Νέα

Τραγούδι εισόδου νιόπαντρου Ζευγαριού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
915
Πόντοι
81
Έλεος πια με αυτά τα τυποποιημένα χαζοχαρούμενα σκηνικά. Να κάνει είσοδο το ζευγάρι, να ο χορός στη πίστα, να κόψουν τούρτα, από κάτω να κοπανάνε μαχαιροπήρουνα στα πιάτα, τσάρκα μετά σε κάθε τραπέζι για τσούγκρισμα. Αν δεν πρόκειται για κάποιο στενό συγγενή ή κάποια σοβαρή υποχρέωση, μακριά. Έυχεσαι μετά τον γάμο, σιδεροκέφαλοι να είναι, η παναγιά μαζί τους, υγεία και γεια σας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.666
Πόντοι
9.297
Το κορυφαίο όμως θα ήταν το "Aneurysm" των τρισμεγιστων Nirvana...ελληνοπρεπης τίτλος και περιλαμβάνει τον ΜΥΘΙΚΟ στίχο "I love you so much,it makes me sick"!!!:headbaning1::headbaning2::heavymetalbig::alivedick::alivedick::alivedick::cool2:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.666
Πόντοι
9.297
Έλεος πια με αυτά τα τυποποιημένα χαζοχαρούμενα σκηνικά. Να κάνει είσοδο το ζευγάρι, να ο χορός στη πίστα, να κόψουν τούρτα, από κάτω να κοπανάνε μαχαιροπήρουνα στα πιάτα, τσάρκα μετά σε κάθε τραπέζι για τσούγκρισμα. Αν δεν πρόκειται για κάποιο στενό συγγενή ή κάποια σοβαρή υποχρέωση, μακριά. Έυχεσαι μετά τον γάμο, σιδεροκέφαλοι να είναι, η παναγιά μαζί τους, υγεία και γεια σας.
To πιο ασφαλές είναι να ΜΗΝ πας στο κέντρο...εύχεσαι στην εκκλησία και φεύγεις...όπως είσαι ντυμένος κυριλέ πας για ένα ποτό...κι ο,τι ήθελε προκύψει...η το πολυ πολύ πας στα κορίτσια μας....αρκεί να φύγεις με ταξί για να μην φας κάνα πέσιμο νυχτιατικα.

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
915
Πόντοι
81
To πιο ασφαλές είναι να ΜΗΝ πας στο κέντρο...εύχεσαι στην εκκλησία και φεύγεις...όπως είσαι ντυμένος κυριλέ πας για ένα ποτό...κι ο,τι ήθελε προκύψει...η το πολυ πολύ πας στα κορίτσια μας....αρκεί να φύγεις με ταξί για να μην φας κάνα πέσιμο νυχτιατικα.
Το έχω κάνει τύπε. Συννενόηση με γραφείο στο αμάξι αμέσως μετά τον γάμο, σε μια ώρα στο τάδε ξενοδοχείο. Από το να μας σπάνε τα αρχίδια με μαλακίες καλύτερα να τα δώσουμε σε κάποια να παίξει μαζί τους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.666
Πόντοι
9.297

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.118
Πόντοι
206
Εγω αν και κατα του γαμου εχω παει σε αρκετους γαμους και συνεχιζω να πηγαινω οποτε μπορω. Οπως και σε κηδειες και μνημοσυνα.
Βασικα παω για τη μασα και το πιωμα, και να παρω ματι κανα κωλο. Η μουσικη δεν μ' ενδιαφερει. Αλλωστε στους περισοτερους γαμους τις ιδιες μαλακιες βαζουν. Ελαφρο ποπ, λαικουρες και δημοτικα. Εγω εστιαζω στο φαγητο. Αν εχει καλη μασα και σε ποσοτητα ειναι ολα ενταξη. Παιρνω και το ματι μου για να :bigdick: οταβ γυρισω σπιτι κι ολα κομπλε.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.551
Πόντοι
456
Εγω αν και κατα του γαμου εχω παει σε αρκετους γαμους και συνεχιζω να πηγαινω οποτε μπορω. Οπως και σε κηδειες και μνημοσυνα.
Βασικα παω για τη μασα και το πιωμα, και να παρω ματι κανα κωλο. Η μουσικη δεν μ' ενδιαφερει. Αλλωστε στους περισοτερους γαμους τις ιδιες μαλακιες βαζουν. Ελαφρο ποπ, λαικουρες και δημοτικα. Εγω εστιαζω στο φαγητο. Αν εχει καλη μασα και σε ποσοτητα ειναι ολα ενταξη. Παιρνω και το ματι μου για να :bigdick: οταβ γυρισω σπιτι κι ολα κομπλε.

Συμφωνώ, και εγώ πάω σε γάμους και κηδείες για να νιώσω καλύτερα για τον εαυτό μου...στις κηδείες για να θυμίσω τον εαυτό μου πως είμαι ζωντανός και να είμαι ευγνώμον για την κάθε μέρα, και γάμο για να εκτιμήσω την ελευθερία μου, και το ότι θα γυρίσω στο σπιτάκι μου και στην ησυχία μου χωρίς να μου ζαλίζει τα αρχίδια καμια

ChrisWebber

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
0
Ενα intro υπαρχει για ολες τις περιπτωσεις και αυτο ειναι
Το intro των bulls στα 90s

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
935
Πόντοι
86
Το έχω κάνει τύπε. Συννενόηση με γραφείο στο αμάξι αμέσως μετά τον γάμο, σε μια ώρα στο τάδε ξενοδοχείο. Από το να μας σπάνε τα αρχίδια με μαλακίες καλύτερα να τα δώσουμε σε κάποια να παίξει μαζί τους.
Εισουνα ο γαμπρος σε εκεινο το γαμο?

• Χαχα
Αντιδράσεις: akis..

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
935
Πόντοι
86
Και πανω απο ολα, ΤΣΑΜΠΑ μασα/πιωμα. Στις κηδειες ομως, σου αρκουν τα κολυβα?

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.118
Πόντοι
206
Και πανω απο ολα, ΤΣΑΜΠΑ μασα/πιωμα. Στις κηδειες ομως, σου αρκουν τα κολυβα?
Κολυβα δινουν στην εκλησια, μετα εχει καφε, κουλουρι και κονιακ στο καφενειο και μετα τραπεζι. Συνηθως εχουν ψαρι.
Στα μνημοσυνα στα 40 πολλοι, οχι ολοι, κανουν τραπεζι. Νταξη δεν συκρινονται με γαμους. Εκει τρωω καλα. :happy:

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
915
Πόντοι
81
Εισουνα ο γαμπρος σε εκεινο το γαμο?
Να μένει το βύσσινο με τα γαμπριλίκια τύπε. Αν και από ότι έχω δει, αν ήμουν γαμπρός μάλλον για ύπνο θα την είχα πέσει. Που να βρεις κουράγιο για οτιδήποτε άλλο μετά από τόση ταλαιπωρία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom