χθεs ειχε live μεσα απο το μαγαζι η μιλφαρα η HOTLadyLuna με τον αντρα τηs και ειχε και αλλα ζευγαρια δεν συμμετειχαν τουλαχιστον μεχρι την ωρα που ειδα εγω 12 και μιλαμε για πολυ καβλα η τυπισσα κανανε Live sex κανονικα μιλφαρα, κορμαρα, πανεμορφη τυχεροι οσοι ηταν χθεs στο κλαμπ
χθεs ειχε live μεσα απο το μαγαζι η μιλφαρα η HOTLadyLuna με τον αντρα τηs και ειχε και αλλα ζευγαρια δεν συμμετειχαν τουλαχιστον μεχρι την ωρα που ειδα εγω 12 και μιλαμε για πολυ καβλα η τυπισσα κανανε Live sex κανονικα μιλφαρα, κορμαρα, πανεμορφη τυχεροι οσοι ηταν χθεs στο κλαμπ
ναι στο ισογειο οπως μπαινεις δεξια ειναι το μπαρ, κατω στο υπογειο τα lockers, ντουζιερες και το playroom. οταν πηγαμε εμεις δε μας ειπαν για καρτα μελους. μας ρωτησαν μονο απο ποιο site ειμαστε και ποιο το nickname μας σε αυτο.
Μισό, γιατί έχασα την μπάλα: το Swing Club 4 είναι το ίδιο με το c4c, στο ίδιο μέρος ή αλλού; Αν είναι το ίδιο, γιατί δεν γράφεται στο νήμα του c4c; Δεν έχω καταλάβει. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει;
Μισό, γιατί έχασα την μπάλα: το Swing Club 4 είναι το ίδιο με το c4c, στο ίδιο μέρος ή αλλού; Αν είναι το ίδιο, γιατί δεν γράφεται στο νήμα του c4c; Δεν έχω καταλάβει. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει;
Το ίδιο είναι ρε τύπε, απλά έχουν αφήσει 2 ίδια θρεντ για το ίδιο μαγαζί
Τι να σου κάνει και ο καβλωμενος μύστης όταν τα μοντς δεν μπορούν να κάνουν μια δουλειά
Το c4c είναι η εξελιξη του sc4. Μετακομισε και αλλαξε και ονομασια.
Αυτο το νημα ηταν του παλιου μαγαζιου. Το c4c δεν εχει επίσημο νημα απλος καποιος το άνοιξε πριν χρονια και εμεινε