Πέμπτη, 23 Μαϊου 2019
Μέλη : 178844
Online:  1220 επισκέπτες  &  118 μέλη 
Κατάλογος : 12057 καταχωρίσεις & 72016 κριτικές
 • Ξέχασες το password;
 • Ξέχασες το username;
 • Γίνε μέλος!
 • Αναζήτηση
     
                     

  Όλες οι κριτικές για Μάρτα  - Τριγγέτα 3

  Δείτε φωτογραφίες της κοπέλας αυτής (Μάρτα)

  Μέσος όρος: 
   
  8.7
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0
  1 αποτελέσματα - εμφάνιση 1 - 1 Αποτελέσματα ανά σελίδα:
   

  Ο χαρακτήρας του εξερευνητή.

  Μέσος όρος: 
   
  8.7
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  ΠΡΟΣΟΧΗ : Επειδή το κείμενο που ακολουθεί είναι μακροσκελές και οι μη έχοντες υπομονή και φιλολόγια διάθεση θα το βρουν σίγουρα κουραστικό, το χώρισα στα εξής τέσσερα μέρη : Οι θεωρίες-Η πάλη των χαρακτήρων-Κριτική-Επίλογος. Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται μόνον για την κριτική, ας προσπεράσουν τα υπόλοιπα. Ευχαριστώ. Smile

  -ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ
  Τεστοστερόνη, οιστρογόνα, σεροτονίνη, οξυτοκίνη, νοραδρεναλίνη, ντοπαμίνη... Αυτά είναι τα ονόματα των ορμονών που, σύμφωνα με την Αμερικανίδα βιολογική ανθρωπολόγο στο «Rutgers University» της Νέας Υερσέης, κ. Έλεν Φίσερ, παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας. Οι ορμόνες αυτές δρουν σε διαφορετικές περιοχές του εγκεφάλου και μας κάνουν να αντιδρούμε διαφορετικά στα σήματα και τα ερεθίσματα που λαμβάνουμε. Αυτές καθορίζουν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, τα "πιστεύω" μας, όπως επίσης και τις ερωτικές μας επιλογές. Η κ. Φίσερ μελέτησε 40.000 άνδρες και γυναίκες και κατόπιν χώρισε τους ανθρώπους σε τέσσερις τύπους, ανάλογα με τον χαρακτήρα τους, καθένας εκ των οποίων συνδέεται με την έκκριση μιας συγκεκριμένης ορμόνης. Αυτοί που έχουν υψηλή τεστοστερόνη είναι "πρωτοπόροι". Είναι υπεραναλυτικοί, ανταγωνιστικοί, ρεαλιστές, με οξυμένες ικανότητες προσανατολισμού και υπερβολικά πεισματάρηδες. Οι "θεμελιωτές" διαθέτουν υψηλά επίπεδα σεροτονίνης και είναι οι κλασικοί, παραδοσιακοί τύποι που λειτουργούν πάντοτε συνετά, χωρίς απότομες εξάρσεις και ξεσπάσματα, ενώ είναι ήρεμοι στις αντιδράσεις τους. Οι "εξερευνητές" διακρίνονται από την υψηλή ντοπαμίνη. Ρισκάρουν στις επιλογές τους, είναι αυθόρμητοι και άμεσοι στις συναναστροφές τους και δεν επηρεάζονται από τις γνώμες των άλλων, και τέλος, οι "διπλωμάτες" διαθέτουν υψηλά επίπεδα οιστρογόνων και οξυτοκίνης και είναι διαισθητικοί, συμπονετικοί και ιδιαιτέρως εκφραστικοί. Έχουν μια φυσική ροπή προς πιο καλλιτεχνικές ασχολίες, είναι διορατικοί, ευρηματικοί, ευχάριστοι στην παρέα και δεινοί χειριστές της γλώσσας.
  Ο διαχωρισμός των χαρακτήρων σε τύπους δεν είναι κάτι το καινοφανές. Στην αρχαιότητα ο διαχωρισμός γινόταν ανάμεσα στους χολερικούς, τους φλεγματικούς, τους θερμόαιμους και τους μελαγχολικούς. Το καινοφανές είναι, ότι σύμφωνα με την παραπάνω έρευνα, οι τύποι της προσωπικότητας αποδίδονται σε ένα είδος "ωροσκοπίου των ορμονών".

  Βέβαια, το "ωροσκόπιο των ορμονών" αντιμετωπίζεται με σκεπτικισμό από πολλούς ειδικούς, αλλά για τον ρόλο που παίζουν οι ορμόνες στην επιλογή ερωτικών συντρόφων δεν έχουν καμία αμφιβολία. Όπως εξηγεί στην εφημερίδα «La Repubblica» η Ιταλίδα ψυχοθεραπεύτρια Ρομπέρτα Τζόμι, οι ορμόνες είναι ένα από τα ελατήρια που προκαλούν την έλξη ανάμεσα σε δύο πρόσωπα. Το μίγμα των ορμονών στον οργανισμό μας καθορίζει το ερωτικό μας ταπεραμέντο, αλλά τον δικό τους ρόλο παίζουν και άλλοι παράγοντες, όπως είναι ο χαρακτήρας, ο τρόπος ζωής και το οικογενειακό περιβάλλον. Σύμφωνα λοιπόν με την δική της άποψη, οι τύποι της προσωπικότητας αποδίδονται σε ένα είδος "κοκτέιλ" που αποτελείται από ορμόνες και από παράγοντες. Όσο για τους τέσσερις τύπους της προσωπικότητας, η Ιταλίδα ψυχοθεραπεύτρια πιστεύει ότι δεν χαρακτηρίζουν σταθερά ένα άτομο σε όλη του τη ζωή, αλλά ότι αντιπροσωπεύουν κύκλους της ζωής του.

  Επειδή εκτιμώ περισσότερο τους μπαρτέντερς και τα κοκτέιλ από ό,τι τους αστρολόγους και τα ωροσκόπια, τείνω στο να προτιμώ την προσέγγιση της κ. Ρομπέρτα Τζόμι. Πλην όμως έχω να της προσάψω ότι της διέφυγε ένας πολύ καθοριστικός παράγων, και αυτός είναι το Υπουργείο Οικονομικών της Ελληνικής Δημοκρατίας. Και εξηγούμαι : Όταν έλαβα το σημείωμα του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας, η αδρεναλίνη μου ανέβηκε στα ύψη, και ως εκ τούτου μου δημιουργήθηκε σφοδρή επιθυμία να επιλέξω ως ερωτικό σύντροφο τον εξοχότατο υπουργό των οικονομικών, πάνω στον οποίο ήθελα να εξασκήσω αυταρχικές πρακτικές. Επειδή όμως αυτό ήτο ανέφικτο, σκέφτηκα τις εναλλακτικές που είχα στην διάθεσή μου και αποφάσισα να αναζητήσω κάτι που θα μου αύξανε τα επίπεδα της σεροτονίνης (που είναι η και η χημική ουσία που ηρεμεί το σώμα μας) και ο νούς μου πήγε στην Βικτώρια.

  -Η ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ
  Μερικά λεπτά αργότερα βρισκόμουν στην αίθουσα αναμονής-επιδείξεων του πορνείου που βρίσκεται στον αριθμό 3 της οδού Τριγγέτα. Εκεί η Βικτώρια, αφού βάδισε υπερήφανα τα λίγα μέτρα του χώρου, στάθηκε και με ατένισε εκ του μακρόθεν με αγέρωχο ύφος. Κατόπιν, έστρεψε αυτάρεσκα τα νώτα της και αποχώρησε λικνίζοντας την περιφέρειά της. Καθώς την κοίταζα, έρχονταν συνειρμικά στο νου μου οι ωραίες εμπειρίες που είχα μαζί της, και η σεροτονίνη άρχισε να ρέει εμποτίζοντάς μου τα χαρακτηριστικά του "θεμελιωτή". Πεπεισμένος λοιπόν ότι θα περάσω μαζί της, κινήθηκα προς την κυρία που εκτελούσε χρέη υπηρεσίας προκειμένου να της αποδώσω το αντίτιμο, όταν συνέβει το αναπάντεχο! Από το βάθος ξεπρόβαλε η Μάρτα. Αυτή, αφού βάδισε συνεσταλμένα τα λιγοστά μέτρα που μας χώριζαν, στάθηκε μπροστά μου και με κοίταξε. Σε αντίθεση με την Βικτώρια, το ύφος της Μάρτα ήταν ταπεινό. Μου έρριψε ένα γλυκόπικρο χαμόγελο, σαν να μου έλεγε «Το ξέρω ότι ήρθες για την Βικτώρια. Αν θέλεις όμως... δώσε μου και εμένα λίγη σημασία... Αν το κάνεις θα στο ανταποδώσω...» και κατόπιν απομακρύνθηκε σεμνά. Κάπου εκεί άρχισε να αναδύεται η ντοπαμίνη, και μαζί με αυτή και ο χαρακτήρας του "εξερευνητή" που μου ψιθύριζε «Ρε συ;... Τι μαλακίες σου τσαμπουνάγανε;.. Αυτή τελικά είναι αξιόλογο μουνί... Θά 'ναι καλή εμπειρία. Άντε... Πάμε να την πάρουμε να την έχουμε στην συλλογή μας». Ο "θεμελιωτής" όμως, πρόβαλλε αντιρρήσεις. «Γέρο μου, άκουσε με. Έχεις ήδη διαβάσει κάποιες όχι και τόσο κολακευτικές κριτικές γι΄αυτήν. Γνωρίζεις επίσης ότι η εποχή είναι δύσκολη και ως εκ τούτου δεν προσφέρεται για ενέργειες με αβέβαιη έκβαση. Συνεπώς, άσε κατά μέρος τα ρίσκα και πήγαινε στα σίγουρα». «Σαν να έχεις δίκιο "Θεμελιωτή"», σκέφτηκα, και τότε ο "εξερευνητής" ξεδίπλωσε την επίθεσή του. «Τι;... Πάλι την Βικτώρια θα πάρεις;... Μωρή κοτούλα λειράτη!.. Κάθεσαι και λαμβάνεις υπ΄όψιν σου τις παπαριές που σου λέει αυτός ο μουντρούχος;... Αμ εσύ δεν θα πεθάνεις από ανακοπή!.. Από ανία θα πεθάνεις γεροντομαλάκα!... Ρε πάμε σου λέω να πάρουμε τη Μάρτα, να γνωρίσουμε κάτι καινούργιο! Να εξερευνήσουμε το σώμα της... τις οπές της....». «Τι να εξερευνήσετε βρε ανόητε; Τα εξερευνημένα; Αυτή είναι εξερευνημένη(!) μέχρι τα ρουθούνια.. Τόσος κόσμος έχει περάσει από πάνω της...» είπε ο "Θεμελιωτής". «Ίσα μωρή μούχλα που θα μας πουλήσεις και πνεύμα (!)» αποκρίθηκε ο "εξερευνητής". Και συνέχισε παραφράζοντας μια ρήση του Μ. Προύστ «Εξερεύνηση δεν σημαίνει απόλυτα το να ψάχνεις απάτητα μέρη, αλλά να εξερευνάς σπιθαμή προς σπιθαμή τον κάθε τόπο που σου εξάπτει το ενδιαφέρον». Ομολογώ πως αυτό το επιχείρημα στάθηκε καταλυτικό για την επιλογή μου. Πλησιάσα λοιπόν την υπηρεσία, της απέδωσα το αντίτιμο που αντιστοιχεί στο απλό πρόγραμμα και την παρακάλεσα να μου στείλει την Μάρτα.

  -ΚΡΙΤΙΚΗ
  Η Μάρτα πρέπει να χάρηκε με την επιλογή μου, γιατί μπήκε στο δωμάτιο περιχαρής. Το βάδισμα της καθώς και το ύφος της, δεν είχαν καμία σχέση με αυτό που είχα αντικρίσει πρωτύτερα. Από μια σεμνή και συνεσταλμένη υπάρξη, είχε μεταμορφωθεί σε μια τολμηρή και προκλητική γυναίκα. Αφού περιηγήθηκε με χάρη τον χώρο, πλησίασε την κλίνη, στάθηκε ευθυτενής μπροστά μου, και άρχισε να γδυμνώνεται επιδεικτικά ρίπτωντας μου ταυτοχρόνως ηδυμιγές βλέμμα. Η πλήρης έκδυσή της, απεκάλυψε τεχνητό στήθος με ροδόχροες θηλές. Καλό στην υφή, αλλά με κάποιες μικρές περιμαστικές ατέλειες που προσωπικά δεν με ενόχλησαν. Εδώ θα πρέπει να αναφέρω, ότι παρά το όχι και τόσο νεαρό της ηλικίας της, η εικόνα του γυμνού της σώματος παραμένει ελκυστικότατη και η σάρκα της σφριγηλή. Οφείλω να πληροφορήσω επίσης, ότι οι φωτογραφίες που βρίκονται αναρτημένες στους ιστοτόπους των οικών της αλυσίδας με την οποία συνεργάζεται, δεν την κολακεύουν καθόλου, τουλάχιστον ως προς το πρόσωπο. Ευπροσήγορη και αβρή, δημιούργησε τάχιστα κλίμα οικειότητας και χωρίς καλά καλά να το καταλάβω βρισκόμασταν εναγγαλισμένοι ανταλλάσοντας ασπασμούς και θωπείες. Ενέργειες που δείχνει να απολαμβάνει, μιας και όταν σταμάτησα, με προέτρεψε -προτάσσονντας εν αρχή τον λαιμό της και μετέπειτα της θηλές της- να συνεχίσω. Η λευκότατη επιδερμίδα της που ήτο διακριτικώς αρωματισμένη, είναι στιλπνή και πολύ ευχάριστη στην αφή. (Γενικά η Μάρτα ήταν πολύ καθαρή και επιμελώς περιποιημένη από κορυφής εώς ονύχων.) Με το δεξί της χέρι έσφιξε το ερεθισμένο μόριο μου, έσκυψε, το φίλησε, πέρασε δια στόματος την προφύλαξη και αφού το περιέφερε με παιχνιδίζουσα έκφραση λαγνείας στις παρειές του προσώπου της, σούφρωσε τα χείλη της και άρχισε να τρίβει την βάλανο επάνω τους. Αιφνιδιαστικά, εκτόξευσε την γλώσσα της και αφού έγλειψε για αρκετό χρόνο την ουρήθρα και τον τεντωμένο χαλινό, το ανέλαβε στο στόμα και άρχισε να το πιπιλίζει γλυκά, ενώ, με το αριστερό της χέρι θώπευε και πίεζε απαλά τους όρχεις μου. Το στοματικό της ήταν προοδευτικό. Ξεκίνησε αργά και απαλά αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά με έπαιρνε όλο πιο γρήγορα και πιό βαθιά στο στόμα της μέχρι που άρχισε να πνίγεται Στην συνέχεια, ανέβηκε ιππαστί όπου και εκεί ξεκινησε αργά, ανεβάζοντας προοδευτικά τον ρυθμό της. Ο καλόσχημος ροδαλός κόλπος της είχε θερμή και σφικτή αίσθηση και οι θέσεις που λάμβανε επέτρεπαν απρόσκοπτες διεισδύσεις Κατόπιν εσυνουσίασθημεν με το τρόπο των σκύλων και έπειτα Το τέλος κατέφθασε στην ιεραποστολική ωθώντας έως την ρίζα του το μέχρι διαρρήξεως ερεθισμένο όργανο μου στην φιλόξενη οπή της, όπου και με αιφνιδίασε εκτοξεύοντας την γλώσσα της στο στόμα μου την στιγμή που εκσπερμάτιζα. Η συμμετοχή της, μπορεί να είναι μεν αβρή γλυκιά και τρυφερή, δεν παύει όμως δε να είναι ζωηρή και αληθοφανής. Κατά τα άλλα ήταν εκδηλώτικη, ομιλιτική και πολύ συνεργάσιμη.

  Εν κατακλείδι έχω να δηλώσω ότι με την Μάρτα πέρασα πάρα πολύ καλά. Δεν γνωρίζω αν αυτό οφείλεται κυρίως στην ίδια, ή κυρίως στις ορμόνες, ή και στα δύο αυτά μαζί. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι αποχώρησα λίαν ικανοποιημένος.

  -ΕΠΙΛΟΓΟΣ
  Εξερχόμενος πιό νηφάλιος από το πορνείο, αναλογιζόμουν το ποιά από τις δύο θεωρίες έχει μεγαλύτερη βάση. Η θεωρία που αποδίδει τον χαρακτήρα σε ένα "είδος ωροσκοπίου των ορμονών"; ή εκείνη που τον θέλει να βασίζεται σε ένα "είδος κοκτέιλ" από ορμόνες και παράγοντες. Τελικά σχημάτισα την γνώμη πως στην προσωπική μου περίπτωση δεν ισχύει καμία από τις δύο. Στην ειδική μου περίπτωση ο χαρακτήρας διαμορφώνεναι μεσα από ένα"είδος τυχερού παιγνίου". Οι χαρακτήρες παίζουν μεταξύ τους μπαρμπούτι και επικρατεί αυτός που έφερε την καλύτερη ζαριά.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 30-01-2014
  Όνομα κοπέλας Μάρτα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Γλωσσόφιλα
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
   
                 
   
  Oasis Masaz Banner Adult Club Banner Athens Girls Banner Babes.gr Banner ESCORTSGIRLSCLUB Banner Escorts Club Banner Dream Girls Banner OneiroMassage Banner Dimokritou 9 Banner Συγγρού 108 Banner Delight 7 Banner Relax Spa Banner Silver Spa Banner Massage Musses Banner Nirvana Massage Banner
  Kallirois 48 Banner Paradise Spa Banner Glamour Escorts Banner Athens Escorts GDE Banner Your Angels Banner Babes.gr Banner Athens Escorts Babes Banner escortsmykonos Banner Sinopis 29 Banner Lelas Massage and Relax Banner Μασάζ Τατοΐου 71 Banner PlayGirls Escort Banner Φραντζή 4 Banner Massage Musses Banner Nirvana Massage Banner
  Top Banner 1 Top Banner 2