Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θα πάρουμε ΣαλάχΜόνο αυτό να μην ισχύει...
![]()
SportsBoom: «Η Μαρσέιγ πλησιάζει στην απόκτηση του Ελ Καάμπι»
Η Μαρσέιγ φέρεται, σύμφωνα με ξένη ιστοσελίδα, να έχει συμφωνήσει σε προ-σύμφωνο με τον Ελ Κααμπί. «Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να τον κρατήσει, αλλά οι διαπραγματεύσεις έχουν "κολλήσει"», προσθέτει.www.sport-fm.gr

Αυτός διάβασα ότι το πήρε απόφαση να πάει στην Αραπιά το καλοκαίρι. Και θα χρειαστείς περισσότερα να του σταξεις.Θα πάρουμε Σαλάχ![]()
Θα τον μεταπείσουμεΑυτός διάβασα ότι το πήρε απόφαση να πάει στην Αραπιά το καλοκαίρι. Και θα χρειαστείς περισσότερα να του σταξεις.
Θα τον μεταπείσουμε![]()

Μόνο τον Χασάν έχεις να πεις μια καλή κουβέντα, την Γλυφάδα και την Μύκονο.Θα τον μεταπείσουμε![]()
Το ξέρω ρε μαν ότι ο Σαλάχ δεν έρχεται από δω.Ούτε κανΜόνο τον Χασάν έχεις να πεις μια καλή κουβέντα, την Γλυφάδα και την Μύκονο.
Δεν γίνεται να μείνει ο Ελ Καμπί, να έρθει και ο Σαλάχ να παίξει σε κάποιο φτερό και με τον Ταρεμι μαζί ; Να γαμηθουμε και οι τρεις;
Χωράνε στην ίδια εντεκάδα και οι τρεις.
@Αρσεναλάκιας exAragorn135 τι λες κι εσύ;
Πολλοί δεν ήταν να έρθουν αλλά τελικά ήρθαν...Το ξέρω ρε μαν ότι ο Σαλάχ δεν έρχεται από δω.Ούτε καν
Λέμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα![]()
κολλητό φιλαράκι του Χασαν ο μυτόγκας....Μόνο τον Χασάν έχεις να πεις μια καλή κουβέντα, την Γλυφάδα και την Μύκονο.
Δεν γίνεται να μείνει ο Ελ Καμπί, να έρθει και ο Σαλάχ να παίξει σε κάποιο φτερό και με τον Ταρεμι μαζί ; Να γαμηθουμε και οι τρεις;
Χωράνε στην ίδια εντεκάδα και οι τρεις.
@Αρσεναλάκιας exAragorn135 τι λες κι εσύ;

Καλα, ας κρατήσει πρώτα τον Ελ Καβλι και μετά βλέπουμε για τον Σαλάχ αμάν αμάν.κολλητό φιλαράκι του Χασαν ο μυτόγκας....
ας του δώσουν ρε παιδί μου ένα συμβόλαιο να παίζει 20 ματς το χρόνο
ευρώπη και ντέρμπι δλδ και ας του κλείσουν μια βίλλα στη Μύκονο...σιγά μην πει όχι....
1.5 χρόνο να έρθει σε εμάς....δανεικός.....![]()
Ναι οπου να ναιμπασκετ εσκασε το μπαμ
?
Τι παίζει αδέρφια;Ναι οπου να ναι
Τιποτα ρεΤι παίζει αδέρφια;
σκαει γκαρντ φωτια.Τι παίζει αδέρφια;
θα το σηκωσουμε μεσα στο μπουρδελακι τους.Αμήν.
Πιο χρήσιμος από τον Σαλάχ.

Μακάρι.θα το σηκωσουμε μεσα στο μπουρδελακι τους.![]()
θα τους κανουμε να το σπασουν η αλλοζονεια καποια στιγμη πληρωνεται.Μακάρι.