raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.649
- Πόντοι
- 5.006
τακη που ειναι το 80αρι ρε?
Στειλε IVAN να στι δωσω εγω ρε.τακη που ειναι το 80αρι ρε?
θες και κωδικους?Στειλε IVAN να στι δωσω εγω ρε.

Ναι και μπανανεςθες και κωδικους?![]()
Τα θελεις τα λεφτα ή οχι;θες και κωδικους?![]()
ρε τυπε απο εχθες εγω γεμισει 10 σελιδες με ευχες απο ομαδες απο ολες τις ακρες της γης...τακη που ειναι το 80αρι ρε?

δεν σε γνωρισα κανεις την διαιτα της μπανανας?Ναι και μπανανες
Ναιδεν σε γνωρισα κανεις την διαιτα της μπανανας?
μηπως θυμασε στο συμπαθεστατο σωματειο των αθηνων ποιοι του ευχηθηκαν το 2008?ρε τυπε απο εχθες εγω γεμισει 10 σελιδες με ευχες απο ομαδες απο ολες τις ακρες της γης...
δεν εχω χρονο τωρα για τετοια....![]()

ανταλλαξαν ευχες μεταξυ τους τυπε...μηπως θυμασε στο συμπαθεστατο σωματειο των αθηνων ποιοι του ευχηθηκαν το 2008?![]()
Είχαν πει να φέρουν τους Green Day,αλλά μόλις άκουσαν πόσα παίρνουν για συναυλία,έτρεξαν μακρυάανταλλαξαν ευχες μεταξυ τους τυπε...
![]()

για κανε μια παραγγελια με εκπτωση γιατι ο τακης με δαγκασε.Είχαν πει να φέρουν τους Green Day,αλλά μόλις άκουσαν πόσα παίρνουν για συναυλία,έτρεξαν μακρυά![]()
τυπε μηπως ηταν σαν τους γαμους σε κλειστο κυκλο ?επρεπε να την κανουν στην αθηναικη λεσχη και να εχει και ντρες κοουντ γοβες φρακα παπιγιον κλπανταλλαξαν ευχες μεταξυ τους τυπε...
τυ![]()
Δεν ήξερες....δεν ρώταγες??για κανε μια παραγγελια με εκπτωση γιατι ο τακης με δαγκασε.
Μλκ τώρα που μπήκα,δεν έχει μείνει ούτε για δείγμα!όλα τα μεγέθη sold outγια κανε μια παραγγελια με εκπτωση γιατι ο τακης με δαγκασε.