You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπάσιμο καπότας σε ραντεβού με call girl
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Klmt117
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.619
- Πόντοι
- 2.966
Ελπιζω να εχεις τακτοποιησει τις υποθεσεις σου τυπεΣας έχει τύχει να σπάσει το προφυλακτικό σε ραντεβού με ανεξάρτητη; Τι κάνετε σε αυτήν την περίπτωση; Σε περίπτωση που μείνει έγκυος υπάρχει περίπτωση να σας κυνηγήσει για διατροφές και αναγνώριση του παιδιού.

Σου έχει τύχει κάτι έσενα αντίστοιχοΕλπιζω να εχεις τακτοποιησει τις υποθεσεις σου τυπε![]()
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 42.645
- Πόντοι
- 32.467
Να συντάξετε τη διαθήκη σας, να βάλετε στην άκρη τα έξοδα της κηδείας σας, κλπ.Δηλαδή

Ναι αλλά το κατάλαβα εγκαίρως αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με κάτι τέτοια θέματαθα μπορουσε να ειναι το κυριακατικο θεμα αυτο.εκανες κρεμπιε τυπε;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 42.645
- Πόντοι
- 32.467
Μόνο κώλο. ΜΟΝΟ ΚΩΛΟ!Για αυτό και εγώ λέω ΜΗΝ ΧΥΝΕΤΕ ΜΕΣΑ,γιατί ποτέ δεν ξέρεις
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 949
- Πόντοι
- 96
φανταζομαι πως και η ιδια δε θα θελει να μεγαλωσει στα ξαφνικα το παιδι καποιου πελατη της τυπε,οποτε μαλλον θα εχει παρει ηδη το χαπι της επομενης μερας και ενδεχομενως θα χρησιμοποιει αντισυλληπτικα.δε νομιζω πως εχεις να φοβασαι περισσοτερα πραγματα απο εκεινηΝαι αλλά το κατάλαβα εγκαίρως αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με κάτι τέτοια θέματα
Manchester Dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2025
- Like
- 157
- Πόντοι
- 0
κατι ξερεις εσυ,για να το λες!!Μόνο κώλο. ΜΟΝΟ ΚΩΛΟ!
Την ώρα που τελειώνα τραβήχτηκα αλλά είχε ήδη σπάσειΓια αυτό και εγώ λέω ΜΗΝ ΧΥΝΕΤΕ ΜΕΣΑ,γιατί ποτέ δεν ξέρεις
Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26.345
Α με εμάς είχε τυχει αυτό;Την ώρα που τελειώνα τραβήχτηκα αλλά είχε ήδη σπάσει
ΟχιΑ με εμάς είχε τυχει αυτό;
Καλησπέρα σε όλους.
Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας με τι ρυθμό θα κάνουμε σεξ, άλλος ρυθμός με προφυλακτικό, άλλος ρυθμός χωρίς προφυλακτικό.
Μην επηρεάζεστε απο τις ταινίες πορνο και νομίζετε ότι συμμετέχετε σε αντίστοιχη ταινία, ούτε χρειάζεται να έχετε στο μυαλό σας αν θα δημιουργήσετε καλή εντύπωση στη κοπέλα.
Αφού βάλει η κοπέλα το προφυλακτικά βεβαιωθείτε ότι δεν έχει πάρει αέρα και αυτό φαίνεται στη μπροστινή προεξοχη συγκέντρωση του σπέρματος.
Δεν χρειάζεται να δίνετε μεγάλη δύναμη στο κόλπο της γυναίκας, πονάει, βάλτε τον ευατό σας στη θέση της.
Απολαύστε το σεξ και δεν χρειάζεται να αποδείξετε πόσο καλοί γαμιαδες μπορεί να είστε.
Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας με τι ρυθμό θα κάνουμε σεξ, άλλος ρυθμός με προφυλακτικό, άλλος ρυθμός χωρίς προφυλακτικό.
Μην επηρεάζεστε απο τις ταινίες πορνο και νομίζετε ότι συμμετέχετε σε αντίστοιχη ταινία, ούτε χρειάζεται να έχετε στο μυαλό σας αν θα δημιουργήσετε καλή εντύπωση στη κοπέλα.
Αφού βάλει η κοπέλα το προφυλακτικά βεβαιωθείτε ότι δεν έχει πάρει αέρα και αυτό φαίνεται στη μπροστινή προεξοχη συγκέντρωση του σπέρματος.
Δεν χρειάζεται να δίνετε μεγάλη δύναμη στο κόλπο της γυναίκας, πονάει, βάλτε τον ευατό σας στη θέση της.
Απολαύστε το σεξ και δεν χρειάζεται να αποδείξετε πόσο καλοί γαμιαδες μπορεί να είστε.
Δεν είπα ποτέ ότι πήγα να το παίξω γαμιας και ότι παίζω σε ταινία το, ότι πονάει το γνωρίζω επίσης ρώτησα σχετικά με ένα περιστατικό που μου συνέβη.Καλησπέρα σε όλους.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 42.645
- Πόντοι
- 32.467
Μην αγχώνεστε.
Στην μικρή μου πορνοπορεία έχω κρεμπεδιάσει από ρίξη προφυλακτικού τις κάτωθι:
-Σοφία (Ρουμάνα) από Θησέως 35 (Κώλο).
-Συλβί (Τσέχα) από Μελαντίας 50 (Μουνί).
-Μαριλού Μοράλες c.g. (Κώλο).
-Έλενα Χατζή c.g. (Κώλο).
Στην μικρή μου πορνοπορεία έχω κρεμπεδιάσει από ρίξη προφυλακτικού τις κάτωθι:
-Σοφία (Ρουμάνα) από Θησέως 35 (Κώλο).
-Συλβί (Τσέχα) από Μελαντίας 50 (Μουνί).
-Μαριλού Μοράλες c.g. (Κώλο).
-Έλενα Χατζή c.g. (Κώλο).
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.681
- Πόντοι
- 2.306
Σωστή. Χυσιμο μεσα μονο στομα.Για αυτό και εγώ λέω ΜΗΝ ΧΥΝΕΤΕ ΜΕΣΑ,γιατί ποτέ δεν ξέρεις
Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26.345
Σε εμένα παντως οχιΣωστή. Χυσιμο μεσα μονο στομα.
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.681
- Πόντοι
- 2.306
Τυπε αν ειναι σοβαρη αναξαρτητη θα παίρνει τα μετρα της.. Χαπι κλπ. Σιγα μην παίζει με τισ πιθανότητες..Σας έχει τύχει να σπάσει το προφυλακτικό σε ραντεβού με ανεξάρτητη; Τι κάνετε σε αυτήν την περίπτωση; Σε περίπτωση που μείνει έγκυος υπάρχει περίπτωση να σας κυνηγήσει για διατροφές και αναγνώριση του παιδιού.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γενικα μιλω.. Αλλες το κάνουν..Σε εμένα παντως οχι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 121
- Εμφανίσεις
- 10K