Αρσεναλάκιας exAragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 17.695
- Πόντοι
- 13.116
Ρε συ΄ ίδια η Dua Lippa είναι η ρουφιάνα ....καλό...πολύ καλό ..που θα έλεγε κι ο Θαναηλάκης...

Ρε συ΄ ίδια η Dua Lippa είναι η ρουφιάνα ....καλό...πολύ καλό ..που θα έλεγε κι ο Θαναηλάκης...

καλές αναμνήσεις έχουμε από τον Ροι...αλλά μέχρι εκεί !![]()
Ο Ρόι Κάρολ στο Ole: «Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, άλλαξα τη ζωή μου στην Ελλάδα» (video)
Ο Ρόι Κάρολ μίλησε στο Ole για τα προβλήματά του με τον αλκοολισμό, αλλά και το πέρασμά του στην Ελλάδα, που «του άλλαξε τη ζωή».ole.gr
Ωραία συνέντευξη του Ρόι Κάρολ. Παρεμπιπτόντως, πιστεύω ότι ο τραυματισμός του μπορεί να μας στοίχησε τελικά , έστω εν μέρει, και την πρόκριση με τη Μέταλιστ!
@Aragorn135 δες αυτό...
"Στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκαλούσα τον Ολυμπιακό ‘μίνι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ’."![]()

Μαν να πάνε να γαμηθουν και οι δύο μαζί μπορούνε,θα είναι το καλύτερο.δεν το περιμένανε τα βαζέλια το αποψινό γαμήσι....άξιος κωλομπαράς ο Λάρκιν....
Νικ στην Ευελπίδων πάλι μπλόκο Βάρης κοροπιουΤα 2 ματς που έγιναν έδειξαν πολλά πράγματα για όποιον δεν είναι προβατο
Ο Φουρνιε πχ είχε κάπου ξέρω γω 1 στα 8 αν θυμάμαι καλά-οκ θεωρητικα λοιπόν χάλια.Οποιος το είδε όμως τα σουτ ήταν ξέρω γω στο 0.1 δεύτερο γιατί έληγε ο χρόνος.Και όταν έκαιγε η μπάλα και ήξερε τι χρειαζόταν ο Ολυμπιακός την έστησε και το κάρφωσε
Ο Αταμαν από την άλλη την είδε την πουτσα του παιχνιδιού που το πήρε με αίμα ο Βαζελος (και δεν είναι οι πιπες το πρώτο ματς είναι κρισιμο) και άρχισε τα γνωστά του για να ύψωσει ένταση κτλ .Μέχρι και νανοκαμερες θυμηθηκε για να κάνει αυτό στο οποίο ειναι μανούλα.Αυτη τη φορά όμως δεν του βγηκε
Ε όχι δεν το πιστεύω δεν χλεχω δει ποτέ μπλόκο εκείΝικ στην Ευελπίδων πάλι μπλόκο Βάρης κοροπιου
Το περίμεναν ολοι οι άλλοι ομως. Δεν προέκυπτε πουθενα πριν από τα παιχνίδια ότι η σειρα ηταν εύκολη...δεν το περιμένανε τα βαζέλια το αποψινό γαμήσι....άξιος κωλομπαράς ο Λάρκιν....

Εγω το περιμενα ακομα και με 15 που ξεφυγε μπροστα. Αλλα κρατηστε πισινη αν και και δεν εχει πολλες ελπιδες να προκριθει με σπασιμο της εδρας ακομα και αν παει πεμπτο παιχνιδι στο ΟΑΚΑ. Κρατηστε ομως πισινή.δεν το περιμένανε τα βαζέλια το αποψινό γαμήσι....άξιος κωλομπαράς ο Λάρκιν....
Οχι καλό είναι να είναι εκεί στον τελικόκαλο θα ειναι να λειπει απο το φ4 η ομαδα των εκκεντρικων πουστηδων και πρεζακηδων ωστε να επικεντρωθει η δικη μας ομαδα στον τιτλο και οχι στον κωλο τους
δεν τους θελω τυπε γιατι νομιζω πως θα αποσυντονιστουμε.Οχι καλό είναι να είναι εκεί στον τελικό
Για τον ιδιο λογο δεν μας θελουν και αυτοι. Σου αλλαζει τα μυαλα ενας τετοιος τελικος. (Αν φτασουμε μεχρι εκει)δεν τους θελω τυπε γιατι νομιζω πως θα αποσυντονιστουμε.
www.sport24.gr
Δεν μπορώ την κλάψα τους τύπε σπαράζει η καρδιά μου ένα άθλημα τους έχει μείνει και πάθανε στραπάτσο κρίμας είναιδεν τους θελω τυπε γιατι νομιζω πως θα αποσυντονιστουμε.
και για το οπαδικο ειναι εικινδυνο να βρεθουμε και οι 2 εκει.αντε να σε πιασουν για χουλιγκανικα οι αραβες..Για τον ιδιο λογο δεν μας θελουν και αυτοι. Σου αλλαζει τα μυαλα ενας τετοιος τελικος. (Αν φτασουμε μεχρι εκει)
Γαμιολες πάλι ιδια ώρα γερανοί περιπολικά μηχανές λαιλαπαΕ όχι δεν το πιστεύω δεν χλεχω δει ποτέ μπλόκο εκεί
Σε λίγο θα νου πεις πως θα δούνε και μπλόκο στο Πρακτικερ
εισαι καλοκαρδος τυπε.ακομη και αν εξαφανιστουν αυριο το πρωι απο τη γη και φτιαξουν αυτο το γηπεδο στα αστερια,θα στενοχωρηθω μονο για το μαρακι απο το βοτανικο που ειμασταν 3 χρονια μαζι και κατα τα αλλα ηταν καταπληκτικος ανθρωπος.Δεν μπορώ την κλάψα τους τύπε σπαράζει η καρδιά μου ένα άθλημα τους έχει μείνει και πάθανε στραπάτσο κρίμας είναι