argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.218
- Πόντοι
- 16.235
Εγώ θα έλεγα "όχι με τσάι " ...Oχι με τον καφε,οχι![]()
Εγώ θα έλεγα "όχι με τσάι " ...Oχι με τον καφε,οχι![]()
Τσιμπολογηματα,έχω δουλειες,το βράδυ όμως θα παίξουν σουβλάκια (καλαμάκια ) αποξω συν τα παρεμφερηΤι τσιμπησες μαν?
Μακαρονια με κιμα![]()

Δεν ειμαστε κανιβαλοι,ειχα στο πλαϊ μισο κιλο φετα για ντεκορΔεν πιστεύω να βάλατε τυρί πάνω από τα μακαρόνια!
Μόνο στον κιμά, φαντάζομαι.![]()

Δεν ειμαστε κανιβαλοι,ειχα στο πλαϊ μισο κιλο φετα για ντεκορ![]()

εγώ Aston Martin στο ps5 δεν μετράει αυτό?Δοκίμασε, παιδί μου!
Αλλά καλό θα είναι να το φοράς όταν οδηγείς μία Bentley ή μία Aston Martin. Ταιριάζουν!
Τι ρονια μαν,και τι κιμα?Μακαρονια με κιμα![]()
Όταν πεινάς πολύ κατεβάζεις ακόμη και μπουλντόζες...Oλοκληρες τις κατέβασες τις σοκολάτες;
Πλακωσαν και οι γευσιγνωστες,κατσε να μαθουμε πως σοταρουν τις ρυζογκοφρετεςΈτσι μπράβο!
Να σεβόμαστε και μερικά πράγματα.![]()

Μελισσα,6αρι νομιζω,αναμεικτοςΤι ρονια μαν,και τι κιμα?

Κανόνισε μόλις τελειώσουν οι βροχές να πάμε για μάσα.Τι ρονια μαν,και τι κιμα?
Μετράει αλλά μόνο ανεγώ Aston Martin στο ps5 δεν μετράει αυτό?
Kακος σύμβουλος η υπερβολή...Όταν πεινάς πολύ κατεβάζεις ακόμη και μπουλντόζες...
Μετράει αλλά μόνο αν εικονίζεσαι να φοράς μονοκλ...εγώ Aston Martin στο ps5 δεν μετράει αυτό?
Έτυχε που δεν έφαγα πρωινό σήμερα. Από χθες το βράδυ είχα να φάω. Άλλωστε μην ξεχνάς το ψάρι είναι ελαφρύ. Πεινάς μετά από λίγο...Kακος σύμβουλος η υπερβολή...
Ναι και σαββατο μεσα ειμαι να κανω προσκλησεις?δεν θα βρεχειΚανόνισε μόλις τελειώσουν οι βροχές να πάμε για μάσα.
Ποσα μαν? Και τι ?Τυλιχτά από το ΓΝΗΣΙΟΝ στην Καισαριανή.
ΝαιΌταν πεινάς πολύ κατεβάζεις ακόμη και μπουλντόζες...
Δεκτον...Βλέπεις τι προβλήματα δημιουργεί το να μην φας πρωινό...καλύτερα να ξυπνήσεις μισή ώρα πιο νωρίς και να θωρακίσεις τον οργανισμό σου παρά να κοιμηθείς πιο πολύ και μετά να είσαι αθωρακιστος.Έτυχε που δεν έφαγα πρωινό σήμερα. Από χθες το βράδυ είχα να φάω. Άλλωστε μην ξεχνάς το ψάρι είναι ελαφρύ. Πεινάς μετά από λίγο...
που θα βρω τέτοιο?Μετράει αλλά μόνο αν εικονίζεσαι να φοράς μονοκλ...
Μόνο στου Ψυρρή αν έχει μείνει τίποτα...που θα βρω τέτοιο?
τι και πρέπει να περάσω τα σύνορα και να κατέβω στη χαβούζα?Μόνο στου Ψυρρή αν έχει μείνει τίποτα...