλες, μου έχει κάνει το απαραίτητο κλικ, και την έχω συναντήσει εδώ και αρκετό καιρό. Οι αναμνήσεις μου από τις συναντήσεις μας πάρα πολύ καλές, και αυτό ήταν κίνητρο για μια ακόμα συνεδρία.

  Γελαστή, φιλική όπως πάντα μπήκε στο δωμάτιο. Μιλήσαμε λίγο για να ξεκινήσει να με χαϊδεύει και να με φιλάει πολύ τρυφερά και με πολύ καλή τεχνική από τον λαιμό μέχρι τους μηρούς μου. Πολύ καλό στο στοματικό της που ακολούθησε με περιποίηση όλης της ευρύτερης περιοχής. Εξαιρετική και η ανταπόκριση της στις δικές μου φιλοφρονήσεις, όπως και η συμμετοχή της στο sex που «περιορίστηκε» σε μια και μόνο στάση –ιεραποστολικά- μιας και η όλη διαδικασία που ήταν σε ψηλούς ρυθμούς gfe με ικανοποιούσε και δεν είχα διάθεση για αλλαγές.

  Μετά το τέλος δεν βιάστηκε να φύγει, ξάπλωσε δίπλα μου και μιλήσαμε αρκετά για κοινές γνώστες από το αείμνηστο πορνομέγαρο της πλατείας Βάθη. Η Σόνια είναι μια πολύ καλή επαγγελματίας που χωρίς να προβεί σε «ακρότητες» και μέσα στα πλαίσια του προγράμματος ικανοποίει τον επισκέπτη της. Η τεχνική της και οι γνώσεις της είναι αρκετά καλές όπως και η διάθεση της. Δεν είναι τυχαίο που ενώ δεν είναι στο “target group” όσον αφορά το στυλ των κοριτσιών που προτιμάω, πολύ πρόθυμα συνευρίσκομαι μαζί της.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Σόνια, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Σόνια
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Ζακλύν – Μαθήματα χημείας

  Μέσος όρος: 
   
  8.6
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  10.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Με μεγάλη ομάδα συναγωνιστών επισκεφτήκαμε το νέο studio της Λ. Αθηνών. Εργαζόμενο κορίτσι η Ζακλύν. Μια κοπέλα που είχα συνευρεθεί προ καιρού μαζί της στο Σ. Πάτση 27 με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Είναι μια έμπειρη γυναίκα που έχει περάσει τα πρώτα …αντα, με ξανθά σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους περίπου. Το πρόσωπο της απλό καθημερινό με πολύ θετική αύρα, συμπαθέστατο σε «κερδίζει» με την πρώτη ματιά. Σώμα χωρίς κάποια περιττά κιλά, με καλλίγραμμη περιφέρεια και φυσικό στήθος αρκετά σφριγηλό, με σκληρές ρώγες. Ο συνοδοιπόρος λαγός αποφάσισε να την τιμήσει και όσο τον περίμενα στο σαλόνι, σκέψεις πολλές περνούσαν από το μυαλό μου και τελικά δεν αντιστάθηκα και πέρασα και εγώ στο δωμάτιο.

  Λίγα λόγια για το δωμάτιο, μιας και ήταν η πρώτη φορά που το επισκέπτομαι τα ενδότερα του εν λόγω ιδρύματος. Μικρό σχετικά σε τετραγωνικά, περιποιημένο με μεγάλο διπλό κρεβάτι. Ντουζιέρα, σφραγισμένες πετσέτες και παντόφλες. Air condition σε σωστή θερμοκρασία, χαρτομάντιλα. Όλα τα απαραίτητα με λίγα λόγια, χωρίς κάποια δόση πολυτέλειας.

  Πολυτελής όμως ήταν η όλη παρουσία της Ζακλύν. Ζεστή, ομιλητική, πρόσχαρη, μπήκε ντυμένη με ένα μίνι λευκό fish net που αποκάλυπτε τις καμπύλες της. Διέλυσε τον όποιο πάγο θα μπορούσε να υπάρξει και ανέβασε την οικειότητα στα ύψη. Αλλά εκτός από οικειότητα δημιουργήθηκε μεταξύ μας και πολύ καλή χημεία. Έτσι από την αρχή έως το τέλος της συνεδρίας μας, κυριάρχησε πολύ πάθος, ένταση, δυνατές αγκαλιές, φιλιά και χάδια. Έδειξε με τον τρόπο της ότι ήθελε να περάσει και αυτή καλά μαζί μου, αφού η συμμετοχή της και η ανταπόκριση της συνηγορούσαν απόλυτα σε αυτή μου την εκτίμηση. Προκαταρκτικά πολλά και σε μεγάλη διάρκεια και από τις δυο πλευρές, στοματικό για Oscar από πλευράς της, ιδανική ανταπόκριση και στις δικές μου φιλοφρονήσεις.
  Στο sex κατάφερε να με κάνει να νοιώσω ότι δεν είμαι σε κάποιο studio, αλλά με μια γυναίκα που γνώρισα κάπου έξω και θέλει και αυτή να απολύσει την σεξουαλική διαδικασία. Στάσεις πολλές, με ιδανική συμμέτοχη, συνεργασία, πρωτοβουλίες, αλλά και δεκτική στις όποιες λογικές απαιτήσεις μου.

  Αν και ξεπεράσαμε πάρα πολύ τον προβλεπόμενο χρόνο, δεν βιάστηκε να φύγει, κάθισε δίπλα μου μιλήσαμε σε πολύ φιλικό κλίμα. Κομπλιμέντα και από τις δυο πλευρές, ευχαριστίες, φιλάκι στο στόμα και αποχώρηση από το δωμάτιο για να συνεχίσουμε την κουβέντα στο σαλόνι συντροφιά με την παρέα μου που είχε το κουράγιο να περιμένει τον λαγό και εμένα για τόση πολύ ώρα….

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Ζακλύν, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Ζακλύν
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (1)
   
  Αθήνα
   

  Μαρίνα – Σε ανοδική πορεία

  Μέσος όρος: 
   
  8.0
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είδα για πρώτη φορά την Μαρίνα σε τσάρκες μου και ανέκαθεν μου άρεσε αρκετά. Όμορφη νεαρή κοπέλα, Ελληνίδα, με ίσια μαύρα φυσικά (όχι extensions) μακριά μαλλιά, μέχρι την μέση περίπου. Το πρόσωπο της αρκετά ναζιάρικο και sexy με πονηρό βλέμμα και σαρκώδη χείλη. Το στήθος της φυσικό σε σωστές αναλογίες με τον κορμό της. Η περιφέρεια της και οι μηροί της, κλασσικής Μεσογειακής γυναίκας με έντονες καμπύλες και πιασίματα. Παρόλα αυτά μια μόνο φορά είχε τύχει να συνευρεθούμε, έχοντας περάσει πάρα πολύ καλά, και έτσι δεν χρειάστηκε πολύ για να αποφασίσω μια ακόμα συνάντηση μαζί της.

  Γελαστή και αεράτη μπήκε στο δωμάτιο. Έβγαλε τα μαύρα εσώρουχα και τις μαύρες κάλτσες που φορούσε, μετά από δική μου παράκληση και ξάπλωσε δίπλα μου. Μιλήσαμε λίγο για να ξεκινήσουν δειλά τα πρώτα προκαταρκτικά που στην συνέχεια έγιναν πιο έντονα. Με χαλαρά χάδια, φιλάκια και αγκαλιές, αυξάνοντας σταδιακά την ένταση και το πάθος σε απόλυτο κλίμα gfe. Αρκετά καλή μαστόρισσα και στο στοματικό με καλή χρήση και παιχνίδια της γλώσσας, αυξομειώσεις στον ρυθμό, βαθύ κατά διαστήματα, και ενασχόληση με όλη την ευρύτερη περιοχή. Πολύ δεκτική και με άριστη ανταπόκριση και στην δική μου περιποίηση με διακριτικούς αναστεναγμούς, βογγητά και χάδια, καταφέρνοντας να με την όλη της συμπεριφορά να με «πείσει» ότι δεν είμαι με επαγγελματία, αλλά με μια γυναίκα που θέλει και αυτή να περάσει καλά μαζί μου.

  Στο sex θέλησα να «συμπληρώσω» την προηγούμενη μας συνάντηση και έτσι όλη η σεξουαλική διαδικασία περιορίστηκε σε μια και μόνη στάση που δεν είχαμε κάνει την προηγούμενη φορά. Στα τέσσερα, μια στάση που με την περιφέρεια της Μαρίνας είναι ιδανική, πόσο μάλλον όταν η συμμέτοχη και τα στησίματα της είναι αυτά που πρέπει.
  Έτσι ολοκληρώσαμε σε αυτή την στάση, αφήνοντας μου την εντύπωση ότι απόλαυσε και αυτή μαζί με εμένα, για να κουβεντιάσουμε για λίγο ακόμα μετά το τέλος, μέχρι να επανέλθουν οι σφυγμοί στο φυσιολογικό και την οριστική της αποχώρηση, δίνοντας μου ένα πολύ τρυφερό φιλάκι στο μάγουλο, χαμογελώντας πονηρά, ανανεώνοντας το ραντεβού μας, που έχω την αίσθηση ότι θα είναι πολύ σύντομα.….

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Μαρίνα , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Μαρίνα2
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (4)
   
  Girls
   

  Νάντια – Μου είχε κεντρίσει την περιέργεια….

  Μέσος όρος: 
   
  8.0
  Εμφάνιση (πρόσωπο):
   
  6.0
  Εμφάνιση (σώμα):
   
  6.0
  Γενική συμπεριφορά:
   
  9.0
  Επικοινωνία:
   
  9.0
  Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Από καιρό διάβαζα κριτικές και σχόλια για την Νάντια. ΟΙ μεγάλη πλειοψηφία συμφωνούσε. Μια μέτριας εμφάνισης γυναίκα με άψογες υπηρεσίες σε πολύ καλή τιμή. Μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον μια γνωριμία μαζί της. Ακόμα περισσότερο με έκανε να θέλω να την συναντήσω ήταν το γεγονός ότι για καιρό προσπαθούσα να την πετύχω στο τηλέφωνο, αλλά δεν απαντούσε. Κάτι που έγινε κάποια στιγμή πριν κάποιες ημέρες για να ορίσουμε, από εκεί και πέρα πολύ εύκολα «ραντεβού» στο γνωστό ξενοδοχείο του Παγκρατίου.

  Φρεσκαρίστηκα όσο την περίμενα, προετοιμασμένος και αγχωμένος –τολμώ να πω- για το τι θα συναντήσω, μιας και για την εμφάνιση της δεν είχα διαβάσει τα καλύτερα. Τυπικότατη στην ώρα της χτύπησε την πόρτα του δωματίου. Αυτό που αντίκρισα : Είδα μια ώριμη γυναίκα που σαφώς δεν είναι η ομορφότερη της Αθήνας, με απλό καθημερινό στυλ, όμως με πολύ θετική αύρα, ζεστό χαμόγελο που αμέσως έσπασε τον όποιο πάγο, πλούσιο φυσικό στήθος, περιφέρεια με καμπύλες, κάποια επιπλέον κιλά αναλογικά κατανεμημένα που έμενα προσωπικά δεν με χαλάσανε. Το χαμόγελο της, η συμπεριφορά της και ο αέρας της με «κέρδισαν» για να ανταλλάξουμε τα πρώτα φιλιά, μετά τις πρώτες συστάσεις.

  Έκανε ντους και ήρθε στο κρεβάτι. Χάδια, φιλιά, τριψίματα, ισπανική πολύ καλή ανταπόκριση και στην δική μου περιποίηση. Στοματικό αρκετά ποιοτικό με περιποίηση όλης της γύρω περιοχής, για να την στήσω στα τέσσερα και με πρωκτικό sex να τελειώσει ο πρώτος γύρος.
  Ξάπλωσε δίπλα μου και λες και γνωριζόμασταν χρόνια μιλούσαμε. Στην πορεία της κουβέντας προέκυψαν πολλοί κοινοί γνωστοί στο χώρο, κάτι που εκτόξευσε την οικειότητα στα ύψη. Ντουζάκι και πάλι στο κρεβάτι για τον δεύτερο γύρο που ψιλά χοντρά κυμάνθηκε στους ίδιους ρυθμούς. Φιλιά, πολλά και πλούσια προκαταρκτικά, στοματικό και από τις δυο πλευρές σε υψηλά επίπεδα, sex σε διάφορες στάσεις για να ολοκληρωθεί η συνέδρια μας και πάλι με πρωκτικό sex. Σε πολύ φιλικό κλίμα κουβεντιάζαμε όσο ντυνόμασταν, φύγαμε μαζί από το ξενοδοχείο, προσφέρθηκε να με πάει κάπου με το αυτοκίνητο της, αρνήθηκα μιας και δεν χρειαζόταν και με πεταχτό φιλάκι το στόμα χωρίσαμε,

  Όπως έχουν πει και οι περισσότεροι η εμφάνιση δεν είναι το ατού της Νάντια. Το φουλ πρόγραμμα που προσφέρει με δυο εκτονώσεις στα 50 ευρώ είναι σαφέστατα vfm, πόσο μάλιστα αφού και η ποιότητα των υπηρεσιών είναι σε υψηλότατα επίπεδα. Σε όποιους «κάνει» η εμφάνιση της πιστεύω θα περάσουν άψογα. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν μετάνιωσα που την συνάντησα απεναντίας, πέρασα θαυμάσια και μάλιστα με έχει βάλει σε σκέψεις να την ξανατιμήσω σε duo –κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ - με την «κολλητή της» την Στέφη μια κοπέλα που επανειλημμένα έχω συνευρεθεί «κατά μόνας» και έχω περάσει εξαιρετικά. Θα δούμε….

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Νάντια, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Διάρκεια συνάντησης 1 ώρα
  Κόστος συνάντησης 50
  Πόλη συνάντησης Αθήνα
  Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
  Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
  Πρωκτικό Ναι
  Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Σίγουρα!
  Σχόλια (6)
   
  Αθήνα
   

  Ξένια - Καλύτερη από κάθε άλλη φορά

  Μέσος όρος: 
   
  8.1
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Η Ξένια αν και νεαρή σε ηλικία είναι από τις πιο γνωστές κοπέλες στα studio μιας και έχει εργαστεί σε πολλά ιδρύματα, με τελευταίο σταθμό το Κηφισού 30. Είναι ξανθιά με γκριζοπράσινα μάτια, ωραία χαρακτηριστικά προσώπου. Σώμα χωρίς περιττά κιλά, φυσικό στήθος και περιφέρεια με αξιοπρόσεκτες καμπύλες. Την ξαναεπισκέυτηκα μετά από πολύ καιρό στον νέο χώρο εργασίας της.

  Το δωμάτιο ευρύχωρο, με σωστή θερμοκρασία, ντουζιέρα, σφραγισμένες πετσέτες και παντόφλες, εν ολίγοις με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ ενός σωστού δωματίου. Δεν άργησε να κάνει την εμφάνιση της. Πολύ τρυφερή και χαδιάρα ξεκινήσαμε τα πρώτα προκαταρκτικά με χάδια, φιλάκια, αγκαλιές για να ανεβάσουμε σιγά σιγά ρυθμούς. Με φιλούσε σε όλο μου το σώμα, το λαιμό, τα αυτιά μου, τους μηρούς μου. Το στοματικό της που ακολούθησε δεν μου άφησε κανένα παράπονο, μιας και ήταν πολύ ποιοτικό με ποικιλία, βαθύ κατά διαστήματα και καραμέλωμα στα @@κια.
  Η ανταπόκριση της και στις δικές μου φιλοφρονήσεις σε υψηλά επίπεδα, με αναστεναγμούς, βογγητά, και χάδια. Ξεκίνημα στο sex ιεραποστολικά με σφιχτές αγκαλιές και χάδια για να συνεχίσουμε και να τελειώσουμε με την Ξένια στα τέσσερα, μα στάση που είναι ιδανική με την περιφέρεια που διαθέτει. Κουβεντούλα, αστεία και φιλάκι πριν την αποχώρηση.

  Μια νεαρή αλλά έμπειρη κοπέλα, που ξέρει τι πρέπει να κάνει για να ικανοποιήσει τον παρτενέρ της. Έχοντας συνευρεθεί μαζί της πέντε συνολικά φορές σε βάθος χρόνου μπορώ να πω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή, αφού συνδυάζει ποιότητα υπηρεσιών και εμφάνιση. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω αποκομίσει.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Ξένια, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Ξένια
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Τάνια – Ο ορισμός της ευσυνειδησίας

  Μέσος όρος: 
   
  8.7
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  10.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Μια κουραστική Κυριακή έφτανε στο τέλος της και παρόλο τον πυρετό που με ταλαιπωρούσε και το σπασμένο μου χέρι δεν είπα όχι στην πρόταση της παρέας για τσάρκα. Στο Μ.Α. 133 συναντήσαμε την Τάνια. Μια κοπέλα που την χαρακτηρίζω μία από τις «αδυναμίες μου» μιας και εμφανισιακά μου «κάνει» πολύ και στο παρελθόν έχω περάσει και πολύ καλά μαζί της. Κόντρα στις συνθήκες και τη λογική, αποφάσισα μια ακόμα συνάντηση μαζί της.

  Η Τάνια είναι μια ψηλή σχετικά κοπέλα, με σώμα που έχει τις χαρακτηριστικές Μεσογειακές καμπύλες. Πλούσιο φυσικό στήθος με μεγάλες σκουρόχρωμες θηλές, περιφέρεια με ζηλευτές καμπύλες. Το πρόσωπο της πολύ γλυκό με καστανόξανθα σπαστά μαλλιά, σαρκώδη χείλη, εκφραστικά μάτια και αξιολάτρευτο βλέμμα.

  Δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο. Έβγαλε τα εσώρουχά της, έκανε ντους μπροστά μου, και αφου σκουπίστηκε ξάπλωσε δίπλα μου. Μιλήσαμε λίγο, για να αρχίσουμε τις περιπτύξεις σε πολύ θερμό κλίμα. Χάδια αγκαλιές, φιλία για μεγάλη χρονική διάρκεια και με πολύ ποιότητα. Μια εγώ, μια αυτή ασχολιόταν ο ένας με τον άλλο σε ένα ρεσιτάλ στοματικού και προκαταρκτικών που κατάφεραν να φέρουν τον «μικρό Cheyenne» στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Παρόλα αυτά συνεχίζαμε τα προκαταρκτικά, το 69, το εκατέρωθεν στοματικό για πολύ ώρα με αποτέλεσμα κάποια στιγμή η στύση μου να με προδώσει.

  Η Τάνια δεν πτοήθηκε, το «πάλεψε» χωρίς όμως αποτέλεσμα. Δεν ήθελα να την ταλαιπωρώ, και αφού της εξήγησα ότι το πρόβλημα είναι απολύτως δικό μου, και πως αυτή δεν έκανε κάτι λάθος της ζήτησα ευγενικά να τελειώσουμε. Αρνήθηκε !!! Με άφησε να χαλαρώσω κάποια λεπτά για να αναλάβει δράση και πάλι για να καταφέρει με πολύ κόπο να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς να δυσανασχετήσει ούτε στιγμή, με θέληση να με κάνει να ολοκληρώσω, αδιαφορώντας για τον χρόνο. Εδώ να δώσω και τα εύσημα και στην ευγενέστατη κυρία επί της υποδοχής που δεν μας ενόχλησε ούτε κατά διάνοια. Και τα κατάφερε. Ελάχιστες κοπέλες, για να μη πω καμία θα έδειχναν τέτοια συμπεριφορά, και δίκαια στην τελική θα με είχαν αφήσει, μιας και το «φταίξιμο» ήταν αποκλειστικά δικό μου. Η Τάνια όμως το πάλεψε και κατάφερε να με κάνει να ολοκληρώσω. Αποδείχτηκε μια άψογη και ευσυνείδητη επαγγελματίας και τα λιγότερο που μπορώ να κάνω γι΄αυτην είναι δημόσια να της πω «ευχαριστώ».

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Τάνια, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Τάνια
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Σίντυ - Μετά από πολύ πολύ καιρό……

  Μέσος όρος: 
   
  8.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  8.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  10.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Την Σίντυ την είχα πρωτοσυναντήσει εδώ και κάμποσα χρόνια, όταν ακόμα εργαζόταν στο R.I.P. (?) Πειραιώς 121 σαν Ελπίδα και Εβίτα. Έκτοτε είχα χάσει τα ίχνη της για αρκετό καιρό για να την ξαναπετύχω εδώ και κάποιους μήνες στο εν λόγω ίδρυμα.
  Είναι μια νεαρή κοπέλα με ίσια ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους περίπου. Ωραίο αρμονικό σώμα, με καλοσχηματισμένη περιφέρεια. Το όπλο της είναι σίγουρα το πλούσιο φυσικό στήθος της, μαγνήτης για τα ανδρικά βλέμματα. Πολύ καλές οι αναμνήσεις μου από την προ ετών συνάντηση μας, έτσι δεν δίστασα για μια επαναληπτική.

  Γελαστή έκανε την εμφάνιση της στο super lux δωμάτιο του υπογείου. Ξάπλωσε δίπλα μου μιλήσαμε λίγο για να ξεκινήσουν τα πρώτα προκαταρκτικά, τα οποία ήταν ποιοτικά και σε ικανοποιητικό χρονικό διάστημα. Το στοματικό της αρκετά καλό, με καραμέλωμα στα @@κια, εναλλαγές ρυθμού, βαθύ κατά διαστήματα. Η ανταπόκριση της στην δική μου περιποίηση άκρως αληθοφανής, με διακριτικούς αναστεναγμούς και βογγητά, χάδια και φιλιά. Sex σε αρκετές στάσεις με σωστά στησίματα, ικανοποιητική συμμέτοχη μέχρι το τέλος. Λίγη κουβέντα στην συνέχεια, μιας και η ώρα ήταν ήδη περασμένη και ένας ακόμα συναγωνιστής την περίμενε πριν την λήξη της βάρδιας της.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Σίντυ, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Σίντυ
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (2)
   
  Girls
   

  Αλεξάνδρα27 – Το πρώτο μου call girl

  Μέσος όρος: 
   
  7.8
  Εμφάνιση (πρόσωπο):
   
  8.0
  Εμφάνιση (σώμα):
   
  7.0
  Γενική συμπεριφορά:
   
  8.0
  Επικοινωνία:
   
  8.0
  Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Και λογικά πολλοί θα αναρωτηθούν γιατί επέλεξα στην Αλεξάνδρα σαν πρώτη μου εμπειρία στον χώρο των call girl.Η απάντηση είναι «επειδή το μυαλό του ανθρώπου πολλές φορές δουλεύει παράξενα». Και εξηγώ: Η Αλεξάνδρα είναι «φτυστή» με μια συνάδελφό μου που λόγω θέσης δεν «με παίρνει» να κάνω κάποια κίνηση και έστω και έτσι κατά κάποιο τρόπο θα μπορούσα να εκπληρώσω ένα απωθημένο μου.

  Είναι μια μικροκαμωμένη γυναίκα, σαφώς πιο πάνω από τα 27 που δηλώνει. Εχει νεανικό πρόσωπο, γαλάζια μάτια, ξανθά μακριά μαλλιά, σώμα με λίγα ελαφρά παχάκια, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι αντιαισθητικά. Πολύ εύκολη η τηλεφωνική συνεννόηση για το κλείσιμο του ραντεβού μας σε γνωστό ξενοδοχείο του κέντρου. Τυπική στην ώρα της, χτύπησε την πόρτα του δωματίου. Συστάσεις, λίγη κουβεντούλα για να σπάσει ο πάγος, σε αρκετά καλά Ελληνικά. Ντους και για τους δυο μας, για να ξεκινήσει ο αγώνας.

  Με πρωτοβουλίες και καλά προκαταρκτικά από πλευράς της, χάδια, φιλιά, αγκαλιές σε gfe κλίμα. Δεκτική και στις δικές μου φιλοφρονήσεις, το στοματικό της πολύ καλό, βαθύ με ποικιλία, περιποίηση όλης της ευρύτερης περιοχής. Sex στα τέσσερα με σωστά στησίματα και καλή συμμετοχή για να τελειώσει έτσι ο πρώτος γύρος. Ντους και πάλι , κουβέντα περί ανέμων και υδάτων για να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο με ένα ακόμα πολύ καλό στοματικό από πλευράς της σε μεγάλη χρονική διάρκεια. Με reverse cow girl ολοκληρώθηκε ο δεύτερος γύρος της συνάντησης μας, χωρίς να ασχοληθώ εγώ καθόλου μαζί της, μιας και αυτή έκανε όλη την δουλειά.. Και πάλι ντους λίγες κουβέντες φιλάκι και αποχώρηση.

  Η πρώτη μου εμπειρία με call girl δεν ήταν κάτι που με ξετρέλανε, αλλά σίγουρα πέρασα καλά. Σαφώς είναι vfm με δυο εκτονώσεις σε σχεδόν φουλ πρόγραμμα και σε άνεση χρόνου.. Εμφανισιακά υπάρχουν πού ομορφότερες κοπέλες στα studio που «ειδικεύομαι», πόσο μάλλον στα call girls, αλλά το κίνητρο της φαντασίωσης με την συνάδελφο ήταν καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή της.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλεξάνδρα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Διάρκεια συνάντησης 1 ώρα
  Κόστος συνάντησης 60
  Πόλη συνάντησης Αθήνα
  Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
  Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
  Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Ίσως
  Σχόλια (8)
   
  Αθήνα
   

  Σε φουλ πρόγραμμα με την Μάνια

  Μέσος όρος: 
   
  8.2
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Πριν έξι μήνες περίπου χρονολογείται η μοναδική μου επίσκεψη στην Μάνια. Μια γυναίκα ορισμός της έκφυλης milf. Πρόσωπο με αέρα έμπειρης γυναίκας, σώμα χωρίς περιττά κιλά, στήθος φυσικό, σχετικά χαλαρό λόγω της ηλικίας, αλλά την περιφέρεια της θα την ζήλευαν αρκετές νεαρές κοπέλες. Μια περιφέρεια-πειρασμός που προσφέρει στο φουλ πρόγραμμα που κάνει, και έτσι δεν μπόρεσα να αντισταθώ δίνοντας το αντίστοιχο παράβολο (100 ευρώ) στην ευγενέστατη υπηρεσία. Ένα πρόγραμμα το οποίο θα μπορούσε να μου κοστίσει λιγότερα, αλλά τα παζάρια ανέκαθεν είναι κόντρα στην φιλοσοφία μου.

  Δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο. Ξάπλωσε δίπλα μου, και αρκετά τρυφερά με αγκάλιασε και άρχισε να με φιλάει σε όλο μου το σώμα. Καραμέλωσε τα @@κια για να συνεχίσει με το στοματικό της που ήταν πάρα πολύ καλό. Αρκετά βαθύ με σωστή χρήση της γλώσσας χωρίς χέρι για αρκετά λεπτά.
  Η ανταπόκριση της σε υψηλά επίπεδα και στην δική μου περιποίηση με σπασμούς και ρυθμικές κινήσεις της λεκάνης της. Πέρασμα προφυλακτικού και ξεκίνημα του sex ιεραποστολικά να την στήσω στα τέσσερα και να «μπω στην πύλη του παράδεισου». Κάποια λεπτά έτσι, για να ξαπλώσω ανάσκελα και «κοινή συνενώσει» και με νέο στοματικό από πλευράς της να έρθει το τέλος. Δεν βιάστηκε να φύγει, μιλήσαμε λίγο μέχρι την οριστική της αποχώρηση.

  Η Μάνια είναι μια έμπειρη γυναίκα μου ξέρει πως θα κάνει ένα άνδρα να περάσει καλά. Έχει και αυτή διάθεση, δείχνοντας πως θέλει να απολαμβάνει το sex και την θεωρώ ιδανική επιλογή για όσους αρέσκονται σε αυτό το στυλ γυναικών.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Μάνια, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Μάνια
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Πρωκτικό σεξ • Ελεύθερο στοματικό • Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Με την νεαρή Ρεβέκκα

  Μέσος όρος: 
   
  7.9
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  6.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  8.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Η Ρεβέκκα είναι μια σχετικά νέα άφιξη στα studio. Νεαρή από τη Ρουμάνια, με κοντά ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους περίπου. «Παιδικό» πρόσωπο, με ένα ελαφρύ κενό ανάμεσα στα δυο μπροστινά δόντια. Σώμα με κάποια επιπλέον κιλά, ομοιόμορφα κατανεμημένα, που εμένα τουλάχιστον δεν με χάλασαν. Στήθος σφριγηλό, φυσικό, τροφαντή περιφέρεια την οποία διαθέτει στο φουλ πρόγραμμα που προσφέρει. Εμφανισιακά δεν την χαρακτήριζα top επιλογή, όμως η διάθεση μου για κάτι καινούργιο, με έκανε να αποφασίσω την στενότερη γνωριμία.

  Αρκετά σύντομα έκανε την εμφάνιση της στο δωμάτιο, δεν είχα ακόμα τελειώσει το φρεσκάρισμα μου. Με περίμενε σο κρεβάτι «παίρνοντας με μάτι», Αφού σκουπίστηκα, ξάπλωσα δίπλα της, γρήγορα έσπασε ο πάγος για να αρχίσουν τα πρώτα προκαταρκτικά.
  Φιλάκια χάδια, γλειψίματα σε όλο το σώμα και από τις δυο πλευρές. Η ανταπόκριση της πολύ καλή έδειξε να απολαμβάνει τη περιποίηση μου. Το στοματικό της πολύ καλό, με deep throat, παιχνίδια με την γλώσσα κατά μήκους του κορμού και της βαλάνου, καραμέλωμα στα @@κια αρκετά ποιοτικό. Στο sex η συμμετοχή της ικανοποιητική, τα στησίματα της σωστά, χωρίς να κλέβει, . Ιεραποστολικό, στάση του λωτού και στα τέσσερα, όπου η θεά της καλοδουλεμένης πίσω τρυπούλας της, δεν με άφησε να αντέξω περισσότερο.
  Χωρίς να βιαστεί ξάπλωσε δίπλα μου, μιλήσαμε αρκετά για διάφορα θέματα. Ευχές για τις επερχόμενες γιορτές, καληνύχτα και αποχώρηση

  Σίγουρα δεν είναι από τις ομορφότερες κοπέλες στα studio,αλλά οι επιδόσεις της είναι αξιοσημείωτες. Έχει καλή διάθεση, είναι πρόθυμη, η τεχνική της καλή μου πρόσφερε μια συνεδρία αρκετά ανώτερη του αναμενομένου. Σε όσους «κάνει» η εμφάνιση της πιστεύω ότι θα περάσουν καλά, όσοι θέλουν αποκλειστικά κοπέλες με αναλογίες μοντέλου, καλύτερα ας μην κάνουν τον κόπο να την επισκευτούν.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Ρεβέκκα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Ρεβέκκα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Λώρα – Ma che culo !!!!!

  Μέσος όρος: 
   
  8.0
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Η Λώρα είναι μια κοπέλα που εργάζεται αρκετό καιρό στην αλυσίδα. Κάνει πολύ «επιθετικό» σαλόνι και συνήθως παρουσιάζεται μόνο με το στριγκ της. Έχει αγαλματένιο σώμα, όχι μόνο τις αναλογίες αλλά και την σκληρότητα των μυών της. Το πρόσωπο της αρκετά «πρόστυχο», μακριά ξανθά μαλλιά, σφριγηλό στήθος. Η περιφέρεια της, είμαι θαύμα της φύσης. Λες και είναι από μάρμαρο, με έντονες καμπύλες που κολάζουν άγιο.
  Εxω ήδη δυο φορές συναντηθεί μαζί της, πριν από αρκετό καιρό, έτσι στο σαλόνι (και αφού βρισκόμουν σε αρκετή αποχή) δεν δυσκολεύτηκε να με πείσει.

  Έκανα το ντους μου και την περίμενα. Νωπή, πεντακάθαρη, μοσχομυριστη τυλιγμένη με την πετσέτα της, έκανε την είσοδο της. Με σήκωσε όρθιο και ξεκίνησαν τα πρώτα χαμουρέματα και από τις δύο πλευρές. Μετά ξαπλώσαμε πήρε τα ινία του αγώνα με φιλιά σε όλο μου το σώμα, σφιχτές αγκαλιές, χάδια, ρουφήγματα., αρκετά δεκτική και με καλή συμμετοχή και στην δική μου περιποίηση.
  Άψογο στοματικό και για πολύ ώρα, με εναλλαγές και παιχνίδια της γλώσσας, αρκετά βαθύ καραμέλωμα στα @@κια, σε πολλές γωνίες και στάσεις. Με έφερε στα όρια μου, της ζήτησα sex στα τέσσερα. Και με προειδοποίησε : «Μην τελειώσεις έτσι, γιατί θέλω να ανέβω και επάνω σου».

  Επειδή ήξερα τι με περίμενε. Της είπα, να ξεκινήσουμε τότε με αυτή από πάνω. Αλλά τι έκανε η «ρουφιάνα», ανέβηκε επάνω μου με reverse cow girl, έχοντας πανοραμική θέα της άψογης περιφέρειας της. Διαισθανόμουν το τέλος να πλησιάζει, την έστησα στα τέσσερα και μετά από λίγο ήρθε το τέλος. Κάθισε δίπλα μου μιλήσαμε, ακούστηκε το κουδούνι, με χαιρέτησε και έφυγε. Ντυνόμουν σιγά σιγά όταν ξανάνοιξε η πόρτα και μπήκε ολόγυμνη και πάλι μέσα για να μιλήσουμε για κάποια λεπτά ακόμα. Μου είπε ότι ξέρει πως δεν είναι με όλους εξίσου καλή, αλλά μεγάλο ρόλο παίζει και ο παρτενέρ λέγοντας μου κάποια χαρακτηριστικά περιστατικά. Είχα ντυθεί, αλλά η Λώρα δεν είχε διάθεση να σταματήσουμε την κουβέντα μας, και ο «μικρός Cheyenne» ξαγρυπνούσε. Ευτυχώς/δυστυχώς (?) δεν είχα άλλα λεφτά μαζί μου και έτσι με κάποια δικαιολογία έδωσα τέλος στην κουβέντα μας. Μια «κουβέντα» που πολύ ευχαρίστως θα επαναλάβω, εφ΄ όλης της ύλης…..

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Λώρα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Λώρα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Πρωινό με την Ναταλί

  Μέσος όρος: 
   
  8.5
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Αδειούχος από την δουλειά, σε πρωινή τσαρκούλα στο εν λόγω ίδρυμα συνάντησα την Ναταλί. Μια από τις πλέον γνωστές παρουσίες στα studio, με ξεκίνημα στο Λέλας Καραγιάννη και συνέχεια στα περισσότερα μαγαζιά της πόλης, με τελευταίους σταθμούς το Τατοίου 58 και την γερμανική αλυσίδα. Γυναίκα έμπειρη, εντυπωσιακή, χυμώδης αρκετά αδυνατισμένη συγκριτικά με το πρόσφατο παρελθόν. Πλούσιο φυσικό στήθος, αρμονικές καμπύλες. Ξανθιά με μακριά μαλλιά, βλέμμα γεμάτο αυτοπεποίθηση. Εντύπωση μου έκανε η «γλυκύτητα» που έβγαζε στο σαλόνι, αφήνοντας πίσω την «τσαμπουκαλού» Ναταλί που οι περισσότεροι ξέραμε. Αφού μιλήσαμε λίγο, δεν δίστασα να περάσω για πρώτη φορά στα ενδότερα του ιδρύματος.

  Το δωμάτιο που πέρασα είναι ευρύχωρο, καθαρό με ντουζιέρα, σφραγισμένη πετσέτα και παντόφλες. Αξιοπρεπέστατο σε γενικές γραμμές χωρίς κάποια μεγάλη δόση πολυτέλειας.
  Σε σωστό χρόνο έκανε την εμφάνιση της στο δωμάτιο. Αφου είπαμε δυο-τρείς κουβέντες ανέλαβε πρωτοβουλίες στο ξεκίνημα της συνεδρίας μας. Μια συνεδρία που κυμάνθηκε σε κλίμα gfe, με πολλά και καλά προκαταρκτικά, ικανοποιητικό στοματικό και σωστή συμμετοχή στο sex σε όποια στάση και εάν αλλάξαμε. Μετά το τέλος, μιλήσαμε για λίγο ακόμα, μου είπε ότι πλέον θα εργάζεται στο εν λόγω ίδρυμα. Ευχές για την καινούργια χρονιά που έρχεται και αποχώρηση.

  Η Nαταλί είναι μια έμπειρη γυναίκα που ξέρει τα μυστικά του sex και πώς να χειρίζεται έναν άνδρα για να του προσφέρει στιγμές υψηλής ερωτικής ικανοποίησης. Παίρνει πρωτοβουλίες, είναι δεκτική και θεωρώ ειδικά τώρα που έχει «ηρεμήσει» και στο σαλόνι, είναι πιο προσιτή και κερδίζει πόντους στο να γίνει πιο επιλέξιμη ώστε με τη απόδοση της στο δωμάτιο να «κερδίσει» τον επισκέπτη της.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Ναταλί, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Ναταλί
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Άννα Μαρία – Ευτυχώς άλλαξε μόνο το χρώμα των μαλλιών της και όχι τις υπηρεσίες της…..

  Μέσος όρος: 
   
  8.8
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  10.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  10.0

  Η Άννα Mαρία είναι μια κοπέλα συνώνυμη με τα studio. Από τις «παλιές καραβάνες», παρόλο που δεν είναι μεγάλη σε ηλικία. Χαρακτηριστικά ήταν η κοπέλα που πρωτοξεκίνησα την πορεία μου στα studio το 2009 και εδώ και χρόνια αποτελεί ένα από τα μεγάλα μου στανταράκια. Πλέον μελαχρινή μετά από αρκετά χρόνια που είχε ξανθά τα μαλλιά της. Στήθος φυσικό, σαρκώδη χείλη, μεγάλα μάτια, μόνιμα χαμογελαστή με περιφέρεια πρόκληση για τις αντοχές κάθε άντρα. Αν και περνάω πολύ καλά μαζί της, δεν την επισκέπτομαι πού συχνά, κάτι που έγινε μετά από πάρα πολύ καιρό.

  Στο δωμάτιο η Άννα Μαρία είναι μια από τις κοπέλες που δεν χρειάζεται να κάνω εγώ τίποτα. Αναλαμβάνει τα ινία του παιχνιδιού από την αρχή μέχρι το τέλος, αφήνοντας με σε ρόλο κομπάρσου. Ετσι και αυτή την φορά με πολλά και ποιοτικά προκαταρκτικά ξεκίνησε η συνεδρία μας, με φιλιά στον λαιμό, τα αυτιά μου, το στήθος μου, την κοιλιά μου. Άψογο καραμέλωμα στα @@κια, το στοματικό της το συγκαταλέγω στα κορυφαία που έχω δεχτεί κατά καιρούς.
  Στο sex μαζί της δεν έχει μεγάλη ποικιλία. Σχεδόν μόνιμα την βάζω στα τέσσερα, όπου όσο «χορτάτος» και να είμαι, ή όσο κούραση και να έχω οι αντοχές μου καταρρέουν και το τέλος έρχεται σχετικά σύντομα. Eτσι και αυτή την φορά. Μετά το τέλος πάντα χωρίς βιασύνη θα καθίσει δίπλα μου, θα μιλήσουμε, μιας και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια.

  Θεωρώ τη Άννα Μαρία μια από τις καλύτερες επιλογές στα studio.H εμφάνιση της σηκώνει συζήτηση, όχι όμως οι υπηρεσίες της. Είναι εξαιρετική τεχνίτρια, πρόσχαρη, πρόθυμη, υπομονετική και ικανοποιεί τον επισκέπτη της στο έπακρο, Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που εδώ και χρόνια είναι στην πρώτη γραμμή των κορυφαίων επίλογων για τα studio.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Άννα Μαρία, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Άννα Μαρία
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Σάντρα – Hey little girl.

  Μέσος όρος: 
   
  8.8
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Η Σαντρα είναι μια νεαρή αδυνατούλα κοπέλα, όπως αναφέρεται και το ομότιτλο τραγούδι της συνώνυμης ποπ σταρ των 80s. Το στήθος της μικρό, η περιφέρεια της με καμπύλες, πρόσωπο με γλυκό χαμόγελο, και όμορφα μάτια. Μακριά καστανά μαλλιά πλέον έχουν πάρει την θέση από τα κοντά ξανθά που είχε μέχρι πρόσφατα. Η «ιστορία μου» μαζί της λίγο παράξενη. Τις πρώτες ημέρες που την είχα δει δεν μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Σιγά σιγά όμως μου κέντρισε το ενδιαφέρον για να αποφασίσω τελικά μια συνάντηση μαζί της.

  Στα του δωματίου αποδείχτηκε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Αρκετά τρυφερή και γλυκιά, κατάλαβε και προσπαρμόστηκε το στυλ μου και με πολλά και ποιοτικά προκαταρκτικά από πλευρας της ξεκίνησε η συνέδρια μας. Χάδια, αγκαλίτσες, φιλάκια σε ρυθμούς gfe, γλειψίματα στον λαιμό, το στήθος, την μέση μου.
  Πολύ καλό το στοματικό της με ποικιλία, καραμέλωμα στα @@κια, βαθύ κάποιες στιγμές, παιχνίδια με την γλώσσα.

  Η ανταπόκριση της σε υψηλά επίπεδα και στην δική μου περιποίηση, η συμμετοχή της στο sex πολύ καλή σε όλες τις στάσεις που αλλάξαμε. Ξεκίνημα με cow girl, δίνοντας διάφορες γωνίες στο σώμα της γα διάφορες παραλλαγές, στάση του λωτού και με ιεραποστολικό ήρθε το τέλος. Ξάπλωσε δίπλα μου πολύ τρυφερά, μιλήσαμε για λίγο και μου πρότεινε να μου κάνει λίγο μασάζ, κάτι που δεν αρνήθηκα για να μου χαρίσει έτσι μερικές ακόμα στιγμές απόλαυσης. Με έδωσε ένα πεταχτό φιλάκι στο στόμα και έφυγε λέγοντας μου «θα τα πούμε στο σαλόνι». Κάτι που έγινε συντρόφια με την ευγενέστατη υπηρεσία, την Κέλλυ την άλλη κοπέλα της βάρδιας και την παρέα μου που με περίμενε υπομονετικά…..

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Σάντρα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Σάντρα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Με την τρυφερή Τζοάννα

  Μέσος όρος: 
   
  8.7
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  9.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Την Τζοάννα την είχα πρωτοσυναντήσει το περασμένο καλοκαίρι με άριστες αναμνήσεις. Είναι μια κοπέλα από την Ρουμανία, με μακριά σγουρά μαλλιά σε αποχρώσεις του σκούρου κόκκινου. Ψηλή με ωραίο σώμα, ενισχυμένο στήθος και καλλίγραμμη περιφέρεια. Σε μια από τις τσάρκες μου την συνάντησα στο εν λόγω ίδρυμα και δεν δίστασα για μια επαναληπτική συνεδρία μαζί της.

  Στο δωμάτιο ήταν ο ορισμός του gfe. Χάδια, φιλάκια σε όλο μου το σώμα, αγκαλιές για πολύ ώρα για τα πρώτα προκαταρκτικά. Σε πολύ υψηλά επίπεδα η ανταπόκριση της στην δική μου περιποίηση και το στοματικό της που ακολούθησε, αρκετά ποιοτικό με εναλλαγές ρυθμού, παιχνίδια με την γλώσσα και περιποίηση όλης της ευρύτερης περιοχής. Στο sex σ όποια στάση και εάν αλλάξαμε «συνεργάστηκε» άψογα, με διακριτικούς αναστεναγμούς, βογγητά αγκαλίτσες και φιλάκια. Μετά το τέλος δεν βιάστηκε να φύγει παρά κάθισε δίπλα μου και μιλήσαμε για λίγο για τα μελλοντικά της σχέδια.

  Η Τζοάννα είναι αρκετά τρυφερή κοπέλα, με πολύ καλή συμμέτοχη και αρκετά δοτική, χωρίς να ξεπερνά τα όρια. Εκτιμάει την καλή συμπεριφορά του παρτενέρ και αποδίδει περισσότερο. Είναι επίσης αρκετά κοινωνική, ομιλητική πρόσχαρη και θεωρώ ότι έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει στανταράκι.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Τζοάννα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Τζοάνα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (1)
   
  Αθήνα
   

  Τόρι – Το αγχολυτικό μου………

  Μέσος όρος: 
   
  8.7
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  10.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Τα νευρά μου ήταν τσιτωμένα από κάποιες «εξωθερμικές» καταστάσεις και ήθελα να χαλαρώσω. Η Τόρι ήταν το καλύτερο «φάρμακο». Μια γυναίκα από την Σιβηρία, με ελαφρά Ασιατικά χαρακτηριστικά. Σώμα χωρίς περιττά κιλά, φυσικό στήθος, πρόσωπο αρκετά ναζιάρικο. Καστανόξανθα μαλλιά άλλοτε ίσια άλλοτε σγουρά ανάλογα το χτένισμα. Είχα πολύ καιρό να βρεθώ μαζί της, οι αναμνήσεις μου πολύ καλές από τις 2 παλιότερες συνεδρίες μας, έτσι σιγά σιγά ο δρόμο με έβγαλε στο studio της οδού Βούρβαχη.

  Τελευταίος επισκέπτης της βάρδιας, έτσι είχα την τύχη να είναι ιδιαίτερα άνετη και να μην έχει θέματα με τον χρόνο Η συνεδρία μας κύλησε σε ‘εντόνους ρυθμούς gfe, με πολλά προκαταρκτικά, για αρκετά λεπτά. Το στοματικό της πάρα πού καλό, όπως και η ανταπόκριση της στην δική μου περιποίηση. Στο sex η συμμετοχή της ιδανική με σφιχτές αγκαλιές, φιλιά και χάδια, τρυφερά λόγια σε όλες τις στάσεις που αλλάξαμε. Παρόλο που έπρεπε να φύγει, μιας και όπως προείπα η βάρδια της τελείωσε κάθισε μαζί μου και μιλήσαμε για κάποια λεπτά ακόμα.

  Η Τορι αποδείχτηκε η ιδανική λύση για να ξεπεράσω τα νεύρα μου. Είναι πολύ καλή μαστόρισσα, και ξέρει αν περιποιηθεί ένα άνδρα και να τον αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο. Κατάφερε να με ηρεμήσει, να με χαλαρώσει με την υψηλή της απόδοση και να γυρίσω σπίτι έτοιμος να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες των επομένων ημερών…..

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Τόρι, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Τόρι
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (2)
   
  Αθήνα
   

  Φαίη – Ένα δώρο για μένα…….

  Μέσος όρος: 
   
  8.6
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Στην τσάρκα που πραγματοποίηση την ημέρα των γενεθλίων μου, ήθελα το δωράκι που «θα μου κάνω» να είναι μια όμορφη νεαρή κοπέλα, με σίγουρα αποτελέσματα. Και η λύση στην αναζήτηση μου είχε το όνομα Φαίη. Μια κοπέλα που είχα να τιμήσω από το περασμένο Πάσχα περίπου με άριστες αναμνήσεις. Μια νεαρή κοπέλα, αδύνατη σχετικά χωρίς βέβαια να την λες skinny. Πλούσιο φυσικό στήθος –το μεγάλο της προσόν-ψηλά πόδια καλλίγραμμη περιφέρεια. Τα μαλλιά της σκουρόχρωμα σε χτένισμα καρέ. Για το πρόσωπο της οι απόψεις διίστανται Σε κάποιους δεν αρέσει, άλλοι πάλι την θεωρούν όμορφη. Εγώ τείνω στην δεύτερη κατηγορία. Την θεωρώ αρκετά γλυκιά, χωρίς κάποιο άσχημο χαρακτηριστικό, και αρκετά sexy. Αλλά περί ορέξεως όπως λέει και η παροιμία……..

  Ίσως για το πρόσωπο της οι απόψεις να διαφέρουν, αλλά οι περισσότεροι συμφωνούν για τις υψηλές επιδόσεις της στο δωμάτιο. Έτσι και εγώ είχα μαζί της μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεδρία, με πολλά και καλά προκαταρκτικά. Μια συνάντηση που το μεγαλύτερο μέρος της αφιερώθηκε στο στοματικό sex τόσο από μεριάς μου όσο και από την πλευρά της Φαίη αλλάζοντας κατά διαστήματα ρόλους, στάσεις και γωνίες,, αλλά κάνοντας και για κάποιες στιγμές και το «παραδοσιακό» 69.Sex με reverse cow girl, με την κορασίδα να δίνει ρυθμό για να συνεχίσουμε στα τέσσερα, αφού μεσολάβησαν και πάλι λίγα λεπτά στοματικού όπου με σωστή συμμετοχή από πλευράς της και την εντυπωσιακή θέα όλου του πίσω συστήματος ήρθε το τέλος. Με χαιρέτησε, έφυγε σχετικά σύντομα μιας και «άλλο δωμάτιο» την περίμενε για να συνεχίσουμε την κουβέντα μας στο σαλόνι λίγο αργότερα μέχρι την οριστική αποχώρηση μου.

  Η Φαίη πλέον είναι μια ολοκληρωμένη επαγγελματίας. Δεν έχει καμία σχέση με το κοριτσάκι που είχα συναντήσει στα ξεκινήματα της, τον Ιούνιο του 2013, αλλά έχει εμπειρίες, παραμένει όμορφη και το κυριότερο ξέρει να ικανοποιεί το επισκέπτη της, μπορεί και προσαρμόζεται στα θέλω και τις απαιτήσεις του, και να μεταμορφώνεται από «γατούλα» σε «τίγρη». Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο μαζί της, κάθε άλλο μάλιστα, με καλύπτει απόλυτα και την θεωρώ εξαιρετική επιλογή.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Φαίη, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Φαίη
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Τι να πω για την Λίντα...

  Μέσος όρος: 
   
  9.0
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  10.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Λίντα : Ένα όνομα συνώνυμο με την ποιότητα και το υψηλό service εδώ και χρόνια στα studio. Μια κοπέλα από τα μεγάλα μου στανταράκια, που παρόλα αυτά είχα πάρα πολύ καιρό να συναντήσω. Βλέποντας στα προγράμματα, ότι εργάζεται σε νυχτερινή βάρδια, δεν έχασα την ευκαιρία, αφού η πρωινή βάρδια που συνήθως εργάζεται δεν με εξυπηρετεί..

  Σε ένα από τα καλύτερα δωμάτια της στουντιακής Αθήνας, κατά την άποψη και αισθητική μου, έλαβε χώρα η συνάντηση μου με την Λίντα. Μια συνάντηση που όπως και όλες μας οι προηγούμενες είχαν ένταση, πάθος, πικάντικες αλλά και με χιούμορ κουβέντες. Προκαταρκτικά πολλά και σε διάρκεια, στοματικό κα από τις δυο πλευρές σε υψηλούς ρυθμούς, sex με ιδανική συμμετοχή. Μασάζ μετά το τέλος της συνεδρίας και κουβέντα σε πολύ φιλικό τόνο μιας και γνωριζόμαστε αρκετά καλά από τις επανειλημμένες μας συνεδρίες από το 2009, χρόνια που ξεκίνησα την πορεία μου στα studio.

  Όπως έγραψα και στον πρόλογο της κριτικής μου, θεωρώ την Λίντα μια από τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Χωρίς να ξεφεύγει από τα όρια και χωρίς εξτραδάκια, προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα πλαίσια του προγράμματος, και δύσκολα θα αφήσει ανικανοποίητο κάποιον επισκέπτη της, όσο τουλάχιστον αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών της. Θεωρώ πως όποιος στουντιάκιας «σέβεται» το παλμαρε του, επιβάλλεται να έχει μια συνάντηση μαζί της.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Λίντα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Λίντα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (1)
   
  Αθήνα
   

  Ζακλύν – Ώρα για κάτι καινούργιο...

  Μέσος όρος: 
   
  7.8
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Μετά από πολλές καταθέσεις σε «σίγουρες» κοπέλες με εγγυημένα αποτελέσματα, αποφάσισα να πειραματιστώ. Η Ζακλύν ήταν η επιλογή μου. Μια έμπειρη γυναίκα που έχει ξεπεράσει τα πρώτα ….αντα. Ξανθιά με σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους. Πρόσωπο απλό καθημερινό. Σώμα χωρίς περιττά κιλά, στήθος φυσικό, όχι ιδιαίτερα σφριγηλό. Η περιφέρεια της θεωρώ πως είναι το δυνατό της σημείο. Το πρόγραμμα με 69 που ζήτησα μου το άφησαν στα 50 ευρώ, χωρίς να ζητήσω κάποια έκπτωση (κάτι που έτσι και αλλιώς δεν κάνω ποτέ).

  Αφού φρεσκαρίστηκα ξάπλωσα να την περιμένω. Αρκετά φιλική, πρόσχαρη και ομιλητική «συνέτριψε» τον πάγο και από την αρχή κατάφερε να δημιουργήσει την απόλυτη οικειότητα, παρόλο που μόλις 2-3 φορές την είχα δει σε τσάρκες μου και δεν είχαμε ανταλλάξει παρά κάποια τυπική «καλησπέρα».
  Πολύ καλά τα προκαταρκτικά της με φιλιά στον λαιμό, τα αυτιά, πιπίλισμα του στήθους μου γλείψιμο στη κοιλιακή χώρα για να καταλήξει στα @@κια που τα καραμέλωσε με πολύ καλή τεχνική. Το στοματικό της που ακολούθησε ήταν ισάξιο του «πρώτου πιάτου» με εναλλαγές ρυθμού, παιχνίδια με την γλώσσα στον κορμό και την βάλανο, deep throat κατά διαστήματα.

  Πολύ υψηλή και ανταπόκριση της στην δική μου ανάλογη περιποίηση, με δυνατές αναπνοές, αναστεναγμούς, βογγητά χάδια και άλλες τέτοιες ομορφιές. Στο sex η συμμετοχή της άριστη με σωστά στησίματα, ειδικά στα τέσσερα είναι χάρμα οφθαλμών για να μας βρει σε αυτή την στάση το τέλος. Χωρίς να βιαστεί ξάπλωσε δίπλα μου, μιλήσαμε για λίγο ακόμα, με ευχαρίστησε κάνοντας μου κάποια κομπλιμέντα, και αποχώρησε δίνοντας μου ένα πεταχτό φιλί στο στόμα, ανανεώνοντας το ραντεβού μας.

  Η Ζακλύν αποδείχτηκε ανώτερη πέραν πάσης προσδοκίας. Φιλική, πρόσχαρη αλλά και άριστη τεχνίτρια που είναι και το ζητούμενο. Πέρασα πολύ καλά με μια γυναίκα που πρώτη φορά συναντούσα, και την θεωρώ ιδανική για τους λάτρεις των milf. Όσοι ζητούν αποκλειστικά νεαρές κοπέλες, αδιαφορώντας για το service ας μην κάνουν τον κόπο να την επισκευτούν.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Ζακλύν, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Ζακλύν
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Τόρι – Από την Σιβηρία με αγάπη…….

  Μέσος όρος: 
   
  8.1
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  10.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Παραφράζω τον τίτλο της παλιάς κλασσικής ταινίας του James Bond «Από την Ρωσία με αγάπη», σαν τίτλο της περιγραφής της εμπειρίας μου με την Τόρι. Μια ώριμη γυναίκα από τα βάθη της Σιβηρίας όπως ανάφερα και στην επικεφαλίδα, αρκετά καλοβαλμένη όμως, χωρίς περιττά κιλά, φυσικό στήθος, περιφέρεια με καμπύλες ωραία πόδια. Πρόσωπο γλυκό, καθημερινό με ελαφρώς Ασιατικά χαρακτηριστικά, καστανόξανθα σγουρά μαλλιά. Από την Σιβηρία μεν, αρκετά θερμή όμως δε. Και εξηγώ :

  Σε σωστό χρόνο έκανε την είσοδο της στο δωμάτιο, φέρνοντας δυο σφηνάκια ρακόμελλο, όσο εγώ ακόμα σκουπιζόμουν από το ντους που είχε προηγηθεί. Με σκούπισε στην πλάτη, συνεχίζοντας με αγκαλίτσες και φιλάκια στα όρθια, για να βγάλει τα εσώρουχα της και να μεταφερθούμε στο κρεβάτι, αφού ήπιαμε τα σφηνάκια. Με πολύ πάθος και ένταση τα προκαταρκτικά από μεριάς της, με φιλιά και γλειψίματα σε όλο μου το σώμα, ξεκινώντας από τον λαιμό και καταλήγοντας στους μηρούς μου με πάρα πολύ καλή χρήση της γλώσσας. Στοματικό πολύ καλό με ποικιλία, εναλλαγές ρυθμού, περιποίηση όλης της ευρύτερης περιοχής, για να συνεχίσει και πάλι να με περιποιείται σε όλο μου το σώμα.
  Όταν ανέλαβα και εγώ δράση ήταν πολύ θερμή με άριστη ανταπόκριση, ειδικά στο στοματικό μου με διακριτικούς αναστεναγμούς, βογγητά, τρυφερά λόγια, χάδια και παιχνίδια με το στήθος της, έχοντας τα μάτια της ερμητικά κλειστά..

  Στα ιδία υψηλά επίπεδα κυμάνθηκε και το sex αφού προηγήθηκε ένας ακόμα γύρος προκαταρκτικών και στοματικού εκ μέρους της, ξεκινώντας με cow girl, με την Τόρι να στηρίζεται στα πέλματα της και τα χέρια της στο στήθος μου και να δίνει ρυθμό, σε πλήρη διείσδυση. Συνέχεια με doggy style μέχρι τελικής πτώσεως σε υψηλό κλίμα gfe. Χωρίς να βιαστεί μου έφερε μωρομαντηλα να σκουπιστώ έκατσε δίπλα μου, μιλήσαμε αρκετά, λέγοντας μου κάποια πράγματα για την πατρίδα της στην Σιβηρία. Φιλάκι και αποχώρηση, εν μέσω εκατέρωθεν ευχαριστιών. Ευχαριστίες που συνεχίστηκαν και κατά την έξοδο μου από τον ευγενέστατο κύριο επί της υποδοχής, αλλά και την Τόρι που βγήκε από την κουζίνα για να με καληνυχτίσει με ένα ακόμα πεταχτό φιλί.

  Συμπερασματικά η Τόρι είναι μια πολύ γλυκιά γυναίκα, με πολύ καλή τεχνική, διάθεση, εμπειρία και ξέρει πώς να συμπεριφερθεί για να ικανοποιήσει τον επισκέπτη της. Συμμετέχει ενεργά, είναι δοτική αλλά και δεκτική χωρίς να φέρνει αντίρρηση σε λογικά αιτήματα. Εάν η εμφάνιση της «σας κάνει», θεωρώ ότι δύσκολα δεν θα απολαύσετε το service της, ειδικά οι «μιλφάκηδες» μαζί της θα ενθουσιαστούν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι δεν θα περάσουν εξ ίσου καλά..

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Τόρι, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Τόρι
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (1)
   
  Αθήνα
   

  Λένα – Μια σίγουρη μεταμεσονύχτια επιλογή

  Μέσος όρος: 
   
  8.2
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  10.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Η νύχτα και η μεγάλη Σαββατιάτικη τσάρκα έφταναν στο τέλος τους, και από ώρα στα αυτιά μου ηχούσαν τα παράπονα του συνοδοιπόρου μου lagonissian, για την άσχημη εμπειρία του με την Λυδία. Δεν ήθελα να έχω παρόμοια κατάληξη, έτσι επέλεξα για την κατάθεση μου κάτι σίγουρο. Και το όνομα αυτού : Λένα.
  Μια ώριμη γυναίκα από την Ρωσία, ξανθιά με τα έτσι και αλλιώς ανέκαθεν κοντά μαλλιά της, σε νέο χτένισμα ala garcon. Σώμα χυμώδες, αφράτο σε καμία περίπτωση παχύσαρκο, με την όποια χαλάρωση μπορεί να έχει το σώμα μιας γυναίκας που έχει περάσει τα δεύτερα ….αντα της ζωής της. Στήθος πλούσιο, φυσικό, απαλό στην αφή, περιφέρεια καλοβαλμένη. Πρόσωπο γλυκό, αλλά και sexy, μόνιμα χαμογελαστή, σε παραπέμπει στην γειτόνισσα με την οποία είχαμε, αρκετοί από εμάς, κάποια εφηβική φαντασίωση.

  Μόλις είχα τελειώσει το φρεσκάρισμα μου όταν γελαστή ήρθε στο δωμάτιο. Ξαπλώσαμε, μιλήσαμε λίγο, για να ξεκινήσει τα πλούσια προκαταρκτικά της. Χάδια, γλειψίματα, φιλιά από τη κορυφή έως τα νύχια με καλή τεχνική, πολύ πάθος και χρονική διάρκεια.
  Καραμέλωμα στα @@κια και πάρα πού καλό στοματικό-μια πολύ ευχάριστη έκπληξη-χωρίς καθόλου χέρια, με αργά βασανιστικά ανεβοκατεβάσματα του κεφαλιού της , μόνο στην βάλανο για αρχή και στην συνέχεια όλου του «μικρού Cheyenne». Παιχνίδια με την γλώσσα, χτυπήματα στα μάγουλα εμπλούτιζαν το όλο σκηνικό.
  Η ανταπόκριση της, άριστη στην δική μου περιποίηση και στο στοματικό μου, το οποίο κράτησε αρκετή ώρα. Όπως ήταν ξαπλωμένη, πλησίασα γονατιστός επάνω στο στήθος της για να μου προσφέρει ένα ποιοτικό Ισπανικό που κατέληξε σε νέο στοματικό σε αυτή την θέση καραμελώνοντας ταυτόχρονα τα @@κια ενώ εγώ παράλληλα να χαϊδεύω το «γατάκι της».
  Με την Λένα στα τέσσερα στη άκρη του κρεβατιού και εμένα όρθιο ξεκίνησε το sex Συμμετοχή ιδανική, στησίματα σωστά, εναλλαγές αργού με γρήγορο σφυροκόπημα για αρκετή ώρα, για να συνεχίσουμε ιεραποστολικά εν μέσω φιλιών, σφιχτών αγκαλιών με πολύ πάθος και ένταση. Μετά το τέλος ξάπλωσε δίπλα και μιλήσαμε αρκετά μέχρι την αποχώρηση της από το δωμάτιο.

  Με την Λένα έχω καλή χημεία, η εμφάνιση της με φτιάχνει αρκετά και στο κρεβάτι είναι δύναμη. Έχει «πιάσει το νόημα» και είναι αρκετά γενναιόδωρη, υπομονετική, δεκτική και ότι ενδεχομένως μπορεί να χάνει από εμφάνιση, μιας και έχει να ανταγωνιστεί πολλές νεαρές κοπέλες στον χώρο των studio, το αντισταθμίζει με την άψογη παρουσία της στο δωμάτιο και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της. Εμένα με καλύπτει απόλυτα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα επιλογών του καθενός…..

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Λένα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Λένα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69 • «Ισπανικό»
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Ζιζέλ – Μια εγγυημένη λύση…….

  Μέσος όρος: 
   
  8.2
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  8.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  9.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Η Ζιζέλ είναι μια γυναίκα με μεγάλη ιστορία στον χώρο των studio. Την πρωτοσυνάντησα σαν Αγγελική στο R.I.P. Δροσοπούλου 97 το 2009, για να κάνει την πορεία της σαν Αριάδνη στο Κροκεων 6, σαν Ορνελλα στο Βουρβαχη 19, σαν Γκλόρια στο Βριλησσού 46, σαν Ζήνα στο Κασσάνδρας 4, αλλά και σαν Ζιζέλ στην Γερμανική αλυσίδα, το Μπουζιανη 2,το Βριλησσου 42, το Αθανασίας 3 και άλλα που ίσως ξεχνάω αυτή την στιγμή. Τώρα πλέον στην αλυσίδα Πειραιώς 193 κλπ……

  Σίγουρα έχει αλλάξει πολλά ονόματα και πολλά μαγαζιά. Δεν έχουν αλλάξει όμως η ποιότητα των υπηρεσιών της και η εντυπωσιακή της εμφάνιση. Ψηλή, αδύνατη μελαχρινή με ενισχυμένο στήθος. Πόδια μακριά, που καταλήγουν σε μια καλοσχηματισμένη περιφέρεια. Σαρκώδη χείλη, μεγάλα εκφραστικά μάτια. Στο πρόσφατα ανακαινισμένο Θησέως 365 έμελε να διαδραματιστεί η νέα, μετά από ένα χρόνο περίπου, συνεδρία μας

  Εδώ να σταθώ λίγο και να πω δυο λόγια για το ίδρυμα της οδού Θησέως. Το ημιερειπωμένο παλιό αρχοντικό έχει δώσει την θέση του σε ένα super lux οικοδόμημα. Βαμμένο σε σκούρες αποχρώσεις το εξωτερικό του κτιρίου και μετά το απαραίτητο retouch του κλιμακοστασίου, ανοίγοντας την νέα θωρακισμένη πόρτα μπαίνεις στο σαλόνι. Έχει γκρεμιστεί ο μεσότοιχος που χώριζε τα δυο σαλόνια για όσους θυμούνται και έχει δημιουργηθεί ένας ενιαίος πολυτελής χώρος, με απαλά χρώματα, διακριτικούς φωτισμούς και ψευδοροφές, άνετους μοντέρνους καναπέδες. Τα δωμάτια ακολουθούν την όλη φιλοσοφία, με ονόματα χρωμάτων. Το μπλε, το κόκκινο και το πορτοκαλί δωμάτιο. Όλα με ντουζιέρες, κρεβάτια με ανατομικό στρώμα, διακριτικό φωτισμό στο κεφαλάρι. Πρόκειται για ουσιαστική μεταμόρφωση του όλου κτιρίου και αξίζουν πολλά μπράβο στην διοίκηση του ομίλου που πλέον ανήκει.

  Στα τεκταινόμενα του δωματίου : Με την γνωστή της αυτοπεποίθηση μπήκε η Ζιζέλ στο δωμάτιο. Αφού μου έκανε τα παραπονάκια της που την «ξέχασα» τόσο καιρό, ξεκίνησε να με χαϊδεύει να με φιλάει και να με περιποιείται γενικότερα με πολύ καλή τεχνική. Το στοματικό της πολύ καλό με καραμέλωμα στα @@κια, εναλλαγές ρυθμού και με ποικιλία. Αφού την περιποιήθηκα και εγώ για κάποια λεπτά ξεκινήσαμε το sex σε πολλές στάσεις (cow girl, πλαγιαστό, Reverse cow girl, στα τέσσερα, ιεραποστολικό) με έντονη συμμετοχή από πλευράς της, σωστά στησίματα, διακριτικούς αναστεναγμούς και βογγητά, σφιχτές αγκαλιές και φιλάκια. Μετά το τέλος με πλήρη άνεση χρόνου ξάπλωσε δίπλα μου μιλήσαμε, με πείραζε σε πολύ ευχάριστο κλίμα και αποχώρησε χαμογελώντας, δίνοντας μου μια «υπόσχεση - απειλή». Σύντομα θα διαπιστώσω εάν θα την πραγματοποιήσει.
  Αλλά αυτό θα είναι μια άλλη ιστορία………….

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Ζιζέλ, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Ζιζέλ
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Σοφία – Ήρεμη δύναμη

  Μέσος όρος: 
   
  8.0
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Η Σοφία δεν είναι το «δυνατό όνομα», ή το «προκλητικό σαλόνι» που θα εντυπωσιάσει τον υποψήφιο επισκέπτη. Είναι μια απλή, καθημερινή κοπέλα, με ωραίο σώμα χωρίς περιττά κιλά, στα όρια του αδύνατου. Μακριά χυτά πόδια καλοσχηματισμένη περιφέρεια, φυσικό στήθος. Καστανόξανθα μακριά μαλλιά, λίγο κάτω από τις ωμοπλάτες. Το πρόσωπό της γαλήνιο, ευγενικό, το χαμόγελο της σε κερδίζει, με μια γλυκιά μελαγχολία να είναι μόνιμα ζωγραφισμένη επάνω του, ας μου επιτραπεί να πω.

  Στο δωμάτιο όμως αποδεικνύει ότι είναι μια γυναίκα με εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος. Τα προκαταρκτικά της πλούσια και σε μεγάλη χρονική διάρκεια, πολύ καλό στοματικό με περιποίηση όλης της ευρύτερης περιοχής. Υψηλή ανταπόκριση και στο δικό μου oral sex με διακριτικά βογγητά και αναστεναγμούς, συσπάσεις της λεκάνης της και τρυφερά λόγια και χάδια. Στο sex με πρωτοβουλίες, σωστά στησίματα, χάδια, φιλάκια, αγκαλιές σε έντονο gfe κλίμα από τη αρχή μέχρι το τέλος της συνάντησης. Άψογη και χωρίς βιασύνες και στο social time που ακολούθησε μου απέδειξε ότι είναι μια πολύ κατασταλαγμένη γυναίκα, με άποψη στα όποια θέματα που συζητήσαμε.

  Είναι μια κοπέλα χαμηλών τόνων που σέβεται την δουλειά της, τον παρτενέρ της και προσπαθεί για το καλύτερο. Και θεωρώ ότι τα καταφέρνει απόλυτα. Γνωρίζει τα μυστικά του sex, δεν διστάζει να τα πραγματοποιήσει, είναι δοτική, υπομονετική, συμμετέχει και θεωρώ πολύ δύσκολο να φύγει κάποιος δυσαρεστημένος από μια συνάντηση μαζί της.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Σοφία, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Σοφία
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Τζένη – Έκοψε τα μαλλιά της, «μάκρυνε» τις υπηρεσίες της

  Μέσος όρος: 
   
  8.6
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  9.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  8.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Η Τζένη είναι μια από τις κοπέλες που μου αρέσουν πολύ όσον αφορά την εμφάνιση της.
  Σώμα με σωστές αναλογίες, πλούσιο φυσικό στήθος, αρκετά σφιχτό, ζουμερή περιφέρεια με ωραίες καμπύλες. Γλυκύτατο πρόσωπο, λαμπερό χαμόγελο, πονηρά μάτια. Τα μακριά σγουρά ξανθά μαλλιά της, πλέον έχουν «αντικατασταθεί» με ένα ωραίο κοντό χτένισμα που αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Ίσια μαλλιά λοιπόν μέχρι τους ώμους περίπου το νέο της look.

  Είχαν περάσει γύρω στους 4 μήνες από την τελευταία μας συνάντηση, που μου είχε αφήσει κάποια μικρά παράπονα, και δεν ήταν δύσκολη η απόφαση όταν την ξαναείδα για μια νέα συνέδρια, αφού όπως προανέφερα μου αρέσει πολύ σαν κοπέλα. Δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο, κρατώντας μια πετσέτα και το αφροντούς της. Έκανε μπάνιο, προσφέροντας μου ένα mini sex show και ξάπλωσε δίπλα μου. Αγκάλες, φιλάκια, χαδάκια με την Τζένη να ελέγχει την κατάσταση και να με περιποιείται πολύ τρυφερά σε όλο μου το σώμα, από τα αυτιά μέχρι τον «μικρό Cheyenne» και την ακολουθία του, με μεγάλη ποικιλία, αρκετά βαθύ στα όρια του πνιγμού με τα ανάλογα «ηχητικά εφέ», φτάνοντας με σε υψηλά επίπεδα ερεθισμού.

  Σειρά μου να αναλάβω δράση σε μια ανάλογη περιποίηση από τα αυτιά, το λαιμό της, το στήθος την κοιλιά, «το γατάκι» της, αλλά και τις γάμπες και τις πατούσες της που «ανακάλυψα» ότι είναι το ευαίσθητο σημείο της, και την φτιάχνει αρκετά, έτσι ώστε στο sex που ακολούθησε να έχει πολύ πάθος, ένταση και δυνατή συμμετοχή από την Τζένη σε όλες τις στάσεις που αλλάξαμε. Κουβέντα για λίγο μετά το τέλος, χωρίς να βιαστεί παρόλο που το κουδούνι ακούστηκε αρκετές φορές, μέχρι την αποχώρηση της. Στην έξοδο μου βγήκε από την κουζίνα, με ξαναφίλησε και μαζί με την ευγενέστατη υπηρεσία με συνόδευσαν στην έξοδο.

  Η Τζενούλα διόρθωσε τα λαθάκια που είχε κάνει στην προηγούμενη συνάντηση μας, και μου πρόσφερε μια πολύ ικανοποιητική συνεδρία. Ίσως το γεγονός ότι ανακάλυψα το ευαίσθητο σημείο της να έπαιξε ρόλο, πάντως ήταν πολύ θερμή, με υψηλή συμμετοχή και σε συνδυασμό με την εμφάνιση της είχαν σαν αποτέλεσμα να περάσω ένα πολύ όμορφο απόγευμα.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Τζένη, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Τζένη
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Αλίνα : Small σε εμφάνιση, large σε service.

  Μέσος όρος: 
   
  8.4
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Αλίνα : Μια mignon κοπέλα, με ίσια μαύρα μαλλιά στο ύψος της ωμοπλάτης. Μουτράκι σκέτος πειρασμός, ματιά πονηρή, φωνή όλο νάζι. Κορμί σε σωστές αναλογίες, στήθος φυσικό, ζουμερό, σφριγηλό που δεν χορταίνεις να ασχολείσαι μαζί του. Περιφέρεια με προκλητικές καμπύλες.

  Όσο μπόι της λείπει τόσο «διαολάκι»-με την καλή έννοιας είναι στο δωμάτιο. Προκαταρκτικά πλούσια και σε μεγάλη χρονική διάρκεια με πάθος και ένταση. Στοματικό με ποικιλία, βαθύ, με φτυσίματα, περιποίηση όλης της γύρω περιοχής, Άριστη ανταπόκριση και στην δική μου στοματική περιποίηση, για να ξαναπάρει αυτή τα ινία του oral sex με νέο στοματικό που εξελίχτηκε σε κλασσικό 69. Η διάθεση της και η συμμετοχή της στο sex σε υψηλά επίπεδα σε όλες τις στάσεις που αλλάξαμε (cow girl, όρθιος λωτός – μια στάση που με τον σωματότυπο της ενδείκνυται -, στα τέσσερα) χωρίς να πει όχι ή να δυσανασχετήσει σε κάθε αίτημα μου. Μετά το τέλος, κουβεντούλα, αστειάκια φιλάκι και αποχώρηση.

  Ήταν η τρίτη μου φορά σε βάθος χρόνου με την Αλίνα και έχοντας πλέον διαμορφώσει πλήρη εικόνα, μπορώ να πω ότι πρόκειται για μια κοπέλα που δύσκολα κάποιος δεν θα περάσει καλά μαζί της. Την εμφάνιση την έχει, κατά την άποψη μου και το service της είναι πολύ ικανοποιητικό. Μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα θέλω του επισκέπτη της , τόσο σε gfe όσο και σε pse. Δεν έχω κανένα παράπονο από αυτή και μόνος λόγος που δεν την επισκέπτομαι συχνότερα, είναι ότι συνήθως εργάζεται σε πρωινή βάρδια, μια βάρδια η οποία έμενα δεν εξυπηρετεί…..

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλίνα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Αλίνα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (1)
   
  Αθήνα
   

  Με την Κατερίνα μετά από πολύ καιρό…..

  Μέσος όρος: 
   
  8.8
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  8.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  10.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Η Κατερίνα είναι μια κοπέλα αρκετά γνωστή πλέον στον χώρο των studio, παρά το νεαρό της ηλικίας της. Ψηλή, χυμώδης με πλούσιο ενισχυμένο στήθος. Εδώ να σταθώ και να πω ότι πρέπει να είναι ίσως η καλύτερη «δουλειά» χειρούργου που έχω δει, μιας και εάν δεν την είχα τιμήσει πριν ακόμα την προσθετική, θα έπαιρνα όρκο ότι είναι φυσικά. Ωραίο κωλαράκι, μελαχρινή με ίσια μαλλιά, πικάντικο μουτράκι. Γνωστή σε αρκετούς και σαν Kinky Κατερίνα.

  Η ευγενέστατη υπηρεσία με οδήγησε στο μεγάλο δωμάτιο με το τζακούζι και το στρογγυλό κρεβάτι και αφού φρεσκαρίστηκα την περίμενα για λίγο. Ήρθε ντυμένη με ένα μαύρο δαντελωτό mini baby doll, το οποίο και έβγαλε με πολύ ναζιάρικο τρόπο. Όρμησε επάνω μου και ξεκίνησε να με περιποιείται με χάδια, φιλιά και γλυψίματα σε όλο μου το σώμα. Την ξάπλωσα με την σειρά μου ανάσκελα για να της ανταποδώσω τις φιλοφρονήσεις, κάτι για το οποίο δεν είχε αντίρρηση. Πρόστυχα-πικάντικα λόγια από μεριάς της όσο ήμουν απασχολημένος με το «γατάκι της», κάτι το συνηθισμένο αφού το pse είναι το στυλ που την χαρακτηρίζει.

  Ακολούθησε το στοματικό της, το οποίο το συγκαταλέγω μέσα στα τρία καλύτερα που έχω δεχτεί στην πολυετή μου «καριέρα». Deep throat, με φτυσίματα, παιχνίδια της γλώσσας, καραμέλωμα στα @@κια, ισπανικό με το πλούσιο στήθος της, νέο στοματικό με mouth fucking. Με έφτασε στα όρια μου και έτσι για το sex δεν είχα μεγάλες αντοχές, στην μια μόνη στάση που κάναμε, αυτή του cow girl.
  Στην συνέχεια ζήτησε κρέμα από την υπηρεσία και μου έκανε ένα πολύ χαλαρωτικό μασάζ για αρκετή ώρα, κουβεντιάζοντας παράλληλα για διάφορα θέματα. Αφού τελείωσε με φίλησε και αποχώρησε χαμογελαστή. Σηκώθηκα, οι ανάσες επανήλθαν στο φυσιολογικό και έκανα ντους για να φύγει ο ιδρώτας από πάνω μου, αλλά και να βγάλω από το σώμα μου τα πολλά σημάδια που άφησε το έντονο κόκκινο κραγιόν της επάνω μου, για να συνεχίσω με τα φιλαράκια που με περίμεναν υπομονετικά, την τσάρκα μας……

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Κατερίνα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Κατερίνα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69 • «Ισπανικό»
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Τάνια – Δυναμική επιστροφή

  Μέσος όρος: 
   
  8.2
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  10.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  6.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Μια από τις κοπέλες που είχα περάσει πάρα πολύ καλά στην μοναδική μου συνεδρία που είχα μαζί της τον μακρινό Μάρτιο του 2013 είναι η Τάνια. Λίγο μετά για μεγάλο διάστημα σταμάτησε να δουλεύει για να επιστρέψει λίγες ημέρες πριν στην αλυσίδα που «καταξιώθηκε». Είναι μια ψηλή σχετικά κοπέλα, με πλούσιο φυσικό στήθος και σκουρόχρωμες μεγάλες ρώγες έτοιμες να ανταποκριθούν στο ερωτικό κάλεσμα. Ζουμερή περιφέρεια, αφράτοι μηροί, κλασσική νταρντάνα. Ίσια καστανόξανθα μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, σαρκώδη χείλη, μεγάλα εκφραστικά μάτια και γλυκό χαμόγελο.

  Δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο , έκανε ντους, ξάπλωσε δίπλα μου και αφού μιλήσαμε λίγο για όλο αυτό το διάστημα της απουσίας της και άλλα πολλά ξεκινήσαμε με τα πρώτα προκαταρκτικά. Χαλαρά στην αρχή για να ανέβουν οι ρυθμοί με χάδια, αγκαλιές και όλα τα σχετικά. Στοματικό εξαιρετικό από πλευράς της, βαθύ με πολλές παραλλαγές και παιχνίδια, καραμέλωμα στα @@κια. Πολύ καλή ανταπόκριση και στην δική μου στοματική περιποίηση με αναστεναγμούς, βογγητά, παιχνίδια με το στήθος της. Νέα προκαταρκτικά, κλασσικό 69, και πάλι στοματικό κατά μόνας, μέχρι την στιγμή του sex σε μια και μόνη στάση –ιεραποστολικό –μιας και οι αντοχές μου είχαν χτυπήσει κόκκινο από την μέχρι τώρα διαδικασία. Ξάπλωσε δίπλα μου, οι σφυγμοί επανήλθαν στα φυσιολογικά πλαίσια, λίγη κουβέντα και αποχώρηση.

  Μια συνάντηση που θα θυμάμαι για πολύ καιρό. Ένταση, πάθος, οικειότητα, καλή τεχνική, απόλυτο gfe ήταν τα συστατικά ενός πολύ πλούσιου ερωτικού menu με μεγάλη άνεση χρόνου επίσης. Μια άκρως επιτυχημένη συνεδρία που με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο και θα ευχόμουνα να ήταν σαν αυτή και όλες οι άλλες που θα ακολουθήσουν-Θεού θέλοντας και τσέπης επιτρέπουσας…..

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Τάνια, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Τάνια
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69 • «Ισπανικό»
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Ξένια – Πλέον στανταράκi

  Μέσος όρος: 
   
  8.4
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  9.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  6.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Είχαν περάσει τουλάχιστον 7 μήνες από την τελευταία φορά που συνευρέθηκα με την Ξένια. Μια κοπέλα πολύ κοντά στα εμφανισιακά μου standards. Ψηλή, ξανθιά, με ίσια μαλλιά στο ύψος της ωμοπλάτης. Πλούσιο σφριγηλό φυσικό στήθος, περιφέρεια που κολάζει, μακριά χυτά πόδια. Έχει χάσει και κάποια από τα περιττά κιλά που είχε πάρει και έχει ομορφύνει αρκετά, έτσι σε συνδυασμό με την προκλητική κουβέντα που είχαμε στο σαλόνι, η είσοδος στο δωμάτιο με το στρογγυλό κρεβάτι ήταν μονόδρομος.

  Αφού φρεσκαρίστηκα την περίμενα ξαπλωμένος. Δεν άργησε να έρθει έχοντας αλλάξει το σετ εσωρούχων που φορούσε στο σαλόνι. Ξάπλωσε δίπλα μου και αφού μιλήσαμε λίγο ξεκινήσαμε με τρυφερές αγκαλιές, χάδια, φιλάκια και από τις δυο πλευρές. Την ξάπλωσα ανάσκελα και αφού περιποιήθηκα όλο της το σώμα, κατέληξα στο "γατάκι της" που έγινε για κάμποση ώρα το αντικείμενο της προσοχής μου, χωρίς η Ξένια να έχει αντίρρηση, όπως με άφησε να καταλάβω η όλη της συμμετοχή, που συμπεριλάμβανε δυνατούς, αλλά αληθοφανής αναστεναγμούς, βογγητά και χάδια.
  Τα δικό της στοματικό που ακολούθησε ήταν αρκετά ποιοτικό, άλλοτε επιφανειακό και άλλοτε βαθύ, παιχνίδια με την γλώσσα, καραμέλωμα στα @@κια και πρόστυχα βλέμματα από τα πράσινα μάτια της .

  Στο ίδιο κλίμα gfe συνεχίστηκε και το sex. Αρκετές οι στάσεις που αλλάξαμε ξεκινώντας με cow girl, συνέχεια στάση του λωτού, ιεραποστολικό για να πέσει η αυλαία με την Ξένια στα τέσσερα, μια στάση που είναι πρόκληση για τα αντοχές κάθε άντρα. Μιλήσαμε λίγο, μιας και το κουδούνι χτυπούσε ακατάπαυστα σε όλη της διάρκεια της συνεδρίας μας, κάτι που την «ανάγκασε» την να φύγει , αφού ήδη είχαμε υπερβεί κατά πολύ, τόσο με τα λόγια, όσο και με τοις πράξεις, τον προβλεπόμενο χρόνο και το σαλόνι ήταν ασφυκτικά γεμάτο.

  Η Ξένια πλέον μπορεί να θεωρηθεί στανταράκι. Τα τελευταία χρόνια έχουμε «συναντηθεί» τέσσερεις φορές και όλες είναι ποιοτικές και με ανοδική πορεία. Έχουμε καλή χημεία, οικειότητα, η τεχνική της είναι αρκετά καλή και είναι απόλυτα δεκτική στα –λογικά –«θέλω» μου. Μια όμορφη κοπέλα για τα γούστα μου τουλάχιστον που πιστεύω στις συνεδρίες που θα ακολουθήσουν μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Ξένια, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Ξένια
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (4)
   
  Αθήνα
   

  Κέλλυ – Ήρεμη δύναμη……….

  Μέσος όρος: 
   
  8.7
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Η Κέλλυ είναι μια πού γλυκιά κοπέλα με το χαμόγελο μόνιμα χαραγμένο στο πρόσωπο της. Είναι ξανθιά, με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους περίπου, και εκφραστικά μάτια. Ψηλή θα έλεγα, σώμα με καμπύλες, φυσικό στήθος σε ικανό μέγεθος, καλοσχηματισμένη sexy περιφέρεια. Σχετικά χαμηλών τόνων στο σαλόνι, δεν σε προϊδεάζει για αυτά που είναι ικανή να κάνει στο δωμάτιο.

  Και αυτά που κάνει είναι πολλά και ποιοτικά. Αφού έκανε ντους μπροστά μου, ξάπλωσε δίπλα μου, και αφού μιλήσαμε λίγο ξεκίνησε να με φιλάει, και να με χαϊδεύει σε όλο μου το κορμί πολύ αισθησιακά και ερωτικά. Δέχτηκε χωρίς να δυσανασχετήσει και την δική μου ανάλογη περιποίηση για να συνεχίσουμε με στοματικό και από τις δύο πλευρές. Ξεκίνησα εγώ να ασχολούμαι μαζί της για αρκετή σχετικά ώρα με την Κέλλυ να ανταποκρίνεται πολύ θετικά με βαθιές ανάσες, χάδια, ζουλήγματα στο στήθος της και ρυθμικές συσπάσεις της μέσης της. Μου ανταπέδωσε με τον καλύτερο τρόπο τις φιλοφρονήσεις, με ένα πολύ ποιοτικό στοματικό (δεν την φανταζόμουνα τόσο καλή) αρκετά βαθύ με πολλά παιχνίδια της γλώσσας, και καραμέλωμα στα @@κια. Συνεχίσαμε με κλασσικό 69, έχοντας την επάνω μου, για κάποια λεπτά ακόμα με πανοραμική θέα της αξιοπρόσεκτης περιφέρειας της.

  Ήρθε και η ώρα για sex. Έναρξη με cow girl, με αγκαλιές φιλία, χάδια αναστεναγμούς και βογγητά. Συνέχεια με στάση του λωτού, ιεραποστολικό. Λίγη ακόμα στοματική περιποίηση από μεριάς μου έχοντας την στα τέσσερα, πριν το τελική ευθεία της συνεδρίας μας, που γράφτηκε σε αυτή την στάση. Ξάπλωσε δίπλα μου και αφού μιλήσαμε περί ανέμων και υδάτων, χωρίς καμία ενόχληση από τον ευγενέστατο κύριο επί της υποδοχής, με ενδιαφέρον με ρώτησε αν πέρασα καλά και εάν ήταν καλή μαζί μου.
  «Φυσικά» της απάντησα, που ήταν και η απόλυτη αλήθεια, για να αποχωρήσει με ένα πλατύ χαμόγελο ευχαρίστησης, δίνοντάς μου ένα πεταχτό φιλί στο στόμα…..

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Κέλλυ, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Κέλλυ
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Μαρίνα - Ήρθε ο καιρός...

  Μέσος όρος: 
   
  9.2
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  10.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Από τότε που εργαζόταν σαν Γκαμπριέλλα στον όμιλο Πειραιώς 193 την είχα ξεχωρίσει, όμως δεν είχε τύχει να την τιμήσω παρόλο που δεν ήταν λίγες οι φορές που οι δρόμοι μας συνέπιπταν στις τσάρκες μου. Νεαρή Ελληνίδα, με πολύ γλυκό πρόσωπο –κατά την άποψη μου τουλάχιστον –σαρκώδη χείλη, ναζιάρικο βλέμμα. Ίσια μαύρα μακριά μαλλιά χωρίς extensions, στήθος φυσικό σε σωστές διαστάσεις με το υπόλοιπο σώμα της. Περιφέρεια «ζουμερή» με έντονες καμπύλες.
  Όταν την συνάντησα στο πολυτελές De Paris, η όλη της παρουσία και κάποια υπονοούμενα, δεν αφήναν περιθώρια για άλλες αναβολές. Ο ευγενέστατος κύριος επί της υποδοχής με συνόδευσε στο μεγάλο lux δωμάτιο όπου έμελε να διαδραματιστεί η στενότερη γνωριμία μας.

  Από την αρχή φάνηκε η καλή της διάθεση και η θετική της αύρα. Φιλική κουβέντα πριν αρχίσουν πολύωρα και ποιοτικά προκαταρκτικά σε κλίμα gfe, όπως εξελίχτηκε και η όλη διαδικασία όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων. Δεκτική στην περιποίηση μου, με καλή τεχνική η δική της. Στο στοματικό μου η ανταπόκριση της σε ψηλά επίπεδα με διακριτικούς αναστεναγμούς, ηδονικές εκφράσει του προσώπου της, χάδια και ελαφριά πίεση στο κεφάλι μου. Εξαιρετικό το δικό της στοματικό σε στάση ιδανική που μου έπρεπε να εξερευνώ όλο της το σώμα. Απ΄ότι κατάλαβα το στοματικό είναι κάτι που απολαμβάνει μιας και μου έκανε ναζιάρικα παράπονα όταν την σταμάτησα για να ξεκινήσουμε το sex, αφού με είχε φτάσει στα όρια μου.
  Και εκεί ήταν παρά πολύ καλή σε όποια στάση και να αλλάξαμε, με σωστά στησίματα, αρκετά θερμή και με αξιομνημόνευτη συμμετοχή. Χωρίς βιασύνες κουβεντιάσαμε λίγο πριν την οριστική της αποχώρηση.

  Η Μαρίνα ήταν πολύ καλύτερη από αυτό που φανταζόμουνα. Υπομονετική, πρόθυμη και με διάθεση να περάσει και αυτή καλά, καλή μαστόρισσα. Συμμετοχή της ιδανική χωρίς υπερβολές με απολαυστική ανταπόκριση σε όλη την σεξουαλική διαδικασία. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε, μετανιώνοντας που είχα αφήσει να περάσει τόσος καιρός για την γνωριμία μας……

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Μαρίνα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Μαρίνα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (1)
   
  Αθήνα
   

  Εμιλυ – Σε συνεχή ανοδική πορεία……

  Μέσος όρος: 
   
  8.2
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Θεωρώ την Εμιλυ μια τις πλέον γνωστές κοπέλες τουλάχιστον για αυτούς που ασχολούνται με τα studio. Νεαρή αδύνατη, με «μοντελέ» σώμα, χωρίς όμως να χαρακτηρίζετε skinny, μέση «δακτυλίδι» καμπυλωτή περιφέρεια και φυσικό στήθος και ρώγες έτοιμες να ανταποκριθούν στο ερωτικό κάλεσμα. Ίσια μακριά ξανθά μαλλιά, σαρκώδη χείλη, πονηρό βλέμμα.

  Τουλάχιστον ένα εξάμηνο είχε περάσει από την τελευταία φορά που την είχα τιμήσει, δεν είχε τύχει να την δω πολλές φόρες στις τελευταίες μου τσάρκες, έτσι δεν ήταν δύσκολη η απόφαση για μια νέα συνάντηση, πόσο μάλλον αφού και οι «αναμνήσεις» πολύ θετικές.

  Χαμογελαστή ήρθε στο δωμάτιο, ξάπλωσε δίπλα για να αρχίσει ο «αγώνας» που κυμάνθηκε με πολύ ένταση, πάθος και είχε πολλές «φάσεις». Πολύωρα και ποιοτικά προκαταρκτικά και από τις δυο μεριές, όπως και στοματικό που ακολούθησε σε πολλές ποικιλίες, στάσεις και γωνιές πότε «κατά μόνας»/ εναλλάξ και πότε με κλασσικό 69,με sex σε πολλές στάσεις σε έντονο κλίμα gfe που πολύ συχνά διακοπτόταν για oral πινελιές. Μετά το τέλος κουβεντούλα, πειράγματα, εκατέρωθεν κομπλιμέντα και ευχαριστίες και αποχώρηση.

  Ήταν η τρίτη φορά που συνευρέθηκα με την Εμιλυ σε βάθος χρόνου και σαφώς ήταν η καλύτερη. Έχει δημιουργηθεί οικειότητα, χημεία, είναι πιο άνετη, πιο «λυμένη» μπορώ να πω, έχει μάθει και έχω μάθει τα «κουμπιά μας», και έτσι χαλαρά μπορώ να χαρακτηρίσω πλέον τις συνεδρίες μας άκρως ποιοτικές, που σίγουρα την επόμενη φορά θα τις εμπλουτίσουμε, μιας και προσφέρει φουλ πρόγραμμα, για να κάνω και λίγη ενημέρωση….. .

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Εμιλυ, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Έμιλυ
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Μια όμορφη νύχτα με την Μαριάννα

  Μέσος όρος: 
   
  8.8
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  9.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Η Μαριάννα δεν είναι άγνωστη στον χώρο των studio μιας και έχει πολυετή θητεία παρά το νεαρό της ηλικίας της. Γυναίκα με μεσογειακή ομορφιά, ψηλή, το σώμα της με καμπύλες χωρίς περιττά κιλά αλλά με τα απαραίτητα love handles και φυσικό στήθος. Μαύρα σγουρά μακριά μαλλιά, πρόσωπο με όμορφα χαρακτηριστικά, τσαχπίνικη ματιά γεμάτη αυτοπεποίθηση. Από τον Δεκέμβριο του 2013 είχαμε να βρεθούμε κάτι που «σταμάτησε» σήμερα.

  Στα του δωματίου : Ευδιάθετη και χαμογελαστή ήρθε στο δωμάτιο, έβγαλε τα μαύρα sexy εσώρουχα της και ξάπλωσε δίπλα μου. Μιλήσαμε λίγο και με τρυφερές αγκαλιές και χάδια που στην πορεία έγιναν πιο έντονα ξεκίνησε η συνεδρία μας. Μετά από πολύωρα και υψηλού επιπέδου προκαταρκτικά, προσχωρήσαμε εναλλάξ σε oral sex όπου η συμμετοχή της και η ανταπόκριση της ήταν κίνητρο για να συνεχίζω κάτι που έδειχνε να επιθυμεί. Εντύπωση μου έκανα τα απαλά/τρυφερά χάδια/πέρασμα των ποδιών της στην πλάτη μου, όση ώρα εγώ ήμουν αφοσιωμένος στο «γατάκι της»
  Το δικό της στοματικό απολαυστικό, καλύτερο από κάθε άλλη φορά με ενασχόληση με όλη την ευρύτερη περιοχή σε διάφορες στάσεις και παραλλαγές. Στο κυρίως πιάτο κυριάρχησε έντονο πάθος, από την αρχή μέχρι το τέλος. Κάθισε δίπλα μου μέχρι να πέσουν οι σφυγμοί, μιλήσαμε, μου είπε για τα μελλοντικά της σχέδια, με φίλησε και με καληνύχτισε εν μέσω εκατέρωθεν ευχαριστιών.

  Η Μαριάννα είναι μια κοπέλα που σε κάθε μας συνάντηση (η πέμπτη σε βάθος πενταετίας) γίνεται και καλύτερη. Ξέρει (ή μάλλον έχει καταλάβει) τι μου αρέσει και το υλοποιεί. Μου προσφέρει το gfe κλίμα που προτιμώ, με πολλά και ποιοτικά προκαταρκτικά, «τρυφερό» sex από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή που το συνοδεύει με άψογο social time πριν και μετά την συνεύρεση. Δεν ζητάω κάτι παραπάνω……….

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Μαριάννα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Μαριάννα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (2)
   
  Αθήνα
   

  Σάννυ – Ένα χαμογελαστό κορίτσι

  Μέσος όρος: 
   
  8.1
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  9.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Ήταν μόλις η δεύτερη φορά που έβλεπα την Σάννυ σε αυτή την τσάρκα μου. Μια κοπέλα που είχε «κερδίσει την συμπάθεια» μου από την πρώτη μας συνάντηση σε παλιότερη τσάρκα. Νεαρή, κλασσική νταρντάνα με πλούσιες καμπύλες αλλά καθόλου χαλαρή. Ψηλή σχετικά, με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους περίπου. Πλούσιο στήθος, ζουμερή περιφέρεια, αφράτους γλουτούς. Σαρκώδη χείλη, αρκετά ευδιάθετη και κεφάτη στο σαλόνι με πειράγματα και όμορφο χιούμορ. Θα τολμούσα να πω ότι θα μπορούσε να ήταν η μικρότερη αδελφή της γνωστής μας Βαλεντίνας που εργάστηκε για μεγάλο διάστημα στο συγκεκριμένο studio. Δεν δυσκολεύτηκα να αποφασίσω για την στενότερη γνωριμία.

  Σκουπιζόμουν ακόμα από το ντους όταν έκανε την είσοδο της στο δωμάτιο. Γέλασε, ξάπλωσε βγάζοντας το μαύρο κορμάκι που φορούσε. Εύκολα έσπασε ο πάγος, μιας και έχει πολύ όρεξη για κουβέντα. Μια κουβέντα που σταμάτησε με τα πρώτα χάδια και από τις δύο πλευρές, αγκαλίτσες και πεταχτά φιλάκια, για να συνεχίσω να περιποιούμαι όλο της το σώμα, μέχρι να φτάσω στην ευαίσθητη περιοχή, όπου η ανταπόκριση της ήταν αξιομνημόνευτη. Και το δικό της στοματικό που ακολούθησε που περιλάμβανε όλη την ευρύτερη περιοχή και τα @@κια ήταν καλό σε γενικές γραμμές. Στο sex στις στάσεις που αλλάξαμε (ιεραποστολικό και στα τέσσερα) η συμμετοχή της σε καλά επίπεδα, με αγκαλιές, αναστεναγμούς και βογγητά. Μετά το τέλος κουβεντούλα χωρίς να χάσει στιγμή το χιούμορ της και το χαμόγελό της.

  Η συνάντησή μου με την Σάννυ χωρίς να πιάσει «ταβάνι» ήταν αξιοπρεπέστατη. Τα προκαταρκτικά της καλά, το στοματικό της ποιοτικό, στο sex η συμμετοχή της ικανοποιητική. Έλειπε όμως αυτό το κάτι που κάνει κάποιες συναντήσεις μας να τις θυμόμαστε για καιρό. Ίσως να μην αναπτύχθηκε η κατάλληλη χημεία μεταξύ μας, κάτι που δεν μπορεί να έρθει κατά παραγγελία, όπως έχω γράψει και παλιότερα. Όμως για να μην την αδικώ, τίμησε τα χρήματα που πήρε, προσπάθησε για την ικανοποίηση μου και κατάφερε να μου προσφέρει μια συνάντηση σαφώς πολύ ανώτερη από τον μέσο όρο.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Σάννυ, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Σάνυ
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Εβελίνα – Κόντρα στα προγνωστικά……

  Μέσος όρος: 
   
  8.8
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  9.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Από την πρώτη φορά που είδα σε τσάρκα μου την Εβελίνα εντυπωσιάστηκα. Μια ψηλή κοπέλα με ίσια καστανά μαλλιά στο ύψος της ωμοπλάτης περίπου. Μεγάλα μαύρα εκφραστικά μάτια, σαρκώδη χείλη. Ψηλή με όμορφο φυσικό στήθος, μακριά «χυτά» πόδια, περιφέρεια με sexy καμπύλες. Με αρκετό χιούμορ και διάθεση στο σαλόνι. Η φήμες για τις υπηρεσίες της όμως αρνητικές, όταν ακόμα εργαζόταν στην οδό Φωκαίας.
  Η ομορφιά της όμως «νίκησε» τις επιφυλάξεις μου και χωρίς να έχω μεγάλες προσδοκίες πέρασα στο δωμάτιο για την στενότερη γνωριμία σε πρόγραμμα με 69.

  Και εκεί η μια (ευχάριστη) έκπληξη ακολουθούσε την άλλη. Αφού έκανε ντους στο δωμάτιο, κουβεντιάζοντας έτσι ώστε να σπάσει απόλυτα ο πάγος, ξάπλωσε δίπλα μου και ξεκίνησε τρυφερά να με φιλάει στον λαιμό, τα αυτιά μου, το στήθος μου και την κοιλιακή χώρα. Αγκαλίτσες ,χαδάκια και από πλευράς μου με την δική μου ανάλογη περιποίηση, που την δεχόταν με έντονα δείγματα απόλαυσης.

  Η συμμετοχή της στο δικό μου oral sex που ακολούθησε, ήταν ιδανική και με ερέθιζε ακόμα περισσότερο. Με τα μάτια της κλειστά, να δαγκώνει τα χείλη της, με το ένα χέρι της να παίζει με το στήθος της με το άλλο να με χαϊδεύει, βαθιές ανάσες, ενώ ταυτόχρονα ρυθμικές συσπάσεις της λεκάνης της εμπλούτιζαν το σκηνικό. Αρκετή ώρα καταναλώσαμε έτσι για να αναλάβει αυτή, λέγοντας μου με χιούμορ : «τώρα θα σε εκδικηθώ» και να ξεκινήσει ένα πολύ ποιοτικό στοματικό, με εναλλαγές ρυθμού, παιχνίδια με την γλώσσα καραμέλωμα στα @@κια.
  Ανάλογη και η απόδοση της στο sex σε ότι στάση και εάν αλλάξαμε, με αγκαλιές, φιλιά, χάδια, διακριτικούς αναστεναγμούς και βογγητά σε κλίμα gfe.Πολύ φιλική και μετά το τέλος της σεξουαλικής διαδικασίας, αστειευτήκαμε, μιλήσαμε για να με καληνυχτίσει και να με χαιρετήσει με ένα πεταχτό φιλάκι.

  Η Εβελίνα «συνέτριψε» κάθε αρνητικό προγνωστικό και μου πρόσφερε μια πολύ όμορφη συνάντηση. Τα προκαταρκτικά της, καλά και πλούσια, το στοματικό της αντάξιο της Ρουμανικής σχολής, η ανταπόκριση της στο στοματικό μου εξαιρετική, η συμμετοχή και η διάθεση της στο sex υψηλή. Η ομορφιά της αναμφισβήτητη, η «αναβάθμιση της» στα studio, προφανώς έφερε και «αναβάθμιση» υπηρεσιών, οπότε δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να θεωρήσω την συνεδρία μας απόλυτα επιτυχημένη.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Εβελίνα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Εβελίνα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Τζούλια – Polish power

  Μέσος όρος: 
   
  8.2
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  8.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Η Τζούλια είναι μια κοπέλα από την Πολωνία γύρω στα 27-28 με ωραίο σφιχτό σώμα, περιφέρεια με σωστές καμπύλες, ζουμερό στήθος σε αρμονικό μέγεθος με το σώμα της. Μαύρα μακριά μαλλιά, πράσινα μάτια με βλέμμα γεμάτο σιγουριά. Οι αναμνήσεις μου άριστες από τις παλιότερες συνεδρίες μου μαζί της, έτσι δεν δίστασα για μια ακόμα αφού είχε περάσει αρκετός καιρός από την προηγούμενη.

  Ο ευγενέστατος κύριος επί της υποδοχής με οδήγησε στο μεγάλο δωμάτιο με το τζακούζι όπου έμελε να λάβει χώρα η συνεδρία μας. Αφού φρεσκαρίστηκα η Τζούλια ήρθε γελαστή, έβγαλε το σουτιέν της, δίχως να αποχωριστεί τις ζαρτιέρες της και τις μαύρες δικτυωτές της κάλτσες που μόνιμα φοράει και μπορώ να πω ότι είναι το «σήμα κατατεθέν της». Ξεκίνησε να με περιποιείται με χάδια και φιλάκια σε όλο το σώμα. Δεκτική και στις δικές μου φιλοφρονήσεις μέχρι την ώρα του στοματικού της που ήταν αρκετά βαθύ, με πολύ σάλιο, παιχνίδια με την γλώσσα και περιποίηση όλης της ακολουθίας του «μικρού Cheyenne». Στην δική μου περιποίηση έντονα βογγητά και βαθιοί αναστεναγμοί ήταν η ανταπόκριση της για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  Sex με reverse cow girl, δίνοντας από μόνη της κάποια σκαμπίλια στον κωλαράκο της, έχοντας τα ινία του αγώνα με αυξομειώσεις του ρυθμού. Στο ιεραποστολικό που ακολούθησε, κάποια πρόστυχα λόγια από πλευράς της, προτροπές για πιο «βίαιες καταστάσεις» για να τελειώσουμε σε doggy style, κάνοντάς μου μάλιστα κάποια παράπονα, που δεν άντεξα περισσότερο.

  Η Τζούλια πλέον είναι από τις σταθερές αξίες και τις πλέον αξιόπιστες επιλογές του «ομίλου Κασσάνδρας» και όχι μόνο. Γυναίκα έμπειρη, με γνώσεις και όρεξη στην δουλειά της. Είναι ιδανική για τους λάτρεις του pse, αλλά και σε «gfeάκιδες» σαν εμένα προσαρμόζεται και αποδίδει ανάλογα. Μια σωστή επαγγελματίας που σέβεται τα χρήματα που παίρνει και θεωρώ πως δύσκολα κάποιος θα φύγει δυσαρεστημένος από μια συνάντηση μαζί της.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Τζούλια, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Τζούλια
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Στεφανία – Σταθερή αξία

  Μέσος όρος: 
   
  7.8
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  8.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Η Στεφανία είναι από τις πλέον γνώστες παρουσίες στον χώρο των studio με πολυετή θητεία. Γυναίκα αριστοκρατική, επιβλητική με πλούσιες καμπύλες, μεγάλο φυσικό στήθος. Πρόσωπο αριστοκρατικό με μακριά σπαστά ξανθά μαλλιά, ο ορισμός της νταρντάνας.
  Θα έχουν περάσει ίσως και τρία χρόνια από την τελευταία μας συνάντηση, και ήρθε ή ώρα για μια ακόμα. Ντους και ολιγόλεπτη αναμονή.

  Γελαστή ήρθε στο δωμάτιο, μιλήσαμε λίγο για να ξεκίνησαν τα πρώτα προκαταρκτικά με φιλάκια, χαδάκια, γλειψίματα από τις δυο πλευρές. Με την Στεφανία να έχει αναλάβει τα ινία στα πρώτα λεπτά του αγώνα κύλησαν τα πρώτα λεπτά εξερευνώντας όλο μου το σώμα με ένα πρώτο γύρο στοματικού και άψογου καραμελώματος στα @@κια.
  Σειρά μου για δράση με περιποίηση όλου της του κορμιού, στάση για κάποια λεπτά στο στήθος της για να καταλήξω στο γατάκι της για αρκετή ώρα, κάτι που έδειχνε να απολαμβάνει.
  Νέα προκαταρκτικά, νέο στοματικό από πλευράς της και ξεκίνημα του sex στα τέσσερα, με σωστά στησίματα, και καλή συμμέτοχη όπως και στο ιεραποστολικό που ακολούθησε μέχρι το τέλος σε κλίμα gfe. Κουβέντα για λίγο μετά το τέλος για τις διακοπές της.

  Μια γυναίκα που αποτελεί σταθερή αξία εδώ και χρόνια στα studio για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εγγυημένη απόλαυση. Must για τους μιλφάκηδες και άριστη επιλογή για όσους αρέσκονται στις γυναίκες με καμπύλες. Σε όσους αρέσουν οι νεαρές μοντέλες δεν χρειάζεται να περάσουν από το studio, αν και μια συνάντηση μαζί της, ίσως τους κάνει να αναθεωρήσουν……

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Στεφανία , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Στεφανία
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Βίκυ – Αυτό το κάτι….

  Μέσος όρος: 
   
  8.2
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  8.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Την Βίκυ την έχω δει πολλές φορές στις τσάρκες μου και τις δυο φορές που την είχα τιμήσει μέχρι τώρα, έχω περάσει αρκετά καλά. Είναι μια κοπέλα με πολύ γλυκό πρόσωπο, μόνιμα χαμογελαστή, καστανόξανθα σγουρά μαλλιά. Ωραίο κορμάκι, λαχταριστό φυσικό στήθος, περιφέρεια με ελκυστικές καμπύλες. Πάντα όποτε με βλέπει στο σαλόνι είναι πολύ εκδηλωτική με σφιχτές αγκαλιές, φιλιά και άλλες αβρότητες που πολλές φορές καταφέρνει να με κάνει να φεύγω ερεθισμένος από το studio. Αυτή την φορά όμως το «παράκανε» και έτσι αντί να φύγω πέρασα στο δωμάτιο.

  Ένα συνολικό συμπέρασμα και για τις τρεις συνολικά συναντήσεις μου με την Βίκυ, είναι πως έχουν κυμανθεί πάνω-κάτω στα ίδια ικανοποιητικά επίπεδα, αρκετά πάνω από τον μέσο όρο. Ιδανικό gfe,με πολύ καλή συμμετοχή, είναι γενναιόδωρη και δεκτική και προσπαθεί να με αφήσει ικανοποιημένο . Καλά τα προκαταρκτικά της, καλό στοματικό, σωστή ανταπόκριση στην δική μου περιποίηση. Σε όλη την σεξουαλική διαδικασία γενικότερα, αγκαλίτσες, χαδάκια, φιλάκια με καλή συμμετοχή και σωστά στησίματα. Συμβαίνει όμως κάτι πολύ παράξενο, που σπανιότατα συναντάω : ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΘΟΣ, όμως είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να προσδιορίσω, που δεν επιτρέπουν να την χαρακτηρίσω top επιλογή, ενώ όλα ακούγονται ιδανικά. Το γιατί ειλικρινά δεν μπορώ να το εξηγήσω, αφού και μου αρέσει πολύ σαν κοπέλα, σίγουρα όμως δεν είναι στοιχείο που θα με αποθάρρυνε για μια ακόμα συνάντηση μαζί της. Ίσως να είναι «αυτό το κάτι» που λέει και το παλιό τραγούδι της Κ. Γαρμπή….

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Βίκυ, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Βίκυ
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (1)
   
  Αθήνα
   

  Σαμπρίνα –Το κορίτσι με την φιδίσια γλώσσα..

  Μέσος όρος: 
   
  8.2
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  6.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Η Σαμπρίνα είναι μια νεαρή μελαχρινή κοπέλα με ίσια μακριά μαλλιά. Αρκετά ναζιάρικο πρόσωπο με πονηρή έκφραση, σώμα χωρίς περιττά κιλά, φυσικό στήθος σε σωστές αναλογίες με το υπόλοιπο κορμί της. Δυνατό σημείο της κατά την άποψη μου η περιφέρεια της, με ωραίες sexy καμπύλες.
  Ίσως κάποιοι να την θυμούνται σαν Έλλη από το παλιότερο πέρασμα της από τον όμιλο Πειραιώς 193 κλπ. Συνήθως τυπική στο σαλονάρισμα της, όλες τις προηγούμενες φορές που την είχα δει στις τσάρκες μου, αυτή την φορά αρκετά «επιθετική» και φιλική με έβαλε σε πειρασμό, κυρίως η φράση της: « Έλα να σε περιποιηθώ με την γλωσσίτσα μου», ένα πειρασμό στον οποίο (εύκολα) ενέδωσα και να καταλήξω στο δωμάτιο αφού έκανα ένα απαραίτητο φρεσκάρισμα, μιας και προερχόμουνα από 8 ώρες δουλειάς στο κοινόχρηστο ντους.

  Εντελώς γυμνή μπήκε μετά από λίγο στο δωμάτιο. Το νωπό κορμί της «πρόδιδε» το ντους που είχε προηγηθεί. Ξάπλωσε δίπλα μου και ξεκίνησε να υλοποιεί την «δήλωση» που είχε κάνει το σαλόνι. Με άριστη χρήση της γλώσσας τα προκαταρκτικά της. Με ταχύτητα γλώσσας φιδιού ξεκίνησε να με περιποιείται στα αυτιά, το λαιμό, το στήθος του μηρούς μου, για αρκετή ώρα. Για την συνέχεια τα @@κια μου έτυχαν της περιποίησης της γλώσσας της Σαμπρίνας.
  Για να μην έχουμε κάποιο ατύχημα, την σταμάτησα για να αναλάβω δράση. Ξεκίνησα να την φιλάω στον λαιμό και τα αυτιά της για να προχωρήσω στο σφριγηλό της στήθος. Αναστεναγμοί ικανοποίησης από μεριάς της, που έγιναν ακόμα πιο έντονοι με την προσθήκη και δυνατών βογγητών και κάποιων Kinky φράσεων, όταν ξεκίνησα να περιποιούμαι το «γατάκι της».
  Χάδια στο κεφάλι μου, συσπάσεις της λεκάνης της, κλειστά μάτια, ζουλήγματα του ο στήθους της μέχρι που με σταμάτησε μετά από αρκετή ώρα για να αναλάβει τα ινία του αγώνα.

  Ώρα για το στοματικό της. Ποιοτικό, χωρίς χέρια, όχι ιδιαίτερα βαθύ, με την γλώσσα της να έχει την τιμητική της, με περάσματα στον κορμό , την βάλανο, αλλά και χτυπήματα του «μικρού Cheyenne» στα μάγουλά της με παράλληλο καραμέλωμα στα @@κια.
  Στο sex η συμμετοχή της εστιάστηκε κυρίως σε κάποια αρκετά πικάντικα/πρόστυχα λόγια που εμένα προσωπικά δεν με τρελαίνουν, όμως σε πολλούς είναι αρεστά, αλλά και σε αγκαλιές και φιλάκια με την γλωσσίτσα της πάντα σε ενεργό ρόλο (όπου ήταν δυνατόν) και στις τρείς στάσεις που αλλάξαμε ξεκινώντας με cow girl, και με ενδιάμεση στάση το ιεραποστολικό και το τέλος να μας βρήκε στα τέσσερα.

  Χωρίς να βιαστεί ξάπλωσε δίπλα μου, έφερε χαρτί για να φροντίσει μιλήσαμε λίγο και με χαιρέτησε προσωρινά, μιας και στην συνέχεια περάσαμε κάποια λεπτά στο σαλόνι παρέα με τον μέγα πόρνο που με συνόδευε, αλλά και την Μαρκέλλα που ήταν το άλλο κορίτσι της βάρδιας και την ευγενέστατη υπηρεσία σε πολύ φιλικό κλίμα μέχρι την οριστική αποχώρηση μας για την συνέχεια της τσάρκας μας…..

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Σαμπρίνα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Σαμπρίνα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Τζέσικα – Σαν sexy γραμματέας……

  Μέσος όρος: 
   
  8.6
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Η Τζέσικα είναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα, μόνιμα χαμογελαστή, με μεγάλη δόση –με την καλή έννοια-τρέλας, μιας και της αρέσει η πλάκα και ο χαβαλές στο σαλόνι. Ξανθιά με μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά, ωραίο σώμα, αδύνατη σχετικά, φυσικό στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια, αρκετά ευλύγιστη. Τα γυαλιά που συνήθως φοράει είναι το σήμα κατατεθέν της, κάτι που της δίνει ένα sexy αέρα, και ένα look «πρόθυμης» γραμματέας, εξ΄ου και ο τίτλος της κριτικής μου.

  Στο δωμάτιο αποδείχτηκε ανώτερη κάθε προσδοκίας. Τα προκαταρκτικά της πολλά, ποιοτικά, με χάδια, φιλιά, γλειψίματα σε όλο μου το σώμα με πολύ θετική συμπεριφορά και στην δική μου ανάλογη περιποίηση. Σε υψηλό επίπεδο ήταν ανταπόκριση της στο oral sex που για πολύ ώρα με δική της θέληση, της έκανα για να μου ανταποδώσει στην συνέχεια τις φιλοφρονήσεις με ένα πολύ ποιοτικό στοματικό, που περιλάμβανε εναλλαγές ρυθμού, άλλοτε επιφανειακό, άλλοτε βαθύ περιποίηση όλης της ευρύτερης περιοχής, με πρόστυχα βλέμματα χωρίς να έχει «αποχωριστεί» σε όλη την διαδικασία τα γυαλιά της.

  Στο ίδιο μοτίβο και το sex, δηλαδή με έντονη συμμετοχή και ανταπόκριση από μεριάς της, σωστά στησίματα, αγκαλιές, φιλία, ένταση, πάθος σε εξαιρετικό κλίμα gfe. Δεν βιάστηκε να φύγει μετά το τύλος, παρά ξάπλωσε δίπλα μου, με αγκάλιασε πολύ τρυφερά και μιλήσαμε για λίγο μέχρι να αποχωρήσει από το δωμάτιο, για να συνεχίσουμε την κουβέντα μας στο σαλόνι συντρόφια και με την Κλαούντια –την άλλη κοπέλα της βάρδιας-αλλά και με τον ευγενέστατο κύριο επί της υποδοχής και φυσικά τον συνοδοιπόρο μου px75.

  Με την Τζέσσικα πέρασα απρόσμενα καλά. Ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια χημεία, τόση διάθεση, τόση οικειότητα αλλά και τόσο έντονη συμμετοχή και καλή τεχνική από πλευράς της. Μου έδωσε αυτά που ζητάω με ποιότητα, με μεγάλη άνεση χρόνου σε μια συνάντηση που θα θυμάμαι για καιρό και με την πρώτη εύκαιρα θα επαναλάβω.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Τζέσικα , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Τζέσικα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (3)
   
  Αθήνα
   

  Τόρι – Ανώτερη κάθε προσδοκίας

  Μέσος όρος: 
   
  8.4
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  10.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Μια ώριμη γυναίκα που την είχα δει κάποιες φορές σε τσάρκες μου και μου είχε κάνει πολύ θετική εντύπωση, όχι τόσο η ομορφιά της, (χωρις αυτό να σημαίνει ότι είναι άσχημη) όσο η θετική αύρα που απόπνεε και το χαμόγελό της. Καστανόξανθη Ρωσίδα, με σγουρά μαλλιά, ελαφρώς Ασιατικά χαρακτηριστικά. Σώμα χωρίς περιττά κιλά, με κάποια πιασίματα, μικρό σχετικά στήθος, περιφέρεια με καμπύλες.

  Η εμπειρία μου στο δωμάτιο μαζί της, ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Πολλά και ποιοτικά προκαταρτικά για αρκετή ώρα από πλευράς της, δεκτική και στην δική μου ανάλογη περιποίηση. Υψηλή ανταπόκριση στο στοματικό μου, αρκετά καλή μαστόρισσα όσον αφορά το oral sex και από την δική της πλευρά, με περιποίηση όλης της ευρύτερης περιοχής. Στο sex η συμμετοχή της σε ψηλά επίπεδα, σωστά στησίματα πολύ ένταση και πάθος, διάθεση και πλευράς της να περάσει καλά, και πολύ καλή τεχνική σε απόλυτο κλίμα gfe. Πάρα πολύ καλό και το social time που ακολούθησε σε έντονα φιλικό κλίμα σε άνεση χρόνου

  Έχω ξαναγράψει πως οι συναντήσεις με νεαρές, δροσερές κοπέλες, σίγουρα τους άνδρες της ηλικίας μου, μας αναζωογονούν και μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα. Όμως οι συναντήσεις με έμπειρες γυναίκες είναι συνήθως πιο ποιοτικές, με καλύτερη χημεία και λαμπρά αποτελέσματα. Κάτι ανάλογο βίωσα και με την Τόρι.
  Μια γυναίκα που «ταιριάξαμε» στο κρεβάτι, βρήκε ο ένας τα κουμπιά του άλλου, δημιουργήθηκε χημεία και πέρασα πάρα πολύ καλά μαζί της σε μια συνάντηση που με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Τόρι , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Τόρι
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (1)
   
  660 αποτελέσματα - εμφάνιση 1 - 50 « Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 ... 14 Επόμενο » Αποτελέσματα ανά σελίδα:
                 
   
  Oasis Masaz Banner Adult Club Banner Athens Girls Banner Babes.gr Banner ESCORTSGIRLSCLUB Banner Escorts Club Banner Dream Girls Banner Athens Diva Banner OneiroMassage Banner Dimokritou 9 Banner Συγγρού 108 Banner Massage Musses Banner
  Kallirois 48 Banner Paradise Spa Banner Glamour Escorts Banner Athens Escorts GDE Banner Your Angels Banner Babes.gr Banner Athens Escorts GDE Banner Dream Girls Banner Sinopis 29 Banner Lelas Massage and Relax Banner Μασάζ Τατοΐου 71 Banner Massage Musses Banner
  Top Banner 1 Top Banner 2