ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.495
- Πόντοι
- 12.756
Aρχισες πάλι κωλομπαραΝα πούμε ότι τα έκανε πάλι μουνι καπέλο ο Ισπανος Μπάμπης Τεννες ή θα πάθετε εγκεφαλικό πάλι οι Ολυμπιακαρες;![]()
Aρχισες πάλι κωλομπαραΝα πούμε ότι τα έκανε πάλι μουνι καπέλο ο Ισπανος Μπάμπης Τεννες ή θα πάθετε εγκεφαλικό πάλι οι Ολυμπιακαρες;![]()
Καλά η ανατροπή ειναι πιο σιγουρη και απο οτι ο ηλιος θα ανατειλει αυριο το πρωι.Το φάγαμε ...
![]()
Α λα Πανενκα ητανε ρε συ. Ειπα κι εγω και ξανα ειδα τα πέναλτι, α λα Πανένκα και με ραμπονα;Θελει πολλα κιλα αρχιδια να κανεις ραμπονα σε αυτη την ηλικια....ο τυπακος αμα συνεχισει ετσι θα αφησει εποχη.
Ναι σωστά...Α λα Πανενκα ητανε ρε συ. Ειπα κι εγω και ξανα ειδα τα πέναλτι, α λα Πανένκα και με ραμπονα;
Κρατα το αυτο να το εχεις προχειρο.Μακάρι να τους προωθήσουν στην 1η ομάδα και να φτιάξουμε έναν καλό κορμό που θα έχει διάρκεια.
Ήδη έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο και έχουν την νοοτροπία του νικητή,πολύ σημαντικό αυτό.
Μπράβο στα παιδιά!
![]()
Είναι στο αρχείο εδώ και μέρεςΚρατα το αυτο να το εχεις προχειρο.
στηριξε την ομαδα αδερφε....Μπεζος και Παναγιώτης πίσω![]()
Ξέρεις με το Παναγιώτη έχω ιδιαίτερο δέσιμοστηριξε την ομαδα αδερφε....
επιτελους μετα απο χρονια κατι βλεπουμε....το ξερουμε οτι εχουμε θεματα

εγω θα σας παντρεψωΞέρεις με το Παναγιώτη έχω ιδιαίτερο δέσιμο![]()

Εγω απο χτες δεν εχω βαλει σταγονα στο στομα μου.ρε σεις ,εχετε δει το πρωτο ημιχρονο? πως επαιζε το καφενειο σας ,γιατι δεν σας προλαβα και θελω να σας παιξω ανατροπη...παιζετε καθολου μπαλα η σορολοπ?
τι ρωτας και εσυ τωρα ρε....για εμενα ειναι το 5ο καλυτερο παιχνιδι που εχουμε παιξει φετος.....μπορει να χασουμε ομως....ρε σεις ,εχετε δει το πρωτο ημιχρονο? πως επαιζε το καφενειο σας ,γιατι δεν σας προλαβα και θελω να σας παιξω ανατροπη...παιζετε καθολου μπαλα η σορολοπ?
ρε συ σοβαρα ρωταω...εχετε σφυγμο η εχετε παει εκδρομη ?Εγω απο χτες δεν εχω βαλει σταγονα στο στομα μου.
Συμφωνω μαζι σου.
κανεις φασεις στην εστια?τι ρωτας και εσυ τωρα ρε....για εμενα ειναι το 5ο καλυτερο παιχνιδι που εχουμε παιξει φετος.....μπορει να χασουμε ομως....
ελα ρε μαλακα ....το παρακανεις
τι ρωτας και εσυ τωρα ρε....για εμενα ειναι το 5ο καλυτερο παιχνιδι που εχουμε παιξει φετος.....μπορει να χασουμε ομως....
Πηραμε μπουσουλα απο τον παοκ την προηγουμενη αγωνιστικη σε αυτο το γηπεδο. Το αν θα εχουμε καλο φινις και εμεις θα δουμε.ρε συ σοβαρα ρωταω...εχετε σφυγμο η εχετε παει εκδρομη ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κανεις φασεις στην εστια?
πολλεςρε συ σοβαρα ρωταω...εχετε σφυγμο η εχετε παει εκδρομη ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κανεις φασεις στην εστια?