Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.544
- Πόντοι
- 28.246

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί έμεινε εκτός αποστολής από το Ολυμπιακός – Μπόντο Γκλιμτ
Ο Μαροκινός επιθετικός χάνει και τη ρεβάνς των Πειραιωτών με την Μπόντο Γκλιμτ στο Europa League
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Kαλα κρασια

τακη η εταιρια ΙΟΝ εστειλε ευχετηρια καρτα στν βαζελο?η τσαμπα τα σοκολατακια που αγορασε?

πατατακηδες ειχαμε και παλιά...Απουσίες ποιος θα παίξει ποιος δεν θα παίξει δεν είναι δουλειά δικιά μας αλλά του προπονητή χρέος δικό μας είναι να κοκκινίσουμε το σβέρκο οποιουδήποτε έρθει και σηκώσει κινητό αντί να βαράει παλαμάκια και να φωνάζει .πατατακηδες και βίζιτες αύριο εισέρχεστε με δική σας ευθύνη στο γήπεδο
Εγω θελω απο Βραμπλιτς και Αμποαγκουε....βρεστε μου ρε πουσταραδες ενα τουιτ απο εντβαλντο η μπορχα να σας παραδεχθω![]()
Λοιπόν τα χρόνια έχουν περάσει κι αρχίζω και τα χάνω κάποιος από τους δύο ή ο εντβαλντο ή ο Αμποάγκουε δεν είχε σκοράρει ούτε ένα γκολ και σε ένα φιλικό με τον εθνικό νομίζω στο Καραϊσκάκη ο κόσμος περιπαιχτικά φώναζε το όνομα του να βαρέσει ένα πέναλτι για να σκοράρει επιτέλους που δεν το είχε κερδίσει βέβαια αυτός νομίζω ήταν ο εντβαλντο . Τι έχουμε ζήσει ρε πούστη μου στα πέτρινα χρόνια και θα κολλήσω τώρα εγώ να παίξω και με τον παπακανελλο Σέντερ φορ αύριο ;Εγω θελω απο Βραμπλιτς και Αμποαγκουε....

Θα μεγαλώσει το γήπεδο κατά 10.000 θέσεις + parking ?πατατακηδες ειχαμε και παλιά...
αλλα αυτο με τις γκομενες, εχει παραγινει το κακό...σε λιγο θα αναγκαζομαστε να κανουμε μπάνιο πριν παμε γηπεδο....![]()
Ο Εντβαλντο δεν ειχε επισημο ματς νομιζω ρε συ... Μηπως ηταν ο Κουρτ Βελτζλ?Λοιπόν τα χρόνια έχουν περάσει κι αρχίζω και τα χάνω κάποιος από τους δύο ή ο εντβαλντο ή ο Αμποάγκουε δεν είχε σκοράρει ούτε ένα γκολ και σε ένα φιλικό με τον εθνικό νομίζω στο Καραϊσκάκη ο κόσμος περιπαιχτικά φώναζε το όνομα του να βαρέσει ένα πέναλτι για να σκοράρει επιτέλους που δεν το είχε κερδίσει βέβαια αυτός νομίζω ήταν ο εντβαλντο . Τι έχουμε ζήσει ρε πούστη μου στα πέτρινα χρόνια και θα κολλήσω τώρα εγώ να παίξω και με τον παπακανελλο Σέντερ φορ αύριο ;
εντβαλντο ηταν....σε μια στιγμη παραφροσυνης ειχε χωσει την τάπα του 60 ποντους μεσα στο χώμα...μας το γαμησε το χορτάρι...Λοιπόν τα χρόνια έχουν περάσει κι αρχίζω και τα χάνω κάποιος από τους δύο ή ο εντβαλντο ή ο Αμποάγκουε δεν είχε σκοράρει ούτε ένα γκολ και σε ένα φιλικό με τον εθνικό νομίζω στο Καραϊσκάκη ο κόσμος περιπαιχτικά φώναζε το όνομα του να βαρέσει ένα πέναλτι για να σκοράρει επιτέλους που δεν το είχε κερδίσει βέβαια αυτός νομίζω ήταν ο εντβαλντο . Τι έχουμε ζήσει ρε πούστη μου στα πέτρινα χρόνια και θα κολλήσω τώρα εγώ να παίξω και με τον παπακανελλο Σέντερ φορ αύριο ;
Αν και δε διαφωνώ δυστυχώς υπάρχουν και τα συμβόλαια με τα bonus συμμετοχων κτλ που πολλές φορές αγνοούμε οπότε ο Χ Ελ Καμπι χάνει σοβαρά λεφτά όταν δεν μπει αυτά τα 5-10 λεπτά.ναι αλλα κερδιασαμε την κουλα 6-0...χαλαλι η θλαση του ελ καβλι....
τεσπα, τέλος το θεμα προκριση....νικη εστω και με μισο μηδεν για να βγουμε τσουλου....
αν ο κοσμος δεν ειναι επιπεδου περσυνου ημιτελικου με αστον βιλα, κατα πασα πιθανοτητα το ματς θα ερθει διπλό...![]()
Ο Ουκρανός πρέπει να κάνει κι ένα καλό παιχνίδι το χρωστάει.

Αυτό λέω ήταν φιλικό θυμάμαι είχε περάσει η προετοιμασία και δεν είχε βάλει γκολ και ήρθαμε εδώ και παίξαμε φιλικό με εθνικό πριν το πρωτάθλημαΟ Εντβαλντο δεν ειχε επισημο ματς νομιζω ρε συ... Μηπως ηταν ο Κουρτ Βελτζλ?