Νέα

Θεσσαλονίκη-Εξέδιδαν 16χρονη μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.542
Πόντοι
736
Τώρα καλά να πάθουν. Δεν τους λυπάμαι γιατί ακόμα και αν δεν ήξεραν ή η κοπέλα δεν φαινόταν ανήλικη, παιδεραστές είναι, αφού την πήδηξαν.
Λάθος και εδώ είναι το μπέρδεμα.
Την πάτησα κι εγώ αλλά μετά από σύντομη έρευνα τη βρήκα την άκρη.
Στις ΗΠΑ ισχύει αυτό.
Δηλαδή σεξ με ανήλικο είναι παιδεραστία ανεξαρτήτου γνώσης.
Στην Ελλάδα όμως δεν ισχύει αυτό.
Αν δεν το ήξερες, δεν είναι έγκλημα.

Γενικά στα εγκλήματα απαιτείται γνώση ή τουλάχιστον αμέλεια σε αυτό που κάνεις.
Δηλαδή π.χ. αν σου δώσω να πιεις ένα ποτήρι νερό και κάποιος άλλος έχει βάλει δηλητήριο χωρίς να ξέρω και πεθάνεις.
Εγώ που δεν ήξερα φυσικά και δεν είμαι φονιάς.
Ούτε μπορώ να κάνω χημική ανάλυση σε κάθε ποτήρι νερό.
Προφανές έτσι;

Τώρα σε αυτό το γενικό κανόνα υπάρχουν κάποια εγκλήματα που εξαιρούνται και ανεξάρτητα αν το γνωρίζεις τιμωρείσαι.
Π.χ. ευθύνη από τις ζημιές κατοικιδίου. Και να μην φταις π.χ. το κατοικίδιο έσπασε την αλυσίδα και έφυγε, πάλι ευθύνεσαι.
Νομίζω και με το αμάξι ήταν το ίδιο αλλά το χουν αλλάξει τώρα.
Στην Ελλάδα και την Ευρώπη είναι πολύ περιορισμένα αυτού του είδους τα εγκλήματα.

Στις ΗΠΑ όμως είναι πολύ διαδεδομένα και υπάρχει η έννοια του statutory rape.
Δηλαδή ο βιασμός ανηλίκου είναι έγκλημα και ας μην το γνώριζες και ας μην μπορούσες να γνωρίζεις.
Και η πορνεία παράνομη φυσικά.

Και φυσικά λόγω ίντερνετ, ταινιών κλπ. όλοι μπερδεύουμε το ελληνικό δίκαιο με το αμερικάνικο, αφού δεν διδαχθήκαμε και το ελληνικό ποτέ.
Ντάξει προφανώς και δεν είναι τόσο απλά όσο τα είπα, δηλαδή στο "δεν ήξερα" πρέπει να αποδείξεις πλάνη κλπ.
Αλλά το ρεζουμέ αυτό είναι.

Τώρα ειδικά στην πορνεία πως να γνωρίζεις;
Αφού είναι όλα μαύρα και βρώμικα κυκλώματα.
Και αν ζητήσεις και ταυτότητα μπορεί να τις φας κιόλας.
Πες στο μπαράκι αν μικροδείχνει ζητάς ταυτότητα.
Άρα δεν έχεις τρόπο να γνωρίζεις και συνυπαίτιος είναι το κράτος που τα έχει όλα σε καθεστώς ημιπαρανομίας.
Δύσκολο για μένα να σε καταδικάσουν.

Γιαυτό όταν κράζουμε όλους αυτούς που τα κάνουνε αυτά.
Πρώτα και ΚΥΡΙΩΣ να κράζουμε το κράτος.
Που για να τα παίρνουν μερικοί μερικοί μπάτσοι, δικηγόροι, Κούληδες, νταβαντζήδες και λοιποί.
Τα έχουν αφήσει όλα ΗΜΙΠΑΡΑΝΟΜΑ και κανείς δε μπορεί να γνωρίζει τι και πώς.

Τώρα θα μου πεις και οι ίδιες οι πουτάνες δε θέλουν να ξέρεις ποιές είναι σταλήθεια.
Οπότε πιας το αυγό και κούρευτο...

Τελευταία τροποποίηση:

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.729
Πόντοι
3.506
Για κάθε ενδιαφερόμενο, εάν συνευρεθείτε επί πληρωμή με ανήλικη, κινδυνεύετε ως εξής:
-Ανήλικη μικρότερη από 12 ετών: κάθειρξη 10 έως 20 χρόνια και χρηματική ποινή.
-Ανήλικη μικρότερη από 15 (και πάνω από 12): κάθειρξη έως 10 χρόνια και χρηματική ποινή
-Ανήλικη τουλάχιστον 15 ετών: φυλάκιση τουλάχιστον 3 ετών και χρηματική ποινή.

Φυσικά, ένας ισχυρισμός μπορεί να είναι ότι δε γνώριζες την ανηλικότητα γιατί δε στο είπαν, σε παραπλάνησαν, φαινόταν μεγάλη κλπ. Προσωπικά, με την όλη περιρρέουσα ατμόσφαιρα, δε θα πόνταρα σε έναν τέτοιο ισχυρισμό, πιθανότατα δεν τη γλιτώνεις.
Και το ''φυλάκιση 3 έτη'' πλέον σημαίνει και εγκλεισμό αν δεν αναγνωριστεί ελαφρυντικό.

Προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα γιατί ανέκαθεν ήμουν λάτρης μιλφοκαταστάσεων και όχι πιπινίων, οι λάτρεις των τελευταίων καλό είναι να έχουν τα παραπάνω που αναφέρω υπόψη τους.
Άνθρωπο σκοτώνουν και σε μια βδομάδα κάνουν αίτηση αποφυλάκισης και κάποιοι δικαιώνονται

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.734
Πόντοι
456
Μιά ερώτηση , υπάρχει περίπτωση να καταδικαστεί ο 30αρης που πιάσαν , απο την στιγμή που δεν το ήξερε?

Πάντως αυτη σε 3-4 χρόνια φαντάζομαι θα την δούμε αθήνα στο ίδιο επάγγελμα...

Στο τέλος θα γαμάμε με ταυτότητεσ και υπέυθυνη δήλωση ,,,
"Κανονικά" μπορείς να ζητήσεις τα χαρτιά της κοπέλας από τη τσατσά. Εκεί τα λέει όλα και πραγματικό όνομα και καταγωγή και ηλικία.

Βέβαια αυτό προϋποθέτει το ίδρυμα να είναι νόμιμο ( εφικτό ) και ( επιστημονική φαντασία ) η κοπέλα να είναι δηλωμένη ότι δουλεύει σε αυτό το ίδρυμα.
Εν τω μεταξύ ο χώρος της αριστεράς και της προόδου και της metoo μαλακίας το χαβά του. Αντιγράφω από γνωστή εφημερίδα:

"ο (30χρονος) άνδρας συνελήφθη στην περιοχή της Τούμπας στις 12 Σεπτεμβρίου, καθώς φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη έναντι χρηματικού ποσού.
Η ιστοσελίδα αναφέρει πως η ανήλικη φέρεται να είχε παροτρυνθεί από ενήλικη γνωστή να ανοίξει λογαριασμό σε πλατφόρμα γνωριμιών από το καλοκαίρι του 2024. Εμφανιζόταν ως ενήλικη, πραγματοποιούσε ραντεβού σε διαμέρισμα που διατηρούσε η ενήλικη".

Όλοι μας ξέρουμε πολύ καλά πως κάποιες 16χρονες μπορεί να περάσουν για 18-19. Εδώ λοιπόν οι κύριοι του woke, ενώ παραδέχονται ότι η κοπέλα παρίστανε την ενήλικη (συν το ότι δεν πρέπει να πολυπιέστηκε για να βγει στη δουλειά, αν κρίνουμε από τα δημοσιεύματα), το θεωρούν δεδομένο ότι ο 30χρονος ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ "κακοποιούσε" ανήλικη.
Γενικά στο χαλασμένο μυαλό τους θεωρούν το "κάνει σεξ επί πληρωμή" ως "είναι βιαστής" πράγμα που προφανώς δε βγάζει κανένα ιδιαίτερο νόημα. Αλλά υποτίθεται πως η γυναίκα "δε μπορεί" να συναινέσει σε τέτοιου είδους σχέση , ακόμα και θύμα σωματεμποριας να μην είναι , είναι του καπιταλισμού.

Οπότε στη μυαλουδάρα τους μόνο που πας μαζί της , ουσιαστικά τη βιάζεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom