Νέα

Swing Club 4

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Swordmaster
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 312
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gs68p

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2012
Like
18
Πόντοι
0
Τελικά είναι κλειστό η έχει ανοίξει και τί λέει τελικά;

TASOSDRIVER

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
1.236
Πόντοι
206
χθεs ειχε live μεσα απο το μαγαζι η μιλφαρα η HOTLadyLuna με τον αντρα τηs και ειχε και αλλα ζευγαρια δεν συμμετειχαν τουλαχιστον μεχρι την ωρα που ειδα εγω 12 και μιλαμε για πολυ καβλα η τυπισσα κανανε Live sex κανονικα μιλφαρα, κορμαρα, πανεμορφη τυχεροι οσοι ηταν χθεs στο κλαμπ

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
619
Πόντοι
86
χθεs ειχε live μεσα απο το μαγαζι η μιλφαρα η HOTLadyLuna με τον αντρα τηs και ειχε και αλλα ζευγαρια δεν συμμετειχαν τουλαχιστον μεχρι την ωρα που ειδα εγω 12 και μιλαμε για πολυ καβλα η τυπισσα κανανε Live sex κανονικα μιλφαρα, κορμαρα, πανεμορφη τυχεροι οσοι ηταν χθεs στο κλαμπ
Φίλε συγνώμη λες χτες. Τρίτη δεν είναι κλειστό η κάνω λάθος? Επίσης έχεις γράψει στο παλιό thread, υπάρχει καινούριο για το μαγαζί.

TASOSDRIVER

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
1.236
Πόντοι
206
κ γω ετσι ηξερα κλειστο. Εγινε live κανονικα μεσα απο το κλαμπ απο την HOTLadyLuna

Fallen_Angel34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2018
Κριτικές
4
Like
407
Πόντοι
300
ναι στο ισογειο οπως μπαινεις δεξια ειναι το μπαρ, κατω στο υπογειο τα lockers, ντουζιερες και το playroom. οταν πηγαμε εμεις δε μας ειπαν για καρτα μελους. μας ρωτησαν μονο απο ποιο site ειμαστε και ποιο το nickname μας σε αυτο.
Καλησπέρα, single άντρες bulls επιτρέπονται? Και αν ναι πόσο είναι η είσοδος;

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.628
Πόντοι
11.915

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.155
Πόντοι
496
Μισό, γιατί έχασα την μπάλα: το Swing Club 4 είναι το ίδιο με το c4c, στο ίδιο μέρος ή αλλού; Αν είναι το ίδιο, γιατί δεν γράφεται στο νήμα του c4c; Δεν έχω καταλάβει. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει;

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.628
Πόντοι
11.915
Μισό, γιατί έχασα την μπάλα: το Swing Club 4 είναι το ίδιο με το c4c, στο ίδιο μέρος ή αλλού; Αν είναι το ίδιο, γιατί δεν γράφεται στο νήμα του c4c; Δεν έχω καταλάβει. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει;
Το ίδιο είναι ρε τύπε, απλά έχουν αφήσει 2 ίδια θρεντ για το ίδιο μαγαζί :jerking::jerking:
Τι να σου κάνει και ο καβλωμενος μύστης όταν τα μοντς δεν μπορούν να κάνουν μια δουλειά :jerking::jerking::jerking::rockon:

Sex_For_Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
1.106
Πόντοι
206
Το c4c είναι η εξελιξη του sc4. Μετακομισε και αλλαξε και ονομασια.
Αυτο το νημα ηταν του παλιου μαγαζιου. Το c4c δεν εχει επίσημο νημα απλος καποιος το άνοιξε πριν χρονια και εμεινε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom