Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 886 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 517 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 332 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 326 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 102 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 594 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.025

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.748
Πόντοι
9.297
θελω επιστημονικη προσεγγιση στο φαινομενο της μεγαλης παρασκευης
η στορι απο επιταφιο η στορι απο μασαμπουκα και παραλια σε ελληνικα νησια...

εξηγειστε το φαινομενο αυτο...

χ.ο. δεν ειμαι αλλα οι μεγαλυτερες πουταναρες φορανε σταυρο και κανουν τετοια αυτες τις ντεμεκ δυσκολες ημερες "νηστειας" και προσευχης...
Eιναι σαν να λες ότι όλες αυτές που βγήκαν στις πορείες για τα Τέμπη είναι κομμουνίστριες...οι πιο πολλές βγήκαν για χαβαλε και για μην δουλέψουν η για να πάνε γεμάτα ταπερακια στα παιδιά τους...τις έπιασε ο κοινωνικός προβληματισμός η τραβάνε κάνα ζόρι για την κατάσταση του Ο Σ.Ε.;Τα έχουν συνδέσει όλα με Κα'ι'ρο.....ο χρηματοδότης να είναι καλά,να τις αποθεώνουν στα σοσιαλ μύδια και ο μήνας έχει εννιά.
Υπάρχουν και αυτές που το νιώθουν και φοράνε σταυρούς εκείνες τις μέρες ενώ υπάρχουν και αυτές που φοράνε μαύρα όλη την Μεγάλη Εβδομάδα.
Κι ευτυχώς που δεν είσαι Χ.Ο....γιατι και αυτοί που είναι δεν νομίζω να νιώθουν πιο πολύ από εσένα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
23.117
Πόντοι
6.056
Επαρχία είναι έτσι ακριβώς,ή παντρεύεται κάποιος μικρός πριν τα 25 ή έχει καμια σχέση 15 χρόνια απ'το σχολείο την οποία φυσικά μετά παντρεύεται ή είναι μπακούρι τελείως.Η τελευταία κατηγορία αναγκαστικά θα την κάνει για Αθήνα-Θεσσαλονίκη,αφού ελεύθερες γκόμενες 18+ μονο εκεί υπάρχουν στην Ελλάδα
Έχει κι άλλες λύσεις επαρχία, αλλά δεν είναι για πολλούς .
Αν έχεις βγάλει λεφτά ... ή τα βρήκες .... ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΠΑΤΗΡΗ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥΝΑΡΑΣ
και του τη ζητάς. Αν μπορέσει να την ψήσει , κατά 75% , θα στην φέρουν έτοιμη .

Σε σενάριο με μικρότερο budget ; Παίρνεις μία 17ο χερι bmw cabrio ... και αρχίζεις και γυρνάς σε κλαμπάκια κι ελληνάδικα
και κάνεις τον κλόουν . Τάζεις γάμους και μόνιμες σχέσεις.
Μόλις παντρευτείς και τη γκαστρώσεις ... την πουλάς τη bmw ....

Δοκιμασμένο από πάρα πολλούς.

Μετά ... θα βρεις εύκολα και γκόμενα .... εφόσον παραμένει γαμεύσιμη η κυρά.
Θα λένε οι καριόλες, για να του κάθεται αυτη, κάτι έχει . Δεν μπορεί !

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.031
Πόντοι
456
μιλαμε οι ελληνες πλεον ειναι τιγκα λιγουρες απελπισμενοι να παντρευτουν οποια τους κατσει απο την παρεα τους, για να μην μεινουν μονοι τους και τρεχουν στα μπουρδελα και γαμανε γυφτακια και κολομβιανες.
εδω ητανε σημερα ενας σαρανταρης και ειχε μια γκομενα στην ηλικια του, η τυπισσα μιλαμε για ενα αθλιο γκολουμ, 1.50 ,ασχημη, χοντρουλα, και ο τυπος την αγκαλιαζε , την φιλαγε μες στη μεση του δρομου, φαντασου τι απελπισια τον κυριευσε. και ποσα ακυρα θα ειχε φαει , να καταληξει με μια αθλια και να κανει σαν λιγουρας,
επισης στο reddit ειχε ανεβασει μια 43 χρονη, οτι δεν βρισκει ατομο για συντροφια, και οτι οσους γνωριζει την θελουν μονο για σεξ, και μαλιστα γνωρισε δεκαδες παρα πολλους τετοιους τα τελευταια 3 χρονια που δεν εχει σοβαρο δεσμο, γιατι απο τα 30 μεχρι τα 40 της ειχε σοβαρο δεσμο και χωρισε, και απο τοτε δεν γνωρισε καποιον ιδανικο.
φαντασου εχει περασει τα 40 η αλλη και γινεται χαμος, κανει διαλογη με ποιον θα βγει, ριχνει και ενα σωρο ακυρα.
Ό,τι είπες ισχύει

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.577
Πόντοι
6.056

Ελλεεινίδα φοιτήτρια σπίτωσε :pipa1: ισπανό που γνωρισε στο fb και της έκλεψε 10 χιλιάρικα.

Βέβαια για να είχε 10 χιλιάρικα μετρητά στο σπίτι και για να σπουδάζει Βουλγαρία,μάλλον θα'ναι απο καμια καθωσπρέπει οικογένεια γιατρών :grin:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.922
Πόντοι
216

Ελλεεινίδα φοιτήτρια σπίτωσε :pipa1: ισπανό που γνωρισε στο fb και της έκλεψε 10 χιλιάρικα.

Βέβαια για να είχε 10 χιλιάρικα μετρητά στο σπίτι και για να σπουδάζει Βουλγαρία,μάλλον θα'ναι απο καμια καθωσπρέπει οικογένεια γιατρών :grin:

Υπερ-μεγα-ναυάγιο ολικής με μυαλό μικρότερο από κότα 14 ημερών

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

zxd

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Επαρχία είναι έτσι ακριβώς,ή παντρεύεται κάποιος μικρός πριν τα 25 ή έχει καμια σχέση 15 χρόνια απ'το σχολείο την οποία φυσικά μετά παντρεύεται ή είναι μπακούρι τελείως.Η τελευταία κατηγορία αναγκαστικά θα την κάνει για Αθήνα-Θεσσαλονίκη,αφού ελεύθερες γκόμενες 18+ μονο εκεί υπάρχουν στην Ελλάδα
can confirm για επαρχεία, 30+ και μάλλον η πρώτη φορά θα γινεί με τάνα, αφού πετούσα χαρταετό όταν ήμουν μικρός

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
8.362
Πόντοι
2.356
can confirm για επαρχεία, 30+ και μάλλον η πρώτη φορά θα γινεί με τάνα, αφού πετούσα χαρταετό όταν ήμουν μικρός
η επαρχια ηταν αρκετα δυσκολα ομως δεν επιτρεπεται να τα "παρατησεις" πριν τα 30 γιατι μπορει να χασεις/καψεις τις οποιες ευκαιριες σου τυχουν για κατι σοβαρο...

και εγω τον αγοραιο μετα τα 30 τον ξεκινησα... εκανα την υπομονη μου και τις δοκιμες μου... δε θα παρω την πρωτη τυχουσα απλα επειδη εχει μουνι... μουνι βρισκεις με το κιλο...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
23.950
Πόντοι
7.046
Ακόμα έχω τα μαλλιά μου, άτυχος πολύ...

Η εκδίκηση των φαλακρών: Μεγάλη έρευνα δείχνει ότι οι γυναίκες τους θεωρούν πιο ελκυστικούς από τους άνδρες με μαλλιά​

zxd

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
0
Πόντοι
0
η επαρχια ηταν αρκετα δυσκολα ομως δεν επιτρεπεται να τα "παρατησεις" πριν τα 30 γιατι μπορει να χασεις/καψεις τις οποιες ευκαιριες σου τυχουν για κατι σοβαρο...

και εγω τον αγοραιο μετα τα 30 τον ξεκινησα... εκανα την υπομονη μου και τις δοκιμες μου... δε θα παρω την πρωτη τυχουσα απλα επειδη εχει μουνι... μουνι βρισκεις με το κιλο...
εγώ αυτο το κατάλαβα λίγο μετά τα 30 πλέων νιώθω πώς έφυγε το καράβη

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
8.362
Πόντοι
2.356
εγώ αυτο το κατάλαβα λίγο μετά τα 30 πλέων νιώθω πώς έφυγε το καράβη
μπα γενικα ολα απλα εχουν παει πισω....
ο καιρος το κλιμα η οικονομικη ανεση και η δημιουργια οικογενειας. ουκ ολιγους 40-45 ειδα να κανουν γαμους και παιδια... πανε οι εποχες που απο τα 20 ο αλλος εβαζε θηλεια στο λαιμο του. πλεον με οσα γινονται ουτε στα 30 ρισκαρουν πολλοι. εκτος αν την "πατησουν" με παιδια και "ανοιγματα"

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
7.113
Πόντοι
2.846
Ακόμα έχω τα μαλλιά μου, άτυχος πολύ...

Η εκδίκηση των φαλακρών: Μεγάλη έρευνα δείχνει ότι οι γυναίκες τους θεωρούν πιο ελκυστικούς από τους άνδρες με μαλλιά​

γιούπιιι!!!

zxd

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
0
Πόντοι
0
μπα γενικα ολα απλα εχουν παει πισω....
ο καιρος το κλιμα η οικονομικη ανεση και η δημιουργια οικογενειας. ουκ ολιγους 40-45 ειδα να κανουν γαμους και παιδια... πανε οι εποχες που απο τα 20 ο αλλος εβαζε θηλεια στο λαιμο του. πλεον με οσα γινονται ουτε στα 30 ρισκαρουν πολλοι. εκτος αν την "πατησουν" με παιδια και "ανοιγματα"
άλλο αυτό που λές και άλλο να μήν εχεις κανει τπτ στα 30+

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom