nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.455
- Πόντοι
- 3.656
Ο ΛΙ ωραιουλης
Το παιχνίδι μασ ειναι φτιαγμενο να νικαμε πανω απο 90 ποντους.. Σε χαμηλοτερο σκορ τρέμει το φυλλοκαρδι μασ..
www.sport24.gr
Συμφωνώ 100% φίλε !!! Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.....Τραγικό 4ο δεκάλεπτο ειλικρινά. Κανένας δεν είχε τα @@ να σουτάρει και όλοι δίνανε πάσες. Γλυτώσαμε από μεγάλο κάζο. Αυτό το ματς δεν είναι για πανηγύρια. Ο Πίτερς βγήκε στο 8 και δεν ξαναέπαιξε ενώ ήταν από τους καλύτερους. Φουρνιέ τραγικός. Ο Ντόρσει με 1 άστοχο σουτ βγαίνει και εξαφανίζεται. Λαρεντζάκης ούτε καν. Ελπίζω στα τελευταία παιχνίδια να δούμε τα παιδιά αυτά να παίρνουν πολλή χρόνο και ρυθμό. Όσο για Μπαρτζώκα ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Αν είναι δυνατόν να μη μπορεί να διαχειριστεί τέτοιο ρόστερ. Δηλαδή όταν παίξουμε κομπλέ τι θα κάνει; Έχεις τέτοια πολυτέλεια φέτος όταν δεν πάει κάτι να το αλλάζεις εύκολα και ο άνθρωπος είναι κομπλεξάρα και επικίνδυνος χώρια ότι περιβάλλεται κι από βοηθούς κοιμισμένους και επικίνδυνους. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει φέτος με δαύτον. Μπράβο για τη νίκη έστω και ότι μας έβγαλαν την ψυχή
Και όπως θα'χεις δει φίλε όλα τα παιχνίδια που έχει μία ασφάλεια άνω των 15 ή 20 πόντων συνεχώς στο τελευταίο 10λεπτο λες και παθαίνει μπλακάουτ. Κι εγώ περίμενα τα βαζέλια να πάθουν πανωλεθρία αλλά κόντεψαν να το πάρουν στο τέλος. Όσο για τον Λι μακάρι να μην έχει συμβεί αυτό που φοβάσαιΣυμφωνώ 100% φίλε !!! Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.....
Απόψε περίμενα τουλάχιστον 20άρα στους βάζελους.....επίσης μου φαίνεται ότι τον Λι τον έχει ήδη ευνουχήσει ψυχολογικά.....
Μακάρι να είμαι λάθος...
όσα ματς με τον βάζελο πάνε στους 70-75 πόντους τα έχουμε χάσει εκτός απ'το σημερινό....κι αυτο γιατί ο Τούρκος συντηρεί την ομάδα μεσα στο παιχνίδι με τις βολές ακόμα και με τραγικά ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα και με άποντο τον Ναν.....αυτό κάποιος πρέπει να το κοιτάξει.....Και όπως θα'χεις δει φίλε όλα τα παιχνίδια που έχει μία ασφάλεια άνω των 15 ή 20 πόντων συνεχώς στο τελευταίο 10λεπτο λες και παθαίνει μπλακάουτ. Κι εγώ περίμενα τα βαζέλια να πάθουν πανωλεθρία αλλά κόντεψαν να το πάρουν στο τέλος. Όσο για τον Λι μακάρι να μην έχει συμβεί αυτό που φοβάσαι
Έτσι είναι..Τραγικό 4ο δεκάλεπτο ειλικρινά. Κανένας δεν είχε τα @@ να σουτάρει και όλοι δίνανε πάσες. Γλυτώσαμε από μεγάλο κάζο. Αυτό το ματς δεν είναι για πανηγύρια. Ο Πίτερς βγήκε στο 8 και δεν ξαναέπαιξε ενώ ήταν από τους καλύτερους. Φουρνιέ τραγικός. Ο Ντόρσει με 1 άστοχο σουτ βγαίνει και εξαφανίζεται. Λαρεντζάκης ούτε καν. Ελπίζω στα τελευταία παιχνίδια να δούμε τα παιδιά αυτά να παίρνουν πολλή χρόνο και ρυθμό. Όσο για Μπαρτζώκα ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Αν είναι δυνατόν να μη μπορεί να διαχειριστεί τέτοιο ρόστερ. Δηλαδή όταν παίξουμε κομπλέ τι θα κάνει; Έχεις τέτοια πολυτέλεια φέτος όταν δεν πάει κάτι να το αλλάζεις εύκολα και ο άνθρωπος είναι κομπλεξάρα και επικίνδυνος χώρια ότι περιβάλλεται κι από βοηθούς κοιμισμένους και επικίνδυνους. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει φέτος με δαύτον. Μπράβο για τη νίκη έστω και ότι μας έβγαλαν την ψυχή
Ξανα παλι. Ελ Καμπι, Γιαρεμτσουκ, Κωστουλας. Γιαζιτσι (σου τραυματιστηκε και παιζει απο δεκαρι, εξτρεμ, δευτερος επιθετικος και φουνταριστος) Ποσους ακομα θελεις και τι θα τους κανεις μεχρι να βρεθείς στην αναγκη και αν βρεθείς σε αυτήν. Το κυριοτερο ερωτημα ειναι ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΑΝΆΓΚΗ.Όπως επιμένεις εσύ να μην βλεπεις πως επειδή ήσουν στο όριο έχασες την πρόκριση ετσι θα επιμενω κι εγώ να μην είσαι στο οριο και μαλιστα σε πιο απαιτητικο περιβαλλον
Ούτε για 3 επιπλέον επιθετικους έγραψα ούτε για τελικούς
Για το παίκτες υπάρχουν αν χρειαστείς και όταν περάσεις το είδαμε και φέτος και φυσικά δεν είναι προγραμματισμός ομάδας που θέλει να ανέβει level
Μακάρι να διαψευστώ και να είναι σιδερένιοι και Κεντερηδες και οι 3
Απλά πήραμε μια μικρή πρόγευση του τί θα γίνει σε πραγματικά κρίσιμο ματς. Τότε θα είναι κι ο Βεζένκοφ τραγικός ξέρω γω.Τραγικό 4ο δεκάλεπτο ειλικρινά. Κανένας δεν είχε τα @@ να σουτάρει και όλοι δίνανε πάσες. Γλυτώσαμε από μεγάλο κάζο. Αυτό το ματς δεν είναι για πανηγύρια. Ο Πίτερς βγήκε στο 8 και δεν ξαναέπαιξε ενώ ήταν από τους καλύτερους. Φουρνιέ τραγικός.
Ευτυχώς δεν μετράνε σοβαρά η νίκη σε κάτι πολύ κρίσιμοΑπλά πήραμε μια μικρή πρόγευση του τί θα γίνει σε πραγματικά κρίσιμο ματς. Τότε θα είναι κι ο Βεζένκοφ τραγικός ξέρω γω.
Δυστυχώς τα σημάδια...Σιγά μην πάρουμε κούπα. Δεν υπάρχει περίπτωση.
Πάρε άλλον ένανΞανα παλι. Ελ Καμπι, Γιαρεμτσουκ, Κωστουλας. Γιαζιτσι (σου τραυματιστηκε και παιζει απο δεκαρι, εξτρεμ, δευτερος επιθετικος και φουνταριστος) Ποσους ακομα θελεις και τι θα τους κανεις μεχρι να βρεθείς στην αναγκη και αν βρεθείς σε αυτήν. Το κυριοτερο ερωτημα ειναι ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΑΝΆΓΚΗ.
Δεν μπορω στο Εξηγήσω αλλιως.