Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τάκη σχόλιο για βρώμικο πολεμο Χοντρού εναντίον Αγγελοπουλων...
ειμαι με τον προεδροΤάκη σχόλιο για βρώμικο πολεμο Χοντρού εναντίον Αγγελοπουλων...
Ανέκαθεν.Δεν έχω καταλάβει τι παίζει εδώ θέλει και το μπάσκετ ;
οι αγγελοπουλαιοι τα εχουν καλα με την κυβερνηση...αυτος οχι...Δεν έχω καταλάβει τι παίζει εδώ θέλει και το μπάσκετ ;
Το αποψινό ήταν σαν ομπρέλα θαλάσσης στον πάτο τουςΤους έβαλε η Βαλένθια τις ομπρέλες στον κωλο
![]()
Πάλι μισά τα λες Τακη.Και ο Μπαρτζώκας με κάποιους παίχτες στο Καραϊσκάκη σε ντέρμπι και Ευρώπη.οι αγγελοπουλαιοι τα εχουν καλα με την κυβερνηση...αυτος οχι...
δεν τον εχουν στηριξει πουθενα σε ολες τις καταγγελιες εις βαρος του...ουτε την θυρα 7 τωρα με τον λυγγεριδη....
παντως παρολο που εχουν κοντρα, ο προεδρος στηριζει και μπασκετ...μεντι και παιχτες ειναι θαμωνες στο σεφ στα ματς της ευρωλιγκας...
υγ : μπασκετ δεν θελει ο προεδρος...πιο πιθανο να το παρει ο τσακος καποια στιγμη...
Δισεκατομμυριούχοι σαν τον ΠΚΠΓ και τους λουζερόπουλους θα έπρεπε να βάζουν λεφτά και όχι να περιμένουν από τον ταλαίπωρο λαό χρεοκοπημένης χώρας να πληρώσει τα γαμησιατικα.Ότι κ να πούμε είναι ξεφτίλα
Ίσως όμως η μόνη φορά που τα πουστραδερφια έπαιξαν σκληρό πόκερ με την κυβέρνηση
Το ερώτημα είναι αν έχει γίνει η παραχώρηση κ στην παραχώρηση εκμίσθωση ποιος είναι αρμόδιος για τις κατασκευές εντός του σκυροδέματος .
Αυτά μόνο στις συμβάσεις θα φαίνονται
.

Λίγη ώρα πριν από την σέντρα στο φαληρικό γήπεδο, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την ενδεκάδα, που είναι η ακόλουθη: Τζολάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Πιρόλα, Ορτέγκα, Έσε, Μουζακίτης, Στρεφέτσα, Μαρτίνς, Ταρέμι, Ελ Κααμπί.![]()

Ηθελε να μπει συμπαικτης και εφαγε πορτα...μετα εμαθε οτι ο ανηψιος του Μιζοτακη τον παρακολουθουσε και επειδη αυτος ειναι συνεχεια στο ΣΕΦ και φιλος των Αγγελοπουλων τα πηρε ακομα περισσοτερο.Δεν έχω καταλάβει τι παίζει εδώ θέλει και το μπάσκετ ;