Νέα

Τί σημαίνει φραπές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Sorry αν δεν έχω εντρυφήσει ακόμη στην ορολογία που χρησιμοποιεί η παρέα, αλλά τι σημαίνει φραπέ, φραπέδιασμα κ.ο.κ. μέσα σε στρηπτιζάδικα; Αυτό που έχω καταλάβει είναι πώς σου τραβάνε μαλακία οι στρηπτιζέζ μέσα από το παντελόνι, αλλά και πάλι, μου ακούγεται κουφό αυτό!  :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
κ παει παρεα με 50ευρω....τουλαχιστον εκει την εχω αφησει την προσφορα...δν γνωριζω αν εχει ανεβει...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πρόσοχή στο αν πλένεται το σέικερ μετά από κάθε χρήση!

Επισκέπτης
να μην ξεχασω τις ντιβες που ταζουν για γαματο πριβε με ΜΟΝΟ 50....αλλα οταν πας πριβε γινεται 100+ κατα τη διαρκεια.....μιλαω για ΒΑΒΥ Ο πειραιως και LIDO συγγρου!!!

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
παρεπιπτόντως τον φραπέ ως καφέ δεν τον γνωρίζουν στο εξωτερικό. Ειδικά οι Αμερικάνοι στις διακοπές όταν το βλέπουν για πρώτη φορά στα νησιά ή στην Αθήνα έχω πέσει σε φάση που λένε μεταξύ τους "μήπως να το δούμε ως νέο είδος, επιχείρηση, κτλ...".
Και επί του σχετικού, δεν κρίνω βρε παιδιά την τακτική χορού-φραπέ (!) σε στριπτιζάδικα. Εϊναι μια εμπειρία ένα τέτοιο μαγαζί αλλά τι βρίσκετε στο να δώσετε 100 ευρώ να κάνει ένα "φραπέ" μια στριπτιζου? Δε παίρνετε μετά από το ποτάκι σας (που προφανώς θέλετε να πιείτε και να φτιαχτείτε όμροφα σε ένα τέτοιο χώρο) μια CG local από τηλέφωνα να είναι και πιο ολοκληρωμένα? Λέω τώρα άποψη μου είναι οπως το διάβασα, αλλά δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσετε ούτε και σας κατακρίνω απλά απορώ... :o

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Για να τελειώνουμε, φραπές σημαίνει vasos. Τελεία και καύλα.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
27
Πόντοι
66
Ο καλύτερος φραπές είναι σκέτος με πολλά παγάκια σε μισόλιτρο ποτήρι!!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
frappe=χτυπημένο, στα γαλλικά.
Π.χ. Vous voulez un frappe? (Θα θέλατε έναν χτυπημένο?)
Comment vous bevez son frappe? (Πως τον πίνετε τον χτυπημένο?)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom