Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 648 άτομα (6 μέλη και 642 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.505
Πόντοι
12.756

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί έμεινε εκτός αποστολής από το Ολυμπιακός – Μπόντο Γκλιμτ​

Ο Μαροκινός επιθετικός χάνει και τη ρεβάνς των Πειραιωτών με την Μπόντο Γκλιμτ στο Europa League:sad2:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Kαλα κρασια

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
10
Like
6.876
Πόντοι
1.346
Μαλακες ωραίο ρεπορτάζ , το απόγευμα λέγαν ότι και οι τρεις είναι έτοιμοι

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.505
Πόντοι
12.756

Ολυμπιακός – Γιαστρέμπσκι 3-2: Θρυλική ανατροπή κόντρα στην αήττητη Γιαστρέμπσκι και πηγαίνει στην Πολωνία για την ιστορική πρόκριση:alivedick::alivedick:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.649
Πόντοι
5.006

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί έμεινε εκτός αποστολής από το Ολυμπιακός – Μπόντο Γκλιμτ​

Ο Μαροκινός επιθετικός χάνει και τη ρεβάνς των Πειραιωτών με την Μπόντο Γκλιμτ στο Europa League:sad2:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Kαλα κρασια

ναι αλλα κερδιασαμε την κουλα 6-0...χαλαλι η θλαση του ελ καβλι....:headbang::headbang::headbang::headbang:

τεσπα, τέλος το θεμα προκριση....νικη εστω και με μισο μηδεν για να βγουμε τσουλου....:woldman:
αν ο κοσμος δεν ειναι επιπεδου περσυνου ημιτελικου με αστον βιλα, κατα πασα πιθανοτητα το ματς θα ερθει διπλό...:confused:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.831
Πόντοι
7.265
6chlaf18-576x1024.png
τακη η εταιρια ΙΟΝ εστειλε ευχετηρια καρτα στν βαζελο?η τσαμπα τα σοκολατακια που αγορασε? :coffee:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.047
Πόντοι
2.606
Απουσίες ποιος θα παίξει ποιος δεν θα παίξει δεν είναι δουλειά δικιά μας αλλά του προπονητή χρέος δικό μας είναι να κοκκινίσουμε το σβέρκο οποιουδήποτε έρθει και σηκώσει κινητό αντί να βαράει παλαμάκια και να φωνάζει .πατατακηδες και βίζιτες αύριο εισέρχεστε με δική σας ευθύνη στο γήπεδο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.047
Πόντοι
2.606
Με την πλάτη στον τοίχο τα πάει πάντα καλά αυτή η ομάδα όποιοι έχουν αμφιβολίες να κάτσουν σπίτι

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.649
Πόντοι
5.006
Απουσίες ποιος θα παίξει ποιος δεν θα παίξει δεν είναι δουλειά δικιά μας αλλά του προπονητή χρέος δικό μας είναι να κοκκινίσουμε το σβέρκο οποιουδήποτε έρθει και σηκώσει κινητό αντί να βαράει παλαμάκια και να φωνάζει .πατατακηδες και βίζιτες αύριο εισέρχεστε με δική σας ευθύνη στο γήπεδο
πατατακηδες ειχαμε και παλιά...
αλλα αυτο με τις γκομενες, εχει παραγινει το κακό...σε λιγο θα αναγκαζομαστε να κανουμε μπάνιο πριν παμε γηπεδο....:confused:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.047
Πόντοι
2.606
Εγω θελω απο Βραμπλιτς και Αμποαγκουε....
Λοιπόν τα χρόνια έχουν περάσει κι αρχίζω και τα χάνω κάποιος από τους δύο ή ο εντβαλντο ή ο Αμποάγκουε δεν είχε σκοράρει ούτε ένα γκολ και σε ένα φιλικό με τον εθνικό νομίζω στο Καραϊσκάκη ο κόσμος περιπαιχτικά φώναζε το όνομα του να βαρέσει ένα πέναλτι για να σκοράρει επιτέλους που δεν το είχε κερδίσει βέβαια αυτός νομίζω ήταν ο εντβαλντο . Τι έχουμε ζήσει ρε πούστη μου στα πέτρινα χρόνια και θα κολλήσω τώρα εγώ να παίξω και με τον παπακανελλο Σέντερ φορ αύριο ;

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.696
Πόντοι
13.116
Αυριο λογω δουλειας δεν θα δω match....
Καλη επιτυχια στην ομαδαρα μας, μια φωνη ολοι μαζι κ ο Μεντι θα μας καθοδηγησει σε μια ιστορικη βραδια για την ομαδα μας!
Οσοι πατε γηπεδο, ειστε πολυ τυχεροι! Θα ζησετε μαγικες στιγμες! :hi:
ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ! ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.080
Πόντοι
16.411
πατατακηδες ειχαμε και παλιά...
αλλα αυτο με τις γκομενες, εχει παραγινει το κακό...σε λιγο θα αναγκαζομαστε να κανουμε μπάνιο πριν παμε γηπεδο....:confused:
Θα μεγαλώσει το γήπεδο κατά 10.000 θέσεις + parking ?

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.696
Πόντοι
13.116
Λοιπόν τα χρόνια έχουν περάσει κι αρχίζω και τα χάνω κάποιος από τους δύο ή ο εντβαλντο ή ο Αμποάγκουε δεν είχε σκοράρει ούτε ένα γκολ και σε ένα φιλικό με τον εθνικό νομίζω στο Καραϊσκάκη ο κόσμος περιπαιχτικά φώναζε το όνομα του να βαρέσει ένα πέναλτι για να σκοράρει επιτέλους που δεν το είχε κερδίσει βέβαια αυτός νομίζω ήταν ο εντβαλντο . Τι έχουμε ζήσει ρε πούστη μου στα πέτρινα χρόνια και θα κολλήσω τώρα εγώ να παίξω και με τον παπακανελλο Σέντερ φορ αύριο ;
Ο Εντβαλντο δεν ειχε επισημο ματς νομιζω ρε συ... Μηπως ηταν ο Κουρτ Βελτζλ?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.649
Πόντοι
5.006
εντβαλντο ηταν....σε μια στιγμη παραφροσυνης ειχε χωσει την τάπα του 60 ποντους μεσα στο χώμα...μας το γαμησε το χορτάρι...
:confused::confused::confused:

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.455
Πόντοι
3.656
ναι αλλα κερδιασαμε την κουλα 6-0...χαλαλι η θλαση του ελ καβλι....:headbang::headbang::headbang::headbang:

τεσπα, τέλος το θεμα προκριση....νικη εστω και με μισο μηδεν για να βγουμε τσουλου....:woldman:
αν ο κοσμος δεν ειναι επιπεδου περσυνου ημιτελικου με αστον βιλα, κατα πασα πιθανοτητα το ματς θα ερθει διπλό...:confused:
Αν και δε διαφωνώ δυστυχώς υπάρχουν και τα συμβόλαια με τα bonus συμμετοχων κτλ που πολλές φορές αγνοούμε οπότε ο Χ Ελ Καμπι χάνει σοβαρά λεφτά όταν δεν μπει αυτά τα 5-10 λεπτά.
Κατά αναλογία όλοι σιχτιρισαμε τον coach B που δεν άφησε 3 γαμημενα λεπτά τον Βεζενκοφ να σπάσει την 50ρα
Δυστυχώς οι Βορειοι είναι σοβαρή ομάδα και έτσι κι αλλιώς ποια ομάδα κερδισαμε με πάνω από 1 -0 φέτος που την είδαμε και στη ρεβάνς χαλαρά θα ρίξουμε 5
Το παρήγορο είναι πως αποκλείεται να κάνει τέτοιο κακό (εκ του αποτελεσματος) κοουτσαρισμα ο προπονητης μας .

Ο Ουκρανός πρέπει να κάνει κι ένα καλό παιχνίδι το χρωστάει.
ΥΓ Στην ίδια κουβέντα ο Μπετανκορ κακώς έμεινε κτλ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.047
Πόντοι
2.606
Ο Εντβαλντο δεν ειχε επισημο ματς νομιζω ρε συ... Μηπως ηταν ο Κουρτ Βελτζλ?
Αυτό λέω ήταν φιλικό θυμάμαι είχε περάσει η προετοιμασία και δεν είχε βάλει γκολ και ήρθαμε εδώ και παίξαμε φιλικό με εθνικό πριν το πρωτάθλημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom