Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ο βασιλιας των ζωων στα strip: κοτοπουλο
Αυτο μου εχει συμβει μια φορα...Εψαχνε για "λαγο" η κοπελια για της πληρωσει την pizza στο Ciao...Ααα ρε πουστη μου και τον λαγο εχω κανει..
Φραποκόλα πάει με όλα
Δεν νομίζω ότι σε κοιτάνε πια στο μπλουζάκι
Φιλε βασο.....εχω να σου προτεινω μια απολυτα επιτυχημενη μεθοδο ενος φιλου....που το δοκιμασαμε μαζι....κ πετυχε 4 στα 4 στριπ!!!!
Παρε 300?-1000? (καπου αναμεσα ηταν το ποσο μας..).....κ καθως καθεσαι στο τραπεζι.....παρε για ποτο μια γκομενα αντι-φραπε....βαλε το διαθεσιμο κ καλα ποσο....κ αρχισε το ψηστιρι....για φραπε....με τη δικαιολογια οτι τα λεφτα στο τραπεζι θα τα φατε ''αποψε'' μαζι αν........να δεις για ποτε φερνουν τους καφεδες στο τραπεζι..........
Υ/Γ--->
το παιχνιδι με τα λεφτα στο τραπεζι το δοκιμασα μονος μου σε διαφορετικη περιπτωση κ για διαφορετικο λογο με την Αγια Τριαδα.......απλα επειδη ημουν διαβασμενος κ πηγα για τρελο σκηνικο....ετρεχαν να κρυφτουν μετα τις πομπες μου.....τωρα απο μακρια κ αγαπημενοι!!!!!
τι εκανες ρε στην αγια τριαδα?θα σε καψει ο αγιος ρασπουτιν!
Μclein με 3,000 ? επρεπε να σου κλεισουν την δεξια πτερυγα του μαγαζιου για σενα και να σου δωσουν να φυγεις με τις γυναικες μετα...!!!
τι εκανες ρε στην αγια τριαδα?θα σε καψει ο αγιος ρασπουτιν!
...σου φαινομαι για μαλακας ?? Ή θα εδινα 3.000? επι τοπου στο μαγαζι.....μ'αρεσει να τα δινω σε δοσεις.....χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

Έτσι...έτσι, μην τις καλομαθαίνουμε και μετά περιμένουν 3χίλιαρα σε κάθε επίσκεψη...![]()
αμα περιμενουν 3χιλιαρα....ας καθονται με ανοιχτα τα ποδια απευθειας στο μαγαζι κ οχι κοιμισμενες στους καναπεδες!!!!!!!!
εκπληξη....που τους επεφυλασσα....μου φτανει να φτιαχτω για σημερα το ξημερωμα....