Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 2.006
- Πόντοι
- 206
To πιο ασφαλές είναι να ΜΗΝ πας στο κέντρο...εύχεσαι στην εκκλησία και φεύγεις...όπως είσαι ντυμένος κυριλέ πας για ένα ποτό...κι ο,τι ήθελε προκύψει...η το πολυ πολύ πας στα κορίτσια μας....αρκεί να φύγεις με ταξί για να μην φας κάνα πέσιμο νυχτιατικα.Έλεος πια με αυτά τα τυποποιημένα χαζοχαρούμενα σκηνικά. Να κάνει είσοδο το ζευγάρι, να ο χορός στη πίστα, να κόψουν τούρτα, από κάτω να κοπανάνε μαχαιροπήρουνα στα πιάτα, τσάρκα μετά σε κάθε τραπέζι για τσούγκρισμα. Αν δεν πρόκειται για κάποιο στενό συγγενή ή κάποια σοβαρή υποχρέωση, μακριά. Έυχεσαι μετά τον γάμο, σιδεροκέφαλοι να είναι, η παναγιά μαζί τους, υγεία και γεια σας.
Τι δεν πήγε καλά στην περίπτωση σου;Υπάρχουμε και Εμείς που θέλουμε να ξεχάσουμε την μλκια που κάναμε ..
Και βλέπουμε αυτό![]()
Το έχω κάνει τύπε. Συννενόηση με γραφείο στο αμάξι αμέσως μετά τον γάμο, σε μια ώρα στο τάδε ξενοδοχείο. Από το να μας σπάνε τα αρχίδια με μαλακίες καλύτερα να τα δώσουμε σε κάποια να παίξει μαζί τους.To πιο ασφαλές είναι να ΜΗΝ πας στο κέντρο...εύχεσαι στην εκκλησία και φεύγεις...όπως είσαι ντυμένος κυριλέ πας για ένα ποτό...κι ο,τι ήθελε προκύψει...η το πολυ πολύ πας στα κορίτσια μας....αρκεί να φύγεις με ταξί για να μην φας κάνα πέσιμο νυχτιατικα.
Η πεθεράΤι δεν πήγε καλά στην περίπτωση σου;
Πρόβλημα...αν κουρδιζει την κόρη της τίποτα δεν πάει καλά...υποθέτω ότι εσύ ήσουν ο...φιλοξενούμενος ενώ σύζυγος και πεθερά ήταν "γηπεδούχες".Η πεθερά![]()
Εγω αν και κατα του γαμου εχω παει σε αρκετους γαμους και συνεχιζω να πηγαινω οποτε μπορω. Οπως και σε κηδειες και μνημοσυνα.
Βασικα παω για τη μασα και το πιωμα, και να παρω ματι κανα κωλο. Η μουσικη δεν μ' ενδιαφερει. Αλλωστε στους περισοτερους γαμους τις ιδιες μαλακιες βαζουν. Ελαφρο ποπ, λαικουρες και δημοτικα. Εγω εστιαζω στο φαγητο. Αν εχει καλη μασα και σε ποσοτητα ειναι ολα ενταξη. Παιρνω και το ματι μου για ναοταβ γυρισω σπιτι κι ολα κομπλε.
Ενα intro υπαρχει για ολες τις περιπτωσεις και αυτο ειναι
Το intro των bulls στα 90s
Εισουνα ο γαμπρος σε εκεινο το γαμο?Το έχω κάνει τύπε. Συννενόηση με γραφείο στο αμάξι αμέσως μετά τον γάμο, σε μια ώρα στο τάδε ξενοδοχείο. Από το να μας σπάνε τα αρχίδια με μαλακίες καλύτερα να τα δώσουμε σε κάποια να παίξει μαζί τους.
Και πανω απο ολα, ΤΣΑΜΠΑ μασα/πιωμα. Στις κηδειες ομως, σου αρκουν τα κολυβα?Εγω αν και κατα του γαμου εχω παει σε αρκετους γαμους και συνεχιζω να πηγαινω οποτε μπορω. Οπως και σε κηδειες και μνημοσυνα.
Βασικα παω για τη μασα και το πιωμα, και να παρω ματι κανα κωλο. Η μουσικη δεν μ' ενδιαφερει. Αλλωστε στους περισοτερους γαμους τις ιδιες μαλακιες βαζουν. Ελαφρο ποπ, λαικουρες και δημοτικα. Εγω εστιαζω στο φαγητο. Αν εχει καλη μασα και σε ποσοτητα ειναι ολα ενταξη. Παιρνω και το ματι μου για ναοταβ γυρισω σπιτι κι ολα κομπλε.
Κολυβα δινουν στην εκλησια, μετα εχει καφε, κουλουρι και κονιακ στο καφενειο και μετα τραπεζι. Συνηθως εχουν ψαρι.Και πανω απο ολα, ΤΣΑΜΠΑ μασα/πιωμα. Στις κηδειες ομως, σου αρκουν τα κολυβα?
Να μένει το βύσσινο με τα γαμπριλίκια τύπε. Αν και από ότι έχω δει, αν ήμουν γαμπρός μάλλον για ύπνο θα την είχα πέσει. Που να βρεις κουράγιο για οτιδήποτε άλλο μετά από τόση ταλαιπωρία.Εισουνα ο γαμπρος σε εκεινο το γαμο?