paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.417
- Πόντοι
- 10.656
ριπορτΠοιος σου είπε να βάλεις σκόρδο στα μπιφτέκια;
Μόνο στα σουτζουκάκια βάζουν.
ριπορτΠοιος σου είπε να βάλεις σκόρδο στα μπιφτέκια;
Το είδαριπορτ

Από που μαν?πίτσα Ελληνική
ρόκα παρμεζάνα
μπύρα χάρμα παγωμένη
προφιτερόλ
Μπενβεμούτο μανΑπό που μαν?
Το κριθαράκι με κιμά "λερωμένο" με πελτέ και λίγη ντομάτα, αν γίνει με την τεχνική των ριζότι (στο τηγάνι προσθέτοντας λίγο -λίγο ζωμό κότας και ανακατεύοντας συνεχώς), είναι ένα από τα πιο νόστιμα φαγητά.Μην το κάνεις...
Δοκίμασα να κάνω κριθαράκι με κιμά...ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ..και περιμενεις να βγει καλή η ομελέτα με κιμά;

Ωραία.Μπενβεμούτο μαν
ΝαιΤο κριθαράκι με κιμά "λερωμένο" με πελτέ και λίγη ντομάτα, αν γίνει με την τεχνική των ριζότι (στο τηγάνι προσθέτοντας λίγο -λίγο ζωμό κότας και ανακατεύοντας συνεχώς), είναι ένα από τα πιο νόστιμα φαγητά.![]()
Κάτσε να μπει ο Αθηνάιος να πει για διατροφή να δεις ωραίαΩραία.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ πηρε τα ετοιμα κυραΠοιος σου είπε να βάλεις σκόρδο στα μπιφτέκια;
Την άλλη φορά να τα φτιάξετε σπιτικά.ΔΥΣΤΥΧΩΣ πηρε τα ετοιμα κυρα
σχεδον παντα σπιτικα τα κανει που και που παιρνει ετοιμαΤην άλλη φορά να τα φτιάξετε σπιτικά.
αμα μπει στεφανι κομενα τα ετοιμα...σχεδον παντα σπιτικα τα κανει που και που παιρνει ετοιμα
πιστευω στα ΑΜΕΣΩΣ επομενα 3-4 χρονια να εχω παντρευτειαμα μπει στεφανι κομενα τα ετοιμα...
Δεσμευομαι να φερω εγω δωρο γαμου την κουζινα του Πετρετζικη με ολα τα παρελκομενα (ξερω που μενει, εχω ετοιμασει πλιατσικο)

Μήπως βιάζεσαι??πιστευω στα ΑΜΕΣΩΣ επομενα 3-4 χρονια να εχω παντρευτει![]()

λιγο ΝΑΙ η αληθεια ειναιΜήπως βιάζεσαι??![]()
Kαλα Άστον αυτόν να τρώει πέππες και ρόδια και παπαρια μέντολες.Κάτσε να μπει ο Αθηνάιος να πει για διατροφή να δεις ωραία![]()
εξαιρετικα. Σε 4 χρονια θα εχει κανει σιγουρα και ανακαινιση ο Ακης.πιστευω στα ΑΜΕΣΩΣ επομενα 3-4 χρονια να εχω παντρευτει![]()

Τι νούμερο παππουλη?Spaghettoni alo scoglio, άγρια ρόκα με ελαιόλαδο και βαλσαμικό ξίδι, κι ένα ποτήρι Ασύρτικο ΠΟΠ Σαντορίνη.![]()
το ρολεξακι;Spaghettoni alo scoglio, άγρια ρόκα με ελαιόλαδο και βαλσαμικό ξίδι, κι ένα ποτήρι Ασύρτικο ΠΟΠ Σαντορίνη.![]()