Σόρρυ αλλά σας χάνω. Τί σημαίνει "μπεκιές" ρε παιδιά? https://www.slang.gr/definition/29269-mpekos
N nscorpios Μέλος Εγγρ. 25 Οκτ 2008 Μηνύματα 104 Like 99 Πόντοι 1 Σάββατο στις 19:01 #23.501 reoust έγραψε: Σόρρυ αλλά σας χάνω. Τί σημαίνει "μπεκιές" ρε παιδιά? Κλικ για ολόκληρη προβολή... μπέκος - SLANG.gr www.slang.gr
reoust έγραψε: Σόρρυ αλλά σας χάνω. Τί σημαίνει "μπεκιές" ρε παιδιά? Κλικ για ολόκληρη προβολή... μπέκος - SLANG.gr www.slang.gr
R reoust Μέλος Εγγρ. 1 Νοε 2008 Μηνύματα 124 Κριτικές 1 Like 48 Πόντοι 1 Χθες στις 11:19 #23.502 nscorpios έγραψε: μπέκος - SLANG.gr www.slang.gr Κλικ για ολόκληρη προβολή... Α οκ. Νέα ορολογία. Ειχα μείνει στα κοκορέτσια εγώ. Το ίδιο δεν είναι? Ότι έχει να κάνει με την κόκα δηλαδή?
nscorpios έγραψε: μπέκος - SLANG.gr www.slang.gr Κλικ για ολόκληρη προβολή... Α οκ. Νέα ορολογία. Ειχα μείνει στα κοκορέτσια εγώ. Το ίδιο δεν είναι? Ότι έχει να κάνει με την κόκα δηλαδή?
nikosathensclub Ενεργό Μέλος Εγγρ. 3 Φεβ 2012 Μηνύματα 2.754 Κριτικές 20 Like 3.234 Πόντοι 966 Χθες στις 18:33 #23.503 reoust έγραψε: Α οκ. Νέα ορολογία. Ειχα μείνει στα κοκορέτσια εγώ. Το ίδιο δεν είναι? Ότι έχει να κάνει με την κόκα δηλαδή? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ναι δεν έχεις ακούσει π λένε θα πιούμε καμία μπεκάτσα
reoust έγραψε: Α οκ. Νέα ορολογία. Ειχα μείνει στα κοκορέτσια εγώ. Το ίδιο δεν είναι? Ότι έχει να κάνει με την κόκα δηλαδή? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ναι δεν έχεις ακούσει π λένε θα πιούμε καμία μπεκάτσα