ΤΙΜΩΡΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.542
- Πόντοι
- 736
Λάθος και εδώ είναι το μπέρδεμα.Τώρα καλά να πάθουν. Δεν τους λυπάμαι γιατί ακόμα και αν δεν ήξεραν ή η κοπέλα δεν φαινόταν ανήλικη, παιδεραστές είναι, αφού την πήδηξαν.
Την πάτησα κι εγώ αλλά μετά από σύντομη έρευνα τη βρήκα την άκρη.
Στις ΗΠΑ ισχύει αυτό.
Δηλαδή σεξ με ανήλικο είναι παιδεραστία ανεξαρτήτου γνώσης.
Στην Ελλάδα όμως δεν ισχύει αυτό.
Αν δεν το ήξερες, δεν είναι έγκλημα.
Γενικά στα εγκλήματα απαιτείται γνώση ή τουλάχιστον αμέλεια σε αυτό που κάνεις.
Δηλαδή π.χ. αν σου δώσω να πιεις ένα ποτήρι νερό και κάποιος άλλος έχει βάλει δηλητήριο χωρίς να ξέρω και πεθάνεις.
Εγώ που δεν ήξερα φυσικά και δεν είμαι φονιάς.
Ούτε μπορώ να κάνω χημική ανάλυση σε κάθε ποτήρι νερό.
Προφανές έτσι;
Τώρα σε αυτό το γενικό κανόνα υπάρχουν κάποια εγκλήματα που εξαιρούνται και ανεξάρτητα αν το γνωρίζεις τιμωρείσαι.
Π.χ. ευθύνη από τις ζημιές κατοικιδίου. Και να μην φταις π.χ. το κατοικίδιο έσπασε την αλυσίδα και έφυγε, πάλι ευθύνεσαι.
Νομίζω και με το αμάξι ήταν το ίδιο αλλά το χουν αλλάξει τώρα.
Στην Ελλάδα και την Ευρώπη είναι πολύ περιορισμένα αυτού του είδους τα εγκλήματα.
Στις ΗΠΑ όμως είναι πολύ διαδεδομένα και υπάρχει η έννοια του statutory rape.
Δηλαδή ο βιασμός ανηλίκου είναι έγκλημα και ας μην το γνώριζες και ας μην μπορούσες να γνωρίζεις.
Και η πορνεία παράνομη φυσικά.
Και φυσικά λόγω ίντερνετ, ταινιών κλπ. όλοι μπερδεύουμε το ελληνικό δίκαιο με το αμερικάνικο, αφού δεν διδαχθήκαμε και το ελληνικό ποτέ.
Ντάξει προφανώς και δεν είναι τόσο απλά όσο τα είπα, δηλαδή στο "δεν ήξερα" πρέπει να αποδείξεις πλάνη κλπ.
Αλλά το ρεζουμέ αυτό είναι.
Τώρα ειδικά στην πορνεία πως να γνωρίζεις;
Αφού είναι όλα μαύρα και βρώμικα κυκλώματα.
Και αν ζητήσεις και ταυτότητα μπορεί να τις φας κιόλας.
Πες στο μπαράκι αν μικροδείχνει ζητάς ταυτότητα.
Άρα δεν έχεις τρόπο να γνωρίζεις και συνυπαίτιος είναι το κράτος που τα έχει όλα σε καθεστώς ημιπαρανομίας.
Δύσκολο για μένα να σε καταδικάσουν.
Γιαυτό όταν κράζουμε όλους αυτούς που τα κάνουνε αυτά.
Πρώτα και ΚΥΡΙΩΣ να κράζουμε το κράτος.
Που για να τα παίρνουν μερικοί μερικοί μπάτσοι, δικηγόροι, Κούληδες, νταβαντζήδες και λοιποί.
Τα έχουν αφήσει όλα ΗΜΙΠΑΡΑΝΟΜΑ και κανείς δε μπορεί να γνωρίζει τι και πώς.
Τώρα θα μου πεις και οι ίδιες οι πουτάνες δε θέλουν να ξέρεις ποιές είναι σταλήθεια.
Οπότε πιας το αυγό και κούρευτο...
Τελευταία τροποποίηση: