Νομική Δήλωση

- Το bourdela.com απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικους/-ες σύμφωνα με το Δίκαιο της κατοικίας του/της κάθε χρήστη/-τριας (στην Ελλάδα ενήλικος/-η θεωρείται όποιος/-α έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του/της).

- Η ιστοσελίδα δε συνδέεται με οποιαδήποτε μορφή σχέσης (ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά αναφέρεται σχέση υπαλληλίας, εντολής, προστήσεως) και συνεπώς δε φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζουν τα εγγεγραμμένα μέλη στο δημόσιο φόρουμ, στις κριτικές, ή μέσω προσωπικών μηνυμάτων (pm), για το περιεχόμενο τυχόν links που παραθέτουν ή/και για την ακρίβεια/ορθότητα οποιωνδήποτε στοιχείων/γεγονότων αναφέρουν.

- Η ιστοσελίδα δε συνδέεται με οποιαδήποτε μορφή σχέσης (ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά αναφέρεται σχέση υπαλληλίας, εντολής, προστήσεως, εταιρίας, συνεταιρισμού, franchise) και συνεπώς δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο και την ακρίβεια των περιεχομένων των διαφημίσεων ή/και για την ποιότητα και τις χρεώσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών των διαφημιζόμενων δια του bourdela.com.

- Το σήμα, το λογότυπο, τα γραφικά, τα animation και ο γενικότερος διασχηματισμός του bourdela.com προστατεύονται από την εκάστοτε ισχύουσα Ελληνική και κοινοτική νομοθεσία περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η χωρίς την έγγραφη συναίνεση των Διαχειριστών αναδημοσίευση ολικά ή μερικά από οποιονδήποτε τρίτο περιεχόμενου του bourdela.com (ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά αναφέρονται το γραφικό του γλόμπου, αποσπάσματα από το δημόσιο φόρουμ, άρθρα της ιστοσελίδας, κριτικές υπηρεσιών). Επιτρέπεται όμως η παράθεση σχετικού link.

- Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση, συζήτηση και ανταλλαγή πληροφοριών για οτιδήποτε παράνομο.

- Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν: α) ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές, σεξουαλικές), β) Δημόσια Πρόσωπα, γ) την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων, δ) άλλα μέλη του site. Από την κείμενη νομοθεσία δεν επιτρέπεται η με κάθε τρόπο προσβολή της τιμής άλλου. Επίσης απαγορεύεται ο με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρισμός ή διάδοση για άλλον ψευδούς γεγονότος που μπορεί να βλάψει την τιμή και την υπόληψή του. Όποιος/-α αναγνώστης/-τρια διαπιστώσει παραβίαση της κείμενης νομοθεσίας ή οτιδήποτε που τον/την αφορά και είναι δυσφημιστικό ή θεωρεί ότι πρέπει να αφαιρεθεί για κάποιον άλλο λόγο, οφείλει να επικοινωνεί μαζί μας για αφαίρεση της δημοσίευσης είτε μέσω αυτής της φόρμας, είτε κάνοντας αναφορά (report) στο επίμαχο σχόλιο.

- Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση ή ανταλλαγή «ερασιτεχνικών» φωτογραφιών ή/και βίντεο ερωτικού ή σεξουαλικού περιεχομένου από τα οποία είτε υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστούν οι εικονιζόμενοι/-ες, είτε συχνά συνοδεύονται από τα προσωπικά στοιχεία και τα προσωπικά τους δεδομένα με αποτέλεσμα το διασυρμό τους (εφόσον κυκλοφορούν χωρίς τη συγκατάθεσή τους).

- Απαγορεύεται η ανταλλαγή και διάδοση «πειρατικού» και κλεψίτυπου υλικού εικόνας και ήχου.

- Απαγορεύεται η δημοσίευση διαφημίσεων, έστω και συγκαλυμμένων, χωρίς τη συναίνεση των διαχειριστών.

- Απαγορεύεται η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων άλλων μελών, καθώς και η δημοσίευση αριθμών τηλεφώνου, ακόμα και αν ο αριθμός έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδα, περιοδικό, ή άλλο site.

- Στον κατάλογο «Citytours» και «Call-girls» δεν υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας με τις εικονιζόμενες κοπέλες και τα «γραφεία»/«πρακτορεία»!/ Όποιο μαγαζί είναι στον κατάλογο «μασάζ» δεν σημαίνει απαραίτητα ότι προσφέρει και ερωτικές υπηρεσίες. Στην κατηγορία «τσόντες» δεν θα βρείτε links και οποιονδήποτε άλλο τρόπο να κατεβάσετε κάποια ταινία!

- Στην ιστοσελίδα υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού/σεξουαλικού περιεχομένου που μπορούν να ενοχλήσουν ορισμένους/-ες επισκέπτες/-τριες.

Οι Διαχειριστές (admins) και οι συντονιστές (moderators) διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν ή να επεξεργαστούν χωρίς προειδοποίηση όποιο μήνυμα παραβιάζει τους κανόνες, και να αποκλείσουν για κάποιο χρονικό διάστημα ή για πάντα (ανάλογα με τη σοβαρότητα της περίπτωσης) το μέλος που τους αγνοεί. Οι διαχειριστές έχουν επίσης δικαίωμα να αλλάξουν ή να τροποποιήσουν τους κανόνες (θα υπάρξει σχετική δημόσια ανακοίνωση). Θεωρούμε δεδομένο ότι όποιος/-α εγγράφεται στο site είναι ενήλικος/-η σύμφωνα με το Δίκαιο της χώρας στην οποία κατοικεί, και έχει διαβάσει και αποδεχτεί τους παραπάνω κανόνες.