Νέα

Swinger Clubs - Γερμανία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas_bba
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_bba

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Μηνύματα
26
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
0
Ξεκινάω το συγκεκριμένο thread αναζητώντας πληροφορίες για τα swinger-clubs της Γερμανίας και ειδικότερα της Φρανκφούρτης.

Πρόκειται για μαγαζιά στα οποία πληρώνεις ένα αξιοσέβαστο ποσό στην είσοδο και εντός του μαγαζιού μπορείς να πηδήξεις free  - εφόσον συμφωνούν - κάποια/ες από τις γυναίκες θαμμώνες που έχουν παέι εκεί για τον ίδιο σκοπό. Στα μαγαζιά αυτά συνήθως συχνάζουν και ζευγάρια αλλά και singles και γίνονται όργια επί τόπου. Δεν ανήκουν στην κατηγορία των FKK, πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό.

Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά σκοπεύω σύντομα να αποκτήσω.

Στο forum έχω βρει μόνο κάποιες πληροφορίες για αντίστοιχα μαγαζιά του Άμστερνταμ, αλλά όχι κάτι για Γερμανία.

Ένα υποψήφιο μαγαζί της Φρανκφούρτης προς επίσκεψη είναι το . Στο συγκεκριμένο η είσοδος κοστίζει € 115 !! , και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο ή αν πρόκειται για φόλα...

Αν κάποιος συναγωνιστής έχει κάποιες πληροφορίες/εμπειρίες, θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα.

 

perineo

Μέγας
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Μηνύματα
762
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
4.445
μπορεί να το δοκιμάσω εγώ...
:fuck2:
 

Addikted2sex

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Μηνύματα
18
Like
6
Πόντοι
0
Γεια σας,

Πριν μερικές βδομάδες επισκεφτήκαμε το Βερολίνο και ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία σε 2 swinger club που πήγαμε.

Πρώτον Avarus πήγαμε σε βραδιά που ήταν μόνο ζευγάρια. Το σκηνικό είναι λίγο cult, γερμανός παππούς στην πόρτα, ξανθιά γερμανίδα στο μπαρ με αυστηρό ύφος. Διακόσμηση και μουσική λίγο 80s. Πληρώσαμε 100 στην είσοδο με δωρεάν ποτά και κοκτέηλ (πολύ καλά) και μπουφέ (της κακιάς ώρας κάτι τυράκια είδα από μακριά).

Από ζευγάρια ήμασταν 4-5 κατά τις 10μμ και άρχισε να γεμίζει.. Ποιότητα ζευγαριών όχι άσχημοι, καθημερινοί άνθρωποι με μερικά αρκετά ωραία ζευγάρια, ηλικίες 30 με 50. Το αστείο με τα γερμανικά swinger club είναι ότι γενικός κανόνας είναι ότι κυκλοφορείς με τα εσώρουχά σου άνδρες και γυναίκες. Τεσπα επειδή δεν μας άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα δεν μείναμε και πολύ οπότε δεν είδαμε και πολύ δράση..

Δευτέρον Insomnia. Καμία σχέση με το προηγούμενο με μόνο κοινό ότι και εκεί θέλουν να είσαι μέσα στο club με εσώρουχα. Το μαγαζί ειναι πιο πολύ σαν club, πολύ κόσμο πιό νεαρό 20-35, είχε πόρτα άφηνε και μόνους άντρες αλλά γενικά ήταν καλό το ratio και ποτέ δεν αισθανθήκαμε άβολα. Είσοδος 40 ευρώ και μετά πληρώνεις ξεχωριστά τα ποτά. Έχει μια βασική πίστα σαν club όπου παίζει κυρίως techno και ο κόσμος χορεύει. Και μετά έχει ξεχωριστούς χώρους για παιχνίδι. Ειδικά εκεί που έπαιζε φάση ήταν ένα χώρος πάνω από την πίστα όπου καταλαβαίνω επέτρεπε μόνο ζευγάρια. Εκεί από την αρχή έπαιζε είτε σεξ/στοματικό ανά ζευγάρια και σιγά σιγά παρτούζες. Εκεί κάναμε και εμείς το σεξάκι μας βλέποντας τους άλλους..

Γενικά ήταν καλές εμπειρίες με μόνο αρνητικό κατά τη γνώμη μας ότι δεν μας ταίριαζε η ατμόσφαιρα είτε στη μια περίπτωση είτε στην άλλη.

Ελπίζω να βοήθησα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom