Milanisti
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2026
- Κριτικές
- 32
- Like
- 6.996
- Πόντοι
- 2.836
Εννοείται μαν Αθηναίος είμαι και σ'ευχαριστώ για την πρόσκληση!Μαν να ερθεις στα τσιμπουσια εισαι ευπροσδεκτος,εδω αθηνα εισαι?

Εννοείται μαν Αθηναίος είμαι και σ'ευχαριστώ για την πρόσκληση!Μαν να ερθεις στα τσιμπουσια εισαι ευπροσδεκτος,εδω αθηνα εισαι?

Πω ρε πουστηΓιουβέτσι με μοσχαρίσιο χτένι σπάλας και χυλοπιτάκι, από πάνω πεκορίνο αμφιλοχίας, σαλάτα λάχανο/καρότο, ψωμί δεν είχε.
το χτενι απο τον ανθρωπο μαν?Από Νίτη το πήρα αλλά καλό βγήκε.Πω ρε πουστητο χτενι απο τον ανθρωπο μαν?
Πολύ ωραίο βγαίνει και με χτένι το γιουβέτσι μαν. Και στο λέω εγώ που είναι το αγαπημένο μου φαγητό. Αν και ως επί το πλείστον το φτιάχνουν με ποντίκι...Γιουβέτσι με μοσχαρίσιο χτένι σπάλας και χυλοπιτάκι, από πάνω πεκορίνο αμφιλοχίας, σαλάτα λάχανο/καρότο, ψωμί δεν είχε.
Ναι, θέλει κομμάτι που να έχει κολλαγόνο ( αυτό το ζελέ) για να δέσει η σάλτσα.Πολύ ωραίο βγαίνει και με χτένι το γιουβέτσι μαν. Και στο λέω εγώ που είναι το αγαπημένο μου φαγητό. Αν και ως επί το πλείστον το φτιάχνουν με ποντίκι...
Μέσα είσαι. Το κολλαγόνο (κοινώς ζελέ) είναι που κάνει όλη τη διαφοράΝαι, θέλει κομμάτι που να έχει κολλαγόνο ( αυτό το ζελέ) για να δέσει η σάλτσα.
Κάνει καλό και συνήθως αγοράζω τέτοια κομμάτια.
Καλά κάνεις, αν και το κολλαγόνο δεν είναι λίπος είναι 3 αμινοξέα (προλίνη, η γλυκίνη και η υδροξυπρολίνη) και το χρειάζονται οι μύες και οι αρθρώσεις .Μέσα είσαι. Το κολλαγόνο (κοινώς ζελέ) είναι που κάνει όλη τη διαφορά
Βέβαια εγώ λόγω γυμναστικής που κάνω προσέχω λίγο και αγοράζω ως επί το πλείστον άπαχο κομμάτι. Π.χ. σπάλα, κιλότο, στρογγυλό κλπ
Όντως ισχύει αυτό που λες απλά έχει γίνει λίγο παρεξηγημένο το συγκεκριμένο κομμάτι. Κι εγώ γυμναστική που κάνω μη φανταστείς σκληροπυρηνική. Απλά για ψυχική και σωματική υγεία...Καλά κάνεις, αν και το κολλαγόνο δεν είναι λίπος είναι 3 αμινοξέα (προλίνη, η γλυκίνη και η υδροξυπρολίνη) και το χρειάζονται οι μύες και οι αρθρώσεις .
Έχω βάλει πληροφορίες σε άλλα νήματα γιατί κι εγώ έκανα γυμναστική, τώρα πιο χαλαρά.
Συμβουλές για καλύτερη υγεία... - Page 45 - bourdela.com forum
Χρήσιμα κ αχρείαστα links... http://www.ionianet.gr/health/pharmacy.htm http://www.ionianet.gr/health/grandfather.htmwww.bourdela.com
Κσι χτες λαιλαπα δεν ηρθεςΝωρίτερα γιουβετσι μοσχάρι.
Τώρα, φοφικο και 200μλ μπαμπατζιμ![]()

Είδα μια λαδα στο τραπέζι, ο παναγιοτατος την έπινε?Κσι χτες λαιλαπα δεν ηρθες![]()
δεν ειναι βαρύ για βραδυ?Σκεπαστή με κοντοσούβλι κοτόπουλο και σως γιαουρτιού. Τυροκαυτερή, πατάτες τηγανητές και zero.
Τα φυστίκια αράπικα ή Αιγίνης ?Κοντοσούβλι κοτόπουλο
Μπύρα pilsner
Jameson
Φυστίκια και κάτι πατατάκια γεύση barbeque

Σεις, κ. συνάδελφε, τι φαγητό θα μαγειρέψετε για την πεθερά σας σήμερα;δεν ειναι βαρύ για βραδυ?
Ο μικρος μουΕίδα μια λαδα στο τραπέζι, ο παναγιοτατος την έπινε?