Ποιος πραγματικά είσαι ρε Roberto που σε γλεντάει μέχρι και η Άσπα αν χρειαστεί;;
Σαυριέλλα σιγά μωρή Monteserrat Caballe λες και σε περιμένουν στην όπερα του Σίνδει να ακούσουν τις μελωδίες τις δικές σου και του πίνω-μπάφους-και τον παίζω-Τζον...ΟΞΩΩΩΩΩ
Για την ώρα την τιμάει η χείρα...Όταν βγει λόγω ιδιότητας της...ποτέ δεν ξέρεις που θα βρεθούν οι δρόμοι μας Αν δεν την ψωνίσει λόγω παιχνιδιού...Θα της αλλάξω την...κομματική...πίστη (Όνειρα χειμερινής νυχτός....)
Αν και την καύλα φωτιά-φλόγα της θα την...χύσει...ο Πυροσβέστης μάλλον
Ρε σεις ο Σοιλέδης δεν έχει αντίπαλο...Σωματικά και αγωνιστικά ο μόνος που ίσως τον κερδίσει μια στις δέκα είναι ο Βυσσνής που είναι και πιο βαρύς και πιο ψηλός...Παίζει χωρίς αντίπαλο....
Για την ώρα την τιμάει η χείρα...Όταν βγει λόγω ιδιότητας της...ποτέ δεν ξέρεις που θα βρεθούν οι δρόμοι μας Αν δεν την ψωνίσει λόγω παιχνιδιού...Θα της αλλάξω την...κομματική...πίστη (Όνειρα χειμερινής νυχτός....)
Αν και την καύλα φωτιά-φλόγα της θα την...χύσει...ο Πυροσβέστης μάλλον
Χαίρομαι που σκέφτεσαι έτσι αισιόδοξα τύπε μου!
Ποτέ δεν ξέρεις τί επιφυλάσσει το μέλλον.Για την ώρα πάντως πολύ πίτσι πίτσι με τον πυροσβέστη. Αν καί είπε πριν η Σοφιάνα ότι έχει κοπέλα ο Γιάννης.
Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι καί η δικιά μου η Θωμαΐς τον ψιλογουστάρει επίσης.
Χαίρομαι που σκέφτεσαι έτσι αισιόδοξα τύπε μου!
Ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον.Για την ώρα πάντως πολύ πίτσι πίτσι με τον πυροσβέστη. Αν καί είπε πριν η Σοφία να ότι έχει κοπέλα ο Γιάννης.
Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι καί η δικιά μου η Θωμαΐς τον ψιλογουστάρει επίσης.
Αντικειμενικά είναι ωραίο παλικάρι και καλό παιδί.Όχι δεν γουστάρω άνδρες αλλά ας λέμε και αλήθειες.Από το να το γλεντήσει κανά πουρό όπως ο Δάντης ή ο Πηλαδάκης...μακράν πυροσβέστης με την..μάνικα!!
Αντικειμενικά είναι ωραίο παλικάρι και καλό παιδί.Όχι δεν γουστάρω άνδρες αλλά ας λέμε και αλήθειες.Από το να το γλεντήσει κανά πουρό όπως ο Δάντης ή ο Πηλαδάκης...μακράν πυροσβέστης με την..μάνικα!!