troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.755
- Πόντοι
- 5.506
θελω εγω...Πουλάω εισιτήρια τελικού Καρνεισον Καπ στη Τζαμπασοφια...
θελω εγω...Πουλάω εισιτήρια τελικού Καρνεισον Καπ στη Τζαμπασοφια...
Δεν πουλάω εισιτήρια σε βαζελογαυρους...θελω εγω...
Αδελφέ συνεχίζουμε θα τη πληρώσουν οι λαγοί τη Κυριακή.τιποτα δεν εχει τελειωσει....μεχρι να τελειωσει
Έτσι είπες και κάτι σωστο, τι τσιμπήσες?Καλύτερα να συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα μπας και γίνει κανένα θαύμα....και το καλοκαίρι άμα μείνει ο Ισπανος Μπάμπης Τεννες να φτιάξει την ομάδα όπως θέλει για να τον κρίνουμε.
Αδελφέ συνεχίζουμε θα τη πληρώσουν οι λαγοί τη Κυριακή.
Έτσι είπες και κάτι σωστοΚαλύτερα να συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα μπας και γίνει κανένα θαύμα....και το καλοκαίρι άμα μείνει ο Ισπανος Μπάμπης Τεννες να φτιάξει την ομάδα όπως θέλει για να τον κρίνουμε.
Τελειωσε αδερφε. Αν εβγαζες ενα δυο γκολ ακομα ισως και να ειχαμε ελπιδες. Τωρα θελουμε τρια για παραταση και τεσσερα για προκριση. Χωρις να φαμε. Ξεχνα το.τιποτα δεν εχει τελειωσει....μεχρι να τελειωσει
3 για παραταση....το εχω δειΤελειωσε αδερφε. Αν εβγαζες ενα δυο γκολ ακομα ισως και να ειχαμε ελπιδες. Τωρα θελουμε τρια για παραταση και τεσσερα για προκριση. Χωρις να φαμε. Ξεχνα το.
Αυτο ειναι το θρυλικο positive thinking. Να εχεις φαει 4σαρα στο γηπεδο σου και να ονειρευεσαι νικεςΈτσι είπες και κάτι σωστο
Εγώ πάντα σωστά τα λέω γιατί είμαι αντικειμενικός...Έτσι είπες και κάτι σωστο
ελα ρε τωρα ειναι ευκολο γιατι υπαρχουν χιλιες δικαιολογιες....κριμα για μερικα παιδια που εχουν ταλεντο πραγματικα και θα απογοητευτουν και μαλλον θα φυγουνΔυσκολοχώνευτη αυτή η καρπαζιά ,προχωράμε . Η ομάδα είναι σε μεταβατικό στάδιο και αυτό είναι το δύσκολο γιατί δεν είναι αρχή της χρονιάς ,δυστυχώς .