Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2094 άτομα (3 μέλη και 2091 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.544
Πόντοι
28.246
Ρε δε πα να λετε εσεις... Ο χοντρος μας εχει γραψει στο παπαρι του.. Θα φερει απο ριομαρε, κανα δανεικο, φορτουνη πισω, τιποτα στρεφετσα κ τον ξαδερφο του Βεζο, μανατζεροδουλειες και δε γαμιεστε.... :grin:
Ο Μπλέσα που πήρε στην θέση του Κλέιτον γαμαει. Δεν έχει περάσει παιχνίδι που δεν έχει σκόραρει. Δέκα βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια της έδωσε με τα παστέλια του. Και χτες πάλι το έσταξε στην ηττα απο την Αλβερκα.

Έχει τον στο νου σου
:tooth:

Ξάδερφος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
9
Like
604
Πόντοι
301
Δεν ξέρω ρε παιδιά αυτό εμένα δεν μου φαίνεται νορμάλ ,,, είπαμε ολοι ότι έγινε έγινε στην κανονική περίοδο λόγω Τσάμπιονς λιγκ,στα πλέι οφ θα εμφανιστεί ο κανονικος Ολυμπιακός και αντί για αυτό πήγαμε ακόμα χειρότερα!!! Ο πρόεδρος αδιαφορία,,έφερε δύο σαπακια μόνο και μόνο για να δώσει λεφτά στην Ρίο Αβε ,, διώχνει τον Γιαρεμτσουκ!!!!! Ο προπονητής παίζει συνέχεια με τον λάθος τρόπο,,,μας βάζουν γκολ στα πρώτα λεπτά στο Καραϊσκάκη και τελειώνει ο αγώνας από το 5ο λεπτό,,,Τη είναι όλα αυτά;;;;;;

MaximTsigalko7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
490
Πόντοι
1.245
Θες να σου πω τι άλλο είχε στο μυαλό του;

Να ανεβάσει την Καλαμάτα.... Ξέφυγε και στους Καλαματιανός που ευχαρίστησε ο άλλος ο μαλακας τον χοντρό Β. (Καραπαπάς)

Έκανα διόρθωση στο προηγούμενο ποστ.
Ντάξει ρε φίλε το να βοηθήσει παρασκηνιακά να ανέβει μιά ομάδα θα ήταν another day in job ούτως η άλλως η Καλαμάτα θα ανέβαινε πάλι,απλά είπε τη μαλακία αυτό το νούμερο ο Γεωργούτζος.Ο Βαγγέλας αν δεν πάρει το κεφάλι του Κούλη στο πιάτο δεν θα ησυχάσει.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.544
Πόντοι
28.246
Ντάξει ρε φίλε το να βοηθήσει παρασκηνιακά να ανέβει μιά ομάδα θα ήταν another day in job ούτως η άλλως η Καλαμάτα θα ανέβαινε πάλι,απλά είπε τη μαλακία αυτό το νούμερο ο Γεωργούτζος.Ο Βαγγέλας αν δεν πάρει το κεφάλι του Κούλη στο πιάτο δεν θα ησυχάσει.
Εμένα πάντως δεν με χαλάει που ανέβηκε η Καλαμάτα.
Από μάνα Μεσσήνιος βλεπεις είμαι. :grin:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.544
Πόντοι
28.246
Δεν ξέρω ρε παιδιά αυτό εμένα δεν μου φαίνεται νορμάλ ,,, είπαμε ολοι ότι έγινε έγινε στην κανονική περίοδο λόγω Τσάμπιονς λιγκ,στα πλέι οφ θα εμφανιστεί ο κανονικος Ολυμπιακός και αντί για αυτό πήγαμε ακόμα χειρότερα!!! Ο πρόεδρος αδιαφορία,,έφερε δύο σαπακια μόνο και μόνο για να δώσει λεφτά στην Ρίο Αβε ,, διώχνει τον Γιαρεμτσουκ!!!!! Ο προπονητής παίζει συνέχεια με τον λάθος τρόπο,,,μας βάζουν γκολ στα πρώτα λεπτά στο Καραϊσκάκη και τελειώνει ο αγώνας από το 5ο λεπτό,,,Τη είναι όλα αυτά;;;;;;
Χαλαρώστε.

Στο φινάλε θα χάσουμε και παιχνίδια και πρωταθλήματα. Όχι ετσι θα μου πείτε.
Αλλά δεν έχουμε και λίγα να θυμόμαστε από χαρες και δόξες.

Ήρεμα...

Milanisti

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιαν 2026
Κριτικές
32
Like
6.994
Πόντοι
2.836
Δε θυμάμαι χειρότερο Ολυμπιακό από αυτόν που βλέπουμε όλη τη σεζόν. Ομάδα χωρίς πλάνο, με γιόμες από τα μπακ, τα εξτρέμ , το τέρμα. Κέντρο δεν υπάρχει, κάθετες πάσες δε γίνονται, με δύο σέντερ φορ ο ένας να πέφτει πάνω στον άλλο, στόπερ που κουτουλάνε μόνοι τους. Δυστυχώς η χρονιά αυτή είναι μεγάλο φιάσκο και τεράστιο πισωγύρισμα. Μεντιλίμπαρ ευχαριστούμε αλλά νομίζω ο κύκλος σου έκλεισε. Αυτό δεν είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
31.158
Πόντοι
4.936
Το καλοκαίρι επιστρέφει ο Μασούρας από δανεισμό, Φορτουνης για κλείσιμο καριέρας, πουλάμε Μουζακίτη και Πιρολα. Σαν επόμενη μεγάλη πώληση θα προμοταρουμε Παπακανελο και όπως πάντα μεταγραφές μανατζαρεων και το γνωστό παραμύθι με το "δώρο" του προέδρου στις 31 Αυγούστου

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.544
Πόντοι
28.246
Το καλοκαίρι επιστρέφει ο Μασούρας από δανεισμό, Φορτουνης για κλείσιμο καριέρας, πουλάμε Μουζακίτη και Πιρολα. Σαν επόμενη μεγάλη πώληση θα προμοταρουμε Παπακανελο και όπως πάντα μεταγραφές μανατζαρεων και το γνωστό παραμύθι με το "δώρο" του προέδρου στις 31 Αυγούστου
Δεν καταλαβαίνεις γιατί επιστρέφουν αυτοί οι δύο; Τι συνδυασμό προσφέρουν;

Και εγώ αλλά και εσύ το ίδιο θα έκανες. Δεν δύσκολο να το βρεις γιατί τους φέρνει πίσω.

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
31.158
Πόντοι
4.936
Δεν καταλαβαίνεις γιατί επιστρέφουν αυτοί οι δύο; Τι συνδυασμό προσφέρουν;

Και εγώ αλλά και εσύ το ίδιο θα έκανες. Δεν δύσκολο να το βρεις γιατί τους φέρνει πίσω.
Αυτό που προσφέρουν ουσιαστικά είναι οι Έλληνες που πρέπει να δηλώνονται στην Ευρωπαϊκή λίστα.
Αυτό που πρέπει να καταλάβει είναι ότι με όποιον προπονητή και να πάμε του χρόνου οι μεταγραφές στις βασικές θέσεις πρέπει να γίνουν μέχρι τον Αύγουστο. Τα 1-2 μπαλώματα ας γίνουν και στα μέσα Αυγούστου

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.544
Πόντοι
28.246
Αυτό που προσφέρουν ουσιαστικά είναι οι Έλληνες που πρέπει να δηλώνονται στην Ευρωπαϊκή λίστα.
Αυτό που πρέπει να καταλάβει είναι ότι με όποιον προπονητή και να πάμε του χρόνου οι μεταγραφές στις βασικές θέσεις πρέπει να γίνουν μέχρι τον Αύγουστο. Τα 1-2 μπαλώματα ας γίνουν και στα μέσα Αυγούστου
Ακριβώς. Γεμίζει τις θέσεις γηγενών σε συνδυασμό και με την εμπειρία και επίσης όσο και να φαίνεται αστείο ή δεν ξέρω πως σας φαινεται και με τις σημαίες στον ιστό τους. Και το αξίζουν και οι δύο το τελευταιο μην λέμε μαλακίες.

Το ποσό θα βοηθήσουν; Ο Φορτούνης με τον Μεντιλιμπαρ (αν είναι ακόμα στον πάγκο) θα βοηθήσει. Ο Μασούρας όχι. Με άλλον ναι.
Όσο βοηθήσουν. Για πέταμα δεν είναι και οι δύο.

Ξάδερφος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
9
Like
604
Πόντοι
301
Χαλαρώστε.

Στο φινάλε θα χάσουμε και παιχνίδια και πρωταθλήματα. Όχι ετσι θα μου πείτε.
Αλλά δεν έχουμε και λίγα να θυμόμαστε από χαρες και δόξες.

Ήρεμα...
Να χάσουμε δεν λέω ότι έχουμε υπογράψει ισόβιο συμβόλαιο, μπάλα είναι αλλά όχι έτσι αυτό είναι κοροϊδία

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
31.158
Πόντοι
4.936
Ακριβώς. Γεμίζει τις θέσεις γηγενών σε συνδυασμό και με την εμπειρία και επίσης όσο και να φαίνεται αστείο ή δεν ξέρω πως σας φαινεται και με τις σημαίες στον ιστό τους. Και το αξίζουν και οι δύο το τελευταιο μην λέμε μαλακίες.

Το ποσό θα βοηθήσουν; Ο Φορτούνης με τον Μεντιλιμπαρ (αν είναι ακόμα στον πάγκο) θα βοηθήσει. Ο Μασούρας όχι. Με άλλον ναι.
Όσο βοηθήσουν. Για πέταμα δεν είναι και οι δύο.
Από το να έχω Καμπελα καλύτερα Φορτουνη. Όμως αυτές δεν είναι κινήσεις για ευρωπαϊκή πορεία και πρωταθλητισμό. Τα τελευταία 2 χρόνια παίζει στην 10τη της Σαουδικής Αραβίας όχι της Ιταλίας...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.544
Πόντοι
28.246
Από το να έχω Καμπελα καλύτερα Φορτουνη. Όμως αυτές δεν είναι κινήσεις για ευρωπαϊκή πορεία και πρωταθλητισμό. Τα τελευταία 2 χρόνια παίζει στην 10τη της Σαουδικής Αραβίας όχι της Ιταλίας...
Αν και ο Καμπελα ήτανε καλή (απλά καλή) μεταγραφή χίλιες φορές Φορτουνη και Μασούρα.

Το θέμα είναι με Τούρκο και Φορτουνη δεν χωράνε και οι δυο και ο Τούρκος δεν πρέπει να χαθεί. Αυτό με καίει εμένα.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.493
Πόντοι
12.756
Αν και ο Καμπελα ήτανε καλή (απλά καλή) μεταγραφή χίλιες φορές Φορτουνη και Μασούρα.

Το θέμα είναι με Τούρκο και Φορτουνη δεν χωράνε και οι δυο και ο Τούρκος δεν πρέπει να χαθεί. Αυτό με καίει εμένα.
Ελα αδελφε ασε το μαστουρα ελεος

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
31.158
Πόντοι
4.936

Ο Τούρκος καλός χρυσός, όμως δεν είναι αθλητής.
Ποτέ στην καριέρα του δεν επεζε βασικός πέρα από την Τουρκία. Μία καλή αλλαγή είναι και δεν θα μπορέσει να είναι τίποτα περισσότερο.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.544
Πόντοι
28.246
Ο Τούρκος καλός χρυσός, όμως δεν είναι αθλητής.
Ποτέ στην καριέρα του δεν επεζε βασικός πέρα από την Τουρκία. Μία καλή αλλαγή είναι και δεν θα μπορέσει να είναι τίποτα περισσότερο.
Σωστα. Αλλά σου έδωσε τρίποντο στην πρώτη αγωνιστική, και απόψε σου έδωσε τον βαθμό αλλά σου τον πήρε πίσω ο Var.

Και σου έδωσε και άλλα παστέλια ως αλλαγή.

bruce wayne

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
5.124
Πόντοι
1.056
ΟΛΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ
wallpapersden.com_terminator-skeleton-metal_1920x1200.jpg