ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.663
- Πόντοι
- 3.495
ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ μεσα εχουμε διαφορετικες αποψεις απο το ποια ειναι ομορφη εως τι καιρο θα κανει σε 4 μερες.
ΑΠΟ το ποιος φταει για κατασταση στην χωρα, εως την λυση στο κυκλοφοριακο της αθηνας κ.τ.λ.....
Υπαρχουν πολλοι unique τυποι ισως να ειμαι κ γω ετσι,
Υπαρχει ενα σιχαμενο ειδος που το βλεπω κ εξω απο την ανωνυμια του φορουμ εδω,αλλα κ εδω εχει υπαρξει μια ανθηση.
Το ειδος ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ....
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΧΙ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ ,ΚΑΥΛΑΣ αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο καμια σχεση.
Παμε στο θεμα...
Ενω καποιος δεν εχει την εμφανιση,εξυπναδα,θαρρος,μαγκια κ τα ΛΕΦΤΑ....
Θελει να γαμησει τα καλυτερα μουνια, μετα του φταινε ΑΥΤΕΣ..κ οχι η μιζερια του.
Στο ιδιο ειδος κ αυτοι που ενω μια γκομενα τους εχει φτυσει ΕΛΠΙΖΟΥΝ οτι καποτε ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ!!!!!!!!!!!
δΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΨΟΥΡΑ βεβαια εκει κ λειτουργει η λογικη.
Π.χ Εχω ενα φιλο ενω εχει φαει τοσες χυλοπιτες....με πονηρια κραταει επαφες ΜΠΑΣ κ γαμησει....
μετα στο μυαλο του φταινε οι φιλοι που τον ρουφιανεψαν ο καιρος,η μερκελ...το κ.κ.ε!!!
Δεν θα μπορουσα να εκανα παρεα κολητη με γκομενα που με χει "στειλει", να κανω τι?? την φιλεναδα ενω την γουσταρω?
με ελπιδα μπας κ γαμησω η με δει αλλιως???
Δεν ειμαι εναντιον της φασης fuck buddy allo θεμα αυτο αλλα εστω κ αγαμητος π.χ δεν θα γυρναγα σε πρωην για το γαμησι κ μονο.
ΜΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ....
ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ...
περιμενουν να γινει χειροτερη η οικονομικη ανεχεια...ΜΠΑΣ Κ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΝΕ!!!
Δεν μιλαω για γκομενες που κ για βολτα να τις εβγαζες 1 ραντεβου ηθελαν κ battler k luxury...
μιλαω για απλες κοπελες δεν ηταν ολες ψωνια κ απληστες.
Με λιγα λογια δεν θα περιμενω γειτονισα να της κοπει η δ.ε.η η νερο για να την γαμησω...
Θα μου πει κανεις στις τσαρκες που πας ξερεις τι αναγκη εχει η καθε τανα κ τον λογο που ηρθε εδω?
Η απαντηση απλη..εκει ζηταω την ηδονη(οχι το μουνι)
δεν την εφερα εγω,καλες εποχες εβγαζε αρκετα λεφτα...το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...
απο την στιγμη που δεχεται χρηματα η τιμη ανεβαινει η κατεβαινει..αναλογα την ζητηση..
Αν ηρθε με το ζορι η πλαστα χαρτια αυτο ειναι δουλεια του κρατους.
Οπως π.χ δουλεια του κρατους /νοσοκομειου ειναι αν πας να μην κολησεις κατι απο ασθενη.
Δεν ειναι δουλεια του νοσηλευτη/ευθηνη-
Στο θεμΑ το οποιο εγραψα με αφορμη την κριτικη για το κολονου 11-(βλεπε σχολιο αρκουδος)-
Ελπιζω να μην παω 50 κ να παρακαλω την δυστηχια καποιας πιτσιρικας 20-25 μπας κ την γαμησω.
ΦΥΣΙΚΑ κ θα πηδαγα (η λογικη λεει με χρηματα η αν ημουν γνωστος)αλλα παιζουν κ αυτες που παμε εν γνωση για να περνανε καλα.
Αλλο αυτο...κ αλλο με το καθε ΛΙΓΟΥΡΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΦΕ Κ θα πηδαω τις σερβιτορες.
ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΣΤ Κ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ......
π.χ ταυλανδη,ασια κτλ...θα με ρωτησει καποιος αν πας, αν ηταν χωρα πλουσια με δομες θα ζουσαν απο σεξοτουρισμο?
Η θα πηδαγε ο 60αρης αγγλος 18χρονο πιπινι? φυσικα κ οχι!
Αλλα σε αυτο το θεμα μιλαμε για επαγγελματιες κ οχι καθημερινες γκομενες.
Με λιγα λογια αν μια δεν μου καθονταν π.χ το 2008 επειδη δεν ειχα BMW...
Κ ΤΟ 2011 EIXA k μου τριβονταν...εγω ΘΑ ΤΗΝ ΣΟΥΤΕΡΝΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ...
το να την γαμαγα 2,3 φορες για εκδικιση δεν μου λεει τιποτα, ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΤΥΝΑ τωρα που γυρισε ο τροχος π.χ..
θα μου εφερνε πιο μεγαλη "ηδονη"
ΟΠΩΣ π.χ ειχα απορριψει γκομενα που χε λιγο εξτρα περιφερεια η κυταριτιδα δεν θυμαμαι...
οταν πηγε gym εγινε το απολυτο μουνι...φατσα ειχε κ τα υπολοιπα...ακομη θυμαμαι το βλεμα της που ελεγε..."ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ"ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..
ΤΕΣΠΑ ισως λιγο πολυ μπερδεμενες σκεψεις σκορπιες...κ ισως δυσκολα καποιος θα βγαλει νοημα,
κ ουτε πουλαω ηθικη...
Απλα μου την σπαει ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΣ που γινεται ζητιανος του μουνιου...
ΧΑΝΟΝΤΑΣ καθε ιχνος αξιοπρεπειας κ εγωισμου .
Δεν μιλαω σε στυλ νομο PICKER ΤΟΥ ΣΤΥΛ δεν παρακαλαμε(το οποιο το εχει κανει ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ)....ΚΑΝ..
για μενα δεν υπαρχουν ΕΛΛΕΙΝΗΔΕΣ....
ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΤΙΣ ΕΜΑΘΑΝ ΕΤΣΙ...Κ η οικογενεια το οποιο ειναι αλλο κεφαλαιο
ΑΠΟ το ποιος φταει για κατασταση στην χωρα, εως την λυση στο κυκλοφοριακο της αθηνας κ.τ.λ.....
Υπαρχουν πολλοι unique τυποι ισως να ειμαι κ γω ετσι,
Υπαρχει ενα σιχαμενο ειδος που το βλεπω κ εξω απο την ανωνυμια του φορουμ εδω,αλλα κ εδω εχει υπαρξει μια ανθηση.
Το ειδος ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ....
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΧΙ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ ,ΚΑΥΛΑΣ αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο καμια σχεση.
Παμε στο θεμα...
Ενω καποιος δεν εχει την εμφανιση,εξυπναδα,θαρρος,μαγκια κ τα ΛΕΦΤΑ....
Θελει να γαμησει τα καλυτερα μουνια, μετα του φταινε ΑΥΤΕΣ..κ οχι η μιζερια του.
Στο ιδιο ειδος κ αυτοι που ενω μια γκομενα τους εχει φτυσει ΕΛΠΙΖΟΥΝ οτι καποτε ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ!!!!!!!!!!!
δΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΨΟΥΡΑ βεβαια εκει κ λειτουργει η λογικη.
Π.χ Εχω ενα φιλο ενω εχει φαει τοσες χυλοπιτες....με πονηρια κραταει επαφες ΜΠΑΣ κ γαμησει....
μετα στο μυαλο του φταινε οι φιλοι που τον ρουφιανεψαν ο καιρος,η μερκελ...το κ.κ.ε!!!
Δεν θα μπορουσα να εκανα παρεα κολητη με γκομενα που με χει "στειλει", να κανω τι?? την φιλεναδα ενω την γουσταρω?
με ελπιδα μπας κ γαμησω η με δει αλλιως???
Δεν ειμαι εναντιον της φασης fuck buddy allo θεμα αυτο αλλα εστω κ αγαμητος π.χ δεν θα γυρναγα σε πρωην για το γαμησι κ μονο.
ΜΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ....
ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ...
περιμενουν να γινει χειροτερη η οικονομικη ανεχεια...ΜΠΑΣ Κ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΝΕ!!!
Δεν μιλαω για γκομενες που κ για βολτα να τις εβγαζες 1 ραντεβου ηθελαν κ battler k luxury...
μιλαω για απλες κοπελες δεν ηταν ολες ψωνια κ απληστες.
Με λιγα λογια δεν θα περιμενω γειτονισα να της κοπει η δ.ε.η η νερο για να την γαμησω...
Θα μου πει κανεις στις τσαρκες που πας ξερεις τι αναγκη εχει η καθε τανα κ τον λογο που ηρθε εδω?
Η απαντηση απλη..εκει ζηταω την ηδονη(οχι το μουνι)
δεν την εφερα εγω,καλες εποχες εβγαζε αρκετα λεφτα...το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...
απο την στιγμη που δεχεται χρηματα η τιμη ανεβαινει η κατεβαινει..αναλογα την ζητηση..
Αν ηρθε με το ζορι η πλαστα χαρτια αυτο ειναι δουλεια του κρατους.
Οπως π.χ δουλεια του κρατους /νοσοκομειου ειναι αν πας να μην κολησεις κατι απο ασθενη.
Δεν ειναι δουλεια του νοσηλευτη/ευθηνη-
Στο θεμΑ το οποιο εγραψα με αφορμη την κριτικη για το κολονου 11-(βλεπε σχολιο αρκουδος)-
Ελπιζω να μην παω 50 κ να παρακαλω την δυστηχια καποιας πιτσιρικας 20-25 μπας κ την γαμησω.
ΦΥΣΙΚΑ κ θα πηδαγα (η λογικη λεει με χρηματα η αν ημουν γνωστος)αλλα παιζουν κ αυτες που παμε εν γνωση για να περνανε καλα.
Αλλο αυτο...κ αλλο με το καθε ΛΙΓΟΥΡΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΦΕ Κ θα πηδαω τις σερβιτορες.
ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΣΤ Κ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ......
π.χ ταυλανδη,ασια κτλ...θα με ρωτησει καποιος αν πας, αν ηταν χωρα πλουσια με δομες θα ζουσαν απο σεξοτουρισμο?
Η θα πηδαγε ο 60αρης αγγλος 18χρονο πιπινι? φυσικα κ οχι!
Αλλα σε αυτο το θεμα μιλαμε για επαγγελματιες κ οχι καθημερινες γκομενες.
Με λιγα λογια αν μια δεν μου καθονταν π.χ το 2008 επειδη δεν ειχα BMW...
Κ ΤΟ 2011 EIXA k μου τριβονταν...εγω ΘΑ ΤΗΝ ΣΟΥΤΕΡΝΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ...
το να την γαμαγα 2,3 φορες για εκδικιση δεν μου λεει τιποτα, ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΤΥΝΑ τωρα που γυρισε ο τροχος π.χ..
θα μου εφερνε πιο μεγαλη "ηδονη"
ΟΠΩΣ π.χ ειχα απορριψει γκομενα που χε λιγο εξτρα περιφερεια η κυταριτιδα δεν θυμαμαι...
οταν πηγε gym εγινε το απολυτο μουνι...φατσα ειχε κ τα υπολοιπα...ακομη θυμαμαι το βλεμα της που ελεγε..."ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ"ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..
ΤΕΣΠΑ ισως λιγο πολυ μπερδεμενες σκεψεις σκορπιες...κ ισως δυσκολα καποιος θα βγαλει νοημα,
κ ουτε πουλαω ηθικη...
Απλα μου την σπαει ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΣ που γινεται ζητιανος του μουνιου...
ΧΑΝΟΝΤΑΣ καθε ιχνος αξιοπρεπειας κ εγωισμου .
Δεν μιλαω σε στυλ νομο PICKER ΤΟΥ ΣΤΥΛ δεν παρακαλαμε(το οποιο το εχει κανει ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ)....ΚΑΝ..
για μενα δεν υπαρχουν ΕΛΛΕΙΝΗΔΕΣ....
ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΤΙΣ ΕΜΑΘΑΝ ΕΤΣΙ...Κ η οικογενεια το οποιο ειναι αλλο κεφαλαιο