γενικα παντως με μια βολτα στα σοσιαλ ο κοσμος του ολυμπιακου ειναι διχασμενος.
οι μισοι τα ριχνουν στον προπονητη αποδεχομενοι οτι περασε η μπογια του, και οι αλλοι μισοι τα ριχνουν στο βαγγελη αποδεχομενοι οτι με κλανιες δεν βαφεις αυγα (μερες που ειναι).
Δεν γινεται η ιδια ομαδα που περσι τετοια εποχη εριχνε 6 στην αεκ, που πριν λιγους μηνες σκοραρε 3 απεναντι στο θηριο της ρεαλ, να μην μπορει να βαλει γκολ ουτε στα χωρια. Υπαρχει θεμα σε προπονηση/αποδυτηρια/συστημα, οτι θελετε. Αλλα ταυτοχρονα δεν γινεται να περιμενεις να βγαζουν το φιδι απτην τρυπα οι ιδιοι και οι ιδιοι παικτες, με ποντενσε ελ καμπι τελειως ντεφορμε και με την αμυνα να ειναι επιρρεπης στις γκαφες. Το γεναρη επρεπε να γινει ενισχυση και φρεσκαρισμα, δεν εγινε, ή μαλλον εγινε ενα πασαλειμμα χωρις να υπολογιστει η αποψη του προπονητη.
μα "ο μεντι ειπε δεν θελουμε μεταγραφες", ελεος.
Δεν υπαρχει προπονητης στον πλανητη που να μην θελει μεταγραφες, ακομα και την ντριμ τιμ να προπονει. Ειναι πασιφανες οτι ο βαγγελης του ειπε, μεταγραφες γιοκ, θα σου φερω οτι βρω απο τα μαγαζακια μου, εσυ παρε απλα πρωταθλημα. Τι να βγει να δηλωσει μετα ο προπονητης; "θελω παικτες αλλα δεν μου τους αγοραζουν"; Γιατι; Για να απολυθει την επομενη βδομαδα;
Επειδη το συμβολαιο του μεντι ειναι φρεσκο, εγω πιστευω δεν θα φυγει το καλοκαιρι. Αν ομως δεν γινουν σοβαρες κινησεις μεταγραφικα, θα δουμε το ιδιο αποκρουστικο θεαμα και απο σεπτεμβρη, και ο μεντι θα φυγει αναγκαστικα αρον αρον μεσα στην χρονια, πραγμα καταδικαστικο για την ομαδα. Ποιος στο πουτσο θα ρθει, ποτε θα προλαβει να μαθει την ομαδα κτλ. Κλαφτα. Και φυσικα αυτος που θα ρθει θα πρεπει να παιξει με τα σαπακια μεχρι το τελος της σεζον...