Νέα

Συναυλίες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 174K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
39.437
Πόντοι
37.762

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.308
Πόντοι
6.795
έχω μεγαλώσει πια, παρόλο που υπάρχουν μερικές συναυλίες με ονόματα που θα ήθελα να παρακολουθήσω, η κατάσταση του κόσμου με ξενερώνει πάρα πολύ, με θυμώνει και προτιμώ να μην πάω για αυτό το λόγο.

Θεωρώ ασέβεια, προσβολή, υποανάπτυκτη συμπεριφορά πιθήκων το κλασσικό πια σκηνικό με χιλιάδες ηλίθιους που ενώ έχουν ζωντανό τον καλλιτέχνη μπροστά τους κι έχουν πληρώσει για αυτό αντίτιμο εισιτηρίου, εννοούν να κρατάνε πάνω από το κεφάλι τους ένα γαμωκινητό και να παρακολουθούν την εξέλιξη από μια οθονίτσα προσπαθώντας να κρατάνε σταθερό το γκιόλι τους για την εγγραφή ενός άχρηστου βίντεο.

...κι έτσι δεν πάω...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.379
Πόντοι
10.135
ευτηχως τους ειδα 2 φορες στην ακμη τους...τωρα κ να με πληρωνανε δεν θα πηγαινα...περα απο το κοσμο (θα ειναι γεματο ασχετους που πανε για το hype) ,ο χωρος ειναι ακαταλληλος.

• Like
Αντιδράσεις: Α-Ω

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
504
Πόντοι
86
ευτηχως τους ειδα 2 φορες στην ακμη τους...τωρα κ να με πληρωνανε δεν θα πηγαινα...περα απο το κοσμο (θα ειναι γεματο ασχετους που πανε για το hype) ,ο χωρος ειναι ακαταλληλος.
Για τον χώρο πως το εννοείς ότι είναι ακατάλληλος;

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.444
Πόντοι
3.506
Ο βασικός λόγος για να μην παω ειναι ότι έχουν να βγάλουν δίσκο που να με ενδιαφέρει από το Black Album. Πάρα πολλά χρόνια πίσω δηλαδή.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
48
Like
32.938
Πόντοι
29.086
έχω μεγαλώσει πια, παρόλο που υπάρχουν μερικές συναυλίες με ονόματα που θα ήθελα να παρακολουθήσω, η κατάσταση του κόσμου με ξενερώνει πάρα πολύ, με θυμώνει και προτιμώ να μην πάω για αυτό το λόγο.

Θεωρώ ασέβεια, προσβολή, υποανάπτυκτη συμπεριφορά πιθήκων το κλασσικό πια σκηνικό με χιλιάδες ηλίθιους που ενώ έχουν ζωντανό τον καλλιτέχνη μπροστά τους κι έχουν πληρώσει για αυτό αντίτιμο εισιτηρίου, εννοούν να κρατάνε πάνω από το κεφάλι τους ένα γαμωκινητό και να παρακολουθούν την εξέλιξη από μια οθονίτσα προσπαθώντας να κρατάνε σταθερό το γκιόλι τους για την εγγραφή ενός άχρηστου βίντεο.

...κι έτσι δεν πάω...
Έχετε απόλυτο δίκιο σε αυτό.
Οι ηλίθιοι όμως δεν μπορούν να με αποκλείσουν από το να πάω και να απολαύσω μία μπάντα, που μου αρέσει.

Στο κάτω κάτω θα περάσω καλά εγώ και η παρέα μου και οι ηλίθιοι ας ανεβάζουν stories ..

Κανένας από αυτούς δεν θα είναι στην δική μου Ιστορία.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
48
Like
32.938
Πόντοι
29.086
Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν άλλα πράγματα, που με απωθούν από μία συναυλία.
Για παράδειγμα οι δύο σχετικές αναρτήσεις μου για τον Hetfield και κατ΄ επέκταση τους Metallica στους Παππούληδες.

Cowboy boots ... croc leather ..
Cowboy Texas hat ...

Θα εμέσω.
Αυτό δεν είναι το Heavy Metal, που διδάχθηκε στο U.K.

Χαίρομαι που αποφάσισα να μην πάω στην συναυλία τους. Αν μάλιστα θα έπρεπε να υπομείνω και εκείνο τον γελοίο, που παριστάνει τον drummer, τότε θα χρειαζόμουν ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ hydration ...

8bd0168e-bbee-4ca7-bc0b-adae574a6624.jpg

Το Heavy Metal πρεσβεύει κάποια πράγματα και τουλάχιστον οι Ταγοί του είδους θα πρέπει να σέβονται κάποιους κανόνες.
Θα ήθελα να ξέρω αν για παράδειγμα οι κ.κ. @Eraser.. , @spipis71 , @Saul κλπ έβλεπαν τον Hetfield να ωρύεται π.χ. στο Mesquite Championship Rodeo, Texas, θα τον έπαιρναν στα σοβαρά;;;

Με το ντύσιμο που κάνει, δεν θα με εξέπληττε αν τον έβλεπα μεθυσμένο και σε κάποιο strip club του Αμερικανικού Νότου ...

Δεν είναι αρμοδιότητά μου να σχολιάσω την επιλογή της αρραβωνιαστικιάς του ... Περί ορέξεως ... :vomit:

kav69

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
54
Like
31.126
Πόντοι
13.065
27/06/1993
Γήπεδο Πανιώνιου
METALLICA
THE CULT
ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
Τότε άξιζε
Τώρα που θα πάει ο κάθε άσχετος ΟΧΙ

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.308
Πόντοι
6.795
Έχετε απόλυτο δίκιο σε αυτό.
Οι ηλίθιοι όμως δεν μπορούν να με αποκλείσουν από το να πάω και να απολαύσω μία μπάντα, που μου αρέσει.

Στο κάτω κάτω θα περάσω καλά εγώ και η παρέα μου και οι ηλίθιοι ας ανεβάζουν stories ..

Κανένας από αυτούς δεν θα είναι στην δική μου Ιστορία.
ναι, συμφωνώ, υπό την προϋπόθεση ότι έχω τουλάχιστον 2 τμ χώρο γύρω μου και μπροστά μου δεν είναι παρέα με μπασκετμπολίστες 2.10 έκαστος.

καταλαβαίνω τι λες, το έκανα παλιότερα, μέχρι πέρσι δηλαδή αλλά αποφάσισα ότι δεν μπορώ να το ανεχτώ πλέον. Ιδιοτροπίες χαρακτήρα, σφυρηλατημένες ηλικιακά πια.

Καλή διασκέδαση.

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
504
Πόντοι
86
Ο βασικός λόγος για να μην παω ειναι ότι έχουν να βγάλουν δίσκο που να με ενδιαφέρει από το Black Album. Πάρα πολλά χρόνια πίσω δηλαδή.

εχουν βγαλει κομματια και μετα ισως οχι στα επιπεδα των πρωτων δισκων
αλλα στα λαιβ απο οτι βλεπω τα περισσοτερα που παιζουν ειναι απο τα πρωτα και βαζουν και κατι ψιλα απο Load και μετα

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.444
Πόντοι
3.506
εχουν βγαλει κομματια και μετα ισως οχι στα επιπεδα των πρωτων δισκων
αλλα στα λαιβ απο οτι βλεπω τα περισσοτερα που παιζουν ειναι απο τα πρωτα και βαζουν και κατι ψιλα απο Load και μετα
Τους εχω δει 1987 και 1992. Οπότε θεωρώ ότι εχω κλείσει με δαύτους στις καλές τους εποχές. Αν θα παω να δω μια thrash μπάντα της πρώτης γενιάς αυτοί θα είναι οι Voivod, ισως οι μόνοι που συνεχίζουν να εξελίσσονται σε ενδιαφέροντα μονοπάτια.

Cervantes

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
234
Like
6.493
Πόντοι
21.665
Το Σαββατο στο ΟΑΚΑ συναυλια για κανονικους μεταλλαδες..

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
3.103
Πόντοι
456
Πιστευω οτι μετα το live του 99 ηταν το καλυτερο.
Πολυ μικρες παυσεις μεταξυ των κομματιων και φουλ ενεργεια.
Με λιγα λογια ενα live με μια ανασα για τους θεους MAIDEN
Up the Irons!!!

lakisscorpio

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
1.000
Πόντοι
5.855
Παλι δεν παιξανε το Alexander!!!!Να παν να γαμθουνε!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom