The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 56.909
- Πόντοι
- 40.655
Φασολάκια σήμερα
Ψωμί φέτα ελιές
Τι ποικιλία φασολάκια;
Μπαρμπούνια; Τσαουλιά;

Φασολάκια σήμερα
Ψωμί φέτα ελιές

ΕτσιΤι ποικιλία φασολάκια;
Μπαρμπούνια; Τσαουλιά;![]()
Τα μπαρμπούνια είναι φασόλια μπαρμπούλη ?Τι ποικιλία φασολάκια;
Μπαρμπούνια; Τσαουλιά;![]()

Eιδες τι μαθαίνεις από το λατρεμένο μας σαη;Τα μπαρμπούνια είναι φασόλια μπαρμπούλη ?![]()
Σωστό. Αλλά δε βαριέσαι μια ζωή την έχουμε. Ευτυχώς που γυμνάζομαι και δεν κάνω καθιστική ζωή. Αλλά να σου πω και κάτι άλλο; Βλέπω κι αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους και κάνουν γυμναστική. Φεύγουν απ΄τη ζωή νέοι. Οπότε το να κάνεις και μια παρασπονδία μία στις τόσες δεν βλάπτει. Ίσα ίσα που το θέλει ο οργανισμός...Δεκτον...Βλέπεις τι προβλήματα δημιουργεί το να μην φας πρωινό...καλύτερα να ξυπνήσεις μισή ώρα πιο νωρίς και να θωρακίσεις τον οργανισμό σου παρά να κοιμηθείς πιο πολύ και μετά να είσαι αθωρακιστος.
Iσχυει..βλέπω κάτι τυπισσες μέσα στην μιζέρια και την ξυνιλα να τρώνε κάτι ανοστες μαλακίες....σίγουρα θα είναι αγαμητες κάτι χρόνια...το πολύ πολύ να είναι με τίποτα μαγκοπουστρακια που μετράνε θερμίδες ολημερίς.Σωστό. Αλλά δε βαριέσαι μια ζωή την έχουμε. Ευτυχώς που γυμνάζομαι και δεν κάνω καθιστική ζωή. Αλλά να σου πω και κάτι άλλο; Βλέπω κι αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους και κάνουν γυμναστική. Φεύγουν απ΄τη ζωή νέοι. Οπότε το να κάνεις και μια παρασπονδία μία στις τόσες δεν βλάπτει. Ίσα ίσα που το θέλει ο οργανισμός...
Εγώ ευτυχώς δεν έχω φτάσει σε τέτοια υπερβολή. Εντάξει γυμνάζομαι αλλά δε θα είμαι και με μια ζυγαριά όλη μέρα να μετράω τα γεύματά μου πόσα γραμμάρια έχω φάει κρέας ή ρύζι ή πατάτα. Συμφωνώ σε αυτό που είπες προηγουμένως ότι ισχύει το παν μέτρον άριστον αλλά όχι να φτάνουμε στα όρια του ψυχαναγκασμού...Iσχυει..βλέπω κάτι τυπισσες μέσα στην μιζέρια και την ξυνιλα να τρώνε κάτι ανοστες μαλακίες....σίγουρα θα είναι αγαμητες κάτι χρόνια...το πολύ πολύ να είναι με τίποτα μαγκοπουστρακια που μετράνε θερμίδες ολημερίς.
Τα μπαρμπούνια είναι φασόλια μπαρμπούλη ?![]()
www.gastronomos.gr
![]()
Τι φασολάκια παράγουμε και τρώμε στην Ελλάδα | ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ | Gastronomos.gr
Τσαουλιά, μπαρμπούνια, χάντρες και αμπελοφάσουλα, σε πρωτότυπους συνδυασμούς, πρωταγωνιστούν στο καλοκαιρινό τραπέζι.www.gastronomos.gr

Ναι, το ξέρω έφαγα σήμερα 4 μπαρμπούνια (ψάρια) με σαλάτα λόλα.
Θείο σου βγήκε καλό το Hyundai Getz? ψαχνομαι να πάρω ένα του 2006...Μπορείς, παιδί μου, να πάρεις μία ιδέα από εμένα και να διδάσκεσαι!
Μελέτησε την παρακάτω φωτογραφία ΜΟΥ!
![]()
@Saul σταματα την κατάληψη στην ψυχούλα του@ cost2001 γιατί αλλιώς θα προβώ σε εξορκισμό...Καλησπέρα καλοί μου φίλοι το απόγευμα αγόρασα απο το σούπερ μάρκετ ρυζογκοφρετες με ρίγανη, νόστιμες και θρεπτικές
Απο που πουνια,και λα μαν?Ναι, το ξέρω έφαγα σήμερα 4 μπαρμπούνια (ψάρια) με σαλάτα λόλα.
Δε ρώτησα που τα πιάσανεΑπο που πουνια,και λα μαν?
Ενώ εσυ ΕΙΣΑΙ η dark side η ίδια...να υποθέσω.όλοι θα έρθετε στο dark side