tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.017
- Πόντοι
- 1.406
Οχι. Αρνί θέλω.Να πάρω καραβίδες να σου φτιάξω μια bisque την Κυριακή, μετά τη θεία Λειτουργεία;![]()
Οχι. Αρνί θέλω.Να πάρω καραβίδες να σου φτιάξω μια bisque την Κυριακή, μετά τη θεία Λειτουργεία;![]()
Οχι. Αρνί θέλω.

ΕνταξειΣε αρνί δεν έχω κάτι πρόχειρο. Κατσίκι σου κάνει;![]()
Ας το, θα φαω το μοσχάρι με το ώμο κρεμμύδιΣε αρνί δεν έχω κάτι πρόχειρο. Κατσίκι σου κάνει;![]()

Ας το, θα φαω το μοσχάρι με το ώμο κρεμμύδι![]()

Για ρωτα θα ρθει
Σε κατάλαβα. Είσαι γεμάτος αρνητισμό και τοξικότητα , από αυτούς που υποκύπτουν στο λαϊκισμό των άκρων .
Δεν εμπιστευόμαστε ερασιτέχνες της πολιτικής . Μόνο επαγγελματίες.
Η δημοκρατία , δεν έχει αδιέξοδα.
Δεν είναι αθώοι , οι ναζί στη φυλακή.
Ο λαός δεν ξεχνά, τους φασίστες τους κρεμά.
Τέσσερα τέσσερα δύο .
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολύ.
φτιαξε αστακομακαροναδαΚαλή επιλογή.![]()
φτιαξε αστακομακαροναδα

Όσο διαβαζα το bold με είχες συγκινήσει... Μετα ... το γάμησες!!H αντίθεση ανάμεσα στο πράσινο και το κόκκινο κάνει το πιάτο ωσάν πίνακα ζωγραφικής.
Επίσης προσθέτει επιπλέον βιταμίνες και σίγουρα θα βοηθησε για ένα ακόμα καλύτερο χέσιμο.
βαλε οτι μακαρονι θεςΜε τι νούμερο πεπες τη θέλεις;![]()

βαλε οτι μακαρονι θες
θα ηθελα Σαββατο μεσημερι να το φτιαξεις![]()
Forgive me father, for I have sinned...Αρνητικό. Το Σάββατο είμαι εξομολόγος εφημέριος. Από Κυριακή μεσημέρι και μετά.
ενταξει Κυριακη μεσημεριΑρνητικό. Το Σάββατο είμαι εξομολόγος εφημέριος. Από Κυριακή μεσημέρι και μετά.

Δεκτον ,ομως μην ξεχνάς ότι το καλό φαγητό βοηθάει ΠΑΝΤΟΥ..!!Όσο διαβαζα το bold με είχες συγκινήσει... Μετα ... το γάμησες!!![]()
Ταρτάρ μαν;Ελα αυριο π θα εχω κρεας μ ωμό κρεμμυδι
Νομίζω δεν έχει ξεπεράσει ποτε τον μπαρμαν που του φαγε τη γκόμενα και φώναξε το αφεντικόΜαλάκα τον χάνουμε τον Λάκη. Του τελείωσαν τα λεφτά για χύμα κρασί και άρχισε να πίνει φωτιστικό οινόπνευμα.![]()