starlet-2008
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα ξερει κανεις κανενα ξενοδοχειο στα νοτια θελω να παω με μια κοπελα που εινα παντρεμενη .....αλλα δεν θελει να την
δουνε
δουνε
πηγαινε στην ενοτητα ξενοδοχεια και θα βρεις τα παντακαλησπερα ξερει κανεις κανενα ξενοδοχειο στα νοτια θελω να παω με μια κοπελα που εινα παντρεμενη .....αλλα δεν θελει να την
δουνε
καλησπερα ξερει κανεις κανενα ξενοδοχειο στα νοτια θελω να παω με μια κοπελα που εινα παντρεμενη .....αλλα δεν θελει να την
δουνε
μπορει καποιος να μου στειλει πμ για το σαντρα στις τζιτζιφιες η για το πριαμος στη ποσ.57;νεο ξενοδοχειο.
κανεις λαθος δες στη σελιδα λενε πριαμος νο 2 θες να παμε να δεις;Δεν υπαρχει πριαμος στην ποδειδωνος, το gls ειναι κ εχουν βαλει κατι τεραστια γραμματα πριαμος μονο που απο κατω γραφει cafe![]()
κανεις λαθος δες στη σελιδα λενε πριαμος νο 2 θες να παμε να δεις;
το βρηκα σε γνωστο σαιτ επισης στο σαιτ τους εχουν την ιδια μουσικη με πριαμοΝαι παμε
Μπορεί να πάει ένας δεκαπεντάχρονος με το κορίτσι του ή θα τον πετάξουν έξω;
Ο ανεψιός μου με ρώτησε και μ'έπιασε αδιάβαστο.δεν υπάρχουν 15χρονοι στο σάιτ τύπε.
Ο ανεψιός μου με ρώτησε και μ'έπιασε αδιάβαστο.
Τα περισσότερα στις "σουίτες " τους περιλαμβάνουν τζακούζι τώρα το καλύτερο που έχεις να κάνεις να βρεις ποιο σου αρέσει/ σε βολεύει απο την λίστα και τσεκάρεις φωτός και κριτικές! Στο μόνο που εχω πάρει Τζακ στο captain's Προσωπικά δεν με ενθουσίασε!παίζει κανά ξενοδοχείο με τζακούζι ? ...μήπως ξέρει κάποιος συνάδελφος![]()
![]()
Ενας φιλος θα κατεβει Αθήνα για δουλεια τον επομενο μηνα και μαλλον θα μεινει στο Caravel 2-3 βραδια και με ρωταγε αν μπορει να κανει παιχνιδι εκει. Αν μπορει για παράδειγμα η κοπελα να ανεβει κατευθειαν στο δωματιο κτλ. Εχει ιδεα κανας συναγωνιστης;