Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 22.971
- Πόντοι
- 6.056
Εγω θελω απο Βραμπλιτς και Αμποαγκουε....
Εγώ πριν λίγο είδα απο Βαρεσάνοβιτς,Αρτσούμπι και Τζονι Νοβακ
Εγω θελω απο Βραμπλιτς και Αμποαγκουε....
33.449 λαιμοί αύριο θα κλείσουν από τις φωνέςΑυριο λογω δουλειας δεν θα δω match....
Καλη επιτυχια στην ομαδαρα μας, μια φωνη ολοι μαζι κ ο Μεντι θα μας καθοδηγησει σε μια ιστορικη βραδια για την ομαδα μας!
Οσοι πατε γηπεδο, ειστε πολυ τυχεροι! Θα ζησετε μαγικες στιγμες!
ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ! ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!
Μην γελας καθολου δικε μου...κανε λιγο υπομονη.
Σ αυτό το παιχνίδι είναι η τελευταία του ευκαιρία να αποδείξει ότι υπάρχει στον ποδοσφαιρικό χάρτη σε σοβαρό επίπεδο τώρα που καίνε τα κάρβουνα αλλιώς να πάρει την οικογένεια του και να πάνε Κίνα μοζαμβικη Εκουαδόρ είναι δύο μέτρα άντρας μπες μέσα και βάλε τους στο τέρμα
κλανει ο πεθαμενος τυπε?Μην γελας καθολου δικε μου...κανε λιγο υπομονη.
24 ωρες.....
Μπορει και να χυσει κιολας.κλανει ο πεθαμενος τυπε?
Δεν είμαι και πολύ σίγουρος πως υπήρχε ποτέ στον ποδοσφαιρικό χάρτη αλλά τέλος πάντωνΣ αυτό το παιχνίδι είναι η τελευταία του ευκαιρία να αποδείξει ότι υπάρχει στον ποδοσφαιρικό χάρτη σε σοβαρό επίπεδο τώρα που καίνε τα κάρβουνα αλλιώς να πάρει την οικογένεια του και να πάνε Κίνα μοζαμβικη Εκουαδόρ είναι δύο μέτρα άντρας μπες μέσα και βάλε τους στο τέρμα
Εγώ πιστεύω ότι είναι καλός παίχτης αλλά άλλο το καλός άλλο το μεγάλος παίχτης έχει προσόντα αλλά πρέπει να τα δείξει σε μεγάλο επίπεδο εκεί που παίζει η ομάδα αλλιώς ας φύγει να πάει να βάζει 40 γκολ στο πρωτάθλημα του αζερμπαιζαν.αν δεν τροφοδοτηθεί δεν θα του ρίξω ευθύνες αλλά αν χάσει ευκαιρίες προφανείς για γκολ τότε γεια σας σας ευχαριστούμε καλό δρόμοΔεν είμαι και πολύ σίγουρος πως υπήρχε ποτέ στον ποδοσφαιρικό χάρτη αλλά τέλος πάντων
Αυτή η κασέτα των κάθε μορφής Νικολακοπουλων "57 φορές διεθνης" ή "60 ματς στην Πρεμιερ" "μην τρελαθούμε δεν είναι καλός παικτης" πάει σε πλάι μεταγραφών τύπου Γουίλιαν Λεμενς Κονστανττζο κτλ τκλ
Ασχετο: θέλουμε 2 τερματοφυλακες το καλοκαίρι να δω τι θα βρουμε
Από το Lviv είναινα πάει να κουρνιάσει στην αγκαλιά της μάνας του στην Μαριούπολη ή όπου στο διάολο είναι
Αν θέλει να το θυμόμαστε ότι είναι από εκεί πρέπει αύριο να σκίσει τα δίχτυα αλλιώς τον ξεχάσαμε χθες θα μοιράζεται το χρονοντούλαπο της ιστορίας με τον φελιξ μπορχαΑπό το Lviv είναι
Επειδή αύριο δεν βλέπω να βάζει γκολ ο συγκεκριμένος αλλά άλλοι,θα μείνει στο χρονοντούλαπο για το γκολ που έβαλε στην ζέλα στο ΟακαΑν θέλει να το θυμόμαστε ότι είναι από εκεί πρέπει αύριο να σκίσει τα δίχτυα αλλιώς τον ξεχάσαμε χθες θα μοιράζεται το χρονοντούλαπο της ιστορίας με τον φελιξ μπορχα
Έχω απόλυτη πίστη μόνο στον Βάσκο γαμια είναι ο μοναδικός άνθρωπος που δεν έχω καμία αμφιβολία μέσα στην ομάδα θα βρει τον τρόπο πιστεύωΕπειδή αύριο δεν βλέπω να βάζει γκολ ο συγκεκριμένος αλλά άλλοι,θα μείνει στο χρονοντούλαπο για το γκολ που έβαλε στην ζέλα στο Οακα
In Mendi We TrustΈχω απόλυτη πίστη μόνο στον Βάσκο γαμια είναι ο μοναδικός άνθρωπος που δεν έχω καμία αμφιβολία μέσα στην ομάδα θα βρει τον τρόπο πιστεύω
Ποντάρω ότι θα βάλει όλους τους ακραία αθλητικούς παίκτες σε κάθε θέση και θα περιμένει το όρθιο χιλιόμετρο τον μοναδικό επιθετικό που έχει να κάνει την δουλειά που πρέπει να κάνειIn Mendi We Trust
Πάντως για να τα λέμε όλα όχι πως πάντα έχει σημασια η προϊστορία αν θυμάμαι καλά δεν είχε χρόνιες πχ με 20 γκολΕγώ πιστεύω ότι είναι καλός παίχτης αλλά άλλο το καλός άλλο το μεγάλος παίχτης έχει προσόντα αλλά πρέπει να τα δείξει σε μεγάλο επίπεδο εκεί που παίζει η ομάδα αλλιώς ας φύγει να πάει να βάζει 40 γκολ στο πρωτάθλημα του αζερμπαιζαν.αν δεν τροφοδοτηθεί δεν θα του ρίξω ευθύνες αλλά αν χάσει ευκαιρίες προφανείς για γκολ τότε γεια σας σας ευχαριστούμε καλό δρόμο
Αυτό λέω σημασία εχει να μπορείς να βάλεις όχι πολλά γκολ μόνο αλλά την μπάλα στα δίχτυα όταν καίειΠάντως για να τα λέμε όλα όχι πως πάντα έχει σημασια η προϊστορία αν θυμάμαι καλά δεν είχε χρόνιες πχ με 20 γκολ
Περιμένω μαγείρεμα αύριο καλά ο Μπρούνο θα παίξει χαλαρά Κοστινια μέσαΠοντάρω ότι θα βάλει όλους τους ακραία αθλητικούς παίκτες σε κάθε θέση και θα περιμένει το όρθιο χιλιόμετρο τον μοναδικό επιθετικό που έχει να κάνει την δουλειά που πρέπει να κάνει