Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ο Ελιονούσι μόλις σκόραρε για την Κοπεγχάγη εναντίον της Σίτι.
εχουν καει τα καρβουνα....τι τσιμπας?Αδελφέ έχει πάρει φωτιά η φουφου![]()
Ωραίος αδελφέ μια χαρά,εμείς μπριζόλες μπιφτέκια λουκάνικα κοτόπουλα από ολαεχουν καει τα καρβουνα....τι τσιμπας?
εγω με παρεα σπιτι μου ο κολλητος ωγαζεις συνεχως κρεατα απο την ψησταρια και το κοριτσι εφτιαξε αρνακι μπουτι στον φουρνο λουκουμι.....
και ταλαγανια αδερφε? μουχεις ταξει δεν ξεχναω....Ωραίος αδελφέ μια χαρά,εμείς μπριζόλες μπιφτέκια λουκάνικα κοτόπουλα από ολα
Ναι αδελφέ όταν βρεθούμε θα φέρω μια κουτιτσακαι ταλαγανια αδερφε? μουχεις ταξει δεν ξεχναω....

θα γαμηθουν γνησια πειραιωτικα παλαιστινιακα
Απο ολα αυτα, μονο το "εγω σπιτι" ισχυει....εχουν καει τα καρβουνα....τι τσιμπας?
εγω με παρεα σπιτι μου ο κολλητος ωγαζεις συνεχως κρεατα απο την ψησταρια και το κοριτσι εφτιαξε αρνακι μπουτι στον φουρνο λουκουμι.....

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης - Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα - Έσε, Τσικίνιο - Όρτα, Φορτούνης, Ποντένσε - Ελ Κααμπί.![]()

Ποσο κομπλεξικος εισαι δεν μας ειπες.Ρδελομπου σκετο...
![]()
Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Απίθανο περιστατικό με Μεντιλίμπαρ και Κοβάσεβιτς να γίνονται μούσκεμα στο «Καραϊσκάκης»
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (07/03/24, 19:45, Newsit.gr, COSMOTE Sport 3) για το πρώτο ματς των “16” του Conference League,www.newsit.gr
Έλα πάμε ασε τους κωλομπαραδεςΠοσο κομπλεξικος εισαι δεν μας ειπες.